Sziasztok!
Fáj a kölyök torka, köhécsel
. Talán ezért volt ma ennyire nyűgös. Láza nincs, fogdostam is, meg mértem is. Szombaton babazsúron voltunk, talán ott csípett be valamit.
Mondjuk mi tagadás, kicsit szemtelen is volt ma (ha egy 3 évesre lehet ilyet mondani, talán ez nem a jó szó), azt nem hiszem, hogy az a torokfájástól lenne. Például ilyenek: beszélek neki, és nem válaszol. Nem volt fontos, csak háromszor mondtam el neki valami kedveset, és nem válaszolt. Kb. 2 méterre ült tőlem... Kérdem, Miksa, nem hallod, amit mondok? Nem hallom, mert szól a buldózer (a kocsi, amivel játszott). Ez egyszer még poén. De ez annyira tetszett neki, hogy ma egy halom dologra ezt mondta, és nem reagált le semmit, máshoz meg ugye nem tudtam szólni, és bennem ment föl a pumpa. Aztán délután nyugis tevékenységként virágot ültettünk, gondoltam, jót tesz majd. Ő is szereti, meg én is. De ordítva követelte a kislapátot, és ő akarta ültetni a leanderhajtást, pedig hát az "vegyszeres virágnak" számít (mérgező, kb. 1 éves korától tudja), és ezt mindig tiszteletben tartotta. Hadonászott vele, kis híján hozzám vágta a fémlapátot. (Délelőtt egyébként arcon is ütött, mert valamit nem engedtem meg neki, no, akkor a kezére csaptam sajnos. A fémlapátnál átfutott az agyamon, hogy remélem, ezzel nem lendít, mert fogalma sincs a következményekről...) Aztán lenyugodtak a kedélyek, találtam neki más dolgot, amit csinálhat a virágültetéskor. Vacsora szuper volt, egyedül evett, inkább falt, nagyon rendesen, és nem mászkált el az asztaltól. Mondom oksi, révben vagyunk, csak jól végződik ez a nap. De aztán sajnos elkezdtem levágni a haját (nagyon gáz volt már, a fülére lógott), és még nem voltam kész, amikor hiszti indult, és úgy tűnt, hogy úgy marad, félig levágva. Ordítva fetrengett a padlón, hogy nem hagyja tovább. Közben összerúgtam a port az urammal a telefonban, kész csőd ez a nap. Csak legalább a torka ne fájna szegénykémnek
Pedig holnap elvileg zenebölcsi.
Bocsi, hogy ezzel traktállak benneteket, de pillanatnyilag szarul vagyok, feszült vagyok, most micsináljak, no. Közben elkezdett szakadni az eső, talán az is a baj, front van. És félek a holnaptól egy picit, mert az eszem azt mondja, hogy ha ma ennyire lent volt a hőm, akkor holnap sem lesz másként és megjön. De közben nincs az a puffadásserű izé, ami mensi előtt szokott lenni, viszont fájdogál a pocim, ami akármit is jelenthet. Kicsit azért reménykedem. Tudom, hogy mindettől nem kellene ennyire kikadni, de ez volt az utolsó hónapom
. És ezt tudtam előre. Meg talán a szabi januárig, ha megkapom, de ez még képlékeny.
Rita! Teljesen megértelek játékügyben
Ami engem illet, én megpróbáltam ezt a nyáron kerti játékokkal, stranddal, virágokkal, motorral, ilyesmivel megoldani, meg újdonságokat kitalálni, de most, ha beszorolunk a lakásba, én is vehetem elő a gyurmát
Lakásban szerintem én is máshogyan lettem volna. Már most is eszelnem kell, most éppen vakondos kifestőt nyomtattam ki Miksának a netről, sokat színeztünk a napokban. Diót gyűjtünk meg mogyorót, egyelőre a mókusoknak adtuk az etetőbe, de ha több lesz, akkor csinálunk majd mindenféle állatokat dióból, meg gesztenyéből és hasonlókból. Játékot is veszünk, de ezt egyelőre a szülinapra tartogatom. Most ott tartok, hogy szerelőcucc, de nem vagyok még biztos a dolgomban.
Sikló
Még azt akartam mondani, hogy életem első rádiós interjúját ott csináltam az Egri várnál a polgármesterrel
Több napig vágtam, akkor tanultam vágni is, olyan szempontból is az volt az első melóm
Beszti! Fölismertem a Horváth cukit, mert mi is onnét hoztunk Miksának tortát mindkétszer (első szülinapra kutya volt, tavaly csak egy kicsi csokitorta, mert későn mentünk), meg tavaly az esküvőre ők voltak még nagyon esélyesek nálunk, mert nagyon szépek a tortáik. És fincsik is tényleg. Végülis nem onnét lett, mert a páromnak volt egy másik kedvenc cukija, és az is nagyon klassz. Szamóca, Bökényföldi út, XVIII. kerület, ha valaki ismeri
Ildi! Bricostore-ban néztétek? Ott én nagyon sok szép bordűrt láttam.
Gabi! Kíváncsian várom az oltástörténetet! Nekünk is lassan aktuális lesz
Kicsit aggódom miatta, bár valamelyik nap azt mondja Miksa, hogy hívjuk föl a doktor bácsit Dunabogdányban. Modom, és mit mondjunk neki? " Azt, hogy szeretnék neki egy puszit adni!"
Tényleg volt ilyen, hogy közölte vele, a doki meg vigyorogva kijött az asztal mögül a receptírásból, hogy akkor tényleg kéri a pusziját, de azért sokszor volt üvöltés is, meg nem akart Miksa bejönni és hasonlók. Kíváncsi leszek. Remélem, ezzel a torokfájással nem lesz nagyobb gáz.
Jóslófájásokra figyelj ám oda rendesen
Nagyon várjuk már Lackót, most már sokszor eszembe jut, hogy nem arra jövök-e, hogy megszületett
No, lassan lépek. Közben beszéltem az urammal telefonon, ismét jó a hangulat, ez azért jól esik