Új privát üzeneted érkezett!

Felmentem a szoborért, hogy lefényképezem, erre Natika meg ott dumálgatott a kiságyba, tök észrevétlenül felébredt az édi-pofa :P
Már csak Olinal kell ébrednie, aztán mehetünk a suliba :wink:

Íme a szobor: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
vas

Na, lelépek én is, szopi, Olivér ébresztés, öltözés, indulás.......

Pussszz................ :P

Kép (annyira édesség hiányom van :lol: )
vas

Írtam egy tök hosszút, erre egy egyperces áramszünet miatt elszállt az egész... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na mégegyszer:

Szóval Szirom, elvileg megkérhetném a húgomat, hiszen itthon dolgozik, a fejem felett :) , de nem akarom rendszeresen rángatni.
Így is megkértem ma, hogy keddenként, amikor Maja úszik és fél háromra kell értemenni a suliba, jöjjön le arra a húsz percre. De a hétfő-szerdával, amikor balett lesz 3-kor :shock: , még nem tudom, mit csinálok. Talán haza sem jövünk, játszóterezünk, Adél meg talán elalszik a kocsiban... Vagy nem tudom.
Leszoktatni még nem szeretném, kell az a délutáni alvás, a nagyok 4 és 5 évesek voltak, amíg rá lehetett venni őket.
Most jutott eszembe, hogy Majának is volt egy ilyen rosszalvó periódusa kétéves kora körül, elmúlt.
Remélem Adél is megjavul...

Ildi, igen a napközi meg az ovi is szóba jöhetne délután, de nem bírok beletörődni, hogy olyan sokat legyünk távol egymástól. Akkor már tényleg alig lennének itthon.
A te esetedet nagyon megértem, ha ilyen messze lenne a suli, meg Maja ennyire szeretné, én sem gondolkodnék, de nálunk nem érzem még indokoltnak. Csak kínlódok minden délben... (((Meg most is a csokihoz folyamodtam rosszkedv ellen, pedig olyan szépen megyeget lefelé a súlyom... :( Na mindegy, nem turbó tempóban ugyan, de február óta AKKOR IS 9 kilót fogytam, ennek azért örülök. Aug. vége óta meg majdnem kettőt.)))
Meg lehet, hogy jobb lenne nekik is, ha kevesebbet látnának és kevesebbet lennék velük türelmetlen... :(
Nem tudom.

Ja, az meg nem teljesen igaz, hogy nem tudom, mi van ma velük, mert ma kaptak mindhárman egy kis őszi játék-frissítést (mondtam, hogy nem bírok ellenállni... :oops: ), azzal játszanak önfeledten mind a hárman.
Én vagyok a hülye... :)

Gabi, az együttjátszásról:
Élénken emlékszem, hogy Bernát alig volt 9-10 hónapos, amikor már jókat játszottak Majával, versenyt másztak az előszobában. :lol:
De igazi partnerré kb kétéves koruk körül váltak egymásnak (vagyis az aktuális kétéves az aktuális nagyobbnak :) ). Most sokszor nagyon jókat játszanak együtt, minden lehetséges összeállításban, néha meg jókat marakodnak. Néha öt percen belül mindkettő háromszor megvalósul, na, ezt nehéz követni. :) :shock:
Szombaton például olyan jól játszottak hárman együtt az asztalon, hogy nem volt szívem teríteni, pedig kész volt az ebéd. Szerencsére negyed óra múlva összevesztek, akkor megebédeltünk. :)
Társasjátékozni meg szokott a két nagy együtt, akkor nem biztos, hogy be is fejezik. ha én is játszom velük akkor biztosabb a siker.

Van egy nagyon jó társasjáték-márka, három előnye is van: Rettentő sokféle és nagyon jópofa játékuk van, kicsiknek-nagyoknak egyaránt érdekes a legtöbb. Vannak köztük kicsi dobozos játékok (kb 15x20 cm) ezek utazásnál, étteremben vagy bárhol várakozás közben nagyon jól játszhatók. És vannak olyanok, amelyekben a játékosok nem egymás ellen, hanem együtt küzdenek a cél eléréséért. Vagyis nincs vita. :)
Nézzétek meg!
www.haba.de
és www.dione.hu (ez a mo-i forgalmazó oldala)

Még egyet el akartam mesélni:
Tegnap kirándulni mentünk a Pilisbe, az egri várhoz (ahol az Egri csillagokat forgatták...). Nem találtuk meg a turistautat, ezért elindultunk az erdőn át, toronyiránt.. Ez még egész jó volt, viszonylag ligetes volt az erdő, haladtunk. A várat sikeresen megtaláltuk, ezt csakis a beépített navigációs rendszerünknek köszönhettük, a térképen nem igazodtunk el. Aztán elindultunk visszafelé, az út most sem lett meg. De most valahogy úgy bekeveredtünk az erdőbe, hogy többször vissza kellett fordulni, mert mély hasadékok meg iszonyú sűrű bozótok voltak az utunkban. Szóval keveregtünk egy kicsit, de végül éppen az autónál kötöttünk ki. :)
Ja, és láttunk egy erdei siklót, kb egy méter hosszú volt :shock:
Zsolt nagyon utálja a kígyókat, kicsit megijedt, a nagyok az ő kezét fogták, ők ordítani kezdtek az ijedtségtől. :( Alig győztem megnyugtatni őket, hogy 1. nem bánt 2. nem jön utánunk 3. nem fogunk mégeggyel találkozni.
Odafelé a (fiktív) vaddisznó volt a téma, visszafelé a kígyó. :)
De itthon persze már izgalmas emlék volt, mára meg hősi kalanddá fokozódott. :)
Szerintem nagyon jó volt. :)

Na, most megyek, nehogy Maja megszóljon (bár most rettentően el vannak foglalva... :) )

Nem baj, hogy mindig ennyit beszélek??? :oops:
Meséljetek ti is!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Nem hiszem el, hogy ilyen napunk lehet :cry: Miksa kirántotta a falból a függönytartót tiplivel és egy kb. 10 centis vakolatdarabbal együtt... Zuhant az egész függönyöstől, sötétítőstől, szerencsére nem a fejére :roll: Ez az egy jó van benne. De nagyon ronda, és most üres az ablak :cry: Friss festés, frissen mosott függönyök, a kiabáláson már túlvagyok, most bőgnöm kell :(

Mióta mondom neki, hogy ne rángassa, ne tekerje bele magát. Nem lógnak a földig, de ezt eléri a kanapéról. Illetve elérte.

Ildi! Szép a szobor, befogadom egy részét :wink:

Rita! Én kifejezetten örülök, ha ennyit írsz :wink: De most nem tudok reagálni, ne haragudjatok :cry:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SZIROM, NE BŐGJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy ügyes kezű férjnek vagy egy kőművesnek ez tíz perc, három ecsetvonás és olyan lesz, mint volt!

(Én is bőgnék, de te ne tedd!!!)

A függönynek meg nem lesz baja, attól még frissen mosott marad!

NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Jóvanna, nem bőgtem :oops: :wink:

Nem bírom a feszültséget :wink:

Köszi Rita :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, egyébként klassz a szobor, inspiráló! :lol:

Még nem kérek egy szétfűrészelt darabot sem, de szólok, ha úgy érzem, csak egy magányos faférfi vagy egyedül maradt fanő jelenthet megoldást :lol: .

És miért akarod kidobni?

Megmutatod az új étkészletedet?

Én is szívesen kidobnám az esküvőimet, de végülis baja nincs, csak hiányos, meg utálom. Csicsás baromira. :?
Szerencsére van másmilyen is, csak mindig a kezembe kerül ez is.
Fujjj.

Még jövök, megjött az uram. :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ildi!

Egyik topikban még a tavasszal az egyik topikban autós bordürt keresett valaki, amit se ő, se mi nem találtunk sehol. A lakberendezőnk :D:D tanácsára elmentünk ide:
GÉTA CENTER - Tapéta nagykereskedés
1135 Budapest, Jász u. 95.
Telefon: 339-5691, 339-5692 Fax: 339-5693, Nyitva tartás: HP 8.30-16.30
(Egyéni vásárlónak is be lehet menni, ráadásul szerintem fel is tudjátok hívni, hogy van-e.)
Itt rögtön kétféle autós bordürt is találtunk... És abszolút elérhető áron. Próbáljátok meg, hátha...
Én Hannát nem vettem ki a kocsiból, ha Nátánért menet elaludt...
Tutibiztos fogamzásgátló? Szólj, ha megtaláltad! :D:D

Rita!

Szerintem minden gyereknél vannak hullámvölgyek alvásban, majd visszaáll.
Kirándulás jó lehetett!
Kígyó! :D

Szirom!

Aha, Horváth cuki. Csak ez eredetileg minitorta lett volna (talán 6 szeletes), mi kértünk nagyobbat (15 szeletest tudtak). Lett volna még egy minitorta, ami tetszett, de abból csak 50 szeletest tudtak volna méretben csinálni :D.
Szerintem szuper tortáik vannak, és ezek szerint finom és friss is.

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

De jó sokat írtatok!!! Már azt hittem, eltévesztettem az oldalt, de mégiscsak jó helyen járok :D

Örülök, hogy mindenki megvan és jól van, én is jól vagyok, de ma már nem fogok tudni írni, mert Zsolti nem engedi :D Pihennem kell, tényleg nagyon elfáradtam!

Hopp, az oltást nagyon ügyesen viselte Zsoltika, pici nyikk volt az egész, pedig jó kis tortúrát csináltam a feledékeny agyammal... Holnap elmesélem!

Puszika!

pgaboka

Sziasztok!

Fáj a kölyök torka, köhécsel :( . Talán ezért volt ma ennyire nyűgös. Láza nincs, fogdostam is, meg mértem is. Szombaton babazsúron voltunk, talán ott csípett be valamit.
Mondjuk mi tagadás, kicsit szemtelen is volt ma (ha egy 3 évesre lehet ilyet mondani, talán ez nem a jó szó), azt nem hiszem, hogy az a torokfájástól lenne. Például ilyenek: beszélek neki, és nem válaszol. Nem volt fontos, csak háromszor mondtam el neki valami kedveset, és nem válaszolt. Kb. 2 méterre ült tőlem... Kérdem, Miksa, nem hallod, amit mondok? Nem hallom, mert szól a buldózer (a kocsi, amivel játszott). Ez egyszer még poén. De ez annyira tetszett neki, hogy ma egy halom dologra ezt mondta, és nem reagált le semmit, máshoz meg ugye nem tudtam szólni, és bennem ment föl a pumpa. Aztán délután nyugis tevékenységként virágot ültettünk, gondoltam, jót tesz majd. Ő is szereti, meg én is. De ordítva követelte a kislapátot, és ő akarta ültetni a leanderhajtást, pedig hát az "vegyszeres virágnak" számít (mérgező, kb. 1 éves korától tudja), és ezt mindig tiszteletben tartotta. Hadonászott vele, kis híján hozzám vágta a fémlapátot. (Délelőtt egyébként arcon is ütött, mert valamit nem engedtem meg neki, no, akkor a kezére csaptam sajnos. A fémlapátnál átfutott az agyamon, hogy remélem, ezzel nem lendít, mert fogalma sincs a következményekről...) Aztán lenyugodtak a kedélyek, találtam neki más dolgot, amit csinálhat a virágültetéskor. Vacsora szuper volt, egyedül evett, inkább falt, nagyon rendesen, és nem mászkált el az asztaltól. Mondom oksi, révben vagyunk, csak jól végződik ez a nap. De aztán sajnos elkezdtem levágni a haját (nagyon gáz volt már, a fülére lógott), és még nem voltam kész, amikor hiszti indult, és úgy tűnt, hogy úgy marad, félig levágva. Ordítva fetrengett a padlón, hogy nem hagyja tovább. Közben összerúgtam a port az urammal a telefonban, kész csőd ez a nap. Csak legalább a torka ne fájna szegénykémnek :( Pedig holnap elvileg zenebölcsi.

Bocsi, hogy ezzel traktállak benneteket, de pillanatnyilag szarul vagyok, feszült vagyok, most micsináljak, no. Közben elkezdett szakadni az eső, talán az is a baj, front van. És félek a holnaptól egy picit, mert az eszem azt mondja, hogy ha ma ennyire lent volt a hőm, akkor holnap sem lesz másként és megjön. De közben nincs az a puffadásserű izé, ami mensi előtt szokott lenni, viszont fájdogál a pocim, ami akármit is jelenthet. Kicsit azért reménykedem. Tudom, hogy mindettől nem kellene ennyire kikadni, de ez volt az utolsó hónapom :( . És ezt tudtam előre. Meg talán a szabi januárig, ha megkapom, de ez még képlékeny.

Rita! Teljesen megértelek játékügyben :) Ami engem illet, én megpróbáltam ezt a nyáron kerti játékokkal, stranddal, virágokkal, motorral, ilyesmivel megoldani, meg újdonságokat kitalálni, de most, ha beszorolunk a lakásba, én is vehetem elő a gyurmát :) Lakásban szerintem én is máshogyan lettem volna. Már most is eszelnem kell, most éppen vakondos kifestőt nyomtattam ki Miksának a netről, sokat színeztünk a napokban. Diót gyűjtünk meg mogyorót, egyelőre a mókusoknak adtuk az etetőbe, de ha több lesz, akkor csinálunk majd mindenféle állatokat dióból, meg gesztenyéből és hasonlókból. Játékot is veszünk, de ezt egyelőre a szülinapra tartogatom. Most ott tartok, hogy szerelőcucc, de nem vagyok még biztos a dolgomban.

Sikló :) Még azt akartam mondani, hogy életem első rádiós interjúját ott csináltam az Egri várnál a polgármesterrel :wink: Több napig vágtam, akkor tanultam vágni is, olyan szempontból is az volt az első melóm :wink:

Beszti! Fölismertem a Horváth cukit, mert mi is onnét hoztunk Miksának tortát mindkétszer (első szülinapra kutya volt, tavaly csak egy kicsi csokitorta, mert későn mentünk), meg tavaly az esküvőre ők voltak még nagyon esélyesek nálunk, mert nagyon szépek a tortáik. És fincsik is tényleg. Végülis nem onnét lett, mert a páromnak volt egy másik kedvenc cukija, és az is nagyon klassz. Szamóca, Bökényföldi út, XVIII. kerület, ha valaki ismeri :)

Ildi! Bricostore-ban néztétek? Ott én nagyon sok szép bordűrt láttam.

Gabi! Kíváncsian várom az oltástörténetet! Nekünk is lassan aktuális lesz :roll: Kicsit aggódom miatta, bár valamelyik nap azt mondja Miksa, hogy hívjuk föl a doktor bácsit Dunabogdányban. Modom, és mit mondjunk neki? " Azt, hogy szeretnék neki egy puszit adni!" :lol: Tényleg volt ilyen, hogy közölte vele, a doki meg vigyorogva kijött az asztal mögül a receptírásból, hogy akkor tényleg kéri a pusziját, de azért sokszor volt üvöltés is, meg nem akart Miksa bejönni és hasonlók. Kíváncsi leszek. Remélem, ezzel a torokfájással nem lesz nagyobb gáz.

Jóslófájásokra figyelj ám oda rendesen :) Nagyon várjuk már Lackót, most már sokszor eszembe jut, hogy nem arra jövök-e, hogy megszületett :wink:

No, lassan lépek. Közben beszéltem az urammal telefonon, ismét jó a hangulat, ez azért jól esik :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!

Beteg lett szegénykém, 38,8 volt hajnalban :cry: . Vele aludtam, a padlón, már amennyit aludtunk, mert Miksa csak reggel 6 körül aludt vissza, addig nyűglődött. Délelőtt fölhívom a dokit, hogy mi legyen, ő biztos tudja, milyen vírusok vannak forgalomban. Vagy látni akarja, vagy megmondja, mit kapjon a torkára, mert köhécsel is. Utálom ezeket a betegségeket :evil:

Hasam fáj keményen, rendesen mensisen, tutira meg fog jönni. Egy tizedet visszamászotta hőm, de még mindig viszonylag alacsony önmagamhoz képest, meg hát nem is nagyon értékelhető a hajnali mocorgás miatt.

Rita! Hajnalban jutott eszembe, hogy akkora barom vagyok, mert a nagy önsajnálatban csak azt felejtettem el, hogy fantasztikus a fogyásteljesítményed, kicsit irigyellek és nagyon büszek vagyok rád! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem sikerült, ez a hónap is elúszott :cry: No, most már megszűnök.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
végre idetaláltam én is, a tegnapi nap megint a takarításé volt, aztán meg aludtam én is Ábellel, aztán meg este is elaludtam vele altatásnál.

Elöször is, sok boldog szülinapot kivánunk mi is Hannának! Nagyon aranyos a képeken, a torta is gyönyörü, biztosan fincsi is volt.

Szirom, de szünj meg, lécci!!! Inkább írd ki magadból!! Miksának jobbulást kívánunk, remélem hamar meggyógyul szegényke! Végül is kell dokihoz mennetek? A baba meg összejön, csak NE görcsölj rajta!!!

Én most e´pp ott tartok, hogy annyira siralmas az anyagi helyzetünk, hogy nem tudom biztosan, hogy decemberben tényleg belevágjunk-e, vagy sem. Szívem szerint igen, de ha a számlánkat nézem, akkor nem. De addig majd meglátjuk.

Rita, nagyon ügyes vagy a kilókkal, irigy-irigy!!! Én megint az 59-60 körülire tornáztam vissza magam, pedig nem zabáltam, tényleg. Most folyamatosan kel szednem ez a kortizonos bigyót, napi kétszer, lehet, hogy az is beleszólt, de nem hiszem, inkább csak én nem vagyok képes lefogyni. Ez van. De már nem is érdekel, teljesen elegem van már belöle, hogy máson se járjon az eszem, mint a kilókon. Kész, vége!!
A napodat meg majd csak valahogy kordába tudod szedni, megklátod megoldódik ez is. Adél alvása meg erösen hasonlít Ábeléhez, szerintem ez amolyan életkori sajátosság lehet. Majd csak elmúlik ez is!

Ildi, jó a szobor, de azért nekem most még nem kéne....
Rakd ki a hálószobából, hogy ne kísértsen!! :lol:
Cicinek meg jobbulást!! Bár tudom, hogy nem nagyon tudod kímélni, hszen Natika igényli.

Gabi, te pedig most már tényleg pihizz, nagyon drukkolunk mi is Lackóhoz, most már tényleg itt az ideje, hogy elöbújjon. Ábel 8 napal elöbb született. Gondolom, már nagyon vájátok ti is! Azért elöötte egy sort üzenj, ha beindul a dolog! Húu de izgi!!!!

Na megyek, mert a fiam üvölt értem.

Szirom, ez a Miksa viselkedés illik Ábelre is, ha épp olyanja van, szerintem ez is amolyan életkori dolog. Persze azért én sem hagyom, hogy afejemre tojjon, nálunk is van néha kézrecsapás, mert megüt, akkor meg tényleg haragból csinálja, mert nem kap meg valamit, látszik rajta, hogy méregböl üt, na akkor vissza is kapja.

Lányok, mi ez a buli Pesten?? Itt sajna csak a netröl tudok tájékozódni, mert az itteni média csak hír szinten emíti a dolgot, de azért említi és nem túl jó hírek. Ennyire elfajult a helyzet?

puszi mindenkinek

Motiot
motiot

Szirom, meglátod, megkapod a szabikat és lesz még három hónap haladékod!
Nyáron szeretne születni ez a bébi, hogy ne legyen sok gondotok az öltöztetéssel. :)
Meg remélem szeretne együtt felnőni az enyémmel.
Remélem. :)
Bár tudom, hogy ilyenkor nem tudunk olyasmit mondani, ami megvígasztalna...

Szegény, és még Miksa is beteg... Ronda őszi nap van, de talán ez nem is baj, szépen begubódzhattok bent, jó sok kisvakonddal egyetemben. :)
Na, küldök is nektek, hogy meggyógyuljon Miksa!
Kép Kép Kép

Gondolom, te különösen örülsz nekik, a 60 városos vaki után... :)

A kézrecsapás miatt meg ne öld magad, előfordul, fel fog nőni így is. :) Van, amit nem szabad, és ha nincs más eszközöd, vagy akár nagyon megijedsz és hirtelen elcsattan egy kézre- vagy fenékrecspás, az nem dráma. NYUGI.
Nálunk is volt mostanában egy-két összezörrenés az urammal, az nem jó, de lényeg, hogy az ember ne feküdjön le rossz kedvvel. Legalábbis ne a harag miatt. Ez meg így történt. :)

Nekünk is izgalmas éjszakánk volt... :shock: Sajnos nem úgy... :wink:
Zsolti este a barátaival vacsorázott a születésnapja alkalmából, de legnagyobb meglepetésemre tízkor már hazajött, bedagadt szemmel. Nyáron vagy még tavasszal kiderült, hogy nem bírja az alkoholt, van ilyen allergia is... :shock:
És tegnap megivott egy unikumot, ez lett a vége.
Egyre rosszabb lett a kalciumok dacára, kihívtuk az ügyeletet, kapott injekciót, az ápoló (?) meg jól lexxxxxte, hogy ha tudja, miért iszik. :shock: :evil:
Mintha az uram masszív alkoholista lenne.
Barom (az ápoló, úgy értem...).
De ugyanez az ürge egyszer már engem is lebarmolt, amikor miattam hívtuk ki az ügyeletes orvost.
Mit mondjak, az ember ebben a helyzetben pont egy kis bunkózásra vágyik, ugye... :x
Ma már csak nevettünk rajta, hogy biztos régóta van a pályán, azóta jó sok beteget szidhatott már le. :?
Na aztán én persze kettőig az uram szemeit figyetem, fél kettőkor Adél is befutott, most nagyon üde vagyok. Kép
Mindenesetre szilveszterkor marad a bodzaszörp vagy a traubi...
:shock:

Hát ennyi. Még jövök.
Megyek Pataki tálas marhahúst sütni, jó lesz az úgy, Szirom?????

A babanet egy órán át nem engedett belépni...
Motiot, téged csak most láttalak, majd reagálok, de most mennem kell táncolni :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Köszi lányok a vigasztalást!

Rita, neked külön köszi a kisvakondokat, szeretem én őkelmét, csak ne mindig ugyanazt kéne olvasnom :wink:

Sajnálom az uradat, az enyémmel mi lenne, te jó ég :roll: :wink: És ez hogy derült ki?

Marhahús az nagyon jó lesz a cseréptálban, igen :) Én most csak szerényen zacskóban sütök pulykaszárnyat, ezt találtam a hűtőben. Boltba nem mentünk, mert nem akartam Miksát kivinni. Most nem lázas egyébként, és egész jó a kedve. Gyurmázunk, most rugaszkodom mindjárt neki a vakondnak Ritának köszönhetően :lol:

Nem is meséltem, hogy pénteken kacsát sütöttem a szomszéd szülinapjára, 5 kilós volt a szentem. Mármint a kacsa :) 60 dkg máj volt benne. Viszont csak annyira volt szétszedve, hogy a haszontalan belső részeit kivették, hááát, nem mondom, hogy csináltam már ilyet. Rajta feje, lába, benne még egy halom cucc, nem is volt szépen megpucolva... alig fért el a pulton. De isteni lett, 4 felnőtt volt és 2 gyerek, és nem maradt belőle :oops: Én csak egyetlen combot ettem :) Hagymás tört krumplival és párolt kápival tálaltam, előtte pedig a májat megsütve, hidegtálon, hagymával pirítóssal.

Motiot! Az az igazság, hogy most talán úgy tűnik, hogy görcsölök, meg eléggé el vagyok keseredve, amikor megjön, de tulképp én szerintem nem görcsölök, egyszerűen nagyon szeretném, az meg normális. És minden hónapban elhiszem, hogy sikerül, nagyon bízom benne, és próbálok nem foglalkozni vele a hőmérőzésen kívül. Az pedig nagyon jó támpont, örülök, hogy elkezdtem. Nincs olyan, hogy csak azért huncutkodunk, ilyen téren semmi gond nincs. Tudom, hogy keskeny a határvonal a görcs és a normális vágyakozás között...

Nézd meg az indexen vagy az origón a képeket, meg elég részletes beszámolójuk van. Emiatt is szomorú vagyok, nagyon sajnálom, ami történik.

Muszáj mennem most

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem tudom mennyi ideig hagynak most a kölkik írni.
Délben is elkezdtem volna, de Oli zaklatott :lol:
Meg éppen aludni kartam , amikor Natika is felébredt, így tök álmos vagyok.
Most kinnt játszanak az udvaron, Natasa is ott alszik kinnt, innen pont rálátok :D

Ó, Szirom, annyira sajnálom :cry:
SZOBROT mikor adjam?????????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Én tegnap ide száműztem a nappaliba :wink:
Miksa hogy van???
Ma jó napja van?Nincs lapátdobálós kedvébe?
És mi lett a karnissal???? :shock:

Enyém kicsik is fikásak.Oli már az volt, de reggelre Natika is az lett :?
Csütörtökön mentünk volna egy mini-talira Pestre, de sajnos így nem mehetek :?
Tényleg mi nem futunk össze valamikor, valahol????? :wink:

Hú, a kacsapucolás (belezés)nem lehetett semmi.Májacska biztos fincsi volt(csak azt enném meg belőle) :wink:

Rita, nem semmi allergiája van az uradnak :shock: , enyém biztos felkötötte volna magát, ha ilyenje lenne :lol: (ki se bírja a napi söröcskéje nélkül), nem alkesz ám, de a sört szereti
(én magamat szerintem többször láttam berúgva , mint őt :oops: )
Eltévedés klassz lehetett.
Mi is pont tegnap találkoztunk egy siklóval a sulinál.Olivér látta meg, és azt mondta, hogy kígyó.Jó, mondom, biztos látott valami zsineget, visszanézek, erre én is láttam a farkát a kerítés mögött.Aztán visszamentem, és ott siklott egy sikló :lol:
Tök megijedtem én is.Persze visszafele meg kellett keresni, hogy Levente is lássa (megtaláltuk) :D

Ma meg végre elmentem délelőtt fodrászhoz a két kis törpivel, tök jól viselkedtek.
Oli végig édességet zabált :roll: , meg autózott, Natika közben bólintott egyet, picit sírt előtte, de átlagban tök jók voltak :D

Motiot, én is csak az www.origo.hu -n nézem az eseményeket, hát nem semmi, hogy idáig fajult ez az egész.
Nagyon csúnya dolog ez :evil:

Kösz a tapétacsík fellelő helyeket, Szirom, Beszti :D
Bricóban néztük, de nem volt.
Horváth cukit én is szeretem :roll: :wink: :lol:
Bár, már jó régen jártam arra(sajnos)

Rita, én is így voltam vele, ha beadom napközibe, nem is lesz itthon egész nap.De fél4-kor már érte is megyek, ha nem lenne ott, akkor meg fél 2-kor mennék, így szerintem nem olyan sok.
Sajnos nekünk tényleg messze van, nem úgy van,hogy csak elsétálunk érte, és akkor Natika is tudna aludni a babakocsiban :?

A február óta leadott 9 kilódhoz mag hatalmas gratula!!!!!
Kép

Gabi, te meg csak pihengess, ki tudja, mikor érkezik meg Lackó-mackó
Kép

na, lépek mára, pussz,csoda, hogy hagytak írni :wink:
vas

Sziasztok!

Férfinépség vízszintesben :wink: Az uram halálfáradtan jött haza, de sütött oldalast, biztos le akarta pipálni a kacsámat :wink: Majdnem sikerült neki :lol:

Miksa este 37,8 volt, azért adtam neki cuccot, nehogy éjszaka ugorjon föl a láza. De úgy látjuk az urammal, hogy kifelé megy belőle. Legyen igazunk! Végülis nem volt különösebben nyűgös, sőt, inkább élénk, jókedvű. Az szerintem jó jel.

Ildi! Én már annyit mondtam, hogy mindenki megvan hívva Horányba! Bármikor, bárkit szívesen látunk, gyertek! Nekem van kedvem talizni. Ha más ötlet van, az is jó!

Rita! Délután megcsináltam ám a kisvakondot meg a kisegeret gyurmából :) Csak nem tudok most fényképet tenni, nincs itt a CF-kártyaolvasó.

Milyen lett a marha?

Gabi! Hogy vagytok?

Motiot, Beszti?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
extra nagyon sajnálom, hogy megjött :(:(:( Bár tény, hogy sejteni lehetett azok alapján, amit írtál :( Szegény Miksának meg jobbulást! Dokinál végül jártatok, vagy kijött? MIt mondott?
Ma mi is színeztünk, én is nyomtattam egy csomó Kisvakondot meg Pókembert. Ez utóbbit nem ismeri Zsoltika, mármint a filmet, de néhány napja vettem neki egy kordbársony hosszúnadrágot, őszre, és azon van Pókember, azóta imádja! Néhány szóban elmeséltük neki, hogy ez kicsoda, és nagyon odavan érte Zsoltika :D Oltástörténetet lásd lent.

Ildi,
gyerkőcöknek jobbulást! Szerintem ez a fél4-ig tartó napközi teljesen rendben van!

TALI: én mondanám, hogy gyertek hozzánk :D Ez most mindenkinek szól ám!!! Csak nálam ugye az a gond, hogy mire megszervezzük, addigra lehet hogy megyek szülni :D De még akár 2 hétig is ücsöröghet bent Lacika, úgyhogy még össze is jöhetne :) Én is szívesen taliznék veletek, és nekem ez lenne persze a legkönnyebb :D

Csak a betegségek be ne kavarjanak... Bár mi éppenséggel jól vagyunk.

Rita,
szegény Zsolt, micsoda allergia! Bunkó ápoló :evil:
A kilóidhoz pedig nagy-nagy gratula! Ezek szerint sokat változtál azóta, hogy a játszóházban taliztunk :) Nem tennél fel fotót magadról? Ilyen volt - ilyen lett képre gondolok :D Mi gyakran tettünk fel ilyet, igaz Ildi? Én is tehetek :D Csak én fordítva vagyok a súlyommal... De viccet félretéve, tényleg nagyon kiváncsi vagyok ám Csini-Ritára! Akkor most már 70 alatt vagy?
Köszönöm a linkeket, megnéztem, és ez nagyon klassz! A társasok is (jó hogy már 3 éves kortól vannak, nem is gondoltam), na meg ami tetszett: a golyópályák! Pont a játszóházban is van ilyesmi (az mondjuk műanyag), és Zsoltika nagyon szerette! Ez nagyon jó ötlet, köszönöm! :D Úgyis jön a Karácsony :D

Beszti,
mi is boldog szülinapot kívánunk Hannának! A torta tényleg szupi, és csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, mert a Horváth cukit mi is szeretjük, és én is onnan rendeltem a miénket tavaly is és idén is, a katicásat.

Motiot,
a politikába én sem folynék bele, de esetleg ha van kedved, a HírTV-t is nézheted az interneten keresztül. Bár tegnap nekem nem jött be... De előtte meg igen.
Számlaállás: hát igen, de hát decemberig még van idő feltölteni egy kicsit, nem? :) Van / lesz mostanában nagyobb kiadásotok? Végülis egy újabb baba már nem olyan eszméletlen nagy kiadás: babakocsi, ülés, ruhák, játékok mind vannak már. Én is alig vettem valamit... Ja, új ágy kellett ugye Zsoltikának, de azt hisezm, hogy ez volt a legnagyobb beruházásunk. Persze megértem, hogy az ember nem vág neki "lenullázva". Tényleg Ti látjátok az anyagi helyzeteteket. De abba is gondolj bele, hogy ha decemberben kezditek a babaprojektet, abból leghamarabb is jövő szeptemberben lesz baba :D Addig mik a kilátások?

No, leírom az oltás-sztorit. Tegnapra beszéltük meg a doktornővel az oltást, mert előtte 1 hétig szabadságon volt. Ő hétfőn és pénteken tart egészséges rendelést, hétfőn van délután és pénteken délelőtt. De valahogy összecseréltem a két időpontot, és tegnap reggel közöltem Zsoltikával, hogy ma megyünk a doktornénihez, szurit fog kapni. Pár hete kapta meg a kullancs ellenit, így élénken emlékezett, hogy mi is az a szuri... Nyöszörgött is, hogy neeeem, picit sírdogált is, de aztán elindultunk, délelőtt!!! Útbaejtettünk egy bababoltot, ott kapott egy kis fájdalomdíjat, egy kis rakétaindító autót rakétával, tényleg pici valami, de nagyon örült neki. Egyébként azóta is azzal játszik, sőt azzal is alszik! Nos tehát odaértünk, megláttam az orvost, és rögtön rájöttem, hogy rosszkor vagyunk a rendelőben :( Megpróbáltam rávenni az épp rendelő dokit, hogy adja be a gyereknek az oltást, de nem adta :( Végülis nem baj, mert a mi dokinkkal nagyon meg vagyok elégedve, soha semmi baj nem volt oltás után, csak már szegény gyerekem is annyira beleélte magát, azt gondoltam, legyünk túl rajta gyorsan! De nem, vissza kellett mennünk délután. Ezért is fáradtam ki kegyetlenül, mert nincs olyan nagyon messze a rendelő, de azért ekkora pocakkal már sok volt a gyalogtúra. Zsoltika mindennek ellenére nagyon jól viselkedett, és ahogy írtam, éppen csak felsírt a szurinál. Utána pedig mint ha mi sem történt volna :D
Persze ahogy kiléptünk a rendelőből, elkapott bennünket az eső. Gyorsan visszaszaladtunk, mert bár volt nálunk esőkabát, esernyő, de nagyon szakadt. Jó sokat várakoztunk, mire elállt a zuhé.

Tegnap egyébként egész nap tündér volt Zsoltika, ma meg rosszcsont. Egész délután mint ha ezer ördög bújt volna belé... Bár ez lehet az időtől is, nem tudom. Délelőtt Zsoltikát levitte anyukám pocsolyázni :D ÉN meg tornáztam végre egyet :) De délután már nem mentünk el, egyszerűen percenként kell pisilnem, annyira nyomja a baba mindenemet. Amúgy is hiába mentünk volna, minden játszó vizes, se hinta, se csúszda...

De ma haláli volt: Zsoltika énekelt! De mint valami filmsztár, a fülhallgató dugója volt a mikrofonja, és az Erdő, erdő, erdő című nótát harsogta iszonyú hangerővel és iszonyú magasan :D Én videóztam, közben meg remegett a kezem, annyira nevettem :D Nagyon rátalált a hangjára a gyermek, mert fürdés közben is kornyikált, az apja közölte, hogy most már valamit ki kell találni, mert megsüketül :D
Eddig nem igazán énekelt, néha maga költötte dallamokat igen, de a daloknak csak a szövegét mondta. Most viszont hülyéskedett, látszott is rajta, de fantasztikus volt!!!

Megyek, megnézzük egy kicsit a híreket.

Jó éjt mindenkinek!

pgaboka

hali!!!!

Natika 5 perce még így aludt a földön :lol: , de elkövettem azt a hibát, hogy beraktam a kiságyba, erre nem felébredt :roll:
Kép

Most majd írok addig, amíg hagy :wink:

Még egy fotót gyorsan, mert elfelejtem
Rita, itt az étkészlet, semmi extra, de egy darabig jó lesz. :D
Kép
A másikkal az volt a gond, hogy annyira ronda volt, szerintem képem se volt róla, hogy megmutassam.Volt egy másik is, de abból meg már alig volt pár darab(lapos nagyból csak 3), így mindig a csúnyát kellett elővennem, ha valaki jött.Aztán betelt a pohár, kidobtam :lol:
Úgy csináltam, mint a "sztárvilág barmai" :lol:
Mosatlaul, benne a kaja maradékkal, kidobtam a szombati ebéd után :lol:
Egyszer hallottam, hogy van egy-két barom, aki pl. a zokniját minden használat után kidobja, :shock: , na, mondom én is megteszem ezt a förmedvénnyel :wink: :lol:

Hú, én ma reggel már bőgtem, amikor láttam a híradót.Annyira szörnyű. :cry:
Nem vagyok egy nagy hazafi, de ez nagyon durva ami itt történik.Most már épp olyan, mint ami Párizsban volt nem is oylan régen.
Olvastam az origo-n, hoyg Gy.-nak 3 percig jutott az eszébe, hoyg lemondjon :shock: De végig nem olvastam, nem akarok ilyen blődségeket kora reggel .

Folyt. köv :wink:
vas

Szirom, de korán feküdtek a pasiid tegnap :wink:
De én is a kölkökkel
Fél 9-kor szopizott Nati utóljára, be is aludt tök hamar, aztán a másik kettő lurkót is ágyba parancsoltam, aztán persze úgy ahogy kellett, én is eleludtam :wink:
Így 9-kor már aludt a család 80%-a :lol:
De legalább reggel Levente is tudott rendesen kelni.Azt hiszem kezdi megérteni, hogy ha korábban lefekszik, akkor könnyebben fel tud kelni reggel.

Tali nekem jó bárhol, bár Horányig még nem biztos, hogy elbírnék vezetni :oops: (fosós állat vagyok)
Gabi, és az neked jó lenne, ha ennyien megszállnánk, így szülés előtt?????
(bár hozzám is úgy jöttek a csajok, de én nem 8 nappal voltam szülés előtt :shock: ), hanem egy hónappal
Bár tudom, hogy neked ez lenne a legjobb,én is ezért ajánlottam akkor ezt fel(de ide is bármikor jöhettek ám) :D
Ritának is szerintem jobb, ha Pesten maradunk, így tudna menni a suliba Majáért.Nekem meg elég, ha legkésőbb 4-ig, fél 5-ig valahogy hazaérek. :P

Zsoltika nagy szám lehet, ahogy énekel, én is a napokban vettem észere, hogy Olivér is énekel.Tegnap pl.a A Tigris színre lép-ből énekelte, hogy "van tigrismama, meg tigrispapa" :lol: :lol:
meg múltkor is énekelt valami "híradósat"
De arra nem jövök rá, hoyg melyik meséből van.
Oltásnál meg tök bátor volt Zsoltika, Oli az mindig olyat hisztizik :roll:

Na, megunta Natasa. :?

Miksa hogy bírta az éjszakát??LÁz???

pusz
vas

Hahó!

Gyors leszek, mert nemrég ébredtünk, és ebéd még sehol, sőt, még boltba kell menni :) Jót aludtunk, mi tagadás. Miksának jó éjszakája volt, most teljesen okés a kölök, meg rám is rám fért már egy alvás, mert elég rég nem aludtam eleget.

Ildi! Annyira vagány Natasa ott a földön! :lol: Tudom, hogy sok gyerek elalszik így, de Miksa valahogy soha. Azaz egyszer volt olyan, hogy adtam a szájába a kaját, tátotta a száját, és akkor lebillent a feje.

Horány: nincs messze, ne hülyéskedj. Szerintem nem kell messzebbre menni, mintha a városba mennél, és jóval egyszerűbb az út. Az Árpád hídtól mi 15 km-re vagyunk, vagy ha azt veszed, hogy Dunakeszi + komp és itt vagy, akkor nyugodtan bevállalhatod. Különben is, aki el bír vezetni Vácrátótig, az akárhová el tud :lol: Inkább Rita és Gabi a bonyolultabb. Ezért nem tökéletes ötlet a horányi tali, pedig nekem meg az lenne a legjobb :)

Gabi! óriási lehetett Zsoltika énekelve! Miksát életében kétszer hallottam énekelni. Egyszer 8 hónaposan utánzott egy játéktelefont, meg egyszer a múlt héten utánam dúdolta, hogy "nem mosunk bugyit, hogy tiszta legyél az Akropoliszra" :) , de aztán nem ismételte meg. Csak kérdezte, hogy így kell? :wink:

No, tényleg megyünk a boltba. Megtaláltam festéskor a kajalistámat, ha kéri valaki, begépelem. Illetve egyébként is begépelem. Mármint minden kaja rajta van fajtánként, hogy mit lehetne főzni a népnek. Lehetséges köretek, húsok, tészták, stb. Jó hosszú lista, csak olyan, amit meg is tudok főzni. Régen erről csináltam a menüt. Amíg csináltam :)

Ja, Miksa tegnap megint előadta a vakondos magánszámot, ezúttal a a krumplipürcsinél. "Szétszúzták, összetörték. Beteg ez a krumplipürcsi, nagyon beteg." :) Majd megszakadtunk a röhögéstől.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Engem kifelejtettél a taliból. :( :(

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok,

Ildi, Natika tényleg nagyon vagány a képen. Ábel soha nem aludt így el, de még a nappaliban sem az ágyon, csak és kizárólag lesötétített szobában, rendesen, rituálé szerint. Sajnos.

Gabi, Zsoltika ari lehetett, szívesen megnézném a videófelvételt róla :lol: :lol:
Lackónak továbbra is megy a drukk!!!!

Szirom, örülök, hogy kipihiztétek magatokat é0s hogy Miksa jól van. Remélem neked is jobb a kedved! A beszólások meg egyszerüen zseniálisak!! Kíváncsi vagyok, hogy Ábel miket fog produkálni, ha már rendesen tud beszélni. Már most is mindent mond, de hát még nem mondatokban ugye. Majd az is eljön, pláne, ha majd jár közösségbe, ahol magára szedi a szöveget.
A listát örömmel fogadnám, mert én sem tudom soha, hogy mit is fözzek. Nagyon gyorsan írd ám le!!!! Nekem is menüt kéne csinálnom egész hétre, mert így egy csomót meg is lehet spórolni, ha a boltban tényleg csak azt veszem, ami kell, nem minden mást is, ami eszembe jut, hogy hátha kell majd. Aztán sokat ki is dobok, persze nem jó szívvel. Na ezen kéne változtatni.

Rita, nem is reagáltam a férjed allergiájára. Hát én inkább vagyok tollra, porra meg minden más egyébre allergiás, söt, továbbmegyekl ez az enyhe asztma is elviselhetö a gyógyszerekkel, de hogy alkoholallergiás legyek, azt már nem! Apa meg szerintem felkötné magát, az tuti :lol: :lol: Jó is az a fröccs a vacsihoz, meg a szép pohár bor esténként....

Most megyünk haza mi is elsején, még megy a szüret, apa már nagyon készül rá... Hát nem tudom, mi lesz a vége, de nem biztos, hogy szárazon megússza :lol: A szüret már csak ilyen. Egyébként én is nagyon szeretem.

Na mi lassan elhúzunk ebédelni, aztán meg aludni. Este benézek, mert délután megitnsürü lesz a program. De azért lehet, hogy ideérek.

Motiot
motiot

Beszti! Most csak gyorsan neked!: nem felejtettelek ki, hanem csak a problémásokat vettem sorba! :D Ildi nyávogott, hogy nem bír eddig elvezetni, pedig ez nem is igaz (ugye Ildi? :wink: ), Gabi mindjárt szül, Ritának meg nincs kocsija. Te viszont bátran vezetsz! Én nagyon-nagyon remélem, hogy most már ti is eljuttok az egyik talira, lehetőleg a következőre mindjárt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Problémásak hajrá!!!!
Tényleg egy merő bénaság vagyok ám -ezt csak én gondolom ám magamról- (vezetési önbizalmam tényleg egyenlő a nullával :lol: )
Vácrátótra azért mertem elmenni, mert már jártam arra előtte(igaz, nem én vezettem), de ismertem az utat.(és nem kellett sehol sávot váltanom :roll: )
Viszont ha bemegyek Dunakeszire, (odáig ismerős az út, Fóton át), de ha kiérek a 2-es útra, na ott leblokkolok :oops: , szembe találom magam egy kétsávos úttal, ahol majd elbénázok, és nem merek sávot váltani.Aztán ha valahogy eljutok a révig, ott meg majd nem tudok felmenni a kompra,aztán belehajtok a Dunába :lol:
na, jó ,csak viccelek ám :lol:

Beszti, én is szeretném, ha te is ott lennél a köv.talin, hiszen veled még nem is találkoztunk soha!!!! :D :D :D

Szirom, milyen városra gondoltál,hogy nem kell messzebbre mennem Horánynál???
Pestre???
Na, oda eszembe se jut bemenni :wink:

Motiot, meddig leszetk itthon????
Mert mostmár tényleg úgy kéne időzíteni a talit!!!!
Viszont azon meg sajna Gabi nem tudna ott lenni már(addig tuti megszül :P )
Anikó is mondta múltkor, hogyha talizunk azért szóljunk neki is, hátha el tudna jönni :D

Na, mi legyen????
Vagy Gabi szálljunk meg jövő héten népestől, jövő péntekig még belefér :wink: ??

Natika berottyantott, ki kell cserélnem neki, reggel is úgy jártam veel, hogy itt olvasgattam, aztán mire észebekaptam, úgy befosott, hogy még a háta közepe is fosti volt.Mehetett minden a vainsh-be :roll:
vas

Ezt néztem ki Olinak karácsonyra:
Kép
Tök jó ,nem?
Ráadásul ezt itt megkapom Gödöllőn, mert a www.poppet.hu -n vásárolt cuccokat itt lehet majd átvenni valamikor ősztől(bár, már ősz van), de még nem nyílt meg, láttam, üres az üzlethelyiség, ahova ki van írva. :D
vas

Szerintem én mindent rendelni fogok a netről, nem tudok én két gyerekkel ajándékokat menni venni.
Ráadásul, amíg válogatok, addig Olivér szétdönti a boltot :roll:

Néztem már tök jó könyveket is.Lehet, hogy lassan el is kezdem megrendelni őket, hiszen már szept. vége van.
3 hónap alatt meg csak összeszedek mindnet mindnekinek.
Aztán meg ha így gyűjtöm be karácsonyig az ajikat, nem is tűnik olyan soknak az összeg(csak össze ne adjam akkor) :roll:

Na,Natasa is végre elaludt :P
Jókor, 3/4 2-kor.Aztán 3-kor meg keltehetem fel, még megszoptatni is jó lenne indulás előtt(úgy szoktam)

Ma palacsintát sütöttem ebédre.Olivér is jól evett belőle.Nem csináltam sokat, majd a fiúk kapnak este frisset.
Múltkor vettem szuper új palacsintasütőt(1 hónapja), de még nem próbáltam ki.Szuper jó, kis vékony palik lesznek benne.
Egy régi teflonba sütöttem mindig, tök vastag lett, az uram nem is szerette, na, ezt szeretni fogja azt hiszem :wink:

kicsit pihizek én is,nehogy megint 9-kor beájuljak este
(meg különben is itt pofázgatok magammal :lol: )
vas

Ja, még annyi, enyém gyerekek bárhol képesek elaludni(annyukra ütöttek)
Hétvégén Olivér pl. az udvaron a hintában aludt el :lol: :lol: :lol:
Le akartam fényképezni, mert ilyet ritkán lát az ember, de nem mertem otthagyni, hátha kifordul belőle(mint egyszer nyáron is fejjel lefele lógott benne, pedig akkor nem is aludt :lol: )
Szóval ezeknek tök mindegy, hogy szőnyeg, vagy hordozó, kiságy, babakocsi, hinta, homokozó, csomagtartó...stb
Álmosak, elalszanak. :D
Levente egyszer úgyaludt el az autóban hogy a keze a ropis zacsiban volt, előtte még betömött egy kis ropit, de a következő belenyúlásnál beájult :lol: )szája persze tele volt)

na, húzok tényleg
vas

Hahó!

Ildi! Akkor eztán ha kakigondjai lennének Natikának, akkor csak leülsz netezni, és hipp-hopp... :lol: :oops:

A város: hát igen, Bp.-re gondoltam. Azt hittem, bejáratott útvonalakon azért bejársz :wink: Én is utálom, de ha tudom, hogy hová kell menni, akkor azért elkavarok. Tavaly baromira nehezemre esett az uram nagy dög autójával egész télen szinte mindennap vezetni (tudjátok, a gipsze). Nem az, hogy bénának érezném magamat ( végülis 16 éve vezetek), hanem a többi autós istentelenül türelmetlen, és úgy csinálnak, mintha mindenkinek minden sarkot ismernie kéne Pesten, és rutinból sávot váltani meg kanyarodni erre-arra. Mondjuk a parkolást a férjem autójával azért nagyon óvatosan oldottam meg, mert fogalmam sincs, hol az eleje meg a hátulja. Egyszóval két autó közé, úgy függőlegesen, ha értitek mire gondolok, meg se próbáltam parkolni.

Ildi! Dunakeszire visszatérve: a 2-es út egysávos :) Komolyan :) A kompra meg mutatja a kompos, hogy milyen ívben kanyarodj rá, meg látod a többieket is.

Most dumálok, de meg kell mondjam, hogy ha most Rita azt mondaná, hogy menjünk hozzájuk, azért elgondokodnék az ismeretlen budai környék miatt :) Lehet, hogy valami játszóházat lenne érdemes keresni. Állatkert, dunakeszi Auchan (önző, önző :)), vagy esetleg Pólus? Ha Gabiékohoz mennénk, akkor azért érdemes lenne sietni :) Hát nemtom...

Beszti, neked nincs valami ötleted?

Motiot! Mikor is jöttök? A listát meg begépelem, nem ígérem, hogy ma.

Tényleg már akartam kérdezni, ti nem szoktátok nézni a Design kommandót a Zone Clubon? 3-kor kezdődik, mindig két részt adnak, és én annyira bírom!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tutti egysávos???
Mintha kettőre emlékeznék :?

Á, Pestre eszembe sincs bemenni :oops:

Hú, mi múltkor(nyáron) voltunk a Mammutba(ott laktok Rita valahol, ugye???)
Hát úgy elkeveredtünk, hogy fingunk nem volt hol vagyunk :shock:
Pedig csak kifele jöttünk a Mammut2-ből, és tök barom utcákban kötöttünk ki :wink:

Szirom, én néha szoktam nézni, de ilyenkor , mikor alszank ,akkor nem szól a tv.Meg most itt alszik mindkettő a nappaliba(őrzöm őket)

Parkolás nekem se a kedvencem(uram múltkor körbejárta a kocsit, hogy hány helyen padkáztam meg a gumikat) (kettő :lol: )
Aztán nem is mondtam még, múltkor, mikor leparkoltam a sulinál, nekimentem egy nagy csatornafedélnek.Hát az oylan nagy volt, hogy a hülye is észre vette volna :lol: , de csak a műanyag sz*r horpadt be, de azt meg visszalehetett nyomni :wink: :lol:
vas

Tuti egysávos :lol: A 2/A a kétsávos, de neked nem muszáj arra jönnöd. Én is Fót felé voltam nálatok.

A kétsávos út különben szerintem jó dolog, mert ha valaki rohan, az tessék rohanjon a belső sávban. Engem nem zavar, ha egy út kétsávos, sőt :lol:

Kocsidra vigyázz, te :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vigyázok, én, de útban volt az a sz*r :lol:
Nekem a kétsávossal az a gondom, hogy nem merek sávot váltani :oops:
mikor első nap hoztam haza Leventét a suliból, kapásból rossz fele jöttem, na akkor belekerültem egy kétsávosra + egy kanyarodó.
És nekem a külsőből kellett a belső kanyarodóba mennem(hú, de izgi volt) :shock:

Na, Olivér felébredt, és felébresztette Natit is a tv-vel :roll:

Ennyit mára, jók legyetek
vas

Szirom!

Hát igen, az esküvői tortáik! Bár nekem nem volt semmilyen (csak két tanuval házasodtunk és utána szolid hamizás). De talán egyszer a párom meglep vele :D mondjuk egy kerek évfordulón (tudja, hogy mennyire tetszenek) egy nagyobb családi ünnepségen.
Sajnálom, hogy végül megjött, de hátha megkapod a szabikat és addig még minden lehet!
Tali: hát igen, én nem vagyok problémás :D:D (ha Hanna nem hányja össze magát :shock: ), Hanna születése előtt még pár nappal vezettem egy talira (bíztattak, hogy ha megindul a szülés, majd segétkeznek :D). Meg a gyerekek se gond, Benit meg tudjuk oldani nélkülem is.
Hanna is tud így elaludni, mint Nati, szoktunk rajt a mosolyogni, hogy még a hami is a szájában van, de el-elbóbiskol a székében :D, úgy kell ébresztegetni, hogy legalább azt rágja meg és nyelje le, mielőtt elalszik.
Ötlet: nincs... Sajnso nálunk (még) nem alkalmas, ráadásul Ildi vezetési gondjait sem oldaná meg, mert hozzánk az egész városon át kell jönnie. De szerintem egy jó észak-pesti játszóház jó lehet. Az állatkerti sem lehet rossz, de én meg a belvárosi parkolást utálom (főleg azért is, mert nem igazán kicsi az autóm, nem triviális parkolni vele). Bár talán bevállalható lenne, ha a többieknek az a legjobb.
A navirendszer miatt az ismeretlen helyek nem okoznak gondot...

Rita!

Alkoholallergia? Minden alkoholtól? Mintha az unikum gyógynövényes lenne...
Mondjunk ez nálunk nem nagyon lenne gond, mert nem igazán szoktunk alkoholt inni, a páromat időnként úgy győzködik. Csak nagy ritkán iszik valamit (nem vagyunk antialkoholisták, én szimplán nem szeretem, ő meg csak azt issza meg, ami izlik neki, még akkor is ha másnak egyébként ízlene, ha őneki nem, akkor nem issza meg).
Összezördülés: nekem most nagyon jó, nagyon jó szakaszban vagyunk a párommal, nincsenek kis veszekedések sem. És igaz, ne legyen hosszú a harag, az a legfontosabb.

Motiot!

Remélem az anyagiak nem lesznek gátjai a babának. Tényleg kevesebb a gond másodszorra (vagy többedszerre) a babadolgokban, viszont az is igaz, hogy azért később nagyobb megterhelés. Mert pl. hiába öröklik a ruhák egy részét, mindegyiknek kell új is, ráadásul többnyire egyszerre. Meg minden más.
Szóval azért sajnos anyagiak sem mellékesek. De ugyanakkor kell a tesó!

Ildi!

Nati szuper aranyosan alszik a fényképen! :):) Az étkészlet is jó. Nekem egy szimpla fehér van, amit szívesen lecserélnék valami extrábbra. Pontosabban a hétköznapokra jó a fehér, de jó lenne mondjuk hétvégén egy kicsit másból enni. Csak sajnos nem lenne hely hova tenni... :(
Nem csoda, hogy elkeseredsz a történteken, szerintem is szörnyű! Már másodszor érzem azt ebben az évben, hogy szeretnék pár héttel idősebb lenni (legutóbb a parlamenti választásoknál), hátha akkorra minden lenyugszik, és mi élhetünk végre nyugalomban, békében. (Vagy túl naív vagyok???) Mert hát ugyan hat az életünkre a politika (pl. pénzügyileg), de annyira azért nem fontos...
Azért én sokat vezetek, de a balatoni komptól a múltkor én is be voltam sz..va :D:D, hogy hogyan fogok rá- és lehajtani, de aztán nem is volt olyan bonyolult.
A játék szuper, a múltkor már én is felfedeztem ezt a lapot, kinti vizes játkékok kapcsán, de nem rendeltünk.
Könyveket én rendszeresen rendelek a netről (főleg az www.alexandra.hu-t szeretem), bár tavaly azért megnéztem élőben néhány könyvet, nehogy butaság legyen, csak a borítója és a leírása legyen jó, de végül neten rendeltem.
Nekem is kell gondolnom már a karira, hisz én elvileg dec. 12-én szülök, ha esetleg túlhordom pár nappal, akkor pont akkorra jövünk ki a kórházból. A gyerekeknek meg ugye kell azért a karácsony, bár a nagyik mondták a két nagyobbnak, hogy a baba lesz az ajándék, de nem szeretném, ha nekik rossz érzésük lenne azért, mert esetleg azt hiszik, hogy nem kapnak ajándékot, "csak" a baba jön, úgyhogy rövid úton megnyugtattam őket, hogy a baba nekünk apujukkal ajándék, de ők biztosan fognak kapni más is. Hannának már meg is vettük (kap egy babágyat is (most mrá van babakocsi és hordozó), meg persze Lego-t :D (innen a "Doll's House"-t : http://www.lego.com/eng/preschool/produ ... rodID=4661)).

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

Maximálisan egyetérünk abban, amit a mostani őrületes eseményekről írtál... Döbbenet, nem ilyen országban szeretnék élni, ahol ez előfordulhat...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok Lányok!

Most csak nagyon röviden írok, mert délután borzasztóan szédültem, és bár már jobban vagyok, de pihenni szeretnék :)

TALI: mindenkit nagyon nagy szeretettel várunk! Az időpontot nem tudom még, én jövő héten hétfőn és kedden nem érek rá. Kedden lesz ctg :) Hétfőn pedig már jön egy barátnőm, szegényt ezer éve nem láttam...

Ami talán gond: a babakocsi tárolása, mert itt tele van a tároló... Felcipelni a 3-ikra pedig nem könnyű feladat!

Én azt mondom, hogy gyertek, illetve jöjjön aki csak tud, és ha mégis beindulna a szülés, akkor is szervezünk majd egy babanéző talit valamikorra, jó?

Más: nagyon el vagyok keseredve attól, ami történik :( Nagyon bánt, mert nem látom hogy ez lenne a megoldás, sőt! Csak ront az amúgy is rossz helyzeten.

Mennem kell!

pgaboka

Jó estét mindenkinek,
csak benéztem, de látom nem túl nagy a forgalom. Apa épp most vitte Ábelt aludni, szerßntem ö is elalszik vele, mert annyira kivan. Fizikailag is és lelkileg is, szegényke a nyáron nem igazán volt otthon, mint mi, mert mindig csak hozott-vitt minket, csak júniusban volt otthon egy hetet. MPost igazán ráfér egy kis kikapcs a szürettel együtt :lol: Szóval október elsején megyünk és valszeg 16-án jövünk vissza. De ebben a hétvégék már foglaltak, közben szüret meg miegymás, nem tudom, hogy hogyan tudok majd elszabadulni, ha esetleg akkor is lenne tali, de azért megpróbálnám.
Na meg most éppen az a gondunk, hogy ha nagyon elfajul a dolog, akor lehet, hogy nem is lesz kedvünk, vagy merszünk hazamenni. Jó, tudom, hogy mi nem a fövárosban lakunk, de akkor is. Azért nem szívesen megyek haza egy ilyen országba, ahol ez megtörténhet, föleg ami még esetleg a hétvégén megtörténhet ( bizalmi fideszestöl hallottam egy-két fülest, sajna nem túl jó dolgok ), szóval az ember meggondolja kétszer is, hogy mivel tölti az egyébként pihenésre és feltöltödésre áldozott szbadságát. De szerintem menni fogunk, mert mindkettönkre ránkfér.

Na megyek, mert nincs már eröm nekem sem itt csücsülni, megyek kicsit tv-t nézni, aztán húzok én is aludni.

( tudjátok mit vacsiztam? Kacszsíros finom puha friss zsemlét kis pirosarannyal, meg mézédes körtével :oops: :lol: hajrá fogyókúra! De annyira finom volt!! )

Jó éjszakát ( föleg nyugodtat ) mindenkinek

Motiot
motiot

Motiot!

Tedd meg, hogy elárulod pü-ben, hogy mit hallottál. Mire kell még készülnünk? :shock: Szerintem időnként már így is tele a bugyink attól, hogy megint mire ébredünk... :cry: :cry:
Vacsi! :D

KépKép
KépKépKép
beszti

Motiot, nekem is (írd meg lécci)!!!
Én teljesen apolitikus lettem, nem nézek tévét, híreket.
EZ nem érdekel.
Persze elmegyek szavazni, de az acsarkodáshoz, satöbbihez nincs közöm.
De abban szerintem nincs igazad, hogy olyan országba nem jössz haza, ahol ez megtörténhet, mert szerintem ilyen emberek mindenhol vannak, ez mindenhol megtörténhet(ne).
És mi is itt vagyunk, ne felejtsd el, hozzánk azért hazajössz, ugye?? :) :wink:
Nagyon szeretnélek megismerni, megvizsgálni, milyen rettentő duci is lehetsz az 59 kilóval! :lol: :wink:
Vacsora meg egészségedre!!
Maja múltkor azt mondta nekem, ha még egyszer nem vacsorázok velük, vagy fogyasztósat eszem, akkor megharagszik... :shock: :D
Mit lehet erre mondani??:D
A családtervezésetekhez még nem szóltam hozzá :): Szerintem se legyen akadály a pénz! Tényleg kevesebb cucc kell egy másodiknak (újonnan), és ahogy nő, úgy változik a ti helyzetetek is. (mármint nem ahogy egy nő változik, hanem ahogy növekszik a gyerek... :lol: )
A szüleim egyetlen szobában laktak, amikor mi hárman megszülettünk, még a húgomon sem gondolkodtak (amiért nagyon hálás vagyok).
Most meg van egy szép házuk, és sokszor bizony segítenek nekünk is.
Tudom, ez nem általános, de reményt keltő. :) Nekem sokszor eszembe jut, ha a kis családunk lehetőségeire gondolok, most nekünk sem valószínű (tök lehetetlen :) ) hogy saját erőből továbblépjünk, de majd csak lesz valahogy. :wink:
Vagy ez rossz hozzáállás?
Kilókkal meg tényleg ne foglalkozz, nekem április óta egy deka sem mozdult, pedig nyár volt, boldog lettem volna, de nem volt hozzá kellő lekierőm meg kitartásom. Most mint a csiga, de megyeget, ki tudja miért???
Nekünk úgy tűnik ez örök kérdés marad, azért is lehetünk ennek a topicnak örökös tagjai... :)

Gabi, Zsoltikának gratulálok a hősies viselkedéséhez, ez igen!
Olyan jó a vonalzód, annyit gondolok rád!
Taliban nagyon benne vagyok, de félek, hogy túlzottan megterhelő lenne neked! Meg nekem sajna fél 12 körül mindenhonnan el kell indulnom... Vagy jó lenne a délután is, de nektek ez gondolom, kevésbé...
És ha Pesten vagy Budán lenne azt tényleg megköszönném.
Más bajom nincs. :oops: :)
Nem tudod feltenni vagy elküldeni Zsoltika dalolós videóját??
Úgy megnézném! :)

Ildi, fodrász gyerekekkel????? :shock:
Ez igen!
Tegyél már fel képet a szép új fejecskédről!
Mennyi ideig tartott a művelet?
Még a végén én is elmegyek Adéllal... Bár egy melírt, amire vágyom, kétlem, hogy kibírna, az kb két óra.
Szép a tányér, nagyon tetszik a szögletes formája!
Jó kis vidám!
Ja, az uram helyesbített, amikor meséltem neki, hogy hogy sajnáltátok, azt mondta, csak a vörösbor rossz (meg az unikum úgy tűnik), fehérrel semmi baja. Meg a sörrel sem asszem. Szóval életben marad... :) (Mintha ez lenne a benzinje... :) Erről szó sincs, csak időnként jólesik. :) )
Nekünk az iskola vagy fél egyig tart vagy négyig... Azért ez már nagy különbség... Bár ma Maja kérte, hogy őt hozzam el később, előbb Bernátért menjünk, mert beszélgetni akar a többiekkel.
Konkrétan egy Danival :shock: :) :oops:
Nati nagyon cuki!!!
A pálya meg nagyon klassz, megnéztem a honlapot is, szerintem nem is vészes az ára.
Könyvek rendeléséhez nagyon jó a www.bookline.hu is, vannak antikvár könyveik is, meg újak természetesen. És három könyv után kedvezmény!!
Én is megkezdtem a karácsonyi beszerzést, nekem is ez a filozófiám, hogy rengeteg pénz lassan elköltve nem is rengeteg... :lol:

Szirom, kacsa!!! :shock: :shock: :shock:
Én még a tök sima feldolgozott húst sem nagyon szeretem szeletelni, nemhogy a beleket kerülgetni...
De milyen finom lehetett!!! :P
Mraha is jó lett, nem marhajó, de jó. Száraz maradt a teteje, az uram szerint locsolgatni kellett volna. Szakértő asszony, szerinted????
Miksa nagyon vicces! Tök jókat mond!!
Én örülnék, ha hozzánk jönnétek, de tudom, hogy bonyolult, legyen valami közös nevező.

Beszti, ragaszkodom hozzá, hogy a következő talin te is ott legyél! :D Oké?? :)
Legoház nagyon aranyos, Adélnak is ilyesmiket vettem múltkor. Vagyis nemcsak Adélnak, mindhárman szeretik a duplot nagyon.
Asszem kapnak majd egy kis adag kis legot is, de egyelőre a duplo is megy. Még nem tudom.
Jó olvasni, hogy jó szakaszban vagytok. Igen, én is ezt vettem észre, hogy ez szakaszos.(ha te is így gondoltad)
De annak örülök a legjobban, hogy bármi is van, az agyam rejtekeiben MINDIG halál biztos vagyok abban, hogy úgyis megoldódik minden zűr, nagyon szeretjük egymást és nincsen semmi baj. Ez olyan jó. Nagyon kell ez a biztonságérzet szerintem.

Most elmegyek, dalolunk egyet Adéllal a Tücsökzenén, még jövök.
(Tudjátok mit hallgatunk?? A Hopp Juliskát... :shock: :? Meséltem, hogy Ausztriában két hétig CSAK ezt hallattuk, ugye???)

Megyek. pussz!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Te jó ég, mennyit bírok szövegelni!!!!!!!!!!!! :oops: :roll:
BOCSÁNAT!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

hali!!!

Rendeltem már én is tavaly az alexandrától is, meg a bookline-től is akartam, de nem volt, amit akartam, de most ott láttam egy autós könyvet Olinak.
De majd jobban átnézem, mert akarok többet is, Leventének is, meg rokon-barát gyerekekenek is.

Nem hiszem el, Natika felébredt. :roll:
Ennyire tellett a délelőtti alvása alatt.Tiszta fikuci szegény :?
na, megyek megszopiztatom
vas

Na mi van lányok, elriasztottalak benneteket a rengeteg szövegemmel?? :shock:
Ha ez így van, nem írok ám ennyit!!

Gyertek!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Haló-haló figyelem!!

Még 2 hét kb. Utolsó ígérete Apucimnak.

Múlt héten megkezdődött a suli, elég gáz idáig. Ovosi latin, anatómia, élettan. Tiszta kisorvos leszek fél év múlva. Mikorökonómia, matek, psychológia, szociológia és társai.

Remélem mindenki jól van, most nincs nagyon időm írni, de azért minden alkalamat megragadok, hogy egy kicsit értekezzek veletek.

Sok puszi Mindenkinek: Márti
mártus

Sziasztok!

Motiot,
engem is érdekelne minden információ! A Fidesz nem tartja meg a nagygyűlést... Ez is eggyel kevesebb provokációs lehetőség, de ettől függetlenül még olyan sokminden lehet!
Amúgy egyetértek Ritával: ilyen mindenhol lehet sajnos :( Itt Pesten is csak néhány ember csinálja ezt a kirívóan rossz dolgot :( Sajnos sokan csak a buli, a hecc kedvéért törnek-zúznak, és emiatt mindenki szív :( Én nagyon bízom benne, hogy hamarosan lesz megoldás a helyzetre, mert ez így nem mehet tovább.

Rita,
Majának nagyon jó bemondásai vannak :) És azóta velük vacsizol? :D Köszi a drukkokat, egyenlőre még mindig sehol semmi... A videót elvileg fel tudnám tölteni ide, de még nem néztem utána, hogyan kellene. Vagy lekicsinyíti a férjem, és akkor elküldöm minden érdeklődőnek :)
Tali: én csak attól félek, hogy addigra megszületik a Picúr. Illetve hát az az igazság, hogy nagyon szeretném már látni őt, viszont akkor meg nálunk már nem talizunk egyhamar. Na mindegy, majd látjuk, hogyan lesz :) Egyébként engem nem terheltek! Gyertek nyugodtan!

Ildi,
jobbulást Natinak!

Márti,
de jó hogy írtál! hajrá végső visszaszámlálás, 2 hét múlva jöhetsz minden nap :)

Szirom,
merre jársz? Ma még nem is írtál...

Én jól vagyok, de valami elképesztően sokat eszem :( Nagyon éhes vagyok mindig! Igyekszem legalább nem édességet kajálni, de akkor is... Holnap megméredzkedek, de már előre félek az eredménytől... Viszont rakok fel nektek egy pocakfotót. Azt hiszem, nem lesz pici gyermek Lacika...

Kép

pgaboka

Jó estét mindenkinek,

az információt asszem most már kihagyom, a nagygyülésre szólt csak, de elmarad, úgyhogy nincs már jelentösége.
Persze én sem úgy értettem, hogy nem megyek haza, csak azt akartam mondani, hogy félek azért egy kicsit, hogy nehogy teljesen elmérgesedjen a helyzet és hogy nagyon szomorú vagyok, hogy ilyesm megtörténhet. Téma lezárva. Majd csak megoldódik a dolog rendes és civilizált módon.

Gabi, a pocidról csak annyi jutott eszembe, hogy Úr Isten!!!!!! Én ekkora pocakot még életemben nem láttam, de most komolyan!! Hogy a fenébe bírsz még egyáltalán mozogni? Ez hihetetlen!! Te viszont nagyon jól nézel ki, a képen a pocid nagy, de ha azt leszámítjuk szerintem nem nagyon híztál. Majd a kórházból már szupi dupla anyukakén jössz ki, meglátod!
Drukkok mennek ezerrel!!

Szirom, tényleg, merre jársz? Remélem nincs valami baj! Miksa remélem jól van!

Ildi, Natikának is jobbulást, szopiztast sokszor! Ez anetes rendelés karácsonyra jól hangzik, asszem én is így fogok tenni, mert egyedül nagyon nem tudok elmenni Ábellel sehova, mert szétszedi a boltot. Neked meg hárommal, hát le a kalappal!

Márti, jó, hogy jössz már nemsokára te is, a suliba meg majd belejössz! De jó neked! Én is mennék, de itt baromi sokba kerül, úgyhogy most sajna nincs benne a pakliban.

Viszont apával megbeszéltük mégegyszer a babatémát, vagyis ö hozta elö valami kapcsán, hogy még ezt a három adagot beszedem és akkor úgyis megint lesz baba. Szóval akkor most már így is marad.
Viszont én asszem 59 kilóval fogok nekiállni a dolognak, mertmostanában állandóan éhes vagyok és eszemben sincs fogyókúrázni, most fejben abszolút nem menne a dolog. Meg az van bennem, hogy ha úgyis terhes szeretnék lenni, akkor meg majd utánna. Jó tudom, nem mindegy, hogy mennyivel indul az ember, de majs megpróbálok odafigyelni a terhesség alatt, na meg a szpotatásnál nem fogok összezabálni mindent, hogy legyen tejem. Ha megy,megy, ha nem, nem. Bár egy pár kiló azért jó lenne. Majd addig még lehet, hogy megjön az eszem.

Rita, téged meg tényleg csodállak a kitarásodért! De te legalább megkaptad a jutalmadat, mennek lefele. Látod, nekem meg minden erölködés ellenére sem megy, csak ingadozik. Koplalni meg nem fogok, azért tönkretenni nem akarom magam.

Ma Ábel akkorát esett a kismotorjával este, mikor sétáltunk, hogy felrepedt a felsö ajka, vérzett, mint az állat, szegényke nagyon sírt. Utánna a vacsinál is, állandóan puszit kért rá, meg mondta, hogy fáj, alig tudott enni, meg inni. Már jól be volt dagadva, mikor elaludt, nem is tudott cumit venni a szájába, szegßény nagyon csúnya lesz holnapra.

Na megyek, mert tv-zek, meg egy jó dokumentumfilm, azt nézem.

Jó éjszakát mindenkinek

Motiot
motiot

Csak pár sor, mer látom, hiányoltatok :)

Családi nap volt, ikkeja, miegymás, Miksa már alszik az új ágyában (én szereltem össze, mert az uramnak melóznia kellett a gépen, a családi nap miatt egy halom munkaadóssága volt), és Miksa is segített. Ha nem segít, előbb kész lettem volna :) Kíváncsi leszek reggel, hogy ugyanúgy kiabál-e, mint a rácsosból, vagy átsétál :lol:

Gyógyulásilag egyébként jól van és egész nap kicsinált minket, mert állandóan elszaladgált, de nem csak néha, hanem folyamatosan... Sokkal többet intézhettünk volna, ha nem ez van, de így is jó volt :lol:

Bővebben holnap, jó?

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!

No, itt vagyok, felébredtünk :) Miksa szépen aludt az új ágyikójában, bár azért egy jó darabig beszélgetett, meg reggel úgy láttam, hogy le is mászott, mert volt egy fa kirakó a földön. Ettől tartok különben, hogy késő este lemászik játszani. Nálatok hogy van ez, lányok?

Motiot! Jobbulást Ábelnek! Fogacskái rendben vannak?

Csatlakozom a többiekhez, nincs mitől tartani. Nekem például nem jutott eszembe, hogy ne menjünk be a városba gyerekestől vásárolni. Persze nappal, de akkor is. Szóval nem hiszem, hogy aggódnotok kéne emiatt. Hülyék meg csürhe mindenhol van, nálunk most mutatták ki a foguk fehérjét. Borzasztó, utálom nagyon. De azért csendben megjegyzem, érdekes, hogy az egész világ ennyire csodálkozik. Itt tényleg nem szoktak ilyenek lenni, de másokhoz képest végülis ez a kirívó. Láttunk már európai országokban összecsapásokat, nem is kell régre visszamenni. Nálunk még a rendszerváltás is nagyobb bulik nélkül zajlott. Tüntetések voltak, vér nem folyt. Nagy kár, hogy most mi is eljutottunk ide. Remélem, most már lenyugszanak a kedélyek. Tartottam a szombattól, amiért nem képesek lefújni ilyen helyzetben a nagygyűlésüket, de ez most már eldőlt ugye. Kérdés, hogy spontán szerveződik-e valami helyette...kár lenne.

Rita! De aranyos Maja, érte menjél később... :wink: Méghozzá egy Dani miatt :lol:

Marha: nem ártott volna locsolgatni, bár a rómaiban anélkül sem nagyon szokott kiszáradni a pára miatt. Azért biztos fincsi volt. De ha láttam volna, könnyebb lenne mondani valamit :wink:

Kacsa: félreértettétek, valahogy úgy fogalmaztam, hogy csak a leglényegesebb dolgokat szedték ki belőle. Szóval csak a beleit, azzal az eggyel nem kellett foglalkoznom :lol: Mondjuk a többi ott volt a helyén... De azért folyt a vér így is...

Beszti! Az állatkerti jáétszónál végülis hétköznap nem olyan rossz parkolni, nem? Meg elég nagyok a parkolóhelyek is. A Pólus parkolót nem szeretem, még az én kis autóm is alig fér el, nem is tudom, a nagyok hogy állnak be és ki.

A balatoni kompra egyszerűbb fölmenni, ez egy kicsit más :) Itt oldalról kell ferdén ráhajtani a rámpára, mert elég meredek, és különben leérne a kocsi alja. És ez egy olyan komp, ami nem egyben van a hajóval, hanem a hajó és a komp össze vannak kötve, és a kishajó viszi át a kompot a kocsikkal. A szigetről kifelé menet meg is fordul a Duna közepén, mert csak úgy tud kikötni :) Nem kicsi különben, mert huszonyakárhány autó azért elfér rajta.

Gabi! Hát mi tagadás, őrült nagy a pocid! De nagyon szép :) de hogy hogy tudsz tornázni? :shock: Minden elismerésem!

Videó: photobucket.com, ide asszem lehet föltölteni, de csak bizonyos méretben.

Ildi! Hogy vannak a srácaid? Taki? Képzeld, most nekem fáj a torkom...

Mártus! Jó, de most már gyere :)

Lányok, én tegnap próbáltam egy-két blúzt, mert megyünk szombaton esküvőre, hát nagyon csúnya képet láttam a próbafülkében. Muszáj lesz megint belehúznom a diétába. Rita példája lebeg előttem...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most jöttünk dokitól, Olivérnem sikerült beújítania egy fülgyuszit :? .
Bakker, sose volt gond egyiknek se a füleivel.Délután vihetem fül-orr-gégészhez.Durva lesz, mert a gyerekorvosnál is balhézott.Meg az előbb orvosság beadásnál, meg orrszívásnál is.

Natasa ő csak elvan csendesen, ő nem kapott orvosságot, őt csak infrázom, meg szívom az orrát.

Pedig kinézetre megmertem volna esküdni tegnap még, hogy Olivér jobban van.
Bár, tegnap du. már látszott rajta, hogy kezdi elhagyni magát.
Meg hőemelkedése volt este, meg reggel.És ma reggelre trutyi is folyt a füléből. :roll:
na, pá
Puszi
majd jelentkezem, ha tudok

(Legyen valami jó hír is:almát kapott Natika tegnap, nagyon bejött neki :D )
vas

Haló!

Itt vagyok. Órám lesz, informatika. Ez csak egy gyors bejelentkezés.

Gabi !

Hányan jártok párban?

Ja, képzeljétek most szült az unokatesóm ikreket és egy másik rokonom is ikrekeket vár.

Most már megyek mert kezdődik az óra.

Márti
mártus

Sziasztok!

Ildi! Jobbulást a kicsiknek! Mi volt a dokinál? Hogy bírta Olivér? És mit mondott a füll-orr-gégész?

Mártus! Minden tiszteletem, hogy ilyen tantárgyakba veted magad :)

Lányok, én totálisan el vagyok keseredve kilóilag. Ma megint menni kellett vásárolni, mert nem kaptam tegnap semmi fölsőt. Ááá, mondom, sima ügy, majd a Marks and Spencernél ... nahát ott se. A Duna Plázába egyébként is megfogadtam, hogy nem megyek többet, mert olyan baromira fennhordják az orrukat az eladók, hogy döbbenet. Kb., mintha a Chanelnél lennének főtervezők. Az Árkádban meg mindig aranyosak, ki érti ezt... Itt egyik se bírt ráérni segíteni, pedig csak annyit akartam tudni, hogy van-e olyan fölső, ami hosszabb egy picit, nem derékig ér (böngészni nem tudok, ha MIksával vagyok, mert elszaladgál és egyszerűen semmit se tudok megnézni, ha mindig utána kell menem). Erre odahívtak (talán tanuló, nemtom) lányt, akinek fogalma se volt semmiről, egyre kisebb cuccokat mutatott, de otthagyni nem mert, mert azt mondták neki, hogy segítsen, viszont így kétfelé kellett figyelnem, Miksára, aki mindig elrohangált, meg őrá, aki szintén csak hátráltatott. Namindegy. Pedig náluk régebben azért mindig találtam valamit, de most nem. Nem is értem, hiába gyártanak valamit nagyobb méretekben is, ha egyszer maga a fazon szarul áll egy nem vékony nőnek... Végül a Mangóban vettem egy blúzt, de nem tetszik. A mérete jó, de nem illik hozzám, lehet, hogy fel se veszem :cry: Miksa egész délelőtt döbbenetesen viselkedett, mindig elrohangált, például olyan helyzetekben szaladt ki nemcsak a fülkéből, hanem a boltból is, amikor le voltam vetkőzve...

Ami nagy szomorúsággal tölt el, hogy visszahíztam azt, amit a múltkor leadtam :cry: . Irtóra szarul nézek ki, és ezt a próbafülkék csak fölnagyítják... Úgyhogy igazi programot kell elindítanom, tornával együtt. Segítetetek, rugdostok egy kicsit?

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
jajj, nagyon sajnálom, hogy ennyire nem megy a dolog. Persze hogy segítünk! Első javaslatom rögtön az, hogy tessék elkezdeni a callanetics-et! :):):) Mérd le magad, és 10 alkalom után csodát látsz! Persze emellett a diétát is folytatni kéne, gondolom a 90 napost?
De miért híztad vissza, amit a múltkor már leadtál?
Próbafülkék: tényleg szörnyűek, tudom! Miksa nélkül nem tudnál elmenni valamikor? Vagy együtt a pároddal, aki lefoglalná a gyereket? Úgy sokkal könnyebb lenne, na meg nem idegeskednél, és az eladóktól sem kéne annyi segítség!

Azt csak halkan súgom meg, hogy a ma reggeli mérlegelés eredménye egészen pontosan + 16 kg :(:(:(

De amúgy én végigtornáztam a terhességet, talán ennek köszönhető, hogy nem fáj a hátam, simán jövök-megyek, és a vizesedés is csak most indult be nálam (persze mert a torokfájás miatt kimaradt a torna), és alapvetően úgy érzem, hogy jó a kondícióm és az állóképességem. Legalábbis a férjem sokat dícsér :) De ettől a tornától ugye fogyást nem várhattam... Na majd szülés után belehúzok!

Márti,
mit értesz azon, hogy hányan járunk párban? :) Én nem ikreket várok!!! De már volt aki szerint legalább 3 gyerek van a pocakomban :D

Ildi,
jobbulást Olivérnek és Natikának is!!! Szegény srác, ha trutyi jön a füléből, az bizti nem jó :(

Motiot,
köszi a bókot, de van itt plusz, a popsimon meg a combomon. Szerintem az 59 kiló nem rossz indulásnak! Én most többet híztam egyenlőre, mint Zsoltikával (igaz, vele az volt, hogy a szülés előtt 1 héttel mértek utoljára, és őt nem is hordtam ilyen sokáig), viszont többről is indultam annak idején. Most viszont alacsonyabb súlyról, viszonylag vékonyan kezdtem :D És már vizesedek is, sajnos :( De szerencsére csak így a legvégén, de persze ez is plusz súly.
Majd igyekszem írni, ha tudok, hogy beindult a szülés :) Amúgy csak sms-ezni tudok majd! De mindenképp adok hírt, mihelyst lesz mit :)

No megyek, Zsoltika itt őrjöng mellettem, semmi sem jó neki :( Szomorú vagyok, mert ma mentünk volna a barátnőmékkel villamosozni (neki is 3 éves a kisfia), de nem merek elindulni, mert nem aludt a kölök, és dől-borul. Mondjuk a villamoson csak ücsörögne... De akkor is. Nem tudom, még meglátom.

Jó hétvégét!

pgaboka

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?