Sziasztok lanyok!!!
Ma dolgozom utoljara szabi elott! De jo nekem. Azt azert sajnalom, hogy nem "talalkozhatom " Veletek.
Cincerke,
Szomoruan olvastam a hozzaszolasodat. Sajnos jo tippeket nem tudok adni, mert nekem soha semmi ilyen problemam nem volt. Viszont azt gondolom, bar lehet, hogy hulyesegnek gondoljatok, hogy ha mar probaltal tobb orvost es nem javul a helyzet akkor menj el masfajta orvoshoz. Ugy ertem akivel beszelgetni lehet. Lehet, hogy ramutat dolgokra amirol nem tudsz. Tudom, hulyen hangzik, de lehet, hogy tudat alatt van valami ami ezt valtja ki. Szerintem probald meg, en tuti mindent kiprobalnek. En meg akar ilyen csodadoktorokhoz is elmennek. Tudjatok akik latjak az aurat es sok mindent meg tudnak allapitani anelkul, hogy mondanatok nekik valamit.
Amugy biztataskent mondom, hogy a baratnomnek volt mehszajsebe is nem is kicsi es mar van egy edes kisfia. Szoval van kiut es van megoldas.
Lehet, hogy nem hoz a JEzuska babat az iden, de az elkepzelheto, hogy "kompakt" modon 3an unneplitek az idei Karacsonyt
Nikol,
Hol lehet megtekinteni azokat a kepeket Rolatok?
Akik a teszteles elott allnak,
Nagyon fogok Ratok gondolni a jovo heten, es bizom benne, hogy mikor visszajovok egy csomo ketcsikost talalok itt.
Akiknek mar van ket csikja,
Vigyazzatok magatokra es a babara!!!
Ciao
PK