Új privát üzeneted érkezett!

Jónás módszer: A születési hely és ido (év, nap, óra, perc)adataiból (esteleg a hold állását is figyelembe veszik)kiszámolják, hogy mikor van fogantatásra jó napod, és még azt is, hogy fiú lesz- vagy lány ha megfogan. Asszem nem olyan rég az RTL KLUB Fókusz musorában volt errol szó (én nem néztem)
Szonja
Szonja

Sziasztok!

Figyeljetek, lehetseges az hogy a hömerseklet napközben alacsonyabb mint reggel?
Anna

Sziasztok!
Az én tapasztalatom is azt mutatja, hogy nem feltétlenül csak az ovuláció környékén lehet teherbe esni. Ugyanis miután az elözö terhességem (ami 5 hónapos próbálkozások után jött létre) sajnálatos módon a 8. héten megszakadt, az orvosom min. 3 havi szünetet javasolt, amit mi be is akartunk tartani. Szomorúságunkból kifolyólag kedvünk sem nagyon volt a szeretkezésekhez, és igaz hogy nem védekeztünk, de próbáltuk elkerülni a teherbeesést, azaz csak a ciklus elején és végén voltunk együtt. Ez olyannyira biztos, hogy én ciklus közepén vidéken voltam, a férjem meg Pesten! A ciklusaim olyan szabályosak, amint az a "nagykönyvben" meg van írva. Ja, és a párom is rendszeresen szaunázik! Öszintén szólva az orvosi vizsgálatig nem is hittem el, hogy terhes vagyok.
Most erre mit lehet mondani???
Persze mi egyáltalán nem bánjuk, hogy így történt, söt!

Én mindannyiótoknak azt kívánom, hogy miharabb beköltözzön hozzátok is egy pocaklakó, akár tudományos módszerrel, akár annak teljesen ellentmondva!

Andrea
Andrea

Andrea!

de jo,hogy ezt megirtad nekunk,itt mar majdnem mindenki beleesett abba a vegzetes hibaba,hogy nem is szeretkezunk hanem gyereket `gyartunk`.Uj remenyt adtal nekem is en 1/4 5-re megyek dokihoz...talan!?KépKépKép

Akkor te most pocakos vagy???KépKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok!
De jó, én is azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel a megálmodással.
Én is mindig megálmodom, de közvetlenül elõtte való éjszaka.
Valamelyik nap a férjem is álmodott, azt mondta, hogy a kezében fogta a gyönyörû kisfiúnkat!!Kép

Ancsi
Ancsi

Kriszti!

Oda? Kép

Beja
Beja

Mamacica!
Ma voltam a dokimnál (Erdodi) és érdekes módon ahogy közeledik a szülés idopontja egyre kedvesebb és figyelmesebb. Vajon miért ?!
A babucim jól van, elvileg van még két hetem. Még nagyon virgonc, ki tudja mikor szeretne megérkezni. Szülés után biztos azt sem fogom tudni, hogy hol áll a fejem, de igyekszem majd a net elott kikapcsolódni, és a tapasztalatokat átadni.

Lara! Hogy telnek kismamás hétköznapjaid?

Sziasztok Évi
Évi (Évi)

Sziasztok!

Nikol,
Szerintem merd meg ma este a homersekletedet. Nekem is eleg lenn volt a hom es egyik este felugrott, de masnap reggel mar alacsony volt megint. Es terhes lettem. Miota tudom, hogy az vagyok nem mertem meg a hom, de most eppen azt teszem, mert kivancsiva tettetek. Mire befejezem ezt az uzenetet meglesz az eredmenyKép

Lara,
Koszi szepen meg mindig jol vagyok. Reggel nincs semmi gond, ugy 10-11 fele kezdek nem jol lenni. Nem veszes, de nem kellemes. Ehes vagyok es semmit nem kivanok. (Persze mindig eszek)A paradicsomra nem birok ranezni. Ez az allapot tart kb este 6-7ig. Aztan este jol bezabalok.
Eddig egy kilot fogytam, de ezt annak tudom be, hogy nem mozgok olyan rendszeresen , mint korabban es az izom visszaalakul zsirra, ami konnyebb. Nalad mizujs?

Amugy most olvastam, hogy miert nem szabad dietazni azoknak akik terhesek. Azert mert a nem eves arra kenyszeriti a magzatot, hogy felhalmozzon zsirszoveteket. Az ilyen babak tobb sullyal szuletnek es dagibbak is maradnak a kesobbiekben is. Tipikus pelda erre Cher es gyereke.

Miert lehet teherbeesni a honap elejen es vegen. Olvastam valahol, hogy ha a no valoban elvezi a sexet es tenyleg atel valami baromi eros orgazmust akkor lehetseges, hogy spontan peteeres tortenik. Szoval igy lehet teherbeesni.

Ciao mindenkinek
PK
petrakovacs50

Anna!

Már írtál egy következö választ, mire elment a hosszu szövegem. Még ne aggodj, még nem biztos, hogy nem vagy terhes. Az én höm köszönö viszonyban sincs az eddigi görbéimmel, nem is értem, mi van velem. Csak most kezdett felfelé kecmeregni.

Ancsi!

Az egyszeri teherbeesésnek olyan oka is lehet, hogy a nö orgazmusára kiszabadul(hat) egy petesejt véletlenül . Szakkönyvek ezt írják...

Pocok!
Mi van Kispocokkal? Hülyekollégád lenyugodott? Huzzál neki be egy nagyot, ha szivozik.

Csajszik, totál ideg vagyok a vasárnap miatt. Már csak 3 nap. De se cicifeszülés, se hányinger, szoval semmi. Már megint nem jött össze? Kép

Niki
Niki

Ja a hot elfelejtettem 37.2 tenyleg magasabb, mint altalaban regebben

Szia Evi,
Mar csak ket het olyan izgis. Szoritok Neked!

Udv
PK
petrakovacs50

csajok1

errol a masidopontban teherbeesesrol eszembe jutott;hogy valamikor reges-regen majd 9 eve ugyanilyen rendszertelen volt a mensim,nem tudom biztosan,hogy volt-e ovulaciom vagy nem de azt tudom,hogy a fiam egy eletveszelyes ejszakan fogant arra emlexem,hogy a mosogepen kezdodott es a fotelban ert veget, mondta a ferjem,hogy ilyet meg sosem erzett,oly merteku forrosag volt odabenn,hogy csak NNA.Hat ha ilyen letezik,hogy az orgazmustol kiszabadul egy pete akkor az tuti az volt!Bocs,hogy ezzel traktallak benneteket de ezt szerettem volna megosztani veletek,mert ugy erzem,hogy telleg igy volt!Kép

Beja!

Oda biza!KépKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Orsi!Neked 12-én a 28.nap lesz?Azért érdeklodöm ennyire,mert nekem akkor lesz a 28.nap.Úgyhogy izgulhatunk együtt.Bár tegnap megmutattam az orvosomnak a homérsékleti-görbémet,amire azt mondta,hogy nem valami jó.Persze,rögtön megbeszéltük,hogy a homérséklet nem mindig ad valós képet.Mindenesetre nem vagyok bizakodó a jövot illetoen...Kép

Sziasztok,Mariann
Mariann

Lányok!
Ugy látom lassan mindenki közeledik a teszteléshez! Jobban izgulok mint ti :-)))
PK50! Én még mindig mérem a hõmet:-)))))
Érdekes, nekem nincs olyan, hogy rá se tudnék nézni valamilyen kajára. Szerintem azért hiztál egy kg-ot, mert esténként jól bekajálsz...
Én legalábbis ennek tudom be az én kg-omat :-))
Niki! 3 nappal a nemvárt menstr. elõtt ilyenek nekem sem voltak, úgyhogy nincs minden veszve!
Tegnap mexivatott a doki...elmaradt a rendelés, mert szegény megbetegedett, úgyhogy majd jövõ 7en 7fõn megyek hozzá este 7-re. Feleslegesen izgultam végig a tegnapi napot...namind1

Szijasztok, Lara
Lara

Lara, en nem hiztam, hanem fogytam egy kilot Kép
petrakovacs50

Lara,

En nem hiztam, hanem fogytam egy kilot Kép

PK
petrakovacs50

Lara!

Sajnálom, hogy a dokid igy viselkedett, olyan kiváncsi voltam, hogy vajon mit láttál. De légyccccccci számolj be , hogy mi volt hétfön. Oké?
Azért végigtanulmányoztam a hödet, teljesen más, mint az enyém most. Egy picit aggodom emiatt. Szerintem megint nem lesz senki a pocimban. De jo neked!!!

Pusz,

Niki
Niki

Szia Niki! Nekem is volt ilyen álmom nem is egyszer.Biztos voltam benne,hogy megjön,a hasam is fájdogált.Most az 5-ik hétben vagyok!KépNeked is hasonlót kivánok.Kép Szani.
Szani

Szia Pocok! Én is a SOTE I-re járok.Ott született 1999-ben a kisfiam.Nekem pozitiv véleményem van a Klinikáról! Te melyik dokihoz jársz? Puszi: Szani.
Szani

Szani!

De jooo!!! Akkor is azt álmodtad, hogy megjön, mikor babát vártál? Ha igen, akkor megnyugtattál. Már annyira izgulok, hogy nem is hiszed el. Kép

Köszi,

Niki
Niki

Kedves Beja,
engem is érdekelne a MÁV kórházbeli doki neve, Te hozzá jársz rendszeresen?
Nem tudom van-e itt valaki Szegedről, de ha igen a Zalányi doktort messzire kerülje el nőgyógyászatilag!!!!
Előre is köszi, minden jót
Kinga
kinga (kinga)

Sziasztok!

Beja, megmértem a hömet ma reggel, és 36,4 lett, szoval nem valami biztato, igy a ciklus végén...Mit gondolsz erröl?? Ráadásul fehéres, elég hig folyásom is volt reggel, ezt sem tudom hovatenni. Lányok, azt hiszem kezdek belkerülni a körforgásba...
Na, mindegy, elvégre én még csak nagyon az elején vagyok, lesz ez még igyse!!!Kép

Kinga,azt hiszem Lara van Szegedröl, a multkor mintha emlitette volna.
Barbi

Jo reggelt mindenkinek! Kép

Beja! Kép

Hogy vannak ma a kismamáink? És a leendő kismamáink? Remélem mindenki jól van! Kép
Puszi! Nikol
Nikol

Sziasztok!
Elöre is bocsi, ha néha z helyett y-t írok és fordítva, mert a kolléganöm gépénél ülök és nála nem írógépbillentyüzet van!

Mariann,
Nekem 30 naposak a ciklusaim, és már hónapok óta 12-én jön meg Kép. Az szuper, hogy te is 12-ére nem várod, mert így tényleg izgulhatunk együtt Kép. Szerintem is becsaphat a höd, szóval csak semmi korai Kép! Én már régen nem mértem, de tegnap kiváncsiságból megmértem 36,9 volt, ma reggel pedig 37,0. Persze lehet, hogy ugyanannyi volt, mint tegnap, mert én reggel az elsö 1 órában eléggé beszámíthatatlan vagyok! Amikor rosszabb passzban kelek, a párom meg is szokta kérdezni, hogy bemerek ülni a volán mögé, vagy vigyen be dolgozni? Eddig még mindig beértem (kop-kop) Kép!

Orsi
Orsi

Lánykák!

Ma 37,1 a hőm, két nappal a havi megnemjövetele előtt. Ennek örülök, csak még mindíg a nátha miatt van szerintem. Írjatok!

Pusz,

Niki
Niki

Hello!

Niki!

Nekem tegnap, tegnapelött amikor peteérés volt 36.4 volt ma meg 36.8! Ez ugye jot jelent? Én nem vagyok náthás!

Puszi, Nikol
Nikol

Szijasztok lányok! Szép jó reggelt mindenkinek!!! Kép

Kinga!

Írd le lécci az e-mail címedet, és megírok mindent részletesen a dokimról. Igen, én oda járok hozzá rendszeresen, már egy jó ideje. Krisztinek is Õt ajánlottam, állítólag volt is már nála, esetleg kérdezd meg tõle is a tapasztalatait!

Barbi!

Hát a 36.4 télleg egy kicsit kevés Kép hányadik napon vagy?

Nikol! Kép

Aranyosak és szimpik vagytok nagyon a képeken KépKép

Kriszti!!! Jelentkezz!!!
Mi volt a dokinál, hogy érezted magad ott? Szimpi volt?

Egyébként... én már tuti, hogy veszek ovulációs tesztet... Azt a Corax-ot... Elõadtam otthon is, hogy mire készülök, páromnak nem volt ellenvetése. Van egy gyógyszertári ismerõsöm, náluk jelenleg nem kapható, de keddre hozat egyet valami nagyker-bõl. Hát kiváncsi leszek...

cuppppppantás, Beja
Beja

Niki!

Szerintem a 37.1 az jó... fõleg a nemvárt mensi elõtt két nappalKép... még akkor is ha náthás vagy... ha valaki náthás, nem feltétlenül lázas isKépKépKép HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Nikol!

Szerintem JÓÓÓÓT JELENT KépKépKép Nekem is pontosan igy szokott lenni!!! Voltak akciók rendesen a hét elején? Kép (bocs az intim kérdésért...)

cupppp, Beja
Beja

Sziasztok!

Csatlakoznék azokhoz, akik hallottak az orgazmus által kiváltott peteérésrõl. Szerintem nálunk így mûködött tán az összes gyerekáldás, de legalább 66.6 %-ban. Elsõ gyerek mensi után 7. napon jött össze, márpedig akkoriban megbízhatóan 26 napos ciklusaim voltak. Az ikrek pedig szintén ciklus elsõ részében (talán 7. vagy 8. nap) és/vagy végén (23. nap) foganhattak meg, amúgy is,az is hogy két petesejt érett akkor egy ciklusban meg, szerintem az is fenti eset miatt esett meg.
Kinga! Ezek szerint olvastad a MIk vagytok ti, Istenek könyve(ke)t. Én most olvasom a másodikat. Aki bírja a horrort, csak az olvassa el, egyébként elgondolkodtató, tanulságos, de rémisztõ. Viszont vannak benne nevek és helyek, amiket ezekután messzirõl érdemes elkerülni.
Mindent bele akciókat kívánok mindenkinek, nem a babagyártás, hanem az adott élmény érdekében!
Ildi
Pethes Ildikó

Sziasztok! Kép

Beja! Hát persze, hogy voltak. Kép Kép Azért nem merek nagyon reménykedni, mert tudod én is sokáig szedtem tri-regolt. Tavaly novemberben hagytam abba.Figyu! Azt szeretném kérdezni töled, hogy irtad, hogy tudod mikor van peteérésed. Akkor hogyan lehetséges, hogy mégsem jön össze?

Puszi! Nikol
Nikol

Sziasztok!
Orsi,annyira izgulok!!!Nekem ma 36,8 volt,eddig ez a legmagasabb,tegnap 36,7 volt.Ti mettol meddig akcióztok?(hányadik naptól?)

Kriszti,mi újság van?

Sziasztok,Mariann
Mariann

-)
Névtelen

Nikol!

Hát látod, ez az, amit én sem tudok Kép Viszont valamit olvastam, de lehet hogy nem kellett volna, mert azóta félek, hogy az a bajom... Azt olvastam, hogy akinek volt méhszájseb eltávolítása, annak elhalhatnak a méhnyakán azok a mirigyek, amik a középidõs tojásfehérje-szerû váladékot termelik... Hát nekem volt ilyen mûtétem, és nem tapasztalom ezt a váladékotKépKép És ha nincs ilyen váladék, akkor hogy jussanak fel "apáék"? A könyv viszont azt is mondta, hogy gyógyszeres kezeléssel ez helyrehozható... Volt egyszer petefészek gyulladásom is, lehet hogy emiatt van gond... Ezért várom már nagyon a jövõ hét csütörtököt, mert megyek a dokimhoz és el fogom neki mondani a félelmeimet.

Beja
Beja

Beja!

Juj! Kép Ez rossz. Remélem minden helyrejön majd nálad! Kép Eddig erröl nem beszéltél a dokival? Most nem az az orvosod aki csinálta a mütétet? Mert akkor neki ezt tudnia kellene, nem? Meg szabad kérdeznem, hoy miért volt ilyen mütét? Meg mi az a méhszájseb?

Sok puszi! Nikol
Nikol

Sziasztok Lányok!

Most jöttem a dokitól és az UH-ról. Kép(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Nagy szomorúságomra 25x40 mm-es a cysztám. És megkérdezte az UH-os, hogy szültem-e már, és szeretnék-e? Na erre teljesen oda lettem. Hát persze, azért viselem el ezt az egész tortúrát. Ráadásul megint volt hüvelyi UH is. Iszonyúan megbogarászott ott bent mindenemet.
Lányok, nagyon oda vagyok. Az endometriumom is csak "vonalszeru", kutya füle az egész!
Úgy írigyellek Benneteket, nálatok legalább van valami reménysugár!
Gondolhatjátok, jó sz*r hétvégém lesz...
Ugye írtok valami bíztatót!
Ráadásul egy ismerosnek a héten megszületett a sity-suty összehozott kisfia...
Nekem biztos, hogy nem hoz a Jézuska babát!Kép(((
Sziasztok
cincerke
cincerke

Nikol,

A doki anno mikor elõször jártam nála, feljegyezte a kartonomra, hogy régen milyen problémáim voltak, szóval tud róla. Akkor még azt mondta, hogy szerinte nem lesz semmi gond, mert a mûtét helye szinte nem is látszik, gyönyörüen rendben van. A petefészekgyuszival kapcs. pedig azt mondta, hogy egy fiatal szervezet hamar regenerálódik, biztos az is teljesen rendbejött, nem lesz azzal sem semmi gond a késõbbiekben. Egyébként nem õ csinálta anno a mûtétet, hanem valami hentes egy másik kórházban, régen, kb. 6 éve. (Ehhez a dokimhoz 1 éve járok.) A petefészekgyuszimat sem a mostani orvosom kezelte ki, hanem azt is más (ez olyan 3 éve volt). Kb. 3 hónapja voltam a mostani dokimnál azzal a panasszal, hogy a hõm nem ment fel és nem jött meg a ciklus végén a mensim, hanem csak barnás folyásom volt, csinált egy UH-t és azt mondta, hogy nem volt tüszõrepedésem, ekkor írta fel a Closti-t (peteérést elõsegítõ gyógyszer), amit két hónapig szedtem. Azt beszéltük meg, ha letelik a két Closti-s hónap, visszamegyek. Ez most telt le, ezért megyek vissza hozzá jövõ csüt-n.
Hogy a mûtét miért volt? Nekem azt mondta az akkori dokim, hogy nem használt egy kúpos kezelés, amit akkor végigcsináltam, és nem mult el a seb, és ezért lemûtötte, nehogy késõbb elrákosodjon. Csak akkor még eléggé fiatalka voltam, 19 éves, nem voltam elég határozott és nem kérdeztem ki az orvost errõl az egészrõl. A méhszájseb valami olyasmi, hogy egy kis terület a méhnyakon begyullad, esetleg vérzik is.

A mostani dokim tud az aggályaimról, 3 hónapja azt mondta, hogy majd a Closti-s kezelés után megbeszéljük részletesebben. Szóval ez az ábra....

cupppp, Beja
Beja

Beja!

Reméljük a legjobbakat! Kép Veled vagyok, szorítok neked!! Kép

Puszi! Nikol
Nikol

Sziasztok lanyok!!!

Ma dolgozom utoljara szabi elott! De jo nekem. Azt azert sajnalom, hogy nem "talalkozhatom " Veletek.

Cincerke,
Szomoruan olvastam a hozzaszolasodat. Sajnos jo tippeket nem tudok adni, mert nekem soha semmi ilyen problemam nem volt. Viszont azt gondolom, bar lehet, hogy hulyesegnek gondoljatok, hogy ha mar probaltal tobb orvost es nem javul a helyzet akkor menj el masfajta orvoshoz. Ugy ertem akivel beszelgetni lehet. Lehet, hogy ramutat dolgokra amirol nem tudsz. Tudom, hulyen hangzik, de lehet, hogy tudat alatt van valami ami ezt valtja ki. Szerintem probald meg, en tuti mindent kiprobalnek. En meg akar ilyen csodadoktorokhoz is elmennek. Tudjatok akik latjak az aurat es sok mindent meg tudnak allapitani anelkul, hogy mondanatok nekik valamit.
Amugy biztataskent mondom, hogy a baratnomnek volt mehszajsebe is nem is kicsi es mar van egy edes kisfia. Szoval van kiut es van megoldas.

Lehet, hogy nem hoz a JEzuska babat az iden, de az elkepzelheto, hogy "kompakt" modon 3an unneplitek az idei Karacsonyt Kép

Nikol,
Hol lehet megtekinteni azokat a kepeket Rolatok?

Akik a teszteles elott allnak,
Nagyon fogok Ratok gondolni a jovo heten, es bizom benne, hogy mikor visszajovok egy csomo ketcsikost talalok itt. Kép Kép Kép

Akiknek mar van ket csikja,
Vigyazzatok magatokra es a babara!!!

Ciao
PK
petrakovacs50

Hello csajszik!

Hogy Ti milyen "termékenyek" vagytok! Reggel ota egy csomo minden történt.

Nikol!

Bizony, az a hö jot jelent.

Beja!

Köszi a biztatást, én is reménykedem nagyon. (Aztán mindíg pofára is esek.) De a remény nem száll el, ha nem sikerül, akkor majd a következö honapban fog.
A dokiddal beszélj meg mindent, ne döntsd el elöre, hogy "apáék" nem jutnak fel. A doki segít, meglátod.

Cincerke!

Ez nagyon szomoru. De ha nem szivodik fel magátol a cisztád, akkor hamar tulesel a beavatkozáson, és IGENIS lesz a karácsonyfa alatt kisbabád, csak lehet, hogy még a pocidban! Ne keseredj el, minden rendbejön, tudom.

Délután még benézek, de a hétvégén nagyon fogtok hiányozni!

Pusz,

Niki
Niki

SZijasztok!
PK50! Akkor bocs, elnéztem :-))
Niki! Persze, hogy írok mi volt 7võn. Figyi, azért mert nem pont ilyen a hõd, nem jelent rosszat, hiszen mindenki más és másképp reagál, igy a hõ is másmilyen lehet.
Kinga! Itt vagyokKép Zalányi hol van? a klinikán vagy a kórházvan vagy hol?
SZijasztok, Lara
Lara

Nikol!

KösziKépKép Kedves vagyKép
cupp
Beja
Beja

Mariann,
én is nagyon izgulok! Az nagyon kedvezö, ha emelkedik a höd Kép! Mi 9. naptól akciózunk két naponta általában a mensi megjöveteléig. Most félidöben fenn voltunk Egerben a hétvégén. Szegény párom, nagyon fáradt volt mire felértünk, de azért megtette a magáét pénteken (csütörtökön - akkor nem akcióztunk - megvolt a tojásfehérje). Sajna a hétvége után nem tudtunk tovább próbálkozni, mert közbe jött egy hugycsö gyulladás, és a héten már nem hálhatunk együtt, de remélem a hétvége megtette a magáét Kép!

Szerintetek elég, ha akció után fél órát maradok fekve, kispárnával a fenekem alatt? Valahogy nekünk mindig reggel sikerül akcióznunk (egyrészt este valamelyikünk mostanában mindig elöbb elalszik, másrészt a páromat reggel könnyebb elcsábítani), ilyenkor fél-egyórát igyekszem fekve maradni (gyertya állás és egyebek, amiken a párom jókat derül).

Cincérke!
Sajnos sokat nem tudok a cisztákról, és kezelésükrül, de édesanyámnak is volt és mégis szült 4 gyereket, és még 40 évesen is teherbe esett, tri-regol mellett (sajnos nem hordhatta ki)! Szóval nem szabad elkeseredni, ha a Jézuska nem is a húsvéti nyúl még hozhat neked is kisbabát!

Nem tudom lesz-e még idöm benézni, úgyhogy mindenkinek jó hétvégét!

A kismamáknak jó pihenést, az akciózóknak peteérésekben gazdag orgazmusokat, a tesztre váróknak pedig szorítok!

Orsi
Orsi

Lara!

A Kende könyve szerint Újszegeden a MÁV-rendelõben rendel az az ember, én már nem is merem orvosnak nevezni, azok után, amiket a könyvbõl olvastam róla. És felháborító, hogy azok után, amik történtek már eddig is körülötte, még mindig praktizálhat.
És errõl eszembe jutott, valaki már egyszer (tán a Hálapénz rovatban) említette, hogy nyitni kéne egy topicot, ahol leírhatná mindenki, mely dokikban csalódott, ki az, akit szerinte érdemes elkerülni. Amióta azt a könyvet olvasom, egyre inkább körvonalazódik, hogy ennek valami ilyen módja van csak, mert máskülönben, akármekkora bakit is csinálnak, nem lesznek tõlük védve az emberek.
Itt is írta valaki, hogy már a harmadik dokija van, esetleg tanulságos lenne tudni, hogy a másik kettõ ki és miért hagyta ott.
Sziasztok.
Ildi
Pethes Ildikó

Sziasztok!
Nekem is volt mehszajsebem, 4* lezereztek, mire sikerult meggyogyitani, es lam mar a 19. heten jarok! Egyebkent, amikor nekunk sem jott ossze rakerdeztem a dokinal,es azt mondta nem befolyasolja a teherbe esest.
Moni
Moni

Niki! Nagyon szoritok neked!!KépLehet,hogy össze jött!Kép Kép Puszi.Szani Cincerke!!Ez nagyon szomorúKép De most az a legfontossabb,hogy ezt rendbe hozzák és felgyogyuj.Utána lehet újra probálkozni.Neked is lessz kisbabád!!Kép
Szani

Pethes Ildi!
Neidegesiccsmár! Ez komoly? Nekem pont Újszegeden a MÁV rendelõben szokott a dokim magánrendeléseket tartani...Én úgy tudom, hogy ott több doki is rendel. Hogy hivják azt a dokit, akirõl az a könyv ir???Már csak azért, mert 7fõn megyek hozzá (eddig eccer voltam nála) és mielõtt hozzá kezdenék járni, a rossz hirek hatására, inkább keresnék még idejében egy másikat...
Remélem azért nem róla van szó! Mija neve?
Köszi, Lara
Lara

Lara!

Ez a Zalányi Sámuel nevezetû, akitõl Kinga óvott. A könyv ez év õszén lett lezárva, vagyis akkortájt kb. még ott volt ez az ember. Ne haragudj, ha most nagyon ideges lettél a dologtól, nem célom a rémkeltés, de ezt az embert tényleg jobb elkerülni messzirõl. (ha csak nagyjából is igazak, amit olvastam)
Ildi
Pethes Ildikó

Ildi!
Huuuuh, most megnyugodtam. Õ nem az én dokim szerencsére, csak a helyszin volt ugyanaz. De azért jobb tudni az ilyenekrõl, még mielõtt késõ lenne. Azért köszi!
SZija, Lara
Lara

Móni, szija!

Köszi, hogy leírtad! Kép Kicsit megnyugtattál! Kép
Légy jó, vigyázz magatokra!

Ildi! Ha netán megalakul az a topic, amiben a vacak dokikról lehet írni, szólj ide, légyszi, nekem is lenne pár szavam egy-két pesti dokiról...

cupp, Beja
Beja

Lanyok!

Eddig nem mentek el az uzeneteim,ez egy proba

Kriszti
kriszti

Orsi!

Ha tudjátok, oldjátok meg valahogy az esti elcsábulást. Megmondom miért: Eddig mi esténként szeretkeztünk, de én is csak fél orát maradtam fekve. Utána szaladtam zuhanyozni, és a spermiumok "kiestek" belölem. Bocs, hogy ilyen nyiltan leírom, de azért teszem, mert tudom, hogy ez rossz volt. Édesanyám 8 évig nem esett teherbe, mert neki is, mint nekem, hátrahajlo méhe van , ezért azt javasolta neki annakidején a dokija, hogy NEM SZABAD FELKELNI, reggelig vizszintben kell maradni. Ezt most mesélte el, ezért ki is probáltam, az eredményt most várjuk, hogy sikerült-e. Lényeg az, hogy ha fekve maradsz, sokkal nagyobb esélyük van feljutni, és becserkészni a petesejtet, mintha felkelnél. A gravitácio ugyanis rájuk ugyanugy hat...

Szani!

Bárcsak igazad lenne! Kép

Lara! Nemtom mit csinált a Samu bácsi, de ha ö az orvosod, még idejében keress másikat!

Pusszancs:

Niki
Niki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?