Új privát üzeneted érkezett!

Mancs, álommanók már reppennek hozzátok!!! :) Remélem hatni fognak!

Megértem, hogy nem mertek a rendőrök elszabadítani valami olyasmit, aminek aztán nem lehet látni a végét.

Szerintem a taxisblokád óta nem volt ilyen a hangulat. De akkor ott nem volt erőszak, és ez nem mindegy.

Nagyon remélem, hogy valakik most már leállítják ezt, mert a tömegpszichózis aztán brutál dolgokra képes.

Mi ez a Hatvannégy Vármegye???? Én erről még nem is hallottam. :roll:
Vendég

Hatvannégy vármegye ifjúsági mozgalom. Én se tudok róluk semmit. De pár dologról meg lehet ismerni őket. Árpád-sávos lobogó, Nagy Magyarország-képek, meg ilyesmi ideák, hogy "vissza Erdélyt és Felvidéket" meg egyebek. :shock: Nagyon nem csípem őket. Van weboldaluk is.

Pssssztttt.... Lehet, hogy ideért a manó? Meglesem. Ja nem, megint nyökög :shock:

Kép
mancs

Azért a manónak is adj egy kis időt :wink:
Már utánaolvastam ennek a vármegyés históriának. Az Indexen viszonylag tömören össze van foglalva, ott benne van ez is.
Vendég

ALSZIK!!!!!!!!!!!

Kép
mancs

JUHHHHÉÉÉÉ! :)
Vendég

Megjöttünk a sétából, jót áztam a végén (esernyő alatt), de Petra legalább bealudt. Még most is alszik, pedig 3-kor kajaidő lett volna.

Én a tegnapiakhoz inkább nem szólnék semmit, mert nagyon kiakasztott.

Eszti tényleg nagyon jó az új Benyó fotó, nagy huncut kópé a kissrác!!! :P

Viszont jó volt az esténk, bár nehezen indult, alig tudtam 10 után bealtatni, éjfélkor felsírt, de utána aludt fél 8-ig.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Sziasztok!
Hát, furcsán néztek egy idő után ránk az Ikeában. Ott volt ma a délutáni séta :oops: És Szonja annyit és olyan hangosan sikoltozott, hogy nekem kezdett kínos lenni :roll:
Aztán folytatta az autóban meg itthon is, de a szomszédokért nem kár. Most visszajár a multkori bulizás :evil:
ÉÉÉÉÉÉS, elkezdett ma reggel kutyázni (négykézláb áll és úgy csinál mintha d.gná az ágyat :lol: ) nagyon aranyos, csak erről a sikoltozásról kicsit leszokhatna :shock:
Eszti, Attilát én a gimiből meg ált suliból ismerem :D

Politikáról inkább nem szólok. De, az tény, hogy nem ezt látom a demokratikus tüntetés legjobb formájának. Mondjuk én inkáb aludtam tegnap este, de ma reggel megnéztem mit műveltek,... :cry:

Coolasa, köszi. Nem a levelezőrendszeremmel van gond, mert ha jól tudom mindenki megkapta csak Ildicsi nem :( Ill. most már ő is :)

N.

Kép Kép
natasa1975

Coolasa!

Bocsi, csak egy kis poén lett volna, direkt név meg minden nélkül kiollózva... nem jött be :oops:

na megyek, mert itthon van a "nagy" is és így már őrület van. Most épp egérkakát esznek... csak ez van itthon édesség gyanánt. :twisted: (csokidara!!!)

Kép
sasha

Natasa, és ez boldog sikongatás?? Mert én azt nagyon bírom. Néha Bence is szokott ilyet. :)
Vendég

Megnéztem a neten az m1 egyik "kommentár nélkül" felvételét. Elég hosszú, de jó. Van mégegy, azt is megnézem majd.

Itt az előbb akkorát dörgött, csattant, hogy megijedtem, hogy felébred a gyerek. De nem. 8) Egész nap ki se tudtunk menni a levegőre, csak papát néztük meg a műhelyben, mert itt folyamatosan esik az eső :evil: Bár én imádom az ilyen időt. Begubózik az ember, filmeket néz, netezik, pizzát rendel, ki se mozdul... Na ja, ez volt P.E. (Petike Előtt) :lol:

Eszti
látom dorbézolsz, hogy Benyó alszik :D

Kép
mancs

Eszti, ez örömteli sikoly, amire azt mondja az ember, hogy "de aranyos". Ám, amikor egyfolytában hallgatja egész nap,....akkor már anyuka is besokal :?
Mancs, látszik nem Zuglóban laktok. Itt olyan sokszor és olyan hangosan mennek a repcsik, hogy Szonja a dörgést már szúnyogköhögésnek gondolja és nem reagál rá :roll:
Egyébként én is szeretem az esős időt, de amikor kevésbbé nyomott.
Apropó, mikor lesz a következő kommentár nélkül?

N

Kép Kép
natasa1975

Mancs, már akkor fent volt Bence, mikor Petike elaludt.
Amúgy ismerem ezt az egész nap az ágyban, kakaóivás, filmnézős feelinget. És igen. BE (Bence előtt) :)

Én most a Balázs shown röhögök. Néha nézem, pusztán mazoból :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mancsi,
megkaptam a fotót. Köszi! De még mindig nem értem, hogy miért így? Nem volt elég pajzs raktáron vagy miért? A vidékről felküldött járőröket meg pláne nem tudom hova tenni egy szál baseball sapkában. Amikor őket mozgósították, már tudni, látni lehetett, hogy ez már nem békés tüntetés. Hogy engedhették őket oda így?

A másik, amitől elszáll az agyam, hogy amiatt az 50-100 k...csög állat miatt most megint nem azzal foglalkozik senki, hogy mi zajlik itt politika címszó alatt, hanem hogy ... tudod mivel. Én azt mondom, hogy igenis ki kell menni az utcára ilyenkor, tüntetni, kitartani a Kossuth téren vagy akárhol, amíg csak kell, de BÉKÉBEN könyörgöm! Ha nem lenne Livi, már én is ott lennék. De ezek a seggfejek, a sok tizen- vagy alig húsz éves tudatlan, agresszív barmok elcseszik az egészet. Mi van? Balhé? Jóóóó, megyünk! De miért is? Ja, azt nem tudjuk. Akik meg békében, törvényes keretek között tiltakoznak nem érik el a céljukat.
Nemtom, sikerült-e érthetően leírnom a gondolataimat, mert elég mérges vagyok, ha nem, akkor bocsánat mindenkitől.

És ami legfontosabb: biztosan van, aki nem ért velem egyet, de az nem baj, sőt! Ilyesmik nem befolyásolhatják, hogy imádom ezt a topikot! :wink:

Livi meg elaludt a monoton kopácsolásomban. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,
balázs és mónika show nálam is a kabarék pótlásaként szerepel a délutáni programban. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja és még valami, aztán abbafejezem: a Hír TV-n igenis elfogultan közvetítették a történteket, próbált tárgyilagos lenni a manusz, de nem igazán sikerült neki. És ezt úgy mondom, hogy én szeretem a Hír TV-t. "És most jön a vízágyú, gyertek, fussunk!" mindezt olyan hangsúllya, hogy ezek a szemét rendőrök... Az autók felgyújtásánál sem úgy kajabált a hülyéje, hogy egyszer is kiejtette volna a száján, hogy ennek semmi értelme, hanem úgy csinált, mint egy sportriporter a gólnál.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És az mért van, (nekünk nincs itthon hírtv-nk, azért kérdem itt bármelyikőnktől, akinek van), hogy a Hírtv teljességgel felkészülten közvetített egy olyan drámai eseményről, mivel történetesen pont a jó időben jó helyen volt, amiről, a dolog spontánsága miatt még az rtlklub és a tv2 is lemaradt, ők is ennek az adását vették át.... ez (Hírtv) valami világméretűen nagy csatorna? Én csak az irányultságáról hallottam eddig, de akkor biztos óriási tv társaság, ha ennyire profin időzít.

Kép Kép
coolasa

Sasha….egérkaki…. ez a tortadara, ugye? A belgák hívják pont így…

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
az azé van, mert ők folyamatosan ott voltak/vannak a Kossuth téren, és amikor elindultak onnan az emberek a tévé elé, mentek utánuk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja. Az más. Akkor tényleg szimplán szerencsések, hogy végülis ilyen kimenetele lett az eseményeknek. :wink:

Kép Kép
coolasa

Ja.
Az egyik operatőrüket, egy nőt, hasba dobtak kővel, most ő a mártír a hírtévében, pedig aki ilyen helyre megy, ráadásul beáll a rendőrök és a dobálók közé, annak számolnia kell ezzel. De most őt kell sajnálni...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

hali,
egyetértek az előttem szólókkal, én is elítélem és provokációnak tartom ezt az egészet.

De térjünk egy kicsit vissza magunkhoz. találtam dr.Siklósiról képet Kép

Ő volt a törtétetekben szereplő orvos?

Köszi, jobban vagyok :lol:
jumam

Na vagyok ám én is.

Viszont álommanók nincsenek. Ja! Mit is akarok? Hisz aludt 1 órát.
És én ezt az időt egyáltalán nem bírom. Se BE se BU. :lol:
Nem elég, hogy beteg vagyok, még az idő is ilyen depis.
Így csak ennék. Már benyomtam 1 fej hagymát. Most meg büdös vagyok. :D
Na Beniről már nem is beszélek, aki menne kifelé. Vagy pakol ezerrel, vagy megy a műbalhé. :shock:
Most épp térdhajlításokat végez a járókában, néz kifelé és ajjajjajjj és mamamama megy felváltva. Hát igen, nehéz sora van a gyereknek. :lol:

Marci, Levi, Görgőke! Isten éltessen Benneteket!

Timi,
Hová ment Fanni táborba? Szegények, mit lehet esőben csinálni?

Na, eddig délután írtam, csak nem tudtam elküldeni.

Most viszont lementünk mert elállt az eső. Vettem egy újszülött babának ajándék bodyt, meg ha már ott voltam a Babycenterben, természetesen Beni is kapott 1et. :oops:

Jumam,
Igeeeen. Én határozottan őt láttam elmenni a folyosón és a Kismama újságban is. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Jumam,
azt nemtom ki a dokibácsi, de a háta mögött álló nőtől kiver a veríték. Dr Sarlatán Sarlai, a gyerekorvos. Totál ki volt borulva, hogy Livi milyen pici (2,5-lel született, de tök egészségesen) és hogy nehezen indul a szopi. Mindig olyan ábrázattal vizslatta Livit, mintha csodálkozna, hogy még nem fogyott el teljesen. Az amúgy kellemesen is eltölthető 4 kórházi napomat frankón hazavágta. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Coolasa!
Köszi a tippet megpróbálom aztán majd lesz valami.... :roll:

Most nem írok többet mert le vagyok amortizálódva. :twisted:
(Domi egész nap zizi volt ordított,hisztizett aztán délután 4 kedves rokon betoppant váratlanul.... :evil: )
Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gabi,
egyetértek veled. A rendőri felszerelést az őket útbaindító parancsnokok b...ták el.

Coolasa,
igen, ez elég feltűnő, hogy bármi ilyen balhé van, a hírtv mindig ott van... :roll: Mi nagyon utáljuk ezt a csatornát, mert rettentő szélsőségesen, sarkosan adja le a dolgokat. Mondhatni eléggé szélsőjobbosan :shock: Ha érted, mire gondolok.

És azt hallottátok, hogy a HÍrTV kiváló riportere fiatal forrdalmároknak nevezte az mtv székház előtt törő-zúzó vadállatokat? Akkor már tényleg nem kell tovább ecsetelnem, hogy merre húznak, ugye? :twisted:

Aha, a képen lévő doki a Siklós. Nekem vhogy nem annyira szimpi. Sarlaihoz mg nem volt szerencsém. Még ő hiányzott volna az amúgyis borzalmas bent töltött napokban...

Mindjárt dobok egy SMS-t az öcsikémnek, hogy mi van vele. Miskolcon is zavargások vannak, ők ott tartják a frontot :shock:

Kép
mancs

Gabi,
még valami a témához, és tényleg próbálok eldugulni. A HírTV riporternőjével kapcs.-ban. Ez a dolga, hogy közvetítsen, és ha odament, számítania kellett rá, hogy ez lesz vele. Ezért nem kellene mártírkodnia! Ahogy a mondás is tartja: Aki elmegy k...nak, az számítson rá, hogy megb.....ák :twisted:

A csokidarát én is egérszarnak hívom. Meg csokihangyának. :lol:

Kép
mancs

Zsódajumam!
NEM! nem ő volt az a bizonyos.

Coolasa!
Igen, tortadara.

Gabuska!
Sajnálom, hogy Sarlai elrontotta a kórházi tartózkodásodat... Nekem valahogy mindig egy szőke dokinéni jutott, pedig 3x szültem ugye... valószínű a szerencse mellémált... na de ekkora mákot, hogy 3x is! És nem csak a gyerekdoki miatt, hanem a szülészorvosok, a szülés sikeres kimenetele, a gyermekágy és a többi... hihetetlen.
A hír tv-s nem épp elfogulatlanul közvetített, ez még az Indexen is fent van...

Coolasa!
Elvileg a Hír tévé egy koppintás, ugyanúgy mint az Rtl klub a német RTL-ről.

Nem hiszem el! A Danci úgy izzad, mint egy ló! Ha ló lenne, most habzana. Csavarni lehet abból a rövid hajából a vizet, mintha most zuhanyoztam volna neki le! Egyébként mezítláb, rövid gatya, rövid pólóban nyomul nyitott ablaknál... Ez normális? A Gabi meg hosszú gatya, zokni, póló meg pulcsiban meg akar fagyni... na ez se normális. Hogy a picsába különbözhetnek ennyire, de mindenben? Közben meg már megvádoltak, hogy olyan egyformán néznek ki, mintha klónoznám őket.

puszi

Kép
sasha

[quote="mancs"]Aki elmegy k...nak, az számítson rá, hogy megb.....ák :twisted:
quote]

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ez jó hasonlat teccik

Kép
sasha

[quote="mancs"]A írta:mancski elmegy k...nak, az számítson rá, hogy megb.....ák :twisted:

Akkor is idézek és kész!

Kép
sasha

Sziasztok kismamik!

Megvolt a keresztelő ezért most ezzel az örömteli dologgal kezdenék....

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

A képek szokás szerint gyönyörűek, de érdekes, hogy sokan mindhárman rajta vagytok... ezek szerint más is fényképez olyan jól és szépen mint ti? ez meglepő!:) Áron csodásan szép!

Kép
sasha

...háát annyira nem sikerültek a templomban készült képek, otthon retusálgattam meg a felét kitöröltem... egyik ismerősömnek a keresztelő elött nyomtam a kezébe a gépünket, hogy fotózzon...
De nem baj nem az a lényeg de azért azt sajnálom, hogy arról nincs is kép amikor keresztelik... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
nagyon csini vagy a képeken, és szerintem igenis FOGYTÁL!!! Ugye ez az atya esketett Titeket? Ha jól emlékszem... Apukád hogy van? Ő is jól néz ki a képeken, mintha sikerült volna pár kilót felszednie :)

Sasha,
még nem hallottad ezt a mondást?!?! :lol: A lájtosabb verizója: Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók. Vagy vmi ilyesmi.

Kép
mancs

HELP!
Lándzsás útifüvet vehetek be szopi alatt?

Kép
Kép
Kép
ilba

Tesómékat átcsoportosították egy másik városba, ott nagyobb szükség van rájuk. Ez még a kisebb gond, mert az a város tele van cigányokkal, sőt, a lakosság kb. 70%-át ők teszik ki. És arrafelé nem éppen jó a viszony a zsék és a romák között. Mondhatni sokkal rosszabb, mint máshol :shock: K.-ra nem vagyok nyugodt :evil: :shock:

Kép
mancs

Ilba,
nem tudom, de ha veszel be, vigyázz, nehogy megszúrjon a lándzsa :twisted: Ha-ha, de vicces vagyok.
Mézes-citromos tea, sós melegvizes gargarizálás és egyéb házi praktikák nem jöttek be?

Kép
mancs

A torokfájás jobb, de most elkezdtem köhögni is. :evil:

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka,
apósék vannak az utolsó előtti-előtti képen? Ő a jégkrémevő, jégkrémetnemafagyasztóbatevő ember? :twisted:

Kép
mancs

Tesó: :(
És tudtál vele beszélni? Ő hogy áll hozzá?

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancsi,
a riporternőről ugyanezt írtam. :lol: :wink:
Én 2-ig néztem a Hírt TV-t, fiatal forradalmár kifejezésre nem emlékszem. Persze attól még lehetett, simán kinézem abból az állatból, nem is tudom a nevét. De nemcsak ők voltak ott, az összes tévének volt kint riportere, csak az élő képet vette át mindenki a Hírt Tv-től. Akármilyen fontos esemény van, látok RTL-es, TV2-s, MTV-s, ATV-s mikrofonokat is.
Ezt nem tőled kérdezem, csak általánosságban, miből lehet azt látni, hogy a Hír TV szélső jobbos? Az ATV-re meg sokan mondják, hogy szélső balos, na azt sem tom, hogy miért. Az egyik jobbos, a másik inkább balos, de miért SZÉLSŐ?

Mamacka,
nagyon szépek voltatok, a templomi összebújós kép gyönyörűséges! Meg a 4., 5. képen, ahogy Áron figyeli a papot, mintha értené, amit mond.

Sasha,
ma Livi is nagyon izzadt, meg tegnap este. Meg is mértem a lázát, de 37-ig sem ment a higany. Ma délután is egy szál bodyban+takaró aludt, tocsogott a hajából a víz. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nem, csak SMS volt. Miskolcon békés volt a dolog, most nem tudom, mi van. Ha dolgozik, max. SMS jöhet szóba, mert nem lehet nagyon telefonálgatni, ha eksön van, akkor meg pláne. A hozzáállása kábé olyan lehet mint az enyém. :twisted:

Kép
mancs

Mancsi,
Tesódnak balhémentest kívánok! Üzenem, hogy ha valaki állatkodik, csapjon oda! :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Megint előjött a fogzás réme: Petike 1 órája sincs hogy elaludt, és már felsírt. Dentinox, és vissza is aludt. :shock:

Mamacka,
Ti hogy álltok az éjszakákkal? Fogacskák jönnek? Hozzátápit mikor kezditek? :roll:

Anyós ma látta a konyhámban az üveges bébikajákat. Az arcáról leolvastam, hogy megvan a véleménye. Műkaját adok (majd) a gyerekemnek ahelyett, hogy főznék. Már kifejtettem neki, hogy természetesen ha időm engedi, inkább sk. készítem a papit Petikének, de néha lesz üveges kaja is, nem lesz tőle semmi baja a gyereknek. :shock:

Kép
mancs

Sziasztok!

Mi is meglennénk. Rá vagyok kattanva a tévére az események miatt. Apja is készültségben van. Tegnap éjjel még nem rángatták be.
Ádusz alszik ma ziznyó volt. Egy órácskára ma lemásztunk kétszer szakadt az eső. Utálom ezt az esős szart.

Az estéről annyit, hogy ha ez a sok barom a sok energiáját másra fordítaná, (mondjuk felszedné a sok kutyaszart) sokkal előrrébb lennénk. Ez nem demokratikus és 21. századi megoldása a problémáknak. És szégyen, hogy a külföldi sajtó ezért cikkez rólunk.

Ja és a Hír Tv azé volt ott mert enyhén Fideszes tv és hát minden kormány ellenes tüntetésen kötelelző nyomulni.

Mancs belső infó: a REBISZ-eseket verték a székház lépcsőjénél a BRFK-s csoport két utcával arrébb jól elvolt, csak nem volt kedvük oda menni. Az éjjel mozgósított vidékiekkel már hozattak roham sisakot.

Gabus jól eláztatok? Holnap nem lenne kedvetek (ha ilyen szarcsi idő lesz mint ma) átjönni? Timi neked is szól!!

Mamacka a képek nagyon szupik!

Kép
vanília

Mamac,
nagyon szépek a képek, köszi szépen!
Nagyon csini volt Áron és Ti is. Kik lettek a keresztszülők?

Kép
Kép
Kép
ilba

Oda fog csapni, az biztos :wink: A maga 194 centijével nem egy könnyen semmibevehető alkat :lol: Akkora háta meg válla van, hogy ha ellenem intézkedne, tutira betojnék.
Egyszer láttam vkivel szemben intézkedni, ugatott neki a fickó, öcsikém kiszállt a kocsiból, és fölétornyosult az ember fölé. Szó szerint: ránézett a feje tetejére. Koma egyből elkussolt. :lol:

SZÉLSŐséges. Én ezt így értelmezem :wink:

Kép
mancs

Vanília,
Apa hogyan érintett a dolgokban? Nem is tudtam, hogy ilyen körben dolgozik... Leírod? Ha nem itt, akkor priviben, vagy mailben. :wink:

Kép
mancs

Akkor ezek szerint a többi csatorna is enyhén fideszes.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vanília,
a férjed hol dolgozik?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba beveheted a lándzsás útifüvet, én Petrának azt adom, márpedig ha neki lehet, akkor anyukának miért ne lehetne.

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?