Sziasztok!
Mancsi,
megkaptam a fotót. Köszi! De még mindig nem értem, hogy miért így? Nem volt elég pajzs raktáron vagy miért? A vidékről felküldött járőröket meg pláne nem tudom hova tenni egy szál baseball sapkában. Amikor őket mozgósították, már tudni, látni lehetett, hogy ez már nem békés tüntetés. Hogy engedhették őket oda így?
A másik, amitől elszáll az agyam, hogy amiatt az 50-100 k...csög állat miatt most megint nem azzal foglalkozik senki, hogy mi zajlik itt politika címszó alatt, hanem hogy ... tudod mivel. Én azt mondom, hogy igenis ki kell menni az utcára ilyenkor, tüntetni, kitartani a Kossuth téren vagy akárhol, amíg csak kell, de BÉKÉBEN könyörgöm! Ha nem lenne Livi, már én is ott lennék. De ezek a seggfejek, a sok tizen- vagy alig húsz éves tudatlan, agresszív barmok elcseszik az egészet. Mi van? Balhé? Jóóóó, megyünk! De miért is? Ja, azt nem tudjuk. Akik meg békében, törvényes keretek között tiltakoznak nem érik el a céljukat.
Nemtom, sikerült-e érthetően leírnom a gondolataimat, mert elég mérges vagyok, ha nem, akkor bocsánat mindenkitől.
És ami legfontosabb: biztosan van, aki nem ért velem egyet, de az nem baj, sőt! Ilyesmik nem befolyásolhatják, hogy imádom ezt a topikot!
Livi meg elaludt a monoton kopácsolásomban.