Sziasztok lanyok! Terdig ero osz van, en megis be vagyok havazva
Egyszeruen nem erem utol magam - tegnap sem tudtam benezni hozzatok
Most olvastam vissza a hozzaszolasokat, remelem nem hagyok ki semmit, amit irni akartam.
Magnes!
Nagyon szerencses vagy, hogy ilyen kornyezetben vagy! Nagyon jo, hogy a munkahelyeden is igy alltak a dologhoz, de legjobban azt irigylem, hogy a parod fel tud razni, ha melypontra zuhansz. Sajna az en parom olyan, hogy elvarna tolem a sajat magam felrazasat, es hogy sajnaljam ot, mert neki ezerszerszer rosszabb a helyzete nalam
Persze mellettem van, es szeretem nagyon, csak neha "lazitanek", neha sajnaltatnam magam, es neha jol esne, ha kicsit tobbet vallalna az eletbol magara. Nem is az eletbol, hanem az elet iranyitasabol. Pentekre annyira belefaradtam mindenbe (helytallni a munkahelyen, a szuleimnek, a paromnak, a lakasban, a mindenben...), hogy elpityeredtem egy kicsit.
Annyira porgok az iskolaban, hogy tulporgetem magam
De ez tok jo, csak van hatulutoje, meghozza a pentek, amikor teljesen kifaradok.
Bocsi lanyok, megint sokat foglalkozom magammal, de nezzetek el nekem!
Odry!
Mit mond az orvos, mikor javulsz fel teljesen? Nem biztos, de ha lesz még fajdalmad, akkor nem kellene-e elhalasztani az inszemet? Mert akkor a fajdalommal egy negativ toltetet kapnal, es lehet jobban megviselne. Erted mit akarok ezzel mondani?
KicsiBorcsam!
2 napja megoldodott a szeplotelen fogantatassal kapcsolatos gondom
Mar nem kell imadkoznod es tanacsokat keresni nekem
Remelem jol vagy, irj majd nekem, hogy oruljek a hetfonek! Puszik!
Numato!
Remelem neked nem kell ilyen sok inszemen keresztulmenned, mint nekem, plane nem annyin, mint Magnes. En annyibol irigylem Magnest még, hogy a 3. inszem utan mar tudta, hogy teherbe eshet. En ezt a mai napig nem tudom, es nagyon bant.
Lola!
Nagyon gondolok rad, hogy sikeruljon! Nem adok semmi tanacsot, es nem okoskodok semmit. Ellenben drukk ezerrel, hogy MOST +++++++!!!!
Kepzeljetek, tegnap felhivott a baratnom, hogy megszuletett a babaja. 1700 grammal, 7 es fel honaposan
Szegenykem. Annyira nem volt felkeszulve az egeszre, hogy alig vasarolgatott, nem volt még a korhazra sem osszekeszulve, otthon nincs babaagy sem, ruhak, kaja ... es ami kell - mind hianyzott nekik. Ugy ment be a korhazba, hogy majd megmondjak mit tegyen, vagy befektetik, erre pedig kozoltek vele, hogy szules lesz... Masfel ora alatt megszuletett a csoppseg. Az egesz csaladja trefanak vette a dolgot, annyira nem volt senki felkeszulve ra. Baratnomnek mar az eleje a terhessegnek is furcsa volt - azert ment el nogyogyaszhoz, mert nagyon fajt a hasa. Akartak gyereket, de a tuneteket masnak gondolta. Sokaig aggodott, mert a petezsakot eloszor nem lattak, aztan a petezsak szele nem olyan volt, mint kellett volna. Azt mondja, hogy kicsi hasa is volt... Egy hete kezdtek kerdezgetni tole, hogy tan csak nem terhes? Pedig 2 honap volt csak hatra, most meg mar a baba is megszuletett. Egyebkent az rovos nagyok biztatjak - minden rendben a picivel, es van szoporeflex is. Alakulnia kell a dolognak. Szoval az orombe nagy urom is vegyul nala sajnos.
Es ezek utan nekem eszembe jut a hulye sogornom, aki 7 es fel honaposan akar 100 fos lakodalmat ulni, meg tancikalni, meg mindent, mintha nem is varna gyereket. Nem hulye???????????
Remelem jol vagytok, es nem olvastok sokat
Bocsi, hogy megint hosszu lettem, de ezek bennem voltak, es hat muszaj megirnom.