Sziasztok lányok!
Kriszta üdv itt! Mesélj a lányokról! Ugye jól értettem, hogy ketten vannak?
Sziszike!Gratula a vizsgához, menni fog a többi is.És ha már vezető pozicióban leszel jöhetnek a kirándulások.
Mi a hétvégén felcuppantunk arra a helyes kis piros siemens vonatra és elmentünk Esztergomba.Nagycsaládos lévén kemény 456,- fizettünk oda-vissza a jegyekért. Épp valami fesztivál volt a párkányi hídon,ezért egy halom programot sikerült megnézni. Nagyon élvezték a gyerekek is, másnap alig lehetett beléjük lelket verni, úgy elfáradtak.
Patrisa!Ha itt leszel pesten nagyon be leszel havazva? Beleférne egy pletykaparty?
Tominak suli megy, jönnek a pirospontok nyomdák és matricák.
Hiányjelünk szerencsére csak egy van ami egy hiányos lecke miatt csúszott be.Nem rajzolt házikót a drágám a feladathoz és nem tudta, hogy azt is itthon kell megycsinálni.Ja, és az egyik kisfiú Rómeónak hívja Vajon miért??
Évnyitós kép az albumban:http://www.babanet.hu/album/main.php?album=10387
Andris egy nagy zsivány.Még mindig nem akar aludni, éjszaka 2-3 szor ébred és csak cicin hajlandó viszaaludni.Próbáltam,hogy vizet adok neki, simogatom mire 50perces hiszti lett az eredmény, aztán ő nyert Szerintem már a szomszéd is a pokolba kívánt, nem volt ehez hozzászokva, mert az első piszre felvettem, hogy ne keltse fel a nagyokat.
Van ötlet, hogy aludjon végre a család?
Amúgy nagyon édes pasi, már nem is megy hanem szalad. Alig tudom követni. Most kezdődik a fogyi
Mirtill!Meggyógyultál már? Küldöm a jó tündéreket, hogy minden kisbeteget felvidítsanak!