3 nap szünet után végre újra itt! Itt volta a nagyszülők és nem igazán értem rá. A program kerékpárverseny (apa) és bútor összerakás volt és így Blanka szobája már igazán otthonos lett. Plusz kiutaltam magamnak extrában egy masszírozást, ami nagyon szuuuuper volt!
Igyekszem gyors lenni, mert baba-mama klubba készülünk.
Cseragi,
Üdv köztünk
és várjuk a képeket Pankáról.
Jutka,
A kavicsozók tündériek!!!! Tiszta idill.
Anid, Panna,
Hát az ágy ára nekem sem tetszett, de az asztalos otthon olcsóbban csinálta szerencsére. Plusz a nagyszülők állták, ehhez ragaszkodtak.
Lilló,
Az okmányirodába és anno interneten jelentkeztem be (valami ügyfélkapu névre hallgató alrendszeren keresztül),kaptam sorszámot + időt és tényleg fél óra alatt lezevarták a történetet útlevélügyben. Akkor én kb. a 8. hónapban voltam, győztem felugrálni a székről.
Remélem ma sikerrel jártok.
Babaúszás ügyben állítólag Szigetszentmiklóson van egy jó. Az egyik jógás lány oda készül a kisfiával.
Remélem most pénteken összejön a jóga! Már nem szoktunk olyan sokan lenni.
Angyalka,
Jencike édes a képeken. Nekem főleg a pizsamás tetszik, olyan üzletemberes komoly férfias kiállása van, hogy meg kell zabálni!
Timi,
Milyen márkájú a bébiőrzőtök?
Hannának jobbulást! Sok-sok-sok gyógymanót!!! Sajnos jön az ősz, fenyegetnek a bacik.
Megint jön a hogyan öltöztessem fel mizéria...
Dorka,
Norbi is nagyon ügyes a kis tudományaival!
Brik,
Örülök, ha tetszik a könyv és ha segít, annka pluszban még jobban. Puszillak.
Anid,
Csípőszűrést elvileg 6 hónapos korban ismételnek... Talán ezt is dokija válogatja???
Gabek, Rita,
Mi újság babamasszázs ügyben? Nekünk az esti nagyon bejött, a pillangót uygan nem nagyon szeretjük, de az arc maszi tuti nyerő!
Blanka legújabb tudománya, hogy ha fogom a kezét, felül!
Már egymás után többször is próbálkozik és nagyon jól tartja magát. És ha felállítom is tökre tartja a kis lábacskáit és álldogál. Na és már a kézbe fogósdi is érdekes, a hétvége sztárja a nagyitól kapott rongybaba volt. Istenem, az első babája.
A rossz, hogy némileg allergia szerű tüneteket produkál, de szerintem nem folyamatosan. Napközben van, hogy köhécsel, prüsszög, bevörösödika szeme és folyik a könnye. És ez hol előjön napközben, hol eltűnik... Tanácstalan vagyok, max holnap elmegyünk a doktornénihez.
Szép napot mindenkinek az eső ellenére!
Prücsök