Új privát üzeneted érkezett!

Ha valakit érdekel és nincs nagyon programja a hétvégére,
Kulturális Örökség Napjai lesznek az országban.
Van egy-két érdekes dolog ahova érdemes lehet elmenni, főleg a nagyobb gyerekekkel! :)

http://www.oroksegnapok.hu/index.php?mo ... en&home=no

pusza
csné
 
 


Sziasztok!

Nem volt időm írni napközben, és sajnos most sincs sok. Dávidot viszem aludni.

Dokinál semmi fejlemény. :( Mire végeztem mindennnel ctg, uh, akkor kellet műtőbe mennie, így nem beszéltünk semmit mi vár rám az eredmények függvényében. Hétfőn megyek újra.
A ctg szokás szerint lapos, nincs fájás. a szívhangok jók.
Az uh érett magzatnak nyilvánította, tehát már utcaképes, csak ki kellene csalogatni valahogy. Továbbra is marad a várakozás.

Holnap egyenként is írkálok, bocs, de most mennem kell.
Jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt lányok!

Sziszike!
Biztos nagyon ügyes vagy a vezetéssel, de azért tényleg vigyázz magatokra!Én a 7. hónaptól már hosszútávon nem szerettem vezetni, mert alig bírtam a lábam a kuplungra tenni.Néha még most is vezetek, bár a férjem nem örül neki.

Ancsi!
Olyan jó, hogy jelentkezel!És kifejezetten örülök a szopis infóknak, mert ez még nekem is fehér folt.Nem tudom mit hogy kell és ilyenkor nagyon jól jön egy profi :D

Ági!
Szerintem ,ha kérdésed van a dokidhoz, nyugodtan írj neki mélt!Nem hiszem, hogy hisztisnek fog tartani, ez is beletartozik a munkájába.

Tegnap voltunk a szülésznőnél.Megcsinálta az NST-t, minden oké, azt mondta, a baba nagyon jól érzi magát odabent.Azért amikor meglátott, rögtön azt mondta, hogy hűha!milyen nagy már a pocim!
Ő is úgy látja, hogy jobb ha szept. végére készülünk a szülésre, nem okt elejére.Egyébként nagyon kedves volt, mosolygós.
Vettünk gátmasszázs olajat is a tanácsára, próbálok megtenni mindent a gátmetszés elkerülésére.Tegnap el is kezdtük a masszázst, hát...nem valami kellemes, de kibírható, és ha még hat is...Mondta, hogy kezdjem el inni a málnalevél teát is, napi 1/2-1 litert.Úgyhogy most ezek vannak.
A bőrönd össze van pakolva.Még a baba hazahozós cuccait is összepakolom, mert még az is lehet, hogy felköltözünk pestre a szülés körüli időkben.

Szép napot mindenkinek!

rimar
rimar
 
 

 
 

sziasztok!

Zsepy nagylányodnak nagyon nagyon boldog névnapot kivánok!!!! Kép

puszi mindenkinek: Kép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok lánykák :D
Nagyon örülök, hogy nem terheltelek benneteket a szopis infókkal, annak pedig külön örülnék, ha hasznosak is lennének.

Kicsit megijedtem tegnap, mert Bálint egyik percről a másikra lázas lett, 38,5 -t mértünk, de semmi más tünete nem volt.
Most azon aggódok, hogy a pici bébi nehogy elkapjon valamit, olyan korán volna egy ilyen lázas fertőzés.... :roll: :roll:
Ma nem vittem Bálit oviba, reggel 39,1 volt, lázcsillapítóztam, fürdőztettem, most már jól van, nézi a Minimaxot :)
Elszeparáltam a bébitől a másik szobába, remélem nem lesz gond.

Egyedül vagyok velük itthon, de eddig jól megy az osztódás :D

Drága Titi!
Már a múltkor is akartam neked írni, hogy eszméletlenül bátor és erős csaj vagy! Le a kalappal előtted.
Én múltkor úgy mentem be a kórházba, hogy este még elolvastam mi történt veletek....hát napokig nem tudtam magammal mit kezdeni.
Örülök, hogy ilyen optimistán nézel a jövőbe, meglátod ezért hamarosan be is költözik egy bébi a pocidba! :D
Nagyon szorítok nektek.

Lányok,
egy élménybeszámolóval is jövök még nektek... :)
Szóval, a doki a súlybecslés alapján úgy döntött, hogy semmiképp nem kockáztat, így császár lesz.
Amikor Barnibaba született azon a héten volt melóban, utána szabira ment, így megvárta a kiírás időpontját, és arra a napra tűzték ki a műtétet.
Hát, előtte való nap tudtam meg a pontos dátumot, és hogy 10 órakor kezdődik......
Hát minden perc lassan, és iszonyatos izgalomban telt (egy színházi fellépés előtti lámpaláz kutyafüle ehhez képest :) ), izgultam is, féltem is.
Eljött a reggel, 7 órakor jöttek értem, mentem az előkészítésre....hát lányok, ahogy vonultam a szülőszobára, potyogtak a könnyeim.
Borotválás, beöntés, kaksizás :oops: , aztán kaptam egy kórházi hálóinget és mehettem a papás szülőszobába, ahol rámkötötték az NST-t, és folyadékfeltöltés gyanánt infúziót.
Képzeljétek, beindultak a fájások is....60-as, 80-as, 100-as puklik voltak elég sűrűn, de nem éreztem őket, csak enyhe összehúzódást.
9 óra után megkaptam a katétert is. Addigra odaért a párom is, hát ő se izgult kevésbé :)
Kevéssel 10 óra előtt áttoltak a műtőbe...a szívem majd' kiugrott a helyéről.
Kezdődött az érzéstelenítés beadása (spinális, gerincbe).
Azt hiszem ezt inkább nem részletezem, mert nem volt túl kellemes élmény. Mások szerint egyáltalán nem fáj, nem lehet észrevenni, ahogy beadják.
Úgy tudom, ennek az anesztesnek rég volt császáros műtétje, talán ezért nem volt tökéletes.... :(
Aztán kezdtem melegedést érezni, zsibbadtam gyorsan. Elfüggönyöztek és hozzákezdtek.
Az anesztes nő rendes volt, mert szóval tartott, állandóan kérdezgetett, próbált velem beszélgetni, hogy ne pánikoljak a műtét miatt. Aztán mondta, hogy már látja a baba fejét, haját....aztán a kezét, na, ki is emelték.
Forgattam a fejem, mert nem hallottam a hangját, de aztán annál erőteljesebben tört fel a sírás.
Odahozták a zöld lepedőben, olyan kis maszatos volt, láttam a tátogó kis száját, ahogy sírt.
Aztán elvitték fürdetni, mérni, öltöztetni.
A műtét befejezése olyan lassúnak tűnt, mire mindent helyrepakoltak, összevarrtak. Kb. fél 12-kor toltak ki az őrzőbe, ahol 24 órát töltöttem monitoron, fekve, homokzsákkal a hasamon.
Másnap toltak vissza a szülészetre, éjszakára már ott is aludt velem Barnabás.
A többit már tudjátok :D

Hú, ez jó kis regény volt. :oops:

jövök még,
pusszantás,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Anubias
Aranyos vagy a front hatása miatt, de nem hiszem,hogy nálam ez bejön. :( Most már nem sürgetem a dolgot jön akkor amikor akar, mert így teljesen belelovallom magam és az nem jó.
a jövő hónap már élesben megy? Nagyon szorítok.
A hő mimdenkinél más, a lényeg, hogy legyen benne esés és emelkedés.

Sziszi
Bátor vagy , hogy most tanulsz vezetni. Legyél óvatos, nehogy baj legyen. Én sem magam miatt aggódtam soha, de mindig vannak hülyék az úton, ami ellen nem tehetünk semmit. :(

Ancsi
Ügyes vagy, hogy már most egyedül megbírkózol a két gyerekkel. a szopis tanácsokat köszi. Teljesen jól leírtad mire kell figyelni. Első ygereknél ez nagyon jól jön. Már ésn is bekészítettem minden ilyen eszközt, hogy elkerüljem újra azt a kemény feszülést.
Hogy gyógyul a seb másodjára? Nehezebben? Én attől tartok a legjobban, hogy nem fog menni úgy mint csak egy gyerekkel, mert ugye akkor mindig lehetett pihizni ha a pici is engedte, de most ott lesz a nagy is.

Anita
Végre valami beindult. Örülök, hogy szimpi a doki, és remélem hatásos is lesz a módszere.

Titi
Ne siettesd a dolgokat, hidd el minden vissza fog állni a rendes kerékvágásba. Most a szervezetednek még egy kis időre van szüksége, úgyhogy ne keseredj el ha a görbéd nem lesz még jó. A hődet azért mérheted legalább látod mikor kezd rendeződni a dolog. Foglald el magad olyan dolgokkal amikre máskor nem nagyon van időd és akkor gyorsan mennek a napok.

Rimar
A végén még egyszerre fogunk babázni. :) Nekem nem akar kijönni, nálad meg hamarabb érkezik. Izgi lenne.

Csné
Már nem sok idő és lehet újra próbálkozni. Remélem nem kell sokat várni az újabb pocaklakóra. A vizsgálatok biztos hormonszint nézés és uh, hogy van e érett petesejted, de lehet, hogy van más is. Ezzek mellett viszont nyugodtan neki lehet állni a babaprojektnek.

Juci
Még mindig jól alszol?
Én meg sem merem nézni a jónás naptárat, mert csak morci lennék, ha lányt írt volna és ugye nálunk újra fiú lesz. Lehet, hogy azért bele fogok kukkantani, mert kíváncsi is vagyok. Végül is már mindegy nem? :lol:

Jelentem a hidegfront nem hozott semmi keményedést még, de már nem is lepődöm meg.
Na megyek, mert megint odaégetem az ebédet.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó estét lányok!

Nincs sok időm,úgyhogy nem írok most nektek külön,csak úgy általánosságban.Azért is örülök ennek a találkozónak,mert úgy érzem,hogy azóta kicsit megint feléledt a topic és nem írkálunk olyan ritkán és keveset,mint a tali előtti idő végén.Most már tűkön ülök,hogy véget érjen az allergiám.Csak az időjáráson múlik.Egyik oldalról nagyon jól esik a lekemnek a szép idő,a napsütés,viszont remegve várom az esőt,ami enyhülést hozhatna.Ha beállna a rossz idő,mehetne a babagyártás.Úgyhogy szorítsatok.Zivatart és talaj menti fagyokat szeretnék. :D Még jó,hogy nem mi döntünk,mert akkor lehet,hogy kevesen kívánnátok ugyanezt.Azon gondolkoztam a képet nézegetve,hogy egy tavaszi randin már pont fordítva lesz a dolog.Aki most pocis volt,az babával jön majd,és mi meg remélem mind nagy pocival,akiknek most jön a babagyártás.Remélem mindannyiónknak így lesz. :wink: Amúgy olyan kimerült vagyok a héten,hogy én sem hiszem el.Hétfő óta minden eset elaludtam a barátok közt végére.Ez azért nem semmi.Mondjuk nagy álmom egyszer egy nagyot aludni végre és nem 4,40-kor kelni.Hát ez van. :cry: Amúgy én is elkeztem szedni a folsavat is az elevit mellé,ahogy tőletek hallottam.A hétvégén írok ám mindenkinek,csak most éppen főzök,úgyhogy jó éjt nektek.

Ui: A barátnőm úgy írta alá a mailt nekem,hogy "Kezeket a paplan fölé,még tart a parlagfű szezon" :lol:

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


sziasztok!

hu nagyon fáradt vagyok,csak azért jöttem hogy elujságoljam ma milyen szupi napom volt!Babáztam egész délután,tisztába raktam a babát,megetettem elringattam és elaltattam!olyan nagyon jo volt:)meg hát bátyusát köszöntöttük és a kissrác a hign kivül nem ad senkinek puszit és nekem mégis adott anyukája csak lesett!és olyan kis édes volt ugy örült az ajándékunknak!imádom öket!
Kép
Kép
a másik meg két napja szurkál a hasam alja és most jöttem rá kb 3honap után hogy mindig honap közepén,erre megnéztem kicsijuci által irt naptárt és az is honap közepére rakta a pé-t!csajok lehet mensi nélkül is pé? :roll:
joéjt puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág
Nagyon cuki ez a baba. Már én is akarok ilyet!
Nehezen tudom elképzelni, hogy van peteérés és nincs vérzés. Mert ha a pete kilökődik akkor a hátramaradó sárgatest hormont termel és ha nem következik be a megtermékenyítés akkor a méhnyálkahártya leválik és az elöredgedett petesejt is kiürül ennek a hatására. Legaláb b is én így tudom, de biztosan a természet produkálhat furcsaságokat. Nálad viszont már lassan 5 hónapja semmi jele annak, hogy rendben menne minden. Nagyon szurkolok a jövő héten valami kiderüljön mi okozza ezt a hosszú vérzéskimaradást nálad.

Anubias
Személy szerint én örülök , hogy most nincs hidegebb és sok eső, de ugye már a másik oldalon állok. Viszont kívánom , hogy a jövő hónaptól már lehessen próbálkozni.

Most egyedül vagyok a páromnak kimenőt adtam. Szegény már 2 hete folyton visszautasítja a barátokat, mert azt hiszi ma van a nagy nap. Persze kocsival ment, ha bármi lenne akkor azonnal tudjon jönni. Ja és közölte legkésőbb éjfélre itthon van. 10-kor ment el, mert ma ő fürdetett és altatta Dávidot.
Megyek vízszintbe helyezem magam bekapcsolok valami filmet és jót alszom rajta.

Mindenkinek szép hétvégét!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Hali!

Hat,igen hetvege.
VIrag!

Olyan edi az a baba!!! :lol:
Te meg mindjart mehetsz dokihoz es akkor vegre kiderul,hogy mi is lehet a problema.

Semmi izgi masaallah.Ma ki se dugtam az orrom,...persze ehhez hozzatartozik,hogy valahol osszeszedtem egy kis megfazast...a tegnapi ejszaka eleg rossz volt,de eddig szerencsere nincs lazam. :oops:
Igy csak pihenek,olvasgatok,fozocskezek.Delben is sikerult aludnom ket orat.
Bar tegnap azert kitakaritottam,kivasaltam a babacuccokat.Rajottem,hogy nincs eleg bodym.Marmint Zümikenek.

Ja,magyar hazassagi anyakonyvi kivonatunk meg mindig nincs,penteken nem volt bent a no,majd kedden kell erdeklodni,hogy az elkuldott ujabb nyilatkozatot elfogadja-e.Azt hiszem konyorgore kell fognom a dolgot,embersegukre apellalni.AZ egyik azt mondta,hogy mit varok,hogyha 95-ben hazasodtunk ossze.Mi koze ennek az egeszhez,nem ertem.Na,mindegy.
Tovabbi szep napot mindenkinek!

Juci!

Hat ,erdekes lenne ha megis kisfiad lenne,bar eredendoen ti azt akartatok,nem?De ha a 20.heti ultrahangon a Csermely nem latott a laba kozott semmit akkor en majdhogynem kizartnak tartom.

Puszi
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

Tengap akartam már jönni, de kicsit zűrös nap volt. Kitaláltuk, hogy haladunk tovább egy picit a házzal, talán még az ősszel megcsináltatjuk a teraszt, és a garázst lekövezzük. Tegnap ahhoz mentünk el nézegetni járólapot.

Így nem tudtam megírni Nektek, hogy péntek este rendesen bepánikoltam, mert hogy úgy nézett ki, megindult a tejem. Pedig 2 hétig szedtem a tejapasztót, és 1 utána már 1 hét eltelt. Aztán írtam egy sms-t a dokinak, és tegnap válaszolt is rá, hogy menjek be, úgyis ügyeletes. Olyan aranyos volt, megnézett, tényleg meg vannak duzzadva a mirigyek, és kicsit jön belőle a tej. :( Szóval kaptam még gyógyszert. Közben tegnap reggel elkezdődött valami vérzéske, de nem is tudom, valami igencsak mini, a dokim szerint próbál megjönni. Lehet, hogy viszont bekavar ez a tejelválasztó hormon. Szóval, imádkozom, hogy mensi legyen. Bár érdekes, mert a görbém szerint még nem kellene megjönnie. Vagy csak nem tudom értelmezni ezt a förmedvényt (mármint a hőgörbém). Szóval, izgalommal teli az élet!

Juci, megnéztem az oldalt, amit ajánlottál, tényleg marha jó, és érdekes, főleg ha most megjön, még a végén igazat adok neki. Pedig nem értem, születési időpontra hogy tudja meghatározni előre a peteérést, meg a termékeny napokat.

Momo, sajnálom ezt az anyakönyvi miatti tortúrát, sajnos mint mondtam, egyáltalán nem lep meg. Tényleg próbáld akkor megértetni velük, hogy mindjárt szülsz, és amúgy sem tesz jót a stressz most neked. Hátha így jobban fog menni.
Nekünk sem halad a csatornázási műveknél a dolog, már letelt 3 hónap is a 30 napos intézési határidő miatt. A múlt héten be is mentem az ügyintézőhöz, aki azt ígérte, hogy következő napra elkészíti a papírokat, menjek vissza, mire 2 órával később felhívott, hogy mégse menjek, mert még ez meg az, majd hív, ha mehetek. Na, azóta is hív.
Jobbulást Neked, remélem, a láz tényleg nem kap el!

Virág, nem tudom, mint látod, írtam, hogy a görbém elég idétlen, még nem is tett be nekem peteérést, mégis mintha megjönni készülne. Hát, az emberi szervezet csak tudja a dolgát, legalábbis én ebben reménykedem. De Neked már rég el kellett volna menni dokihoz! Még mindig nem voltál?

Eszti, bár igazad volna a tavaszi talit illetően. Én is szeretnék addigra pocis lenni. Meglátjuk. Ha most megjönne, talán decemberben már próbálkozhatnánk. Párom nem akarja megvárni a 3 ciklust, pedig a doki ezt kérte. Én pedig tartom magam ahhoz. Neked is nemsokára véget ér az allergiás időszak, és akkor mindent bele. Hogy tervezitek? Október? Vagy november?

Ancsi, köszike a történetet, én imádok az ilyet olvasgatni. Szóval, akkor ezért lett császár. Sebaj, lényeg, hogy jól vagytok, és minden rendben.
Miattam tényleg nem kell aggódni, talán ennyi jót kaptam ezzel párhuzamosan az élettől, mármint sok erőt, ami van hál' Istennek.

Na, megyek főzni, az apósom jön ebédre, és még csak most keltem fel!!!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Anubias
Úgy látom meghallgatták az égiek a kérésedet és kedvező időjárást csináltak. Remélem egy kicsit jobb most az allergiád.

Titi
Sajnos a tel nem mindig apad el olyan gyorsan . A vérzéske lehet ilyenkor normális, elvileg 6 hétig kell teljesen kitisztulnia a méhednek és visszanyernie a méretét. Hidd el a " förmedvényed is lesz még olyan szép nimt régen. :)

Juci
Nagyon sajnálom a rossz alvást. A baj csak az egyre többször lesz ilyen. Érdekes most egszen jól aludtam, és ez mostanában kivételes alkalom.Jól érzem magam , igaz estére elfáradok. Ma megyek du dokihoz remélem jutunk valamire a szüléssel kapcsolatban. Meddig várunk, mi lesz, be kell e feküdnöm, stb.

Bevallom nem néztem meg a naptárat, már nekem úgy is mindegy. :roll:

Momo
Kész katasztrófa ez a hivatalos irat beszerzése, nem irigyellek. Sehogyan sem lehet rájuk hatni, azzal sem, hogy mindjárt szülsz és kell az a papír?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Hurrá eső! :D :D :D El se hiszitek,a nagy szárazság és szél miatt ramatyul voltam napok óta,és ahogy tegnap előtt el kezdett esni az eső,mintha elvágták volna.Kutya bajom.Ha ez most így maradna és nem lenne már száraz meleg,akkor mensi után szabad volna az út.24-e körül várom.De már annyira várom,hogy amikor eleredt az eső,örömömbe elbőgtem magam apa nyakában,úgy várom már,hogy lehessen babó.

Bufo!

Kiváncsian várom,hogy mit mond a dokid.Gondolom,most már elég türelmetlen vagy és szeretnéd a kezedben tartani a kisfiad.

Momo!

Sok türelmet és kitartást kivánok a hivatali ügyintézéshez,ez itt magyarországon sajnos maga a pokol.

Titi!

Ne aggódj,biztosan hamar visszaáll minden a rendes kerékvágásba,hiszen ahogy te is írtad,a testünk tudja mi a dolga.Lessz mesi is pé is,baba is. :) Így kell lennie. :)

Virág!

MI van veled? OLyan ritkán írsz.Remélem minden ok,és már dokinál is jártál azóta.Légyszi számolj be róla.Nagyon izgulok érted.

Ági!

Még anno kérdezted,hogy oldjuk meg Bálinttal a különórákat.Nos idén karatét kezdett,oda egyedül jár,hetente 2-szer és haza is jön,és most indul egy kiskórus a suliban,ami remélem suli után napközi időben lesz,és akkor arra sem kell külön hordanom.Tavaj és előtte mi is sokat kinlódtunk,mert Bálint teniszre járt és oda hordtam,amíg edzett,addíg meg lézengtem.Nem volt egyszerű,ezért váltottunk a karatéra,mert az közel van.

Hú,most rohannom kell dolgozni.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hali!

Merre vagytok?

Aubias!

Hat akkor kivanunk neked esot,magunknak meg egy kis jo idot!SOkszor elofordul,hogy ott nalatok a 17.keruletben(anyukam,hugom ott lakik,es mi is ott szeretnenk epitkezni) esik az eso,itt meg nalunk a 9.ben semmi,sut a nap. :roll:

TIti!

Szerintem is varjatok meg a 3 honapot,meg kell erosodnod,a szervezetednek,mehednek regeneralodni,ugyhogy probald meggyozni a ferjedet errol.Es utana mindent bele!!!! :lol:
De azt en is nagyon tanacsolnam,hogy mar most szedd a vitaminokat+kulon folsavat,omega 3,E vitamin se art.Mondjuk en nagy vitaminos vagyok....megadozisokban szedtem mar evek ota...es terhessegnel hagytam el inkabb.
Most szedek kulon meg omega3at(kell a baba agysejtjeinek a fejlodesehez)+cinket es C vitamint is.Ja,a szokasos vas,Ca es Mg melle.

Bufo!!!

Mizujs???Mit mondott a dokiba?

Megjottem a dokitol.Megnezte a mehszajam huvelyi ultrahanggal es azt mondta,hogy a mehszajam teljesen zart!!! :roll: Kicsit rovidebb,marmint 5cm-nek kellene lenni,nekem az 3.8cm,szoval o nem lat semmifele tagulast.
De azert azt mondta,hogy uljek meg a fenekemen egy hetet,utana visszaterhetek a szokasos maszkalos,edzos kerekvagasba.
Zümiket most mar 2 kg felett becsulte.Nagyon jo 4D kep nem nagyon lett,de azer tlatni lehetett ahogy tomi be a szajaba a kisoklet.

Juci!

AMugy tenyleg az Istvanban is dolgozik,a dokimra azt mondta,hogy nagyon jo.Rakerdeztem a sztrajkra(mivel ezt rebesgetik,hogy oktoberben sztrajkolni fognak) de azt mondta,hogy kizartnak tartja,hogy szulesznok,nogyogyaszok sztrajkoljanak,...hat majd meglatjuk.
Meg egy dokit is ajanlott korulmeteles ugyben,hozzaviszi a kisfiat is.Ezek szerint most szulethetett nemreg.
AMugy tenyleg nagyon jopofa es szimpatikus...dehat ilyenkor valtani mar nem lenne jo,plane nem egy korhazon belul...szerintem nem is vallalna el.Jo,nincs is semmi bajom a sajat dokimmal se,csak talan o kozvetlenebb.

Ja,tegnapelott ejszaka ugyanazt eljatszottam mint te...a vegen negy parnaval felpockolva ulve aludtam.Ez lenne a front hatasa?? :lol:

Tovabbi szep napot mindenkinek!
momo35
 
 


El is felejtettem.Mar megvettem mindenfele homeobogyot,felkeszulve rendes es csaszaros szulesre is es utana sebgyogyulashoz.

Lanyok!

Mekkora BPD mellett engednek huvelyi uton szulni???Nincs hatar???Mert nalunk igy a 33. heten mar 8.52cm.
momo35
 
 


Sziasztok lányok!

Na, végre idekeveredtem. Eddig tv-t néztem, kíváncsi vagyok a fejleményekre, meg a szokásos porszívózás, felmosás, mosogatás, főzés. Mindig van mit csinálni, sosem lesz teljes rend. Bár már csak néhány ablak van, ami pucolásra vár, sajnos csak lassan merek haladni vele. Pénteken annyit dolgoztam, füvet nyírtam, stb. Lehet, hogy ezzel sem segítettem a szervezetemnek, mármint talán ettől indult be a tej? Áááá, hülye vagyok!

Na, lényeg a lényeg, hogy most borogatom gyakrabban, reggel már a jobb mellemből is tej folyt. :( Bízom benne, hogy hamar elmúlik.

Mensinek még nyoma sincs, pedig tegnapelőtt meg tegnap tényleg vérezgettem. Csak azért gondoltam, hogy mensi lesz, mert már 1 hete semmi nem jött. Hát, majd meglátjuk.

Képzeljétek, felhívtam ma az illetékes orvost, és október 3-ra 18.00-ra kaptunk időpontot a boncolási jegyzőkönyv megbeszélésére. Azt mondta, meg fogjuk beszélni a jövőt is, mármint a kockázatokat, stb. Hát, nagyon-nagyon kíváncsi vagyok rá!

A dokim is azt mondta, hogy kezdjem el a vitaminokat szedni. Én úgy gondoltam, hogy októbertől elkezdem a folsavat és az Elevitet. Meg rákérdezek majd még tőle a 6 hetes kontroll alkalmával még egyszer.

Természetesen a 3 hónapot kivárjuk, pláne azért is, mert a diétát végig akarom csinálni, és nem biztos, hogy a babának jót tenne, ha nem lenne elég erős a szervezetem hozzá. Szóval, diéta max 2 hónapig, meglátjuk, mennyi megy le. Októbertől torna, és decemberből kezdünk próbálkozni. Legalábbis most így tervezem.

Momo, örülök neki, hogy rendben vagy, az meg külön jó, hogy zárt a méhszájad. Az, hogy rövidült a méhnyak, az még szerintem semmit nem jelet, azzal ki lehet húzni még azt a 1,5 hónapot. Jézusom, így szalad az idő? Már alig van 1,5 hónapod! Nekem is ennyi lenne! :(
Itt a babaneten van egy olyan topik, ahol általános UH értékek vannak. A 40. hétre 97 mm fejkörfogatot ír. Úgyhogy nyugi, szerintem ennyivel nem nagy a fejecskéje. És ne feledd, hogy lassan meg fog állni a hízás, és a növés, vagyis lassabban fog menni, mint most.

Eszter, reméljük, hogy a jövő heti meleg nem lesz rád rossz hatással! De ha 24-én megjön, és tart mondjuk 1 hétig, hát, mire próbálkozni kezdhettek, addigra úgyis elmúlik a meleg szerintem. Szóval, az október biztos szabad út már. Tényleg, ha abbahagyod a gyógyszert, rögtön lehet próbálkozni? Nem kell várni, amíg kiürül a szervezetedből?

Juci, az egymás közötti bababörze ötlete tetszik!!! :) bár igazad lenne, és mindnyájan pocakosak lehetnénk a tavaszra. Bár bevallom, én inkább már babával a karomban szeretnék lenni. Félek kicsit a következő várandósságtól a problémák miatt. Na, de majd kiderült mit mond a doktornő 3-án.

Megyek ebédelni.
titi_27
 
 


sziasztok csajok!élek ám még csak elvoltam havazva a hétvégén!szombaton kaja csinálás süti elökészités este melo aztán éffélig gyártottam a tortát,vasárnap meg tartottunk nimike szülinapját!

anubius örülök hogy végre rossz idö van és remélem hamarosan meglátogat a gólya a kis csomaggal:)

titi pihizel te egyáltalán?azért vagy otthon nem hogy pihenj?ráérsz azzal a takaritással!
most nagy butaságot fogok kérdezni vagyis inább tolakodot de a barátnömmel beszélgettünk erröl és én nem tudom elképzelni mi hogy müködik otthon és sajnos te tudod a választ,bár ne tudnád!ha tolakodo a kérdés akkor kérlek ne válaszolj!azért gondoltam hogy felteszem mert most irsz a boncolásrol!választhatál hogy eltemetetitek angyalkádat vagy sem?

juci szerintem tök jo ez az ötlet a börzével kapcsolatba biztos többiek is dijjazzák!huha mégis csak fiu lesz?az mégnagyobb öröm lenne nem?te mit érzel?mondjuk a dudor névválasztásod elég sok mindent elárul és általába az anyukák megérzik!

momo örülök hogy zárt a méhszáj maradjon is igy még egy darabig!

bufo majd csak megérkezik a kislurko már nincs sok hátra!gyerek meg még nem maradt bent:)

hát megnéztem a naptárat bár ne tettem volna mondjuk nem is értem de azért leirom!nekem honap közepére rakott akciot,ez oké is meg is beszéltük férjemmel hogy akkor jövöhonapba meg is probáljuk mert kislányt ir!aztán megnéztem férjemét és neki meg honap végére ir (de mit?ezt nem értem,buta vok világositsatok fel,akkor érett vagy mi?)
vettem cickafark teát ugy örültem mikor vége megtaláltam mintha gyémánt lenne!de valahogy nem tudom elképzelni hogy fürdéssel hogy hat!anyát is megkérdeztem azt mondta inkább igyam!ugyhogy inkább iszom!szerdán megyek dokimhoz,hétvégén taliztam vele mondta hogy már nagyon vár!szerdán remélem már okosabb leszek!
lehet nekiállok megint szedni elevitet meg folsavat mert igyis duplán eszek akkor már nem árthat!
ugyhogy remélem a tea a vitaminok és a doki már meghozzák a babát!

na elengedtem magam!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ja még a naptárhoz kihagytam hogy elég külömbözö idöbe rakja nekünk az érést vagy nem tudom mit és igy lehet azért is hogy nem jön a babyke!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, szerintem ez a naptár csak nekünk nőknek szól. Legalábbis nem tudom elképzelni, a férfinak hogy tudna termékeny időszakot mutatni, Hisz mi vagyunk így bekorlátozva, mármint a peteérésre gondolok.

Egyáltalán nem tolakodó a kérdésed. És ha az volna, akkor is válaszolnék rá, hisz mint írtam, Ti olyan közel álltok hozzám, hogy semmi sem indiszkrét!

Igen, kérdezték még a szülőágyon, hogy akarunk-e mi gondoskodni a babáról. Természetesen megnyugtattak, hogy attól, hogy nem temetjük el a babát, nem leszünk felelőtlen és rossz szülők. Az emberek 99%-a ezt a megoldást választja. A babát a patológián boncolják, és utána teljesen emberhez méltóan elhamvasztják és eltemetik. Csak azt nem tudom, hova temetik. De így, hogy nem néztük meg a babát, valahogy számomra olyan misztikus az egész, nem is tudnám felfogni, ha sírt mennék látogatni... bízom benne, hogy tényleg igaz az, hogy a lélek tovább él...

Na, drukkolok a szerdáért! Már annyira várom, vajon mit fog mondani. De ez az éhség+hízás, hihetetlen. Lehet, hogy túlságosan is beléd beszéltük a terhességet?! :) Talán pszichés az egész? Lehet, hogy azért nem jön meg?
titi_27
 
 


Sziasztok!

JOGSI: szóval a rutin sztem elég jól megy, de az oktató mindig nyomkodja a pedált és nem hagy érvényesülni, ami bosszantó, mert nem érzem mit is hibázok, ha ő nyomkodja.:(
Szóltam is neki érte!
Megint vettünk pár új dolgot, de van, amit még nem vettünk vagy csak egyszer megmutatta, de nem engedte 2*ra is..furcsa...
szerdán megyek legközelebb, viszem megint a kicsilányt, mert, amúgy sosem lenne vége ennek, hisz heti 2alkalmat vehetnék csak. Így azért 3at is..vagy 4et.
Szerdán 12-2ig megyek, megint alvásidőben, így reméelm nyugisabb lesz a vezetés!
Azt mondta az okató, nem tudja mikor lesz még a vizsga, mert szte nem lesz elég a 9óra--eddig 5órát vettem, szerda 7 lesz még azonkívül 1rutin és 1 műszaki mondóka. Meglátjuk, mennyire lesz elég, remélem jhéten pénteken már vizsgázhatok belőle.
Csütörtökön EÜ.vizsgám lesz 3kor..még nem tanultam rá, holnap elkezdem.

Puszi: Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


titi kb egy honapja eszem duplán de május ota nem nöt a hasam és egy gramm se ment rám!lehet májusba pszihésen nöt meg a hasam!de most nem tudom a mensi miért nem jön,mert junius 7ota(miota magyara voltam dokinál) félre raktam a baba projektet idáig!de most megint elkezdek mindent ezerrel!
köszönöm hogy válaszoltál

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


most elolvastam mégegyszer amit irtál!nem vagyok terhes negativ a tesztem,nem ezért megyek dokihoz hanem hogy adjon valamit ami meghozza a mensim és csináljon valamit hogy legyen baba!
na mentem melozni!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Drága Virág, tudom, hogy nem vagy terhes!!! De azért nagyon várom, hogy a doki mit fog mondani. Kíváncsi vagyok, mi lehet a magyarázat arra, hogy nem jön össze a baba, és hogy ennyi ideig késik.

Juci, csak nyugi! De tudod, CTRL C mindig, és akkor bármikor is elszáll, CTRL V, és már ott is van a szöveged újra!!! Ezt tényleg fogadd meg, most már mindig így csinálom mielőtt a küldésre nyomnék!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors levél. Sajnos nem tudtam jönni a hétvégén, mert mindig közbejött valami.
Remélem este lesz időm és tudok írni bővebben.
Sajnos a kis drágám egy kicsit beteg, sőt nekem is fájt a torkom két napig. Remélem nála se tart sokáig.
Voltam vérvételen, és lecsökkent a vas mennyiség a szervezetemben. Már csak 5,6 (8-28 között kellenne lennie). Lányok volt már valakinél hasonló? Mit írtak fel rá?
A babóval minden rendben. A héten megyek a dokihoz. A neve még mindig nincs eldöntev. Jelenleg: Oláh Sára Viola
De ez még változhat.
Na rohanok, és bocs, hogy csak magunkról írtam. Este jövök.
Puszi Mindenkinek:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok,

Bocsi, nem tűntem el, de rohangálásból állnak a hétköznapjaim, a hétvégét meg megpróbáljuk a szabadban tölteni!

Juci,
a börzézés nagyon jól hangzik, én vevő vagyok ilyenre, és ezzel tényleg mindeki jól jár!! :lol:
Annyira sajnálom hogy nem taliztunk tegnap :( De szervezkedek igérem!!! :)

Zsuzsa,
már csak 6 nap a vonalzódon... :)
Mit mondott a doki??? Be kell feküdnöd hamarabb??

Titi,
irt a doki nekem vissza a kérdéseimre mail-ben, és többek között azt is irta, hogy szerinte az "Elevit jótékony hatásának maximumát akkor fejti ki, ha a teherbeesés előtt minimum 3 hónappal el kezdik szedni".
Én most kezdem újra, sajnos már nem lesz meg ez az idő, de 1 és fél hónap igen... :)
A görbe miatt én is aggódom kicsit, de mondjuk tényleg korán van még... A múlt hónapban éreztem pé-t, de ebben a hóban nem. :(
A görbém girbe-gurba lett:
Kép

A legfontosabb az lenne, hogy megpróbáljuk ne sürgetni a dolgot... De hogy is lehet azt megcsinálni??

Nekem a doki hormonvizsgálatot akar majd csinálni ha letelik a 3 hónap és általános laborvizsgálatokat.

Kodáról sajnos nem tudok semmit. Holnap küldök neki sms-t, remélem jobban van!

Virág,
de lassan megy az idő! Már szerintem mi idegesebbek vagyunk, hogy mit fog mondani a doki, hogy mi van veled, mint Te! :wink:

Momo,
sajnos én nem tudom neked megmondani, hogy mekkora érték amig engednek szülni rendesen!?

Anubias,
de jó, hogy neked már igy elmegy egyedül karatéra!
Sajnos nekünk messze van az énekisi, igy nem megoldható :(
Engem nem zavar az eső, úgyhogy ha ezen múlik, akkor drukkolok veled!!! :D
Méred a hődet???

Puszika mindenkinek!
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Sajnos a Rezi nincs jobban. Alig kap levegőt, és állandóan folyik az orra. Ráadásul, nem nagyon sikerül neki kifujjni, inkább mindig szívja. Mindig mutatni kell neki, hogy hogy kell.
Főleg este nyűgös!

Titi!
Tényleg pihenj egy kicsit. Csak szép lassan a munkával, és ne erőltesd meg magad. Ez a tejcsi jól be tud kavarni, de remélem a mensid nem várat már sokat magára.

Virág!
Tényleg édes a babuci a képen. Már nagyon várom, hogy mit mond neked a doki. Szerintem említsd meg neki a múltkori súlygyarapodásod is, mert szerintem hormonprobléma miatt lehetett. Akkor hátha elküld vérvételekre is.

Juci!
Köszi az infókat. A székrekedésnek nem nagyon örülnék, pedig biztos lesz, ha felírják a vasat.

Bufo!
Mi volt a dokinál? Lehet tényleg benntartottak már?

Momo!
Jó hír, hogy nincs gond, és nem szedted be azt a bogyot.
A Bpd miatt meg szerintem se aggódj.

Anubias!
Nálunk nem volt nagy esső, de felőllem is jöhet. Olyan jó volt egész nap az idő, csak a szél fújt egy kicsit. Ami gondolom allergiásoknak duplán rossz.

Sziszi!
Hajrá a volán mögött. Elég bátor dolog tőled, így terhessen. Nagyon ügyes vagy. Én is vezetek még, de az őv állandóan rossz helyen van. Ráadásul a kis drága mindig akkor mozog a legjobban amikor az autóban van. Olyan mintha állandóan kapargászna. Neked nem szokott nagyon ficánkolni.

Zseppy, Anita!
Merre vagytok?

Koda!
Remélem nemsokára te is újra hírt adsz magadról!

Ági!
Szerintem nem gond, hogy az Elevitet később kezded szedni. A lényeg, hogy akkor is szedd, amikor a babó már a pocidban van. E vitamint is szedhetsz, sőt a párodnak is adhatsz. Mi is szedtük mindketten. Sőt a folsavat is szedtem.

Ancsi!
Remélem a nagy fiad már jobban van. A kicsik ilyenkor állítólag még nem kapnak el semmit, úgyhogy ne izgulj.
Hogy bírod a kettővel?

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Köszi a sok aggódást, de kicsit sűrű lett a délután és nem sikerült gép elé kerülnöm.
Hát a helyzet a következő. Holnap újra kell mennem a kórházba mert felvesznek , de nem kell befeküdnöm, még otthon tölthetem az éjszakát. Aztán szerdán reggel megyünk be a férjemmel és akkor az előzményekre való tekintettel megcsinálja a császárt. Nem indulunk neki a sima szülésnek, mert a heg vastagsága nem túl bíztató és a baba is nagyobb mint Dávid volt. Tehát szerdán délig már mindenen túl leszek. Bevallom kicsit be vagyok tojva. Olyan fura hogy tudom már csak egy nap van hátra. Így tőlem nem nagyon kaptok izgalmas szüléstörténetet majd. Ha meglesz a kis Áron akkor Titinek megy az üzi és ő majd értesít mindenkit.
Reményeim szerint holnap még jövök és elköszönök.
Mindenkinek jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!
köszi hogy izgultok velem együtt a doki miatt nagyon aranyossak vagytok!

gyöngyi elöször is jobbulást kivánok kicsi szépségnek,remélem hamar elmulik neki!a dokinak már meséltem ezt a hirtelen sulygyarapodást és itt helybe megcsinálja a vérvételt és eredményt is egyböl mond,és mondta hogy azt is cisnál szerdán!

bufo ne aggodj minden oké lesz és olyan szupi hogy hamarosan vagyis egy nap mulva a kezedbe lesz a kicsi!mire én hazaérek addigra a kezedbe lesz a kis picuri!de jóóóóóó!

csajok olyan gyorsan elszállt a kilenc honapotok,hihetetlen most találtam rátok és már kilenc honapja itt vagyok!nagyon örülök nektek és a babáknak is!

kicsijuci én is gondoltam hogy a nönek kell nézni de akkor miért van ott választásnak hogy férfi?na sebaj megnyugtatatok és az a lényeg!iy még reménykedem!

eszti megy ezerrel a drukk hogy jöjjön meg aztán mehessen a babykegyártás:)) elmered engedni egyedül a fiadat?én nem rég meséltem a barátnömnek hogy ha itt leszünk még németbe engem nem érdekel ha kinevetik a gyereket de még nyolcadikba is kisérem az iskolába!és a fiam tudni fogja hogy miért!inkább nevessenek ey kicsit mint hogy elrabolják!itt mindennapos sajnos!

sziszike sok sikert a vizsgához!!!!

többiek tényleg jol eltüntek,zsepy,mesi,anita,koda,rimar merre vagytok?
elkészlt a fiam tortája sokkal jobb lett mint a hétvégei!férjem azt mondta cukrásznak kellett volna mennem!kezdek belejönni a barbi tora 3,5 ora volt azsombati 2,5 és ma már csak egy ora:))

na megyek aludni mert fáj a fogam is meg a fejem is puszi mindenkinek joéjt szép álmokat

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Csak gyors bekukk, mert párom épp kint dohányzik... én meg követem az eseményeket a Hir TV-n. Egyszerűen hihetetlen, ami itt az országban van. Tényleg, Virág, Te tudod, hogy mik történnek itthon?

Bufo, nagyon drukkolok érted/értetek! Biztos, hogy minden rendben lesz, és talán ez a legjobb döntés. Legalább túl leszel rajta már szerdán. Juj, de izgi!!! Semmi stressz, csak nyugi! Bár biztos vagyok benne, hogy nem izgulsz, igaz???!!! :)
Várom az üzid, sokszor puszillak!
titi_27
 
 


Lányok, a többieknek ígérem, holnap írok, most vissza kell adnom a gépet a férjemnek!
titi_27
 
 


Rettenetes ami itt folyik... :(
...és Károlyom éjszakás! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
csné
 
 


Sziasztok!

Tegnap írtam a barátnőmnek, hogy, áááh csak 4kilót szedtem fel, de rá kellett jönnöm, dehogy mikor ma reggel mérlegre álltam.(mostanság pedig nem szoktam) :) 7kilót híztam már, 1hónap alatt pedig 5kilót.
Mondjuk a pocim is nagyot nőtt, de a meglepetés erejével hatott rám ez... :wink:

Majd rakok fel 2 pocis képet, hogy lássátok mennyit nőtt egy hó alatt.
Csütörtökön megyek a dokihoz, már múltkor is azt mondta elég fennt van a baba-nagy baba lesz szte...meglátjuk most mit mond. :P

Amúgy jól vagyok, de már gondolkozom a gátizom erősítésen..már be is szereztem egy intimtornás dvd-t..szeretnék még egy olyan dvd is, amin labdagyakorlatok vannak, mert úgy néz ki szükségem lesz rá.. :lol:

Sok puszi mindenkinek, szép napot.

Bence:
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][img]http://tickers.ba

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkolást vezetésügyben. :P
Sztem elég jól megy, ahhoz képest, hogy csak most fogtam hozzá.:)
A pocaklakó állandóan mozog, de a rutinon szerencsére még nem kell biztonságiöv! :wink:

Szerdán megyek újra 12-2ig, majd megírom ügyes voltam-e.:)

Sziszike.
sziszike1000
 
 


sziasztok!
megjöttem ovibol!olyan aranyosak voltak a gyerekek nimrodka bement és mindenki egyesével köszöntötte!kislurkom meg tök büszke volt rám a torta miatt és nagyon tetszett neki!amikor a kis szerelme fogott vele kezet könnyes lett a szemem olyan aranyosak voltak!

titi sajnos tudom mi folyik otthon!eddig is mondtam hogy utálom Gy.-t de most meg pláne!és elég gáz hogy a szeretteim meg otthon vannak és szivnak!na meg nem értem az embereket még ezek után is öt védik,mert gyors átformálta a mondandoját meg kimagyarázta!

sziszike az a 7sem sok!várjuk a képeket!
rutinon nem kell biztonsági öv?miért?anno nekem azzal kellett kezdeni mert rutinon nézték azt is mit csinálsz még mielött elindulsz!tükrök beállitása szék biztonsági öv stb.

szép napot mindenkinek puszi késöbb még jövök

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt csajok!

Nagyon el vagyok én is keseredve az országunkban zajló események miatt.Bocs,ha nem tudok mindenkinek írni,mert meló van és csak egy percem van.

Virág!

Nekem olyan eggyértelműnek látszik a te egész tünetegyüttesed.Szerintem az összes általad tapasztalt dolgot az okozza,hogy felborult valami miatt a hormonháztartásod.Ez okozhatja a mensi hiányát,a afokozott étvágyat.Biztos vagyok benne,hogy valami bogyó pik-pakk rendre utasítja a hormonjaidat.Jó,hogy már ott tartassz a dokinál.

Titi!

Szerintem a tej és a vérzés összefügg,mivel a tej belövellése méhösszehúzódásokat okoz,és szerintem azért vérezgettél még kicsit,mert folyt a tejed.Nekem amíg szoptattam nem is volt mensim.(7 hónapig)Úgyhogy szerintem előbb nálad is egy csomó hormonális dolog történik,és ha elapad a tejed,szerintem utána lesz peteérés.Ne haragudjatok ám,hogy így okoskodok,nem hiszem azt,hogy mindent tudok és az sem biztos,hogy igazam van,csak próbálom összerakni a dolgokat. :oops: Kérdezted az allergiagyógyzert és azt mondta a dokim,hogy kb egy hét alatt kiürül teljesen,úgyhogy jó az esély az októberi startra.

Sziszike!

Ezt a biztonsági öv nélküli vezetést én sem értem,még akkor is ha rutin.Hiszen most babóval a pocakodban még jobban kell a biztonság.Vagy túlaggódom?! Mondjuk ma reggel én is azt néztem,hogy ugye kicsi vagyok,tehát közel ülök a kormányhoz.Szerintem nekem nem fog majd beférni a hasam.

Juci!

Én is benne vagyok a börze dologba,tök jó ötlet.Nőjetek csak ki mindent.Még kismamaruci is szóba jöhet.Én kis kicsi vagyok. :)

Ági!

Mit dolgozik a párod? És miért akar a doki hormonvizsgálatot?De rossz ez a toporgás. :?

Bufo!

De jó,akkor holnap nagyon gondolunk rátok és drukkolunk neketk,értetek.

Lányok,mindenkinek köszi,hogy nem nehezteltek az eső miatt. :) Járjunk esőtáncot.Mindenkitől bocs,akinek nem írtam,csak sűrű az élet.

Puszi.

Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Nulla éjszakám volt, semmit nem aludtam.Reggel fél hétkor elszundítottam, erre anyukám 8 előtt telefonált, hogy hogy vagyok? :? köszi
Na mindegy, majd délután elszundítok egy kicsit.Addig még festek.Még 3 festményt be kell fejeznem szülésig :) hát nem tudom...
Már a 36.-kat betöltöttem a 37.-ben vagyok, de fura!hú, nagyon izgulok már!Meg többször álmodok is vele.Tegnapelőtt éjszaka pl álmomban kinyúlt a hasamból és megfogta az ujjam.Olyan pici keze volt!Ki akart jönni, de mondtam neki, hogy menjen még vissza mert még kicsi.Szót fogadott :D
Lányok nem tud valaki táblázatot csinálni?Én nagyon hülye vagyok hozzá, viszont úgy megnéznék egyet, hogy ki hol tart?

A vas csökkenés normális ilyenkor, nekem is kevesebb, de azt mondta a dokim, hogy amíg nem kritikus addig nem kell szednem.Ha kevés marad, akkor szoptatáskor azért szedek majd, mert fontos.

Bufo!
Nagyon izgulok értetek!Jó neked, hogy már itt tartasz!Nagyon várjuk az infot!Drukk drukk drukk!

rimar
rimar
 
 


Én is itt vagyok!

Hát, éjszaka végül 3-ig fenn voltunk, addig bírtuk nézni a Hír TV-t, élőben közvetítettek. Nem tudom, utána mi történt, úgyhogy várom a déli híreket. De ha jól tudom, nincs semmi változás kormány ügyben.

Virág, igen, személy szerint egyetértek az álláspontoddal, bár ne politizáljunk, mert bárhol rákezdünk, előbb-utóbb mindenhol nézeteltérés lesz belőle. Nem mindenki úgy gondolja ezt az egészet, mit mi. Holnap dokiiiiiiiiiiii!!!

Ági, tényleg, mivel foglalkozik a párod? Ez a görbe Neked is elég érdekes. Nem lett volna peteérésed? Elviszed majd a dokihoz a görbéd?

Rimar, szegénykém, ismerős ez a felkeltős dolog. Én bármikor elalszom, mindig akkor csörög a telefon, vagy csengetnek. Ráadásul nálunk az utcán a könykök is folyton becsengetnek szórakozásból, mikor tesiórán kint futnak. Nagyon dühös tudok lenni ilyenkor. Javaslom, hogy kapcsold ki ilyenkor a telefont!
Ez az álom nagyon tetszett! De jó, biztos van is valóságalapja. Lehet, hogy már jönni akarna? De most biztos megérette, hogy még maradnia kell egy icipicit. De nem értem. 37 héten jársz. Nem úgy volt, hogy szeptember végén szülsz? Vagy az csak a mérete miatti új kiírás?

A táblát folytatni fogom, ahogy visszamentem dolgozni. Bár most, ahogy mondod... megpróbálom megoldani itthon. Hazahozatom a párommal. Na, igyekszem táblát produkálni még a héten, ok?
Aztán próbálj meg pihenni délután!

Eszter, tök jó, hogy így össze tudod rakni a dolgokat, én személy szerint nagyon szeretem, ha segítetek mindenben, úgyhogy egyáltalán nem okoskodásnak fogom fel. Lehet, hogy a vérzést tényleg ez okozta volna?! Meglehet, nekem eszembe sem jutott. Igen, azóta sajnos alább is hagyott, sőt, már nincs egyáltalán. Sajna mégsem mensi!!! :(

Sziszi, várjuk a fotókat!!! Te még sosem küldtél magadról!
titi_27
 
 


Titi!
Igen a 37. héten vagyok, és az eredeti kiírás okt 8. volt, de ezt a mérete miatt inkább előrehoztuk szept végére.Ami annyit jelent hogy ha ekkor jön a babó akkor a 38- 39. héten fog megszületni.De ezt majd meglátjuk.Ebben Ő dönt.
Most csütörtökön megint megyünk a szülésznőhöz és most a doki is megvizsgál.Meglátjuk, mit mond.Fura így bőrönddel mászkálni.Mindig viszem az összes cuccot, a kórházi felszerelést, a hazahozós cuccokat , meg az én hazajövős ruhámat.Ha netán a doki azt mondaná, hogy fent kell maradnom, akkor ne kelljen ezért hazajönni.Mert akkor a férjem is fent marad.
Olyan izgalmas ez az utolsó időszak!
Na megyek, festenem kell.Pedig most semmi kedvem!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Hazajöttünk a kórházból. A papírok elintézve, már csak egyet kell aludni és vége a pocakosságomnak. Próbálom a jó oldalát nézni az egésznek, de olyan gyorsan történt minden, hogy alig bírom felfogni. Kicsit sajnálom, hogy nem kerül arra sor, hogy magától akarjon kibújni, de ez van. Holnap ilyenkor ha minden jól megy már a karomban tarthatom a picit.
Dávidot már elöre felkészítettük, hogy anya nem lesz itthon néhány napig, de minden nap látni fog és Áron babaát is, mert már nem lesz a pocakomban. Eddig úgy tünik megértette. Remélem nem lesz nagyon kiborulva, hogy nem leszek itthon.

Sziszi
Ügyes legyél a vezetéskor. Ne hagyd magad, legyél erőszakosabb az oktatóval. :)
A pocidra vigyázz! Jó ötlet amit Juci leírt próbáld ki..

Anubias
Remélem jártál örömtáncot az eső miatt. Most neked kedvez az idő. Hátha már most lehet próbálkozni. :lol:

Juci
Igazán még én sem fogtam fel, hogy holnap újra pici babánk lesz. Most nagyon optimista vagyok, hogy minden jól fog menni, de gondolom az este közeledtével ez egyre kevésbé lesz igaz.

Titi
A tej miatt ne aggódj, agyógyszer újra segíteni fog. A vérzés is valószínű ezért jelentkezett. Tudom könnyű mondani, hogy legyél türelemmel, mert betartani meg nehéz, de ne siettesd az időt. Szépen helyére kerül minden és akkor hajrá!
Holnap pedig üzenek, ahogy lehet.

Rimar
Átérzem a rossz éjszakás szenvedést, nekem is volt, de sajnos nem lehet ellene mit tenni.Kitartást!
Legyél ügyes és gyors a képekkel, hogy még maradjon időd pihenni is.

Virág
Szorítok neked a holnapi dokilátogatás miatt. Remélem lesz valami kimutatható eredménye annak mi a bibi.

Csné
Neked is csak azt tudom mondani amit Titinek, türelem és minden jól fog alakulni.
Kodának minden jót kívánok, ha beszélsz vele!

Momo
További sikeres ügyintézést és pihenj amennyit tudsz!

Oné
Rézinek jobbulást! Vigyázz te nehogy elkapd, mert sajnos nem nagyon szedhetsz be semmilyen gyógyit ami segít.

Lányok nem tudom lesz e időm még benézni ezért most köszönök el mindenkitől.
A pocakosok vigyázzatok magatokra és a babákra!
A többieknek megy a sok erő , hogy ki tudják várni az újra próbálkozást!

Előre láthatólag vasárnap engednek haza, nem ígérem, hogy már akkor jelentkezem, de amint tudok újra jövök!
Puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, jaj, gondolom, milyen izgalmakkal vagy tele! Én is nagyon drukkolok érted/értetek, és nagyon sokat gondolok Rád. Milyen jó lesz, holnap ilyenkor már túl is vagy rajta, és ahogy Juci is írta, lesz egy kisfiad! Gondolom, holnap még nem fogsz tudni babázni, de holnapután már babusgathatod. Úgy irigyellek!

Semmi gond, hogy nem fogsz jelentkezni, majd egy sms-t dobj, ha túl vagy rajta. Aztán majd jösz, amikor tudsz, miattunk ne izgulj, itt fogunk rád várni, és reméljük, hogy akkor még mindenki egyben lesz!

Rimar, értem. Szegénykém, biztos nem lehet egyszerű ez a bőrönddel való jövés-menés. De lassan számodra is véget érnek ezek a csodálatos hónapok, és azzal együtt ezek a megpróbáltatások, és apró problémák. Milyen csodás ez az időszak?! Nem hiába mondják, hogy áldott állapot. Én még mindig azt mondom, akárhogy történt is, én annyira boldog vagyok, hogy átélhettem ezt az érzést!

Juci, igen, nem túl szerencsés ez a helyzet a Magyarországról alkotott kép kialakítása végett sem. Vajon tényleg hogy fognak ezek után a túrástánk szép hazánkba látogatni?! Biztos többen is megfontolják majd, hogy jöjjenek-e egyáltalán.
titi_27
 
 


Sziasztok!

Nagyon gyorsan beköszönök, ennyit ülhetek.
Tegnap hazajöttem a kórházból, de ma megint elkezdtem vérezgeni.......Most csak feküdni tudok, nincs más gyógyszer.

Mindenkinek puszi, Zsuzsának drukk!
Ránk is ránkfér.

Írok, ha néha feltápászkodhatok pár percre.

Csütörtökön mennünk kell a 16 hetes AFP vérvételre. Majd óvatosan kocsival elmegyünk.

Üdv!!!!!!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Kodaaaaaaaaaaaa!!! Juj, de jó, hogy tudtál jelentkezni. Annyira elkeserít, hogy ilyen problémáid vannak. De mi a fene ez? Már megint vérzel? És végül kiderült, hogy mitől? Jaj, hisz nem is tudsz írni. Nem baj, a lényeg, hogy pihenj nagyon sokat, feküdj, ha azt kell, most a baba a legfontosabb! Aztán majd ha tudsz, legalább ennyire jelentkezz be néha, mert olyan jó hallani felőled!
titi_27
 
 


Hali!

Bufo!

GOndolok majd rad....mindjart tul leszel rajta es kezedben tarthatod kicsi fiadat!!! :) Olyan csodas lesz!!!!!!!!


One!

Jobbulast kislanyodnak,te is vigyazz magadra!

SZiszike!

Ugyes vagy a vezetessel,de azert vigyazz!!!!

Rimar!

Hat,tenyleg elrepult az ido.Ha fent maradtok Pesten,hol fogtok lakni,ismerosoknel???Megindult a visszaszamolas :lol:

ANubias!


Na,orulsz :?: :?: :!: :!:

KIt is hagytam ki...Ja,KOda!

Jo hallani feloled,vigyazz nagyon magadra!!!!

Politika...inkabb ne is beszeljunk rola.Reggel meglepodtem mikor a CNNen Budapestrol tudositott egy riporter a Hir tevetol,azt hittem,hogy rosszul latok.Jol leegette Gyurcsany Magyarorszagot az biztos. :twisted: :twisted: :twisted:

Probaljam meggyozni ferjem ismeroseit,uzlettarsait hogy fektessenek be Magyarorszagra...nem fog menni . :roll:

AMugy ujabb este,egyedul,dehat ezt mar megszoktam.Kezdek visszaterni a terhessegem elejen bevalt sok gyumieveshez,mostanaban megint sokszor csak gyumolcsot kivanok.
Tovabbi szep estet mindenkinek! :D
momo35
 
 


Sziasztok,

Vagyok, de hulla fáradtan. Egész éjszaka fenn voltam.
Karcsi rendőr, ma éjszaka is mennie kellett. Szerencsére ő csak a Kossuth téren volt tegnap, de gondolhatjátok, hogy milyen lehetett ott is neki :(
Felháborító az egész, főleg a nyilatkozatok most igy utána... Na, de mindegy, ez nem ide való! Remélem nem lesz ma folytatás!

Zsuzsa,
Nagyon fogok rád gondolni holnap! Várunk vissza hamar, egy egészséges kicsi Áronnal bővítve a családot :D

Koda,
örülök, hogy otthon vagy már, pihenj nagyon sokat, semmi más nem számít, csak hogy ti jól legyetek!

Virág,
ismerem ezt az érzést, annyira jó látni őket, és olyan nagyon megható! :)
Milyen tortát csináltál neki? Készült fénykép az oviban?

Titi,
a doki azt mondta, hogy a hőmet nem is annyira fontos mérnem, mert ha volt pé-m, akkor most is lesz, csak össze kell még mindennek rendeződnie! :) És ez Rád is igaz!!! :)

Ja, és kimásolom, hogy mit irt a részleges mola terhességre, hogy mitől alakulhatott ki:
"egy osztódási hiba, vagy megtermékenyülési hiba,
melynek folytán a 2-szeres kromoszóma készletből véletlenül 3szoros, vagy többszörös volt." Tehát -ha jól értelmezem- valamiféle kromoszóma rendellenesség... :( Ezek szerint én is fellélegezhetek, hogy nem kellett beteg babát szülnöm!

Mindenkinek akire nem jutott időm dupla puszit küldök,
Megyek, megpróbálok pihenni! vigyázzatok magatokra!
Ági
csné
 
 


Sziasztok:)

Kicsit idelopóztam megint:)

Titi!
Hogy mitől van a vérzés? Hááááát....Itt Miskolcon azt mondták, semmi köze a babához, meg a méhlepényhez, inkább a méhszáj mögött pattanhatott el egy kis ér, az szivárog.
De Barcikán meg azt mondták, ez a lepényből jöhet. Légy okos......Bár igaz, itt Barcikán a dokim sem látott semmi rosszat(kop-kop-kop-kop-kop!!!) az Uh alapján. A méhszájamat is megnézte alaposan Uh-on azt is rendben találta. Csak ez a vérezgetés, barnás izé........
A képek nagyon jók lettek a fagyizóban :) Nagyon tetszettél a képen, csini voltál. Bár tudom, le akarsz fogyni egy kicsit, de tényleg jól néztél ki! De jobban örünék neki, ha úgy fél év múlva megint kis húsgombócként látnálak növögető pocival :wink:

Ági!
Nagyon szép eredmény a 0,6! Hála égnek csökken szépen. Gondolom nézik megint pár nap-hét múlva.

Gyöngyi!
Én is jobbulást kívánok a kislányodnak! Jól vagy amúgy?

Rimar:)
Tök jók a képek:)
De amit nekünk küldtél, hát az a legszebb :) Mindenki egyből kiszúrja, nézegetik, simogatják a képet. Kiszúrják, hogy nem a sarki boltban vettük :D

Momo!
Te írtad a málnalevél teát nemrég? Itt Kazincbarcikán nagyon támogatják az ivását a 36. héttől. A szülésznők külön kérik a kismamákat a fogyasztására, sőt a dokim is támogatja ezt. Azt mondja, igaz erről nem tanulnak az egyetemen, de el kell ismernie, hogy hatásos. Felpuhítja a gátat, a baba meg csak kicsusszan. Na persze gondolom ez nem ilyen egyszerű, de tényleg nagyon dícsérik!

Na most idáig jutottam:)
A többieknek holnap megpróbálok írni! Addig is puszi nektek Virág, Eszter, Sziszike, Juci, Zsuzsa! Ugye nem hagytam ki senkit????? :oops:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jaj Virag,kihagytalak!


Tenyleg nagyon ugyes vagy...sutogessel csak boszen,ki tudja,lehet,hogy a vegen meg vallalkozasba kezdhetsz. :lol:

Kisfiad biztosan edi volt.Es az elso szerelem :oops: Hat igen!


Koda!

Te csak ne osonkodj sokat,tessek fekudni! :lol:

Malnalevel tearol Rimar es JUci is irt,..nekem is sokan mondtak,mar be is szereztem..de meg nem kezdtem el inni,en is ugy tudom,hogy a 36. hettol ihatom es ott meg nem tartok.

Na,athelyezem a szekhelyem a kanapera,nyomom Zümiket,nem sok hely van a gyomromnak....de nem baj.


Szep ejszakat,szep almokat!

Agi!

Remeljuk,hogy ma ejszaka mar minden rendben lesz es a parod is nagyon vigyaz magara :!:
momo35
 
 


sziasztok megjöttem melobol!

koda örülök hogy hallani felöled de jobban öülnék ha jo hireket tudnál végre irni!ez a fránya vérezgetés elmulhatna már hogy neked is áldott legyen az állapotod!szoritok hogy minnél elöbb élvezhesd a terhességed!

bufo holnap veled vagyunk ám gondolatba és majd ha kicsi áron enged akkor gyere hozzánk!és nyugodtan mesélheted a szülés töréneted mert hiába csaszi akkor is varázslatos lesz!

momo hát már én is gondolkozom rajta hogy lehet meghirdetem hogy másokna is csinálok tortát meg sütit tökre élvezem!kár hogy nem cukrásznak mentem!imádok alkotni!
majdcsak vége lesz már az egyedüllétednek!mikorra is vagy kiirva?akkor megy már csak haza a párod?

ági hu nem lehet neked sem könnyü!rendör az ugyanolyan rossz mint a katona meg a tüzolto!remélem éjjel már lehggadnak otthon és nem lesz semmi gond!
vasárnap powerrangers torta volt ami szerintem gagyi lett ma meg verdás!

mindjárt mellékelek képet csak kicsinyitenem kell!
bocsánat ha kihagytam valakit!
zsepy merre van???

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


powerrangers torta:
Kép

verda torta:
Kép

mindkettö ugy volt megcsinálva mint a lajos szelet!pudingos vajkrémmel volt töltve!kakaos piskota! a vasárnapi puncsos,vaniliás,csokis volt a mai csoki nélkül volt!
teteje marcipánnal bevonva ételfestékkel szinezve és készen vett nyomos cukormázzal rajzoltam a mintákat!
elsö szélén játékok vannak disznek a másodikon habcukorbol vannak a verdák!

joéjszakát mindenkinek puszzi

holnap még jövök doki elött de már most parázok

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!!!
Ezek nagyon jól néznek ki!!! Eszméletlen ügyes vagy!
Milyen az a Lajos szelet? Leírod a receptet?

Nimródnak Nagyon boldog Szülinapot!!!

Látom pont ma 5 éves :)
Kép

Drukkolok holnap a doki miatt! Rettentően kiváncsi leszek rá, hogy mit mond!

Puszi,
Ági

...ki van rendelve megint a Kossuth térhez és az Mtv székházhoz még az atyaúristen is... :(
csné
 
 


Jó reggelt!!

Teljes elkeseredettséggel írok nektek.Nem akarom elhinni,hogy ez folyik az országban.Félek és nagyon kétségbe vagyok esve.Ági! Annyira sajnállak.Talán jobb is,hogy nem most vagy terhes,mert nem is tudom,hogy bírná a baba a sok aggódást.Szürnyű lehet tudni,hogy a férjednek oda kell mennie dolgozni.Nagyon aggódok érte és megszakad a szívem,hogy ez történik itt a mi hazánkban.Keresem a szavakat,de nem találom.Politikai pártállástól függetlenül hiábavaló és elkeserítő ami itt történik.Mi lesz? Mi most akarunk babát.Milyen jövőre,milyen életre számíthatunk?Jóisten segíts. :cry:

nE HARAGUDJATOK A PESSZIMISTA HANGVÉTELÉRT.

Kép

Kép
anubias
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: