Új privát üzeneted érkezett!

Nem veszett bele :oops:
jumam
 
 


Mamac, most épp nincs szükségünk grafikusra, (épp életben maradni próbálunk :cry: ) de ha kell eszembe fogsz jutni!

Mancs, Ilba, nekem nem jó a memóriám, ti mondtátok, hogy ismerős vagyok, próbáljatok :shock: rájönni honnan!!!
:lol:
utoljára mondom (remélem): jó éjt mindenkinek!
jumam
 
 


jó éjt én is (csak hogy miénk legyen az utolsó szó, de persze ez hiú ábránd)

Kép Kép
coolasa
 
 

 
 

Coolasa!
Bizony hiú ábránd mert én is megjöttem. :lol:
Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóók a képek,potyogtak a könnyeim a röhögéstől.Te egy őrült nő vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Láttam van aki eredeti méretben is kéri a képeket.Mintha beszéltünk volna erről. :lol: :lol: :lol:

Holnap én is jövök a képekkel(rengeteg lett :oops: )a videók is nagyon jók lettek.Eltekintve a palócos beszólásaimtól. :oops: :roll:

Akinek van skype címe kérem küldje el mert ott jobban áttudom küldeni a képeket és a videókat!

UI:Mielőtt valaki rámküldenél a gyivit,közlöm nem eszik ám rendszeresen meki kaját Domi. :twisted: Csak most lusta voltam főzni...... :roll: :oops:
Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!

NAGGGYYON jók a képek, rettentôen irígy vagyok! Pláne, hogy nekünk elég pocsék napunk volt. Levente reggelre olyan náthás lett, hogy amikor a dokinéni bekukkantott a torkába, ott csordogált lefelé neki a trutyi. Mellesleg ha már sikerült szétfeszítenie a száját, megnézte a fogkérdést is, de úgy néz ki, ez még nálunk nem kérdéses.
Múlt éjjel szegényke csak függôleges helyzetben tudott elaludni (rajtam), mert másképp fuldokolt a sok trutyitól. Ehhez félróránkénti ébredés járt, majd hajnali 1-kor úgy döntött, ô bizony felébredt, s nekiállt játszani. Közben Benedek is felébredt, csurom víz volt, hátul azért, mert totál leizzadt, elôl meg azért, mert kifolyt a pisi. Egyszóval az éjszaka is pocsék volt.
Nagyjából mind náthásak vagyunk, nekem is fáj a torkom, déltuán itt tapogattam kívülrôl, hogy be van-e dagadva, mikoris konstatáltam, hogy milyen hülye is vagyok, 3 éve sürgôsségi m?téttel távoztak a manduláim, nincs mi bedagadjon....

Lenne egy körkérdésem: másnál is úgy van, hogy a doki többnyire recept nélkül kapható gyógyszereket ajánlgat receptírás helyett? Egy nem túl bonyolult családon átvonuló nátha egy hét alatt kb 4-5 ezer forintomba került, mert ugye kell NASIVIN orrcsepp a nagynak, de a kicsinek is, csak neki nem gyerekeknek, hanem csecsemôknek való (darabonként 500 Ft), aztán legyen otthon lándzsás utif? szirup, ha jól emlékszem, cirka 1000 Ft, meg a picurnak jöhet hétszázvalamennyiért Cebion cseppek, és így tovább.... Egyszóval érdekelne, hogy máshol is így megy-e ez.

Pár reagálás:
Ilba,
a rokon "kisfiú" Csilla névre hallgat, s minden képen határozottan csajos (többnyire rózsaszín) színekben látható. Sokan nézik fiúnak, pedig nagyon csajos... S Kecskeméten sokan nézik ôket Benedekkel ikreknek, még a szomszéd is azt hitte, bár neki felt?nhetne, hogy hónapokig csak az egyik látható, s csak néha mindkettô.
Levente nemcsak ül, a hét eleje óta összejön neki a négykézláb rugózás, sôt, ma porszívózni kellett, mert ôkelme rájött a kúszás titkára, rögtön átkúszott a fél nappalin. Csak kellô motiváció kell neki hozzá, erre Benedek játékai pont megfelelnek neki. Kapott új csörgôket, de lesz*ja, kit érdekel holmi vacak csörgô, ha autókat is lehet szerezni. Úgy néz ki, vége a két tesó közti nagy békességnek, Benedek rájött, hogy a picur veszélyezteti a cuccait, s elkezdôdött a haddelhad.

Natasa, locsolás:
papa mániája, egész nyáron naponta kétszer min. egy órán át locsol, ha esik, ha fú.... tényleg szép, gyerekbarát lett az udvaruk, nem hiszem, hogy itt bárkit is érdekelne, de eladó a házzal együtt.

Keresztelô:
a párom és családja hívô katolikus, ellenben én meg se vagyok keresztelve. Annakidején érsekségi engedéllyel esküdtünk a templomban, egyszer?en én nem találtam elfogadhatónak/tisztességes dolognak, hogy csak az esküvô miatt keresztelkedjek meg. Az esküvôre felkészülô csoportból én voltam egyedül ilyen. Benedek keresztelôje elôtt a plébános kijött családlátogatásra, ô is némi finom ráhatással próbálkozott nálam, de én már maradok ilyen kereszteletlen. Ô is az ellen beszélt igen sokat, hogy nagyon sokan vannak, akik csak divatból, vagy mert ez a szokás, kereszteltetik meg a gyereküket. De azt elfogadom, hogy a párom a vallásban nevelje a fiúkat. Benedekkel járnak misére, bár a plébános megjegyezte, hogy nem könny? egy kisgyerekkel. Benedek túlságosan is élvezi. Ami engem valamelyest megfogna, az a közösség, nagyon sokat jelenthet, fôleg egy kisgyerekes családnak.

Na, jó hosszúra sikeredtem, megyek szunyálni az elsô ébredésig.

Kormi

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Ránéztem az ágyra, s felmerült bennem a kérdés: És én hol alszom?

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Még mindig nem alszom, ezt nézzétek meg:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=140986
Úgy hallom, Benedek megkezdte az éjszakai ébredéseket.

Kormi


Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi
 
 


Coolasa :lol: :lol: :lol:
Azon gondolkodtam, hogy mikor tisztítottad meg utoljára a lencsét??? Na nem a főzeléknekvalót... És másnak is ilyen homályos?

Nagyon irigy a tali miatt, de most mennem kell...

Kép
sasha
 
 


Jó reggelt!
Örülök, hogy végre reggel lett! Azok a .... ....... ........ .................. ......
szomszédok :evil: Egész éjjel (hajnal 4:30-ig) ment az ordibálás meg a zene, de olyan hangerővel, hogy azt nem hinnétek el :evil:
Pár hónapja már merészeltem szólni nekik amitől érdekes módon még hangosabbak lettek :!:
Komolyan, majdnem felrobbantam. Még szerencse, hogy Szonja úgy aludt mint máskor. "Csak" 2x ébredt szopizni.

Kormi, mielőbbi jobbulást minden betegnek, de főleg Levinek!
Gyógyszerek (szerintem): a vény nélkül kapható gyógyszerek a legártalmatlanabbak, de ugyan akkor elég hatásosak. Pl a lándzsás útifüvet mi is használjuk előszeretettel. Szóval, ebben a tekintetben nem bánom, ha a doki nem ír fel gyógyszert, mert az antibiotikumot vagy vmi hasonlót jelent. Azt, hogy a mi gyerekorvosunk hogy áll a témához a saját bőrömön még nem tapasztaltam, de álítólag ő sem egy nagy receptíró (max popsikrém).

Vallástéma (mert nem tudok szó nélkül maradni noha, errőla témáól nem nagyon szeretek beszélni). Mint azt már írtam én nem vagyok megkeresztelve (az okokat nem részletezném), de a szüleim igen és apukám csak a pénz hiánya miatt nem ment papnak (óha, akkor most nem lennék :shock: ). A párom egykor nagy lázadó volt, de az ő családja vallásosnak vallja magát és pl karácsonykor elbattyognak a templomba,....
Én mélységesen tisztelem azokat, akik hisznek és megvan bennük az a belső kiegyensúlyozottság, amit főleg mélyen vallásos emberekben vélek csak felfedezni. Azokat sem vetem meg, akik nem hisznek mégis keresztelkednek, mert pl én is tartom a vallásos ünnepek zömét, mert szép hagyománynak tartom és mert, családközpontú. Szonját is ebben a szellemiségben kívánom nevelni, mert szerintem hozzátartozik az általános műveltséghez is pl a Biblia ismerete,.....
Viszont nem érzem magam kevesebbnek így "pogányul" azoknál, akik ugyan keresztlevéllel rendelkeznek, de az életvitelük romlott és nem követendő. Én pl eléggé sokat káromkodom, de a szenteket soha nem szidom. Egyszerűen azért, hogy másokat meg ne sértsek. Ellenben pl egyes ismerőseim, noha templomjárók folyton az égieket emlegetik. Most hogy is van ez?

No, jól kipofáztam magam.

Apropó Kormi, van kűt avagy mennyi lehet a vízdíj ama gyönyörű zöld kertben? /Köszi, most vettünk egy franyesz házat egy még franyeszebb kertttel, csak fenn kellene tartani a kert állapotát és én még soha nem kertészkedtem. Főleg nem ekkora felületen :roll: /

No, lassan indulunk a zenebölcsibe.

Szonját 30 percen belül 6x szedtem le a szőnyegről :twisted:

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Sasha... főzeléknek való lencsét? Én azt nem ismerem, tudod, a konyhába csak étkezési szándékkal jutok el, főzni nem próbáltam még életemben. Na persze én sem érthetek mindenhez. Nekem itt van a fényképezés, ugye....

Natasa, nem ismertem azt az orvoskrimi írót, akit emlegettél, mennyiben különbözik R. Cook-tól? (akkor így távirányítással meg tudnám állapítani, nekem való-e..)

Mancs, lemaradt a 2 sztori élőben (is)!!!! Tudod, összeismerkedés, meg a számomra megjegyezhetetlen nevű pasi.

Amúgy az őszi-téli talikra visszatérve, többen emlegettétek az Árkádot, Ikeát... de ott hol, hogy, miként, min, - hogy csak néhányat említsek fel-feltoluló kérdéseim közül. Én eddig naívan azt hittem, áruházakban vásárolni lehet leginkább, ami kisgyerekkel hosszasan nem is ideális...
(Amúgy az Árkádban hol található a pelenkázó-szopis helyiség? Rémlik, erről mintha már lett volna szó, de akkoriban 2 agysejtem közül egyik a habtapi mélylélektani befogadásán dolgozott, míg a másik a nevemet igyekezett görcsösen megjegyezni.)

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok,

nagyon szupik a képek :lol:
Coolasa :lol: :lol: :lol: :lol:
de kár, hogy nem voltunk ott :cry:

Esküvős képek:
Kép

Kép

Kép

Kép
Ő az unokatesóm, Orsi. ugye milyen szép? Annyira szeretem :D

Törpike klub

szépen kifényesítem a fogam, hiszen megyünk törpike klubba :lol:
Kép

aha, a fogkefém már csillog :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

melyik hajgumit válasszam?

Kép

Kép

Kép
sajtine
 
 


Coolasa,
az IKEA-ban kisajátítjuk a gyermek megörzőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


homályfödte jó reggelt mindenkinek!

vuka
a Germanwings is 20 kilós limitet szab meg személyenként a poggyászra, ami ugye a babára nem vonatkozik, mivel neki nincs külön helyjegye sem. A babakocsit és a gyerekülést azért fel szokták engedni külön díj nélkül, mivel az a gyermek csatolt részének tekintendő...
helyfoglalásban nem tudok segíteni, mert a germanwingsnél free sitting van, vagyis a becsekkolásnál kiosztanak kis számozott kártyákat érkezési sorrendbe, és először az első harminc utas szállhat be, stb-stb.

dia
köszi az ajit, de tényleg nem kellett volna! tök jók a kis üvegek :)

Kép
Kép
mancsbá
 
 


most megyek ebédet főzni :cry: :cry: :cry:
aztán megyünk az ortopédiára

Bubek,
este küldöm a képeket

Kép

Kép
sajtine
 
 


Mancson kívül kéri még valaki a fotókat eredeti méretben? Gabus, neked is ilyen fura kéréseid szoktak lenni..

Gabus, és nem merültél ki nagyon fizikailag ebben a 9 (azaz kilenc) kép elkészítésében? Nálam csak a lekicsinyített, amit feltettem a bnetre 70.

Jucus, vizsgálati eredmény????

Jumam, te kérdezted meddig maradtunk: a végén Mancsék, Tücsi, Bubek, Natasa és Nokibrigád állta a sarat, Mancsék kb. fél órával a nagybetűs VÉG előtt távoztak, mi utolsó fecskék fél5ig dajdajoztunk.

Natasa, és miután hazajöttetek a Szonjazenéről, leszel szíves szuperlativuszokban elalélni a rólad készített sztárfotóimról. A beállítás remek, a fotóalany kiváló, csak egy hibája van a képnek, de nem árulhatom el mi, mert Mancs súlyos testi sértést helyezett kilátásba, ha esetleg még egyszer kedvem szottyanna kiejtenem számon a törzsi tabu szót. (Megjegyzem, szerintem a Natasa-Szonja kettősről készülnek, és ez tendenciózus, a legtutibb fotók, és Jumamék is nagyon simkártyára kívánkozóak, persze ha csak én fotózom őket, ez nem válik mindenki számára nyilvánvalóvá).

Mancsbá, hogy varázsoltál nemhomályos fotót egy katasztrófálisból? He?

Mamac, a szerződés remek (mármint ez a hitelszerződés volt? Vagy én eddig másik adót néztem?)

Most a köszönetnyilvánítások következnek: köszönjük Jumamnak az elsőrendű élelmezést, Novumnak a parádés zoknikat, Mancsnak, Bubeknek (neki nagyon!) a Nokiételeket, Natasáéknak és Pesztiéknek a Nokimosolyok előidézését, Gabusnak a Nokivigaszt, ja, Bubeknek még a maguknak hozott hálózsákot is, amit megszálltunk, csak úgy barátságból, Tücsinek a flakonnyi zörgős műanyag bogyót, amiről megpróbálta elhitetni velünk, hogy az igazából az ő férje, de mi tudjuk, hogy csak a kollégái, Diának, hogy sorsközösséget vállal velem azokban a vérzivataros időkben, mikor az órákig tartó képkicsinyítés után mégis eredeti nagyságban kell a felvételeket küldözgetnem, Mancsbának, hogy végül minden erőfeszítésem ellenére mégis készült értékelhető kép a lányomról, és……. Tessék? Elnézést, most szóltak, hogy ez nem az Oscar díjátadó, így hagyjam abba a köszöngetéseket, még csak egy gyors utolsó megjegyzés: viszont nem köszönöm annak, aki felelőtlenül otthagyott a kék pokrócunkon egy henger alakú, csokis krémmel töltött csokiskekszet, amit a velünk együtt távozók közül senki nem vállalt fel, így kénytelen voltam hazavinni, sőt már útközben minőségellenőrzésnek alávetni. És hát ha az ember valamibe már belefogott, akkor azt ugye alaposan..

Vallás: mi hithű ateista család vagyunk mindkét részről, így fel sem merült a keresztelkedés ötlete. És toleráns család is vagyunk, így nem akarunk senkit győzködni az ateizmus szépségeiről, bárcsak hasonló toleranciát tapasztalnék ilyen-olyan hívő ismerőseim részéről is. Egyik kollégám rendszeresen meg akarja menteni lelkem üdvösségét némi térítési tevékenységgel, ami fura – azon túlmenően, hogy ez intimszféra – azért is, mert az illető sem jár templomba, csak ha ateistát jeleznek kifinomult szenzorjai 2 km-es körzetben, kifejti, hogy a vallásos nevelés milyen fontos. Pedig én az ateizmust sem tartom ám haladéktalanul kezelést igénylő fogyatékosságnak…

Kép Kép
coolasa
 
 


Sziasztok!

Tegnap már nem volt erőm bnetezni,meg az az igazság,hogy a képeket vártam,de ilyen későig nem birtam fenn maradni.

De most végéinéztem és mind a homályos és homálytalan képek :D
naggggggggggggggyyyyyyyyyyon klasszak!!!

Jó volt a tali mind mindig,egyre nagyobb a nyüzsi a pokrócok közepén :D

Ilba:

Miket nem veszel észre!A hajammal tényleg próbáltam kezdeni valamit,ezek szerint látszik is :D
Beni méretei nem semmik!!!!
Szilvi megmértem tegnap és 79cm,Beni nem sokára utol is éri!

Gabi:
A vizetek nálam maradt,de utólagos engedélyeddel megittam!
Ezek szerint CBA-ba nem mentél már?


Fanni hétfőn erdei iskolába megy,igy hétvégén beszerző körútra indulunk/ruha,cipő/ és hétfőn hajnalban pedig kisérjük a Délibe!Ezt még nem tudom,hogy oldom meg,de kitalálom.

Vuka,Kormi:
Jobbulást a babáknak!Nyugodt éjszakákat kivánok!

Tücsimami:
Nem csuklott a párod véletlenül déleleőtt?Mert az enyém igen! :D

Még mindig nem tudtam minden babát megdögönyözni,de remélem legközelebb lesz rá alkalom!

Kép

Kép
novum
 
 


Épp reggelizem, úgyhogy félkézzel nyomkodom a billentyűzetet. Ismét előkerült az aljas Nutella... :P

Coolasa,
azt a kekszet én vittem :P Egészségedre! :wink: CSAK 70-et tettél fel?! Én 102-t! :lol: Sehunse vagy :lol: A megjegyezhetetlen név: dr. univ. Komáromi István. Asszem ez a weblapja: www.komaromipisti.hu LEgközelebb tényleg elmesélem mindkét sztorit, ígérem! Árkádban pelenkázóhelyiség: A Libri könyvesbolt felőli végében van, asszem a első emeleten, egy Bijou Brigitte (vagy vmi hülye nevű bizsubolt) mellett. Van 2 pelenkázószekrény, meg egy fonott fotel szopihoz.

Natasa,
locsoláshoz asszem lehet vmi vízdíjkedvezményt kapni. Vagy másik vízóra kell hozzá? Fogalmam sincs. De van vmi LEGÁLIS okosság, ez fix. Idióta szomszédok mindenhol vannak :evil:

Kormi,
mi dokinénink is inkább receptnélkülieket ajánl. Én nem bánom, mert ezt úgy is meg tudom venni, ha perpill nincs recept kiállítva. Eddig a Dentinoxot és a Panadol babyt javasolta.

Dia,
nekem nics skype, de azért átküldöd a képeket meg a videókat? Köszi!

Most megyek, nyűg van. Tegnap legalább megláttátok és hallottátok, hogy miről is beszéltem (írtam) eddig. 8)

Kép
mancs
 
 


Kukucs, sziasztok, gondoltam benézek. A délelőttömet ebben a csőben töltöttem, mert annyi érdekes játék van itt.
Kép

Halihó!
Az éjszaka nem volt valami jó, hajnali 2-kor felébredt a kisasszony és nem sikerült visszaaltatnom, így át kellett vinnem magunkhoz a nagyágyba, mert a mellkasomon persze egyből bealszik. Anyahiánya van, ebből is látszik.

Mancsbá köszi az infót, akkor az autós ülést felvisszük a gépre, remélem.

Bubek, Sajtine tök jó ez a Törpike klub. Pontosan mi ez és hol van?
Képzeljétek, amikor éjszaka kibotorkáltam a Wc-re, úgy megijedtem az új szekrénytől, olyan fura, hogy van valami a falon. :D

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Mancs, ezen a „sehunse” szón másodpercekig tűnődtem, hogy nyilván valami angolszász, próbáltam „szíhönsz”-nek kiejteni, de úgy sem volt értelme…
Natasa „vízdíj”-át meg vizitdíjnak olvastam először, akkor kezdtem alaposabban figyelni, hogy már a kertekbe napozni kiüléskor is kell fizetni? Mifene. Natasa, egy kollégám Veresen lakik parányi kerttel, ő kb 2 éve nem dicsérte kifejezetten a veresi locsolási költségeket, amik elmondása szerint a bp-inél borsosabbak. Nem tudom, azóta mi a helyzet, csak azt, hogy ő már rég nem áll slaggal 1 órát a naplementében, ellenben csináltatott automata öntözőrendszert, aminek hála nyaraláskor sem kókad el a füve, sőt okosan érzékeli azt is, mikor esett az eső, és akkor nem kapcsol be… ha kell majd nektek ilyen, elkérhetem tőle a cég nevét, aki csinálta, mert ráadásul olcsó volt. Amúgy péntudatos közgazdász úriember, így ha ő belevágott az öntözőrendszer készíttetésbe, akkor biztos lehetek abban, hogy az meg is érte.
Mancs, neked még azt akartam mondani, hogy a nálunk dolgozó felújító csapat hétfőn kezdett, de eddig totálisan meg vagyunk velük elégedve, csak azért merem leírni, mert egyik sem az a babanetezős küllemű, ha érted, szóval óriásléptekben haladnak előre, tényleg látványos egy-egy nap terméke. Azt nem tudom, árban milyenek, mert nincs összehasonlítási alapunk (aki még kijött hozzánk építési vállalkozó anno, hogy lelkesen tervezgessen velünk együtt, elfelejtett visszahívni minket árajánlattal, ez úgy 3 hónapja volt. De akkor miből élnek ezek???). Szóval nem tudom, a mostaniak drágák-e, de ha a végkifejletkor is meg leszünk velük elégedve, megadhatom neked is az elérhetőségüket, aztán eldöntitek.
Komáromipistiről a weblapján nincs hanganyag, életrajzát elolvasva ezért utólag is csak hálás lehetek.
Pelenkázóhelyiség lokációját feltetováltam alkaromra…

Dia, engem is érdekelnek képek, videók, a népi megszólalásaiddal egyetemben (fogalmam sincs, mik lehetnek ezek..)

A Törpike Klub tényleg kafa, amolyan téliesített találkahely légkörű…

Ma megyünk életünk 1. babamasszázsára. Szerintetek mit tegyek Noki alá? Anyukák állni fognak, babák pelenkázóasztalokon huncutkodni, szóval?

Kép Kép
coolasa
 
 


Coolasa,
annak csak örülj, hogy nincs hanganyag :twisted: Botrányos! De sztem az igényes Bp tv igényes zenei műsoraiban biztos adják a slágereit :twisted: Nos, és akkor hogy honnan ismerem?
Jónéhány évvel ezelőtt ő volt Pest megye rendőr főkapitánya, ekkor még én is a megyéhez tartoztam. Nagymaroson dolgoztam (csak még nem mint vízi) és az ő akkori neje volt a közvetlen főnököm: Egy tipikus hápé. Utált minden nőt, mert féltékeny volt. Aki meg jobban nézett ki nála, arra meg pláne. Ha ismernéd a nőcit, rájönnél, hogy ez nem volt nehéz, úgy meg pláne nem, hogy akkor még jóval kevesebbet nyomtam, jártam fodrászhoz meg egyebek :lol: Ők Kismaroson éltek, párszor megfordultam a házukban is. Kívülről semmi extra, belül fullos kégli. Galériás belsőépítészet, pince helyett K.I.-nek saját hangstúdió estébé... Azt tudtuk, hogy egyáltalán nincs rendben a házasságuk. A b. neje néha el-elejtett 1-1 olyan mondatot, hogy ő csak onnan tudja, hogy hány napig lesz távol a férje, hogy hány inget vasaltat ki vele.... :shock: Azért a nő se volt semmi, mindig bepróbálkozott vmelyik férfi kollegánál (vacsorameghívás, igyunk egy kólát meló után, haza tudnál-e vinni stb.) aztán amikor a kollegánál süket fülekre talált, akkor az lett a feketeseggű. És ugye nincs rosszabb egy b...atlan női főnöknél :evil: Már én mondtam a fiúknak, hogy ugyan az őrs érdekében vki döntse már meg, mert már ezt nem lehet kibírni, én meg nem tehetek semmit az ügy érdekében :lol: Aztán hogy mi lett velük azóta nem tudom, mert én eljöttem onnan. Azt tudom, hogy K.I. nyugdíjba ment (pár100 rugót leakaszt nyugdíj gyanánt a BM-től) és azóta főállásban danolászik. Van még róla (róluk) pletyi, de már így is fosok, hogy rámszáll vmi titkosszolgálat és oda a bimbódzó karrieremnek. :lol: Majd szóban.
Noki alá sztem elég egy pelus, hogy ne legyen neki hüsi a pelenkázólap. És ha olajos lesz (azzal csinálják, ugye?) akkor az se baj. Majd mesélj, hogy mi volt, hogy ment. De jó lesz Nokinak, én is elviselnék egy jó maszit! csak nem tőled... fel is hívom mindjárt George Clooney-t... vagy Kásás Tamást... ehhhh, Jude Law is megteszi... na jó, Mbával megelégszem! :lol: :oops:

Kép
mancs
 
 


Mancs, egyre kiváncsibb vagyok élőben is a kiselőadás folytatására.

Úgy örülök, hogy Noki egy rendkívül figyelős kislány, szüksége is lesz a koncentrálásra, mert már mondtam is neki, hogy először én őt, utána cserélünk..

Kép Kép
coolasa
 
 


FIGYELEM!

Elkezdtem szépen lassan küldözgetni a tegnapi képeket, úgyhogy tessék szorgalmasan ürítgetni a postafiókokat, mert idegbajt kapok a sok visszautasító levéltől... 8)
Ha nem kapja meg mindenki ma, nem aggódni, ahogy időm engedi, küldöm őket! :wink:

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!
Teszek fel páááár képet,de a többit nem igérem ma csak hétfőn. :roll:

Mancsék!
Nagyon szivesen. :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Mancs!
A dalos pacsirta :lol: a Dévai intézetbe járt egy fiatal bigével amikor mi is oda jártunk. :shock: Szóval lehet,hogy lecserélte a hárpiát csak a kukszi már nem tud teljesíteni. :lol: De pszt! :wink:

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Sziasztok!
Sajtine, azért az esküvő sem lehetett rossz! Kár, hogy a képen nem látszik többa rucidból. Azt mondtad, hogy AM-es, ugye? A játszós képek és szupik és nini mintha egy Bubek néni mosolyogna rám :lol:
Coolasa, lehet élni fogunk az öntözőrendszeres infókkal, de már csak jövőre. Most mi egyébként nem slagolunk hanem amolyan körbe jár és esőt csinál dologgal locsolunk. Sajna, az önt. rendszer is vízzel működik. Legszívesebben csináltatnék egy esővíztartályt, ami kezd divatos lenni csak elég bonyi egy meglevő telken a kiépítése. A kút is felmerült mint alternatíva. És igen, az öntözést akkor lehetne onnan csinálni.
Ilyenkor mindig eszembe jutnak azok, akik napokat várnak, hogy egy littyó tiszta vizet kapjonak :(
Mancs, vettem olyan hajbizét. Szóval én is masszíroztatni fogok :) De, találtam száraz, korpás hajra is. Pont olyan van nekem is. Mondhatni rám szabták!
Ma voltunk zenebölcsiben :D Szonja azóta sikongat és csak az uton kímélt meg, mert hazáig aludt, de már nem akar,....közben vendégek jönnek és takarítani kellene,.......stb, stb
Vuka, az előbújós Petra tündéri! Szekrényes történet :D

Ja,az engem ábrázoló képeket nem tudom dícsérni, de ahol Szonja is rajta van, azok már nézhetőbbek. Egyébként a homálytól eltekintve nem rosszak. A párom is csak annyit mondott, hogy kár, hogy homályosak :roll: És mi tagadás, ő is az objektív tisztítását javasolta :wink:

Kép Kép
natasa1975
 
 


Dia,
mekis kaja nagyon is rendben van, néha kell egy kicsit bűnözni is! :wink:

Coolasa,
kikérem magamnak, nem 9-et csináltam, hanem 20-at! Na.
Noki nagyon aranyos, olyan jó volt ölelgetni! :D

Kormi,
a mi orvosunk (Hit Gyülis, de nagyon jó fej) is recept nélküli cuccokat szedet, kivéve a kúp. Náthára csak orrcsepp (Nasivin) meg Cebion, köhögésre Mucopront. És azt a nézetet képviseli, hogy csak akkor adjam ezeket, ha 2-3 napig nem múlik el magától, nem kell rögtön gyógyszerezni. Ja és láznál is aszongya, csak 38,5-nél adjak csillapítót. Na ezt azért nem fogadom meg.

Jobbulást mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja!Még akartam írni,hogy akinek nincs skype annak hogyan küldjem el a videókat :?: :roll: 5 db van. :wink:


Mancs!
Én is szeretnék venni olyan maszírozós izét a hajamra.mi a pontos neve???? Pussssz

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Dia,
gabuska1977 a skype-om.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Coolasa,
Folyamatosan be bírok halni rajtad! (Ez meg milyen szépen hangzik...:D ) Vavyan Fable elbújhat melletted. Ráadásul remekül fényképezel. Némelyik kép ugyan egy kissé homályos, de ez szerintem csak nekem tűnt fel eddig. :wink: (Meg ne verjetek, könyörgöm.) :lol: :lol: :lol:
Pedig olyan depis vagyok, vagy csak kimerült és álomkóros, nem is tudom. (És még én írtam tegnap Vukának, hogy ugyan félre a depivel.) :?
Szóval a képek naggggyon jók. És félreértés ne essék, nem csak a Coolasa félék. :D

Gabus és Sajtine,
Áruljátok már el igazán, hogy miféle szőkítő babasampont használtok a csajsziknál?

Eredmény: Minden rendben és tényleg kislány!!! (Tud valamit ez a Ruttner azért)
Mondjuk a kontrollon lesz majd egy-két kérdésem, mert a leleten kifejezetten Down kórról van szó, amit előtte senki nem is említett. Kromoszóma rendellenességet mondtak, de konkrétumot semmit. Azért remélem erősen, tudják, hogy mit csinálnak. (Azt, hogy mit beszélnek, azt kevésbé, ezt már tapasztaltam sajnos.) :?
Ja és be sem akarták mondani telefonba. Pedig a dokinő kifejezetten telefonon való érdeklődésről beszélt. Elhaló hangú kérdésemre a köv. kedves választ kaptam: "Jöjjön be a leletért!" Futottam azért még egy kört, miközben a pumpa ment fölfelé, bár már előtte sem voltam a nyugalom szobra. Pötyögtetés, sóhajtozás, csend, majd újra a már elhangzott kedves mondat. (Megfordult a fejemben, hogy egy papagájjal van dolgom. Meg az is, hogy itt már valami gond van, ha ennyire nem akarják benyögni a telefonba.) A padlóra ájultomban még hallottam, ahogy hozzáteszi: "de mosolyogva!" :evil: :evil: :evil: Keresztkérdésemre, miszerint a páromnak kiadják-é, végre úgy találta, ezt az infót mindenféle vívódás nélkül megoszthatja bármely telefonbetyárral, - "igen, - mondta - normál leletet kiadunk a férjnek is."
Ééés csak azért is kiszedtem belőle! :twisted: :twisted: :twisted:

A vallás témához: tisztelem az igazán hívő embereket, pláne ha ők is tisztelik, aki nem az. A térítgetést én sem értem, miért gondolják, hogy ez az egyedül "üdvözítő" út? (Sajnos egy-két ilyen témájú fórumon megy a legnagyobb fröcsögés. :? )
A helyi pap panaszkodott, hogy a keresztelő, az esküvő, a temetés szolgáltatássá váltak. De sztem ezt fel lehetne úgy fogni, mint egy szép szokás megőrzését, megtartását. Már annak, aki nem hívő. Ezzel úgysem tudnak mit csinálni. A szülők pedig hozzásegíthetik a gyerkőcöt, hogy minél több világnézetet megismerjen, és később ki tudja választani azt, amelyiket a legközelebb érez magához. Hát ennyit szerettem volna elmondani Vietnámról...:D

Kép Kép
Viki 15,5 éves, Zsófi 12,5 éves
jucus733
 
 


Dia,
esetleg feletehetnéd egy olyan send2u (vagy mi) oldalra, amilyenre Gabi meg Ilba szokta. A hajszesz neve: ARVIT, dm-ben, Rossmannban lehet venni, 300 vmennyibe kerül. Kicsi, gömbölyded (kúp-szerű) formájú műanyag üvegben van.
Kérem szépen a képeket e-mailben is! Köszike :wink:
K.I. elvált és új felesége van, meg csinált egy kislányt is azóta. Elég csúnyán ment a válóperük, ezt is tudom. A másik gyerekét (kisfiú) el sem ismeri, meg sem említi sehol. Ez azért durva nagyon. Csak tudnám, mit esznek rajta a nők?!?! Mert egyáltalán nem az a vonzó, sármos 50-60-as pasitípus! (szerintem)

Natasa,
ezt a száraz korpás-témát be fogom szerezni, mert nekem is hasonló problémáim vannak :shock:

Kép
mancs
 
 


Jucus,
GRATULÁLOK!!!!!

Kép
mancs
 
 


Sziasztok!

Most úgy néz ki jövő hét végére jó időt mondanak. 8) TALI????

Ma Brendonoltam, kapott Beni sok szép dolgot, meleg gatyót, bodykat, mesekönyveket, kajákat, meg egy ilyet:
http://www.littletikes.com/toys/toys-de ... N=22+26+37
Apja ezzel foglalta le, míg én nézelődtem, mikor végeztünk vissza akarta tenni, hát úgy üvőltött érte, hogy inkább megvettük. :shock: Azok az előre kigondolt elveink … :lol:

Jumam,
Zakuszkát majd én is kapok, ugyeeeeeeee? :wink:

Mamac,
Gratula! Mikor kezditek a munkát?
Mi az a Kövi? :roll:

Mancs,
A kölespép amúgy is fini enni, nem csak sűrítésre. (Én amúgy sem sűrítek, hanem higítok. De persze nem kölessel, hanem gyümilével.) Szerintem Neked is ízlene. :D Egy kis gyümivel meg kimondottan isteni!

Kormi,
Szegénykém, jól kijut most nektek a „jóból”. Következő talira tessék meggyógyulni!!!!
Csillától elnézést, nem láttam pontosan, hogy kislány, talán homályos volt egy kicsit a fotó??? :lol:

Sajti,
Tegyél már fel egy olyan képet, ahol a ruhád alja is látszik!
Uncsitesód nagyon szép volt. Ez a templom Budafokon van, ugye?
Zsófi haja nagyon pepec!!! :D
Ortopédia?

Jucus,
Nagy gratulka a 4. puncishoz!!!! :lol:
Látod mi is megmondtuk, szóval akkor mi is tudunk valamit. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Jucus, gratula! Akkor most egy nagy sóhaj és nincs is más dolgod csak vigyázni magatokra :D
//Az Afp rossz eredménynél vagy krom. rendelleneséget mondanak (Főleg Down kór ha alacsony az érték) vagy nyitott gerincet sejtenek (ha magas az érték). Ha jól tudom van egy szoftverük, amivel a kromoszómákat nézik, de szerintem főleg a Down kórt, mert az a leggyakoribb. Most nehogy ezen parázz te nő!

Ilba, érdekes ez a játék. Mondjuk Szonjamost az olyan olcsóságokkal éri be mint a hajkeféje, műanyagtál és egyebek a ház körül. Ő ma fogmosószetett kapott. Bár, szerintem egyenlőre maradunk a rágcsálom ha akarom technikánál.

ÉS Szonja ma megevett egy üveg olyan főzit (vegyes), ami minden csak nem édes. Huhhh, remélem ez már marad is így és nem kell mindent édesíteni.

Elég belőlünk,...megyek takarítani :?
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


nya, megjöttünk a dokitól

Zsófi lába szépen rendbejött.
Azt tanácsolta, hogy nem szabad a gyereket "járatni", hogy fogjuk a kezét és totyog.
Oldja meg magától a járást. :lol:
Cipő meg akkor kell a gyereknek ha már megy az utcán.

Ezeket tanácsolta ha valakit esetleg érdekel.

A törpikeklub XV. kerületben van az M3-as mellett.
Gyertek nyugodtan. Nem is rossz tali helynek :lol:

Olyan kép nem készült ahol egészben le vagyok fotozva. Lehet, hogy az unokatesómék csináltak olyat esetleg. Ha megkapom tőlük akkor felteszem.

Ilba,
én is voltam ma a Brendonban :lol: (váci úti)
nem vettem semmit csak nézelődtem, hogy majd mit vegyek a szülinapjára.
Meg szeretnék venni egy új ágynemű garnitúrát, mert mikor vártuk azt mondták fiú és szürkés-sárgás szinben vettünk. valami csajosabbat szeretnék.
A templom a Savoya téren van. A György villában volt a vacsi.

Jucus,
gratulálok!!!!
tudtam én, hogy minden okés lesz.
és megint lány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csak nehogy Donatellácska legyen a neve :lol:

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtine,
mikor voltál?????? Mi is ott voltunk 10:30-11:30-ig. Nem lehetünk olyan bénák, hogy nem láttuk egymást ... :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Bubek, Tücsimami!
És persze mindneki!
Van 50 oldalnyi gyűjteményem (versek, mondókák, altatók, újjszámolók, lépegetők (nem Star Wars)). Ha valakit érdekel szívesen elküldöm!
/Nem én gyűjtöttem csak lementettem :oops: /

Ja, mail címeket nem tudok :oops: :oops:

Novum, a dalok szupik! Mondjuk még nem jutottam a végére :)

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


áááááááá én késő

Kép

Kép
sajtine
 
 


na Zsófi valamit megnyomott, nem tudtam írni :lol:

szóval mi később voltunk olyan fél 1 fele.

Natasa én kérek szépen olyan gyűjteményt
esallai@yahoo.com

Kép

Kép
sajtine
 
 


Sajtine, elvileg landolt a postaládádban :!:
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa,
én is léccilécci:
ilba76@freemail.hu

Köszi!

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Natasa én is kérem! Köszi!
fnevuka kukac freemail.hu

É&P&G
Kép
Kép
vuka
 
 


Natasa,
énisénisénis!!! Köszikeeee :D
mics kukac citromail pont hu
Mostmár tessék beírni a leveleződbe a címeket! :mrgreen:

Kép
mancs
 
 


Birodalmi lépegetőt köszi ne küldjél :mrgreen: :mrgreen:

Kép
mancs
 
 


De lépegetős mondóka jöhet :lol:

Kép
mancs
 
 


Jumam,
e-mail címet írjál lécci, hogy el tudjam küldeni a képeket! :wink:

Kép
mancs
 
 


Mancs!
K.I szerintem se jó pasi. :lol: Lehet,hogy akkor a kislány fogant a Dévainál....
Vettem a hajamra maszi kenceficét,köszike. :wink:
Küldtem képeket.Megkaptad?Eredeti méretében küldtem huszat de valami olyan jött vissza,hogy nem kaptad meg. :roll: Amíg nem reagálsz erre addig nem küldöm a többit! :twisted:

Gabi!
Légyszi dobj egy sms-t ha már gép közelben vagy és küldöm skype-n a videókat és a képeket! :wink:

Natasa!
Én is kérem szépen a mondókákat! :wink:
ldicsi@freemail.hu

Mindenkinek cupp!Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Jucus,
miért nem engem hívtál fel, vagy bárkit közülünk? Rögtön megmondtuk volna, hogy mi az eredmény!
NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Eddig minden címre elküldtem a mondókákat. Ha vki nem kapta meg sikítson!
Mancs, köfike a képeket!

N.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Ntasa,
lécci nekünk is küldjél...orban.hajnalka kukac iqjb.hu

köszi.

majd este jövök!

Jucus,
Király!!!!! :lol:

Kép
----------------
B&M
bubek
 
 


Bubek,.... :wink:
Kuksi be a mailod közé!
N.

Kép Kép
natasa1975
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?