Sziasztok!
Egész héten nem jelentkeztem, mert még mindig nagyon sokat dolgozom és úgy néz ki ez így megy mindaddig, míg ott nem hagyom őket!
Jól kizsigerelnek még az utolsó időkben is, holnap is mennem kell...
Hogy vagytok? Igyekeztem visszaolvasni, remélem sikerült!
Lorca!
Átírtam a táblázatban a szülés időpontját és tök jó, hogy végre van vonalzód!
Te hogyhogy már voltál AFP-n? Nem a betöltött 16.hét után kell menni? Akkor lehet, hogy a vonalzód nem jó?
Sági!
Gratulálok az eredményhez, remélem kicsit megnyugodtál! Látod, nincs semmi baj!
Róki!
Írtad, hogy csinálsz pocis képet! Majd akkor tegyél fel, hogy lássuk!
Már biztos szép nagy a pocid!
Cat!
Jó, hogy jelentkeztél, kicsit aggódtunk miattad! Nagyon szép a kisbabád a képen, tök jól látszik mindene. Nem írtad,hogy menniy lett a tartókredő? Ja, a 17 grammot én is keveslem kicsit, Buksit 82 grammnak mérték!
Vagy én is egy kis bálnát hordok a szívem alatt?
Miaa!
Hogy vagytok? Pocak növöget már? Mi is megyünk 4D-re, csak mi pont a rátok következő héten, azaz október második hetében! Nagyon várjuk már!
Elmo!
Rég írtál, mi újság?
Niki!
Pihenj sokat, most az a legfontosabb és nem lesz semmi baj! Választottatok már nevet a bébinek?
Május3!
Üdv közöttünk! Ha szeretnél bekerülni a táblába, akkor írd meg az adataid!
Lányok!
Hízással hogy álltok? Híztatok már? Ne csináljak egy olyan oszlopot a táblicskuba, ahol vezethetjük ezt is? Vagy ez egy olyan kényes téma, amit inkább mindenki magában tart?
Mi jól vagyunk, attól eltekintve, hogy nagyon fáradt vagyok. Néha érzek egy-egy szúrást a pocakomban, hirtelen mozdulatoknál.
Volt nálunk a védőnő családlátogatáson (természetesen radiátorcsere közben, alig hallottuk egymást), nagyon rendi volt, sokat beszélgettünk, legközelebb az AFP környékén kell mennem újra. Nekem nagyon szimpi, egyáltalán nem gáz!
Ma hazautazunk a szüleimhez, meglátogatjuk uncsitesómékat, van egy 3 hónapos kilányuk. Jól kifaggatom mindenről!
Rakom a táblát is!