Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szia Majus3!Írj többet magadról!Miért nincs vonalzód?
cicalány83
 
 


Sziasztok!
Az új dokim úgy döntött, hogy feb 28 a dátum. Reálisan ennek akkor van esélye, ha hamarabb jön. Ezért most pénteken megyek AFPre. Ennek a vizsgálatnak pontos időben kéne történnie és nem kb, úgyhogy nem sok értelmét látom.

Kami,
A fogkefe nekem is nagy ellenség, eddig azért megúsztam hányás nélkül a fogmosást, csak figyelek, ne nagyon kotorásszak a számban. Ezt persze kicsit nehéz megoldani fogmosás közben.

Védőnő:
Natit 3 hónapos korában látta utoljára, az alattunk lakót 2 hónaposan. A miénk biztos elkönyvelte a havi látogatásokat, mert amikor jött dokinéni, oltani az alattunk lakóhoz, akkor mondta, hogy Mónika beszámolt arról, hogy fejlődik a pici. De legalább nem traktál a butaságaival. Nagyon kedves, csak a szakmában nem egy ász. De még mindig jobb, mint pár a rendelőben.

Május,
Gratula a babóhoz!
Natasám május 24én született és kb ilyenkor hozta ki a teszt a pozitív eredményt, úgyhogy aki most már tudja, hogy terhes, az tuti nem nyári. Vele szept 1én estem teherbe.
lorca
 
 


Sagi!!! Hivtak mar??
kami
 
 

 
 

Szia Kami!
Sajna még nem hívtak,már kezdek izgulni.Remélem csak azért nem hínak mert még nem jött meg a eredmény és nem azért mert rossz lett!!!!
Vendég
 


Na de milyen ez mar? Azt igertek ma delutan - ha nincs meg az eredmeny, akkor is hivniuk kellene az infoval!!!! Miert izguljon hiabavaloan egy kismama??? Ezt ugy utalom!!!! Pedig nem keves penzbe keruzlt a vizsgalat... ennyit megerdemelne a paciens... Nem???
kami
 
 


Hívtak!!!!
Az esély bármilyen genetikai betegségre 1:50000!!!!! :lol: :P :D
Éljen,éljen.éljen!!!!Annyira örülök,hogy ez rendben van!!!!
Vendég
 


:) Gratula!!! Innentol ar csak magadra kell vigyaznod, a felfazasokra, a kajara, a baba meg vigyaz magara odabent :)
kami
 
 


Sziasztok!

Gratula Sági! :lol:

Mizu veletek?Nem nagyon tudtam ma fórumozni de úgy látom nem sokat írtatok! :roll:

Hogy lehet ez?
cicalány83
 
 


Sziasztok!

Szoktátok nézegetni a többi topikot? A 2006 őszi babák között most kezdődik a babaeső! :) Egyik anyuka otthon szült, le is írta a szüléstörténetét. Engem mindig is nagyon vonzott az otthonszülés, ezért érdeklődve olvastam az ő szüléstörténetét, írtam is neki.

Azt hiszem, lassan nekikezdek pocakos képeket csinálni. Zsuzsával minden héten csináltam egyet, hogy lássam hogy növekszik a pocakom. Minden héten ugyanabban a pózban, ugyanabban a szerkóban.

Én is magamra szedtem most egy kilót. :( Megjött az étvágy meg a kívánós korszak. Hányingerem eddig se volt, de legalább étvágyam se. Most aztán van.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok Csajok!

Élünk és virulunk, mi az hogy... :) Megvolt a 12. hetem betöltése, megvolt a 12 hetes UH is, megvolt és rendben is volt minden, ami kell. Úgyhogy most nagyon örülünk. Vasárnap bejelentjük az egész családnak a nagy hírt, úgyhogy most megint elég sok dolog vár rám, kicsit még több is, mint a múltkor... De sebaj ;) Nőtt a pocakom is, majd mindjárt szúrok be képet is. Ti pedig nyugodtan bombázzatok e-mailekkel, küldjétek a megbeszélt képeket, ha ide nem tudnék jönni, a képeket akkor is felteszem az albumba! Okés?

A házikónk terve megvan, és már be is van adva a kellő helyekre, most várakozó állásponton vagyunk egy darabig. Hogy meddig, azt sajna passzolom. :( Sztetek megleszünk így márciusra? Mi a véleményetek? El is keserítehettek nyugodtan :)

Ma nem dolgozom, amúgy csinálom, 4.-én visszamentem, de nincs is vele semmi gáz. Rosszabra számítottam, nagyon hozzászoktam, h itthon vagyok és akkor kelek, amikor jól esik, stb., de így legalább elfoglalom magam napközben. Bent mki nagyon aranyos, tekintettel vannak rám már most, de egyelőre még mindent csinálok, amit eddig is. De azért jó érzés így bemenni, az tuti.

Az újaknak üdv, ha vkinek nincs vonalzója, az csináljon gyorsan, hogy tudjuk követni, merre jár ;) Róki, a te vonidon nagyon aranyos Zsuzsa :) Kis tündér.

Mia nem jelentkezett? Nem tudja valaki, hogy mi van vele? Költözködnek még mindig vajon? Remélem, nincs semmi baj, csak nem ér rá...

Na keresek képet és felteszem, köszi, hogy hiányoltatok, nagyon jól esett! :)

Pusza mindenkinek, és küldjétek a képeket.

KépKép
catrine
 
 


Na képek. De a pocakos képemet nem találtam meg, úgyhogy felteszek kettőt a 12. heti UH-ról. Így azért már kicsit jobban látszik, mint a múltkorin. :) Babuccó hossza egyébként 6 cm, a súlya pedig 17 gramm.

Kép

Kép

KépKép
catrine
 
 


Ja, bocsi, lemaradt vmi... Elmúltak a rosszulléteim! :) A 11+2 naposan ébredtem utoljára émelyegve, és 11 hetesen volt olyan uccsóra, hogy napközben rosszul éreztem magam. Kopp-kopp-kopp, de ennek most azért örülök. :)

Na megyek tenni-venni, majd belesek. :)

KépKép
catrine
 
 


Sziasztok!

Szia Cat!

Megvagyok! Aranyos vagy, hogy hiányoltál. Már a házban lakunk és minden nagyon szuper. Csak a munkahelyemen van Internet, és össze vissza dolgozok, ezért egyszerűen nincs időm arra, hogy írjak.
Nálam még vannak rosszullétek (este és reggel). Úgy érzem, hogy ez meg is fog maradni! A következő időpont, amit várok az az október 3. Akkor megyek 4D-re. Úgy voltam vele, hogy kétszer megyek, most októberben, meg majd úgy kb. a 28-29. héten.

Üdvözlök mindenkit, aki csatlakozott hozzánk!

Pusza Mindenkinek!

Kép
miaa
 
 


Sziasztok!
Lorca! Ha minden jól megy nálunk is febr. 28 a nagy nap!

Én most jövök az AFP-ről, már hétfőre meglesz az eredmény is! :shock: Ez aztán gyorsaság!

Rokica! Én nem vállalnám be az otthon szülést. Viszont olvastam néhány dolgot Frédérick Leboyer "gyöngéd születés" módszeréről... ha nem is a teljes módszer, de néhány dolog nagyon szinpatikus benne. Asszem beszélek is majd a dokimmal erről, ha közeledik az idő.
elmo
 
 


Rokica,
Az otthon szülés nekem akkor kezdett egyre szimpibbé válni, amikor a második napom töltöttem gyerekágyon a kórházban. Kár, hogy nincsenek meg itthon a feltételek. Kb 300 m a Péterfy, ahonnan már azért is ki akartak dobni, mert nem volt még választott dokim. Nem szeretném megtudni, mit szólnának, ha egy otthonszülés közben fellépett komplikáció miatt mennék oda sürgősségi esetként. Talán hogy jöjjek vissza reggel rendes rendelési időben.

Elmo,
Nekem nem hinném, hogy ez a hivatalos bébi kor, de persze ez nem zárja ki, hogy ne egy napon szüljük meg a babákat. Még szerencse, hogy nem szökőév lesz. Babó érkezésekor én is csak egyet szeretnék, hagyjanak békén! Amíg persze minden jól megy.

Cat,
Jó újra hallani felőled. Jó neked, hogy elmúltak a rosszulléteid. És pláne irigykedés azok felé, akinek nem is volt. Persze nem panasz, ez a terhesség sokkal békésebb, mint Natim.

Ma voltam AFPn. Miután bevittem a védőnéninek a kémcső vért (a folyosó egyik végén veszik, majd meg kell várni a védőnénit, aki átveszi), jól leszúrt, hogy miért nincs ellenanyag vizsgálatom. A talán mert nem küldött válaszomra fel volt háborodva. Gondolatolvasó vagyok?! Így még egyszer elmentem ma vérvételre, legalább most mindkét kezem lyukas, nincs okom panaszra. Nem is akarom tudni, mit csinálnak azokkal, akiknek nincs pénzük arra, hogy fizessék a dokikat. Teljesen olyan érzésem van, hogy én próbálok örülni a babavárásnak és mások meg mindent megtesznek azért, hogy ez nyűg legyen:(

Sági,
Nagyon jó eredmény!! Megérte a várakozás:)
lorca
 
 


Kép
lorca
 
 


Kép

Ezeket hogy kell beszúrni, hogy mindig megjelenjenek?
lorca
 
 


Szia Lorca,

A BBC kodokat kell a profilodba bemasolni alairasnak es akkor mindig meg fognak jelenni.

Cat! Vegre eletjelet adtal! Nagyon cukik a fotok, de a suly megint elgondolkodtat... ha a tied a 12. heten 17 gramm, az enyem hogy lehetett 88???? Na de sebaj. balnabebim lesz, en mar tudom :) Olya n kis helyes az orra Babucconak!!! :)
kami
 
 


sziasztok! köszi a kedves fogadtatást! most 10+5 vagyok utolsó mens alapján számolva, az uh általában pár nappal többre saccolja a babát, de én elég biztosra tudom, h mikor fogant :oops:
vonalzót majd a 12. heti uh után csinálok (most akkor mégis babonás vagyok? :D ), addig majd beírom a nevem alá a terhességi koromat.

sági! gratula a kiváló eredményhez! biztos n n jó érzés ennyire biztosra tudni, h nincs baj. bocsi az értetlenkedésért, de ez most vlmennyi genetikai betegségre vonatkozik, v "csak" a down szindrómára?

lorca! az aláírásodhoz kell betenni (segédletek/profil)

rokica! az egy kiló sztm a 17. héten nem sok, bár tény, h még sosem voltam terhes, nem tudom, h megy ez. egyelőre fogytam 3 kilót, de most már sokkal jobb az étvágyam, eddig én n émelyegtem.

szed vlki elevitet? tervezitek abbahagyni? én kb. a 16. hétig gondoltam szedni...

magamról: 31 éves vagyok, első babánkat várjuk a férjemmel. az istvánban szeretnék szülni, hozzánk az van a legközelebb (kocsink nincs). orvost nem választottam, és nem tudom, h fogok-e egyáltalán, egyelőre az sztkba járok terhesgondozásra és jónak tűnik.

üdv. majus 3
10+5
majus3
 
 


Szia Lorca,

A BBC kodokat kell a profilodba bemasolni alairasnak es akkor mindig meg fognak jelenni.

Cat! Vegre eletjelet adtal! Nagyon cukik a fotok, de a suly megint elgondolkodtat... ha a tied a 12. heten 17 gramm, az enyem hogy lehetett 88???? Na de sebaj. balnabebim lesz, en mar tudom :) Olya n kis helyes az orra Babucconak!!! :)
kami
 
 


Szia Lorca,

A BBC kodokat kell a profilodba bemasolni alairasnak es akkor mindig meg fognak jelenni.

Cat! Vegre eletjelet adtal! Nagyon cukik a fotok, de a suly megint elgondolkodtat... ha a tied a 12. heten 17 gramm, az enyem hogy lehetett 88???? Na de sebaj. balnabebim lesz, en mar tudom :) Olya n kis helyes az orra Babucconak!!! :)
kami
 
 


Sziasztok!

Majus3!
Én szedek elevitet nem tervezem hogy abba hagyom,folsavat és magne b6-ot is szedtem de már nem.
A védőnőm azt mondta hogy szoptatás alatt is szedjem.
Azt mondta nem az elevittől lehet hízni hanem attól hogy jó lét van! :lol:

Lorca!
Te 15 hetesen voltál AFP-n?

Üdv a többieknek akikkel még nem futottam össze itt a fórumon!

Kami veled mizu?
cicalány83
 
 


En itt vagyok, Cicmic :) Elevitet azert nem szedem mar minden nap, mert nem szeretnek 5 kilos gyereket (bar a maga 88 grammjaval a 13. heten mar igy sem semmi :)). Minden 3-4. napon bekapok egyet, de ennyi. Szoptatas alatt megint fogom szedni minden nap, az elejen biztosan!

Most epp szamlakat pakolaszok, mert jon haza az ember (egesz heten otthon volt videken) es kicsi rendszert szeretnek, mire jon... Mar annyi szanla osszegyult, felo, sose tudom mar kivalogatni :)
kami
 
 


Sziasztok!
Május3
Ez csak a Down-ra és a nyitottgerincre szűr,sajna nem minden genetikai betegségre,de engem már ez is megnyugtat!Átfaxolták a leletet,AFP:1,36 MoM na és a többi érték is jó!
Cat
Örülök,hogy jelentkeztél és minden ok!!!Nagyon helyes a babád!!!!!A súlyát biztosan elnézted,elírtad,nem?
Cica
Én is csak Elevitet szedek éppen amikor az eszembe jut akkor bekapok egyet.
Vendég
 


Sziasztok!

Pihenésem kellős közepén vagyok, és gondoltam, gyorsan írok pár sort!

Nos, megvolt a magzatvíz-vétel. Nem volt kellemes, de belehalni nem lehet. :?

Volt magzati szív-uh is, ami nagyon pozitív dolgokat mondott! :) Ugyanis a kicsi szive teljsen egészséges, és ez biztató, mert ha genetikai rendellenesség van, általában van szívrendellenesség is. Tehát ez már jó. Ráadásul azt mondta az uh-s főmufti, hogy lehet, hgoy nem is elzáródás,a mi van a pocijában, hanem "csak" egy ciszta... :) Merthogy túl távol vannak egymástól a gyomorral... Most tele vagyok reménységgel.... :)

Köszönöm a bátorító és erősítő szavaitokat! :)

Május3
Én szedem az Elevit-et. Nem is áll szándékomban abbahagyni. Palikával - a fiammal - is szedtem végig, és nem lett óriábébi - 3200 g és 53 cm - és én sem híztam el tőle.
Ártani tuti nem árt...

Cat
Örülök, hogy minden rendben veletek! :)

Mindenkinek sok-sok pusz

Futok vissza feküdni... :)

KépKép

KépKép
lukacsniki
 
 


Niki
Örülök,hpogy jól vagy és minden simán ment.Bitosan az eredmény is jó lesz!!!Mennyi idő múlva lesz meg?Ha tényleg cista lenne az akár már a terhesség alatt is felszívódhat és nem okoz gondot a babának!!!minden rendben lesz,meglátod!!!! :P
Vendég
 


Szia Niki! Nagyon orulok, hogy rendben mentek a dolgok es hogy ugy nez ki, nincs komoly baj! Kitartas es tenyleg fekudj sokat, mert a buroknak be kell hegednie hogy biztonsagosan vigyazzon a magzatvizre es a magzatra. Gondolom en. Mi megvarunk, de csak akkor kelj fol, ha nagyon muszaj!!! Pihenj, gondolj pozitiv es szep dolgokra es nem lesz semmi baj! :)
kami
 
 


Cicalány,
A védőnőddel nemigazán értek egyet, a B12 tipikus hízlaló vitamin, egyébként már sokaktól hallottam (saját tapasztalat is), hogy hizlal. De egyetértek azzal, hogy nem árt és hajlam kérdése. A szülés után van kb 3 hét, amíg az anyagcsere a terhességnek megfelelően gyors (vhol olvastam). Nekem csak akkor sikerült leadni pár kilót. Mivel így is egy kicsit kerek vagyok, nem szeretnék még pár kg maradékkal zárni.
Dokim a menstruációt vette alapul, úgy tényleg kijönne a 16 hét. Ez egy kicsit mutatja a vizsgálat komolyságát. Ez persze nem akadályoz meg abban, hogy szívrohamot kapjak, ha rossz eredmény jön ki.

Niki,
Örülök, hogy jól alakulnak az eredmények. A csak ciszta mit jelent? Mondott erről vmit a doki? Vagy még túl korai jósolgatni és úgy vélik, hogy ahogy jött, úgy el is múlik?

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!
Egész héten nem jelentkeztem, mert még mindig nagyon sokat dolgozom és úgy néz ki ez így megy mindaddig, míg ott nem hagyom őket! :( Jól kizsigerelnek még az utolsó időkben is, holnap is mennem kell... :(
Hogy vagytok? Igyekeztem visszaolvasni, remélem sikerült!

Lorca!
Átírtam a táblázatban a szülés időpontját és tök jó, hogy végre van vonalzód! :) Te hogyhogy már voltál AFP-n? Nem a betöltött 16.hét után kell menni? Akkor lehet, hogy a vonalzód nem jó? :wink:

Sági!
Gratulálok az eredményhez, remélem kicsit megnyugodtál! Látod, nincs semmi baj! :)

Róki!
Írtad, hogy csinálsz pocis képet! Majd akkor tegyél fel, hogy lássuk! :D Már biztos szép nagy a pocid!

Cat!
Jó, hogy jelentkeztél, kicsit aggódtunk miattad! Nagyon szép a kisbabád a képen, tök jól látszik mindene. Nem írtad,hogy menniy lett a tartókredő? Ja, a 17 grammot én is keveslem kicsit, Buksit 82 grammnak mérték! :oops: Vagy én is egy kis bálnát hordok a szívem alatt? :D

Miaa!
Hogy vagytok? Pocak növöget már? Mi is megyünk 4D-re, csak mi pont a rátok következő héten, azaz október második hetében! Nagyon várjuk már! :)

Elmo!
Rég írtál, mi újság?

Niki!
Pihenj sokat, most az a legfontosabb és nem lesz semmi baj! Választottatok már nevet a bébinek?

Május3!
Üdv közöttünk! Ha szeretnél bekerülni a táblába, akkor írd meg az adataid! :)

Lányok!
Hízással hogy álltok? Híztatok már? Ne csináljak egy olyan oszlopot a táblicskuba, ahol vezethetjük ezt is? Vagy ez egy olyan kényes téma, amit inkább mindenki magában tart? :oops:
Mi jól vagyunk, attól eltekintve, hogy nagyon fáradt vagyok. Néha érzek egy-egy szúrást a pocakomban, hirtelen mozdulatoknál.

Volt nálunk a védőnő családlátogatáson (természetesen radiátorcsere közben, alig hallottuk egymást), nagyon rendi volt, sokat beszélgettünk, legközelebb az AFP környékén kell mennem újra. Nekem nagyon szimpi, egyáltalán nem gáz!
Ma hazautazunk a szüleimhez, meglátogatjuk uncsitesómékat, van egy 3 hónapos kilányuk. Jól kifaggatom mindenről! :)
Rakom a táblát is! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Jo reggelt.

Szia Timo! Kar, hogy igy hajtanak a munkahelyeden - azert vigyazz magadra es talalj idot a pihenesre!!! Most ez a legfontosabb, semmi egyeb nem szamit. Szerencsere az en fonokom nem nyom agyon, latja rajtam, hogy amiert azelott hajtottam, hogy jol sikeruljon, most hidegen hagy: Keszlethiany? Es??? Majd jon uj szallitmany! Azelott meg meg azon a heten kivertem a gyarbol az uj szallitmanyt... Ezzel egyutt elfogadja a szitut, szerencsem van... Es hetfon is mondta, hogy var vissza...

Ami a kilokat illeti, nos, en hatarozottan szedtem fol parat. Sajna. De hat most biztosan nem fogok fogyozni, max jobban odafigyelek, hogy meg tobb legyen a gyumolcs (pedig mar igy se keves...) lehet, hogy epp ezert balna a gyerek: sok vitamint eszem meg gyumolcscukrot... :)

Most epp valami kenyelmes cipot keresek a neten. Amit nem kell fuzogetni majd, megis teli. Pl tepozarasat. Igy ha megdagad / bevizesedik a labfejem, akkor is kenyelmesre allithato... Mondanom se kell, eddig egyetlenegyet talaltam, az se biztos, hogy itthon kaphato...
kami
 
 


Hova lett a másik vonalzóm?! Tegnap még ott volt! A profilomat sem változtattam. Hmmm

Timo,
A babó csak a doki szerint érkezik feb 28án, én kitartok a március 8 mellett. Fizikai képtelenség, hogy olyan korán estem teherbe, akkor apuci még veszettül tanult az államvizsgára én pedig ki voltam tiltva a szobából. No sex policy csak a vizsga után oldódott:)
Szerintem nagyon veszedelmes lenne összehasonlítani még a súlyt is. Én most 73 vagyok, 72ről indultam. Előző tapasztalat alapján még csak most fogok nekiindulni gőzerővel a hízásnak. Még az uh is ijesztő lehet az én babóm miért kisebb 2 mmrel kérdések miatt. Úgyis annyi aggasztó dolog van.

Kami,
Még szerencse, hogy jó a főnök. De gondolom azért már vágyódsz egy kis otthoni szöszmötölésre.

Tudom, hogy nem tisztességes ez a nem Bpen élőkkel szemben, de nem rendezünk egy pocakostalit? Akinek van másik babó, az úgyse nagyon tud majd mozogni kettővel. Mondjuk Pécs vagy Miskolc nem épp a szomszédban van, de hátha sikerülne valami pesti elfoglaltsággal összekötni. Tán még mielőtt a hófúvásos időszak betörne.

Kép KépKép
lorca
 
 


Szasz Lorca! Ott van az, latszik az ikon - ilyenkor az anyaoldalon szokott kis problema lenni es nem jelenik meg maga a vonalzo, de majd kesobb ott lesz, ne aggodj!!!

Hat az teny, hogy ha most aszondana a doki, nincs tobb munka, csak otthon szoszmotolhetek, setalhatok, stb, nem esnek panikba :) De mar csak 2,5 honap. Csak kihuzom addig valahogy... ha meg ugy erzem, nem, akkor elmegyek hamarabb is...

Taliban benne vagyok :)
kami
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon voltam most hétvégén mert tapétázunk és padlószőnyegezünk,de amint lesz időm többet benézek miket írtatok.

Tali jó lenne csak mi ritkán járunk Pestre :cry: !

Ti hordtok már kismama farmert?
Mi vettünk most pénteken egyet mert már a régi farik szorítottak hasba de egy kicsit furcsa még de majd megszokom! :D
cicalány83
 
 


Sziasztok!
Ma reggel voltam vérvételen,AFP és társai.
Egész hétvégén szüreteltünk,az apósom borász.Annyira jól esett,kellemesen elfáradtam a két nap alatt.Na és amennyi szőlőt és mustot a magamévá tettem... :? :lol:
Én eddig két kilót híztam... és hol van még a vége... :roll:
Jó őtlet a tali,benne vagyok!
Timo:Azért puhenj is egy kicsit ha tudsz,ne dolgozz olyan sokat!!!
Én már vettem egy kismama nacit és egy farit is mert már kényelmetlenek voltak a régi nadrágok.Nagyon kenyelmes,az tetszik benne hogy ha leülök akkor sem szorít és nem kell rögtön kigombolni a nacit... :lol:
Vendég
 


sziasztok!
köszi mindenkinek az elevites válaszokat, úgy látszik, ebben is mindenki más és más. én asszem a 12. hétig szedem minden nap, aztán meg majd csak 2-3 naponta. ha közvetlenül nem is hízlal (se a babát, se a mamát :)) az biztos, h a tápanyagok felszívódását segíti (ezért szedjük végülis), úgyh sztm is vezethet plusz hízáshoz, még ha nem is mindenkinél. nekem hányingerem van tőle és az anyagcserém is khm, belassult, úgyh én ezért szeretném ritkítani.

cicalány! hát mint "legfiatalabb" (11 hetes) kismama csak halkan merem bevallani :oops: de nekem már van kismaminadrágom és már n n szeretném hordani, de még fel kell hajtani. egyszerűen nekem minden nadrágom szorít, csak kigombolva tudom hordani, az meg elég béna tud lenni itt a mhelyen. mert szabadidőben pántos pólót szoktam csípőtájra ráhúzni és akkor nem látszik, h le van húzva a cipzár...

sági! megbeszéltük a férjemmel hétvégén, és mi is csináltatunk integrált tesztet. a bolgárkerék utca nekem szimpibbnek (és közelebbinek) tűnik, jól emlékszem, h te is ott voltál? mi a módja a bejelentkezésnek? mennyi idő múlva adnak időpontot?

súlyokat sztm se hasonlítsuk össze táblázatban, mert az egyáltalán nem objektív, tök sokat számít, h ki honnan indul, na meg, h a végén mennyi marad rajta?

Niki! gratula a vizsgálat túléléséhez, innen már csak jó híreket kívánok!

néztem a táblát, átveszem mónitól az utolsó helyet :) nem semmi, h a tavaszi topikunkban az április 9-i kiírásommal én vagyok az utolsó... na de remélem, minél több tavaszi kisbaba anyuja/apuja fog még csatlakozni...

üdv!
majus3
11+1
majus3
 
 


Szia Május3!
Igen én a Bolgárkerék utcában voltam.Hát szerintem minnél hamarabb telefonálj,mert vérvétel csak keddenként van és a 12. héten ajánlják.Én korán telefonáltam és így kaptam időpontot,de szerintem nem olyan nagy a forgalom,hogy ne tudnának vért venni tőled akár holap is.
Szerintem most is telefonálhatsz:06/20-945-3558,nagyon normálisak és ugyis megkérdezik,hogy mennyi idős terhes vagy ugyhogy vagy holnap vagy a jövő héten mehetsz is vérvételre.
Szólj ha segítsek valamiben!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Már megint régen voltam, de sajnos nagyon beteg voltam mostanában. Először azt hittem, hogy csak egy sima megfázás lesz, de a végén elég magas volt a lázam, persze a dokinak fogalma sem volt, hogy milyen gyógyszert vehet be egy kismama, így semmit nem mert felírni, de szerncsére ma már sokkal jobban vagyok.
Voltam múlt héten genetikai kockázatszűrésen az Istenhegyi Klinikán. Nagyon aranyosak és rendesek voltak és az eredmény is negatív lett (1:26000-hez, hogy Down kóros a babám).

Niki,
Örülök, hogy túl vagy a vizsgálaton és egy kicsit sikerült megnyugtatniuk. Remélem a viszgálat eredménye is jó lesz. Mikor tudod meg az eredményt?

Timi,
Biztosan ennyit kéne dolgoznia egy kismamának? Nem kéne egy kicsit visszavenned a tempóból? Tudom, hogy ez nehéz, de a munkahelyeden is lehetnének egy kicsit megértőbbek.

Hát nekem is van már kismamanadrágom, de mentségemre legyen szólva, hogy úgy kaptam ajándékbe és tényleg sokkal kényelmesebb, mint a többi, amit már csak kigombolva tudtam hordani.

A még mindig "nádhás" Móni

Kép
móni23
 
 


Cicalány,
Majd egy hónapja kismamanacikban járok, főleg, ha intézni kell dolgokat. Van azért még ami rámjön, de úgy nézek ki, mint Natival a 6. vagy 7. hónapban. Mi lesz a végén?!

Tali: Cica-szólj, ha esedékes, aki pesti, sztem jól tud alkalmazkodni, nem? Én kb mindenhez tudok, csak akkor nem, amikor tanítok.
Kami, Sági, Az egyeztetést próbálhatjuk, nektek milyen időpontok felelnek meg?

Nevekkel hogy tudtok a párotokkal egyeztetni? Nekem még magammal sem megy. Kinyomtattam a névlistát és mindössze 8db lánynevet találtam, ami ok lenne. Persze ebből meg egy sem tetszik Robinak. Fiúneveket még nem olvastam végig, de a Knál járva még nem szerepel név a listámon :?

Kép KépKép
lorca
 
 


Szasztok!

E is szeretnek kismamanacit, epp ma mutattam a paromnak, hogy a hordohasam megtoltotte azt a nadragot, ami ugyan nem kismamanadrag, de eleg nagy meret volt - hat most szuk a hasa es mar ulni se jo benne :( A hetvegen asszem a nyakamba veszem a varost es kismamanadragot fogok keresni... Hol erdemes nezelodni???

Ma este jon a tesom Olacbol, nalunk fog aludni. Hurrahurra! Jo sokat fogunk dumalni... remelem azert alvasra is marad ido... Holnap mar megy is tovabb...

En is fogok tudni alkalmazkodni, nekem csak forditasaim vannak, de eleg jol banok mar az ejszakakkal... be tudom potolni a lemaradast...
kami
 
 


Kami:

CundA-nak van kismama részlege... egyszer-kétszer sikerült jó cuccokat elcsípni. Amúgy van egy csomó kismama bolt amik ilyen kisebbek, de szerintem irdatlan drágák. A CundA-ban is egy nadrág 7-10 000 forint között mozog, és a kis butikok még drágábbak.

A kismama.lap.hu -n van egy lista... de asszem én még egyikben sem voltam, így nem tudok ajánlani, mert az áraiktól már messziről elrettentem. Én a WestEndben a Gólyában vettem 3 nadrágot, azok is elég drágák voltak, de ott legalább találtam normálisakat, és ott fel is hajtják őket, hogy hosszúságra jó legyen, ami nekem fontos, mert a 165 centimmel általában minden gatya hosszú. Még mindig abból a kb 4 darab terhesgatyából gazdálkodom amit az előző terhességem alatt megvettem. Pont ma voltam újra a CundA-ban terhescuccokat nézegetni, de végül nem találtam semmit ami tetszett és jó méretben is volt...

Ezenkívül amit még ajánlani tudok, főleg a dúsabb keblű sorstársaimnak, az az Anita bolt a Kékgolyó utcában, mert ott vannak nagyobb méretű szopis melltartók. Nekem pl terhesség előtt D kosarasak voltak a melleim, terhesség alatt G lett belőle, szopi alatt pedig H. :oops: Sehol de sehol nem lehet ilyen kosarakat kapni, általában C-t meg D-t próbálnak rámtukmálni, de hát az röhej.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Lányok!

A Mammut I-ben, ha a Retek utcai bejárat felől mentek van a földszinten egy kézműves, pólós bolt valami fehérneműssel (azt hiszem Konkurencia) shréen szemben, ott láttam aranyos kismama nadrágokat 4000 Ft körül. Még meg is lepődtem.

Kép
Kép Kép
sildike
 
 


Ja, és azt is akartam írni, hogy a Corában szoktak lenni kismama rucik, de azokat csak nézegettem, mert mire rájöttem hogy van, addigra már nem kellett több ruha Zsuzsával. De gondolom az is még tűrhető árkategória.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


sági!
köszi az infót, akkor ma telefonálok!

moni!
jó, h jelentkeztél! gyors jobbulást kívánok!! gratula neked is a jó eredményhez!!!

lorca!
nevekkel mi is meglehetősen hadilábon állunk, de én sokat várok attól, amikor majd kiderül, h fiú v lány (remélem, nem csak a szülésnél :)) hátha akkor már könnyebb... bár ha most kéne dönteni akkor valószínűleg tamara/kelemen lenne a befutó.

kami!
én is a c und a-t javaslom, nekem onnan van mind a két nacim. 9ezer volt/db. csatlakozom rokicához, amit kismamaboltban láttam az mind drágább volt és a választék is sokkal kisebb. de állítólag a tescoban, auchanban is vannak kismamaruhák olcsón (én itt nem tudtam megnézni, mert a környékünkön nincs, de ha vlki jár ide vásárolni, beszámolhatna, h igaz-e a hír :?: )

majus3
 
 


Sziasztok Lanyok.

Megint panaszkodni fogok. Annyira melyen nem erdekel a munkam, hogy mar szinte fizikailag faj. Sajna ez a filing egyre gyakoribb es nagyon rossz erzes. En azelott a munka hose voltam, sokat tuloraztam, mindent megoldottam - es most a) elfelejtem, mit akartam 5 perccel korabban, b) ha gaz van, nem izgat, majd megoldodik valahogy, c) egyre kesobb jovok be es hamarabb megyek el... van hogy feloran keresztul teazok a baratnommel... csupa olyan dogok ezek, amik nem voltak ram jellemzok... ra se ismerek magamra... Most is itt ulok es bobiskolok (tegnap este sokaig neztuk a tv-t...) es ha belegondolok, hogy meg 2 egesz honapot igy kell megoldanom, sikitani tudnek... MICSINALJAK???

Tegnap este a furdokadban meseltem Zsebibabanak. A fekete malackarol es a hosszuszoru nyuszirol. En talaltam ki :) A parom meglerdezte, mit karattyoltam a kadban :) Mondtam neki, hogy hat a fekete mkalackas-hosszuszoru nyuszis meset. Nezett nagyot, hogy az meg mi. Erre elmeseltem neki is :)
kami
 
 


kami, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, valószínűleg még így is van akinél jobban teljesítesz :wink: és végülis ez is felkészülés az anyaságra vlmilyen formában... (de tudom, h zavaró én is észreveszem magamon néha, h nem vagyok a régi)

mese :P

sági!
bejelentkeztem, tényleg normálisak voltak, viszont igencsak elcsodálkoztam, h az uh (ami a honlapon sztm elég egyértelműen mint az első vérvétel "tartozéka" van megemlítve) plusz 10ezer forint. :twisted:
te kérted? mert elvileg azt mondta a csaj, h jó a "sima sztks" 12. heti uh is, mivel elvileg nyakiredőt mindenhol néznek.

majus3
 
 


Hali mindenkinek! Ismet en - kicsit nagyobb eletkedvvel. Beprobalkoztam a korhazban es kepzeljetek, megvan az AFP eredmenyem. Reszleteket nem mondtak telefonon keresztul, csak azt, hogy minden rendben. Penteken megyunk mozizni es mericskelni. HURRRRRAAAA!!! Mostmar csak a szules van hatra :))) (Remelem...)
kami
 
 


Sziasztok!
Nekem is a CundA-ból van a nacim és egy pedig a Westendből.Árban elég nagy különbséggel....
A talihoz tudok alkalmazkodni,nekem igazából bármikor jó vagy úgy csinálom,hogy jó legyen!!!
Kami
MITCSINÁLJ???Hát én annyi pénzt kapok betegen mint amikor dolgoztam és te még tudsz otthon is fordítani.És azért így is tud nagyon gyorsan telni az idő!!! :lol: :P :D
Május3
Ne haragudj,ezt elfelejtettem mondani,de én nem is kértem.Szerintem egy uh-ért sok az a pénz.Nekem pont úgy jött ki,hogy hétfőn voltam 12 hetes uh-n és kedden mentem vérvételre úgyhogy vittem azt a leletet.Na és mikorra kaptál időpontot?
Vendég
 


Hat betegen en nem fogok annyi penzt kapni, mint amennyiert dolgozom :) De nem is ez a lenyeg, hanem inkabb az, hogy mar megigertem a fonokanyuank, hogy dec 1-gyel megyek. Az a tervem, hogy 1-1 hetre kiiratom magam menet kozben es van meg 5 nap szabim is... az meg egy het... szoval a 2 honapbol lehet, hogy csak 1 lesz fizikailag... De mar ettol is olyan gonosznak erzem magam!!!!!
kami
 
 


Feledékenység!!!! :lol: Hát a lényeget meg nem írom.Voltam bent a munkahelyemen és a lányok kitalálták,hogy bent csináljunk egy uh-t.Annyira jó volt,olyan aranyos volt és még az arcát is eltakarta,úgyhogy nem zavartuk tovább szegénykémet!!!Annyira jó volt!!!! :oops: :cry: :P
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?