Sziasztok!
Húúúú, micsoda termékeny csapathoz tartozom!
Istennek hála.
Gabszi: Azt gondolom, hogy jobban csinálod, mint anno én, hogy saját gyártású kajcsihoz szoktatod a kicsi princessint.
Nem bíztam azokban a gyümikben, zöldségekben, amihez hozzá tudtam jutni, véletlenül sem vol egyik sem bio. Ez nem tartott tovább egy hónapnál és rátértem a főzőcskére.
És élveztem ám a pici láboskában való kevergetést.
Igazad van nagyon drága a bébiétel, és sokszor megy a kukába a fele. Így mi is csak akkor veszünk, ha megyünk vhová, illetve, ha olyat főzök, ami tényleg nem való még Gergőnek. Tegnap pl a húslevesből krumpli, répa, máj, + durumtészta, pici leves.
És olyan pocija lett a végére, hogy csak na!
Ma: túrós tészta tejföllel, durumtésztából.
Még az újját is lenyalogatta.
Úgyhogy tarts ki, nem baj, ha válogatós lesz a kislányod, legalább nem a gyorséttermekben fogja magát tömni folyton.
A probléma majd ott lesz, hogy a menyecske tud e majd olyan finit főzni, mint Gabszi anyóska?
Rkata: Ez a Csenge!
De édes lehet, amikor csak mondja, mondja....
Vincus gyönyörű !
Lehet majd a csajokat levakarni róla.
Rayo: Még élek, Gergő alakul, bár vannak húzós éjszakák.
Akartam kérdezni Tőled, hogy Regi próbál már egyedül enni? És a poharazást mikor kezdtétek? Mi is próbálgatjuk, Gergőnek tetszik is - a pohár harapdálása.
Marci anyu: Hát, igen, van már télre pár overálunk.
Mostmár osztályozom, színre, vastagságra, ....
Gyönyörű a Lilikuckó.
Mostmár minden kész, igaz? Akkor: Liliiiiii!!! Jöhetsz !!!!!!:)
Süni: Nagyon vagány kispasid van
Ha bármit veszel, szerintem osztd ( így kell írni ezt a szót?
)szét az árát, nehogy Neked kerüljön pénzbe bármi is
Madri: Lassan lehet lejjebb tenni a kiságyat.
Tündéri Dávid baba
Megnéztem a kanalat, ugyan olyan, mint a Nestlés, csak Milupa. Úgy emlékeszem, azt levélben kaptuk a Milupától.
Próbáld meg itt, hátha küldenek.
http://www.nestle.hu/login.asp?mf=/ugyfelszolg.asp
Jiny: Védőnéni is cserére szorul
Szerintem azért a reflux ad némi okot a körültekintésre, mármint hús szempontjából.
Boszi: Tényleg szerencse, hogy nem Téged kérdeztek meg Bobi "sorsával" kapcsolatosan.
Milyen dili emberek vannak !
Azt sem tudják, mit beszélnek.
Nekem a szomszéd néni azt mondta pár napja:
Megmentettétek ezt a gyereket a családjától.
Mondtam, hogy mi vagyunk a családja és Gergő mentett meg minket a boldogtalanságtól.
ÍGY GONDOLOD? és berohant a lakásába.
Valami rosszat mondtam?
Csajok! Eldöntöttem, hogy nem szenvedek attól, hogy Gergő nem akar négykézlábizni. Ha dyslexiás lesz, az lesz, ha nem tud rajzolni majd, nem tud. Én akkor is imádni fogom. és nem gyötröm tovább, mert mihelyst elkezdjük a tornát, azonnal óriási könnyket eregetve zokog.