Sziasztok
Itt vagyok gyorsan, de még mindig nincs sok időm a gép elé kerülni, de ez van, majd jön a tél és szép békesen itt ülök majd a hintaszékemben, mig alszanak a skacok és majd győzzétek olvasni hogy mennyit is irok
Jah hogy ezt csak álmodom, sebaj
Talin nagyon jól éreztük magunkat, még jutott egy két szóváltásra is időm az igazi királyság volt
Dani most fogjuk rá egész nyugis volt, eltekintve attól hogy jól megszeretgette Botit, és hogy Vincét el akarta ütni, remélem mindketten megbocsájtják neki és már rég el is felejtették
Timi
Úgy örültem nektek, hogy végre tudtunk talizni, igaz beszélgetni már kevesebbet, de ami késik nem múlik. Nagyon helyes a kis családod.
Lilla
Jól tetted hogy kimozdultatok, kell mindkettőtöknek a levegő. Remélem már sokkal de sokkal jobban vagytok és segitenek a gyógymanók a gyors gyógyulásban.
Kgk
Kinga küld el az adataidat a mailcimemre és beraklak a táblába , név, cim, telefonszám, emailcim, és elküldöm neked a többiek adatát is igy könnyebben fel tudod venni bárkivel a kapcsolatot.
Boti nagyon édi volt, tetszett ahogy probálta felfedezni a világot. Majd ha végre nálunk lesz tali akkor tuti többet fogsz majd beszélgetni a csajokkal, mert akkor nem tud majd megszökni a fiatalember
Cserági
Én is üdvözöllek körünkben és bocsi hogy úgy érezhetted véletlen magad hogy észre sem vettünk, remélem megbocsátasz nekünk.
Először is gratula Pankához, majd tegyél fel a kisasszonyról képet hogy gyönyörködhessünk benne.
Szopi:
Ha nagyon éhes a manó akkor nyugodtan szoptasd meg és utána rakd tisztába, nem kell ragaszkodni hogy elötte legyen. PEtit én is csak utána tettem, mert sokszor pont szopi alatt alkotott hatalmasakat és igy elég tesco gazdaságtalan lett volna a pelenka felhasználásunk, mert még se üdülhet a következő etetésig a kakiban szegénykém. Legtöbbször nálunk is bealszik a szopi végére, igy volt hogy észre sem vette hogy tisztába raktam aludt tovább
Sőt egy időben olyat is csináltam mert hasfájós volt a fiatalúr, hogy a tul moho evészetet megszakitottam, büfi, tisztába raktam és ugy folytattuk a szopit, a végén édesdeden aludt:)
Cumi kontra ujjszopi, ehhez igazán nem tudok hozzászólni, mármint olyan szinten, hogy nálunk Daninál kikapcsológomb volt a cumi, majd egy idő után már nem is kellett neki, szal nem szokott rá abszolut, sőt ő az ujját se szopta, mostanában csinál olyat hogy a gondolkodáshoz bekapja. PEpe abszolut nem fogadja el a cumit, az elején probálkoztam vele, de mikor rájött hogy abból aztán semmi nem jön ki egy jó kora ivben kiköpte, nah azóta se használjuk. A cumisüveggel is bajba vagyok, mert az se nagyon fogadja el. Viszont az ujját megtalálta és van hogy azt szopizza, hála nem folyton, csak rapszódikusan használja. Lehet hogy olyan lesz mint én voltam, mert én is szoptam az ujjam, viszont jó sokára szoktam csak le róla. Emlékszem még rá hogy milyen bütykös volt a hüvelykujjam. Ha Pankát megnyugtatja akkor szopizza csak nyugodtan. Tudatosan majd csak ugy 4 v 5 hónapos koruk tájékán kezdik használni a kis kezüket, addig csak felfedezik hogy van, meg ugye a fogzásnál akár a két kezük is kevés hogy bedugják a szájukba
Jutka
Ksözi szépen a fotókat, nagyon jól sikerültek, jó volt meglesni ujra
A kavicsozók különösen aranyos. Irigyellek hogy a fiad ovis, jó azért egy kis pihi napközben, márha a lányod mellett lehet:):)
Prücsök
Tündéri a vödrös kép, nagyon tetszik. Elmehetne modellnek a lányod, tuti jó reklámkép lenne a vödörnek:)
Sára
Vincécskét ruhástúl tetted a mosogépbe?
NAgyon édes volt ahogy felfedezte a környezetét, és igazi pasi, mert folyton szerelni akarta a babakocsit
Nah most ennyi voltam és dugultam, mert felébredtek a fiuk...aki kimaradt annak dupla puszi jár és majd folytatom a sort...
puszi
ÁGi és a fiúk
Ui :
Törpesz
Ez egy klinika, igy sajnos alternativ szülési módok nagyon nincsenek támogatva, nagyon szépen , korszerűen felszerelt szülőszobák vannak, hozzáértő orvosokkal és ápolókkal. Az emberi oldal természetesen változó, kinek ki jön be. A babák 24 órában veled lehetnek, ha te ugy szeretnéd, max vizsgálatra és fürdetésre viszik el őket, 5 ágyasak a gyerekágyon a kórtermek, a fürdő és a wc bent van. Radványi doktornővel kapcsolatban keress rá a topicban hogy ki szült nála és kérdezd őt. NEkem csak elmondás alapján van tapasztalatom vele és az pozitiv volt, akivel együtt feküdtem most februárban a gyerekágyon az nagyon meg volt vele elégedve.