Sziasztok!
Kami
Valóban 0,8 és 2,5 között megfelelő az AFP értéke. Ebből már nagyon okos vagyok.
Nekem augusztus közepén kellett volna mennem másodjára védőnőhöz, de nem voltun itthon, és azóta nem mentem. Mellesleg én sem hiányzom neki annyira...
Viszont az már nagyobb gáz, hogy a 14 hónapos fiam sem.... Jó, mi? Fő a gondoskodás...
Nődokihoz egyébként én is havonta megyek. Csak most szaporodik egy kicsit...
Ja, láttátok reggel az RTL Klubot? Nos, a doki, aki az uh-ról beszélt segítette világra az első fiamat, és ha Isten is úgy akarja, akkor ő segít a kislánykának is!
MÁr én is érzem a mocorgást odabentről. Viszont elég későn, mert csak a 20. héten kezdtem el érezni, pedig Palikát már a 17.-en éreztem. Ez mondjuk lehet attól is, hogy nem igazán van időm figyelgetni...
Nevek
Nekünk már régóta meg van a két lehetséges lánynév. Eszter vagy Kitti. Még van időnk eldönteni. (remélem...
)
Eldöntöttem, hogy ma délután csak gyümölcsöt fogok enni, ugyanis péntek óta felszedtem 1,5 kg-t.
Nagy idegességemben és bánatomben non-stop ettem...
De kénytelen voltam megváltoztatni az elhatározásomat... Ugyanis annyira éhes voltam, hogy már fájt a gyomrom. Megettem egy tejfölt egy kicsi kenyérrel, és rögtön minden rendbe jött.
Nos, zárom regényem...
Jó éjszakát nektek
ui: Holnap megyek a vizsgálatra, félek rendesen, úgyhogy drukkoljatok... Utána nem jövök egy hétig, mert feküdnöm kell, de majd jövök.
Puszi