Sziasztok
Mi is megyünk holnap a terveim szerint, csak még az nem tiszta hogy bkv nagy tengerével, vagy apától lenyúlt harci zsigánkkal:)
Lilla
Évi emlitette, hogy lebetegedtetek:( nagyon sajnálom, hogy végül elkapta a bacikat Bálintka. Küldöm a gyógymanókat ezerrel Nektek.
Gyöngyusz
Édes lehetett a lakodalmasra ropva Zozi:):)
Én láttam a műsort, azt is amikor nyert a doktornő, és a ma esti riportot is róla.
Azért néha néha meglephetsz minket Zoziról egy két szösszenettel, ha időd engedi.
Júlia
BKV horrort ne is emlegesd, két gyerekkel egyedül elég kacifántos, nekem mondjuk az már hatalmas segítség, hogy Dani már önállóan közlekedik. Lányokról már olyan régen irtál és tettél fel képeket, hiányoznák ám nagyon.
Ami meg a spiccet illeti ez tök megfelel az életkornak, idővel szépen lerakja a kicsi talpát és azon fog közlekedni, amugy is érdemes majd amikor önállóan megy már elvinni ujra csipőszürésre, hogy megnézzék a tartását és járását.
Prücsök
Csodaszép a lányod, nagyon édesek róla a képek. Holnap akkor ti is jöttök
Dorka
Wow gratula felálláshoz, és persze a fél évességhez is ám. Tuti nem véletlen az a felállás, Dani is anno igy kezdte, csak ő a kiságyban 5 és fél hónaposan, utána már nem volt megállás, az más tészta hogy azóta se:):)
A sudocram nagyon jó szolgálatot nekünk is mindig anno, szinte egy használat után már látható volt a javulás.
Remélem azért sikerül holnap nektek is eljönni, jó volna ujra találkozni.
Timi
Csini a lányod mint tigris:) Zsoltika és édes, és ne felejtsük ki Hanna babát se, szép gyereked vannak. Én is várom már a holnapi talit, hogy végre élőben is talizhassunk
Anid
Ilyen szép lányról el se hiszem hogy annyit sir mint amennyit mondtad
, az a kéztartás csucs
SAjnálom hogy nem tudsz jönni holnap, de reméljük a következő már igen és megcsodálhatjuk élőben is Katát.
Évi
Örülök hogy hatnak a szerek és csökken a pocifájás. Hidd el hogy három hónapos kor után már nem is fogsz rá emlékezni hogy volt ilyen időszakotok is, sőt az első kacagások, igazi mosolyok mindent elfeledtetnek.
Brigi
Addig gondolkodtam a dolgon, mig végül annyira késő lett hogy már nem akartalak telefonon zavarni, igy itt irom le hogy ha esetleg van erőd és persze kedved hozzá, gyere el te is és akkor tudunk veled beszélgetni és mégis kimozdulsz egy kicsit.
Én most kicsit fáradt vagyok, kölkecek leamortizáltak, ma apátlanul vagyunk éjszakára, mert leltár van apamaciéknál, igy kicsit kacifántosabb volt a fektetés, de hála már alszanak mind a ketten.
Egy friss kép Pepéről :
Msot mennem kell mert Pepe felébredt és sir
sok puszi
Ági és a fiúk