Új privát üzeneted érkezett!

jujjj babszika én is örülök, hogy írtál ...már azt kezdtem hinni megettek a béosztályosokkkk-hi-hi-hi :lol: jó kis vicc mi??
na jó, már várom, hogy jót is írkálj nekünk rdága babszika!!
te mindig lelket tudsz önteni a kis csapatba :shock: bizony ám :!:

odry, de jó neked, de igazad is van, amikor PIHI akkor PIHI és kész :!: jól tezsed...és remélem az amit írtál jó lesz és sikerrel jön meg a párod :P

numato, bátran írj! gyere sokszor! puszika neked is :wink:

wandrea, te nem írtad kinél vagy , pedig érdekelne :lol:
drukkolok a kicsikért :!:
kicsiboris
 
 


asszem már mindenki csicsikál :shock:
kicsiboris
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkokat, nagyon bízom, csak már megint kezdem, hogy félve megyek wc-re :? Pedig most nagyon elhatároztam, hogy sikerülni fog! :lol: Még mindig, vagyis folyamatosan fájdogálok, kicsit olyasmit érzek, mint amikor megvan, de mégsem ugyanaz. Tényleg szorítsatok, most minden pozitív dologra szükségem van - leginkább egy pozitív tesztre! :lol:
Kicsiboris,
nekem Mánfai csinálta a stimumat, de szabira ment és Várnagyhoz kerültem. Mindketten nagyon szimpik, teljesen meg voltam velük elégedve. Várnagyhoz kerültünk volna inszemre is a lombik előtt. Nagyon remélem, hogy jövő héten már elmondhatom, jóóóóóóól megcsinálták nekem ezeket a babókat :wink:

Odry,
végül is nem mentél Németbe? Nagyi kényeztet még? :D

Babszi,
ne hagyd magad! Én mindig azt mondom, ne engem akasszanak ki, nem én vagyuk az anyjuk :D Azért nagyon örülök, hogy az első hetet kihagytam, majd hétfőtől aztán tekerhetek ezerrel...

Csajok,
ti milyen gyogyit vagy szurit kaptok inszemnél? Igaz, hogy a closty cisztákat csinál? Van olyan közületek, aki inszem előtt uh-ra járt gyogyi vagy szuri mellett, de spontán próbálkozott, nem inszemmel? Na, ezt jó bonyolultan írtam le :D remélem, azért érthető...
wandrea
 
 

 
 

Sziasztok, jó reggelt!

tegnap jól lemaradtam, otthon meg nem működött a net rendesen.

Kicsiboris, nagyon köszi a bíztatást, :wink: húú,én még asszem ahogy itt olvasgatok, igencsak az elején tartok, és már most izgulok, de asszem ez természetes, nem?
nincsenek tapasztalataim, mert még nem volt sem inszem. sem semmilyen beavatkozás, még gyógyszeres kezelés sem, mert most megyek holnap a 24.napi vérvételre, és még hátravan a HSG vizsgálat, és csak utána konzultálunk a dokival, hogy mi is legyen.

szeretném mindannyiotoktól megkérdezni, hogy ti mennyire meséltétek el munkahelyeteken vagy másutt ezt az egészet? úgy értem, nem mindenki toleráns, sőőőt...de ugye ez nekünk mindennél fontosabb, viszont kicsit kényes téma is....szóval, kicsáncsi vagyok, ti hogyan rendezitek a "szemfüles, érdeklődő, kotnyeles, mindent tudni akaró" kollégákat, ismerősöket, nem közeli barátokat, rokonokat...

a másik, nektek mindig ráér(t) a délelőtti vizsgálatokra a párotok, férjetek? mert nálunk a munkahelye miatt ez elég nagy gond, és ez elszomorít... na jó, megyek egy kicisit dolgozni :) írjatok, jelentkezzetek, mindenkinek drukkolok, és gondolok rátok

odry, mi újság?


numato
numato
 
 


numato, szerintem tuti normális mindenfajta aggodalmaskodás ez előtt az egész előtt , én értem. nálam is az volt, hogy másfél, évi próbálka után sem történt semmi a szüleim amikor dokihoz fordultam nem értették :roll: aztán most már értik és szurkolnak nekem.
más. nagyon megbántam, hogy barátnőmnek, anyósoméknak elmondtam, az a barátnőm közölte egy kellemes vacsi közben, hogy ő útálna gyereket és nem is érdekli ez az egész, a pasim előtt 'eljátszotta a nagyasszonyt/szűzlányt, szóval azóta ezerszer meggondolom, kinek mit. anyósom meg azt mondta, hogy ha nem jön össze akkor nem jön össze :twisted: :evil: :roll: :shock:
de ez annyira kiakasztott, hogy asszem nem fogok velük erről beszélni, basszus lassan 3 éve küzdünk erre ő így ragál... :cry:
a munkahelyen szerintem senkire sem tartozik, max a főnökre ha összejön :lol: a műtéteknél/vizsgálatoknál ki lehet találni valamit,
pl. fogorvos, elutazunk, vagy ha nagyon gáz mert bentfekvéses (nálam volt ilyen) akkor apróbb nőgyógyászati műtét...kb.
a párom amíg 'genya helyen dolgozott, összehozta valamilyen városi 'feladatával a vizsijeinket, vagy elkérte magát simán.
persze volt, hogy nem örültk, de ezzel nem kell törődni, mert a célunk a legfontosabb, de nem :?:
kicsiboris
 
 


wandrea, remélem én is, hogy ügyik voltak nálad :!: :!:
én egyiküknél sem voltam még, mert nem volt még inszemem, sajna eben most nem tudok semmi okoskát írni neked...
nekem 'csak UH-s ciklusfigyelésem volt (utáltam)
kicsiboris
 
 


Sziasztok!
kicsiboris, a versed szerintem olyan kedves, jól eltudom képzelni mondjuk egy kép alá szövegnek, vagy egy borítóra, bár sajnos nem vagyok nagy versolvasó., :D
a vérzéssel kapcsolatban igazad volt, elmentem UH-ra és hazaküldött az orvos, hogy akkor menjek csak a a piros piros és nem barna, köszi (majd holnap megpróbálom újra) :roll:

babszi, köszönöm az inszemmel kapcs. infokat! :lol:

wandrea, mondok egy imát érted (én hiszek benne, nekem segíteni szokott), nagyon szurkolok! :wink:

numato, azzal mi is gondban vagyunk kinek mit meséljünk el. Eddig otthon, munkahelyen mindenki aki kérdezett megkapta az aktuális helyzetre vonatkozó választ. Most, hogy elkezdjük az inszemet megbeszéltük senkinek egy szót sem, még a szüleinknek sem. Sajnos az anyukáink igen szószátyárak, vidéken sajnos gyorsan terjednek a dolgok és én ettől piszkosul kivagyok. Úgyhogy most nekik spontán próbálkozunk, hiszen a minden rendben van állapotra nem adnak gyógyszert (úgy tűnt elhitték).
A munkahely az sajnos rázósabb, bár az én főnökeim szuperek. Ők tudnak mindenről, hiszen sokszor kiszámíthatatlan mikor kell egy 1/2 napra eltűnni, én viszont nehezen füllentek. Ők még szurkolnak is nekünk. A többieknek, megy a hasbaakasztós duma, bár ők is tudják ha eltűnök az azért van mert orvoshoz megyek. :roll:

Szép napot Nektek!
bbilona
bbilona
 
 


sziasztok, bbilona és kicsiboris, tökjól esett, hogy reagáltatok, egyébként hogy lehet itt folyamatosan társalogni, ha bejelentkezünk akkor a lapon automatikusan "megjelennek" az újabb és újabb hozzászólások?
nna igen, nálam főnöknőm tud mindent, mert majdnem végigcsinált egy ilyet, de a párja közbeszólt...szóval ő megérti, a többiek meg csak annyit tudnak, hogy kicsizgálásokra járok...ezt is azért "kellett" közölni, mert az egyik kolléganőmmel megcseréltek mindket(én kaptam a nyugisabb irodát), szóval tök jó megértő főnököm van,de persze emiatt hallom a pletykákat....na mindegy, otthon csak a 2-2 szülő és a húgom tudja, a barátainkat én sem akarom beavatni, ez eléggé intim dolga az embernek, nem?
kicsiboris, ez a legszentebb dolog, az biztos, dehát a fizetés is fontos, ha babát szeretnél, és a férjemnek elég idióta a munkahelye, nemigen van náluk szabadnap meg ilyen luxusok:)

bbilona, ti hol tartotok? kicsiboris, a ciklusfigyelés már gyógyszeres kezelés után jön?

további jó munkát, jó pihit, szép napot, holnap megint megyek vérvételre BMC-be...hajrá sorbanállás! :lol:

puszi nektek
numato
 
 


numato,
mi túlvagyunk a BMC-ben a vizsgálatokon minden ok, most kezdődne a stimuláció,csak sajnos gondban vagyok a menstruáció 1. napjával. Az orvos szerint a 2.,3.,4 napon kellene menjek ott megmutatják az első szurival hogyan is kell ezt csinálni majd kb 10 napig önmagamnak kell csinálni és eztán jöhet az inszem, Ennyit mondott röviden az orvos.
Mi is gyerekcipőben járunk még itt, de a Szabolcs utcai andrológián már őskövületek voltunk (bár ott egy év után megkérdezte az orvos: Találkoztunk mi már?).
Amikor regisztráltam beixelhettem valamit, mert amikor válasz érkezik akkor, kapok egy e-mailt.
Én egyébként ha van egy ksi időm ide jövök kíváncsiskodni, és bár nem írok sokat, de jó olvasni a többiekről, nemtudom hogyan, de erőt ad.
Neked is szép napot!
bbilona
 
 


numato,
mi túlvagyunk a BMC-ben a vizsgálatokon minden ok, most kezdődne a stimuláció,csak sajnos gondban vagyok a menstruáció 1. napjával. Az orvos szerint a 2.,3.,4 napon kellene menjek ott megmutatják az első szurival hogyan is kell ezt csinálni majd kb 10 napig önmagamnak kell csinálni és eztán jöhet az inszem, Ennyit mondott röviden az orvos.
Mi is gyerekcipőben járunk még itt, de a Szabolcs utcai andrológián már őskövületek voltunk (bár ott egy év után megkérdezte az orvos: Találkoztunk mi már?).
Amikor regisztráltam beixelhettem valamit, mert amikor válasz érkezik akkor, kapok egy e-mailt.
Én egyébként ha van egy ksi időm ide jövök kíváncsiskodni, és bár nem írok sokat, de jó olvasni a többiekről, nemtudom hogyan, de erőt ad.
Én is megyek a BMC-be holnap, reménykedem hátha pénteken nincsenek olyan sokan (kedd, csütörtök egész kevesen vannak).
Neked is szép napot!
bbilona
 
 


Bocsánat, véletlen kétszer töltöttem fel!
bbilona
 
 


Sziasztok!

A párom elment én maradtom. A mami csak holnap jön,ma a húgom, de kezdek önálló lenni :lol:

Wandera!
Van valami híred? Nagyon frászben vagyok, érted!!! :roll:
én már írtam,hogy inszem előtt clostyt kapok,nekem eddig nem volt tőlle bajom :shock: aztán inszem elött szurit,hogy tutira legyen tüszőrepedésem.
Én nem kapok útánna semmi gyógyszert,míg másnál olvasom,hogy szokott kapni.Magamtól szedem a folsavat és az elevitet.Ahogy vége a clostynak,be kell mennem uh-ra,van hogy 2-3 napon keresztül és amikor jónak látja,akkor adja a szurit és közli holnap-holnapútán inszem.A gyógyit 5. naptól szedem 2 szer 1-et. Ennyi


Bbilona!
Üdv itt nállunk! Kívánom,hogy elsőre sikeres legyen az inszemed!


Numato!
Alakulok :lol: Én nem nagyon javaslom,hogy elmeséld :(
Én azt gondoltam milyen simán teherbe tudok majd esni.Amikor megbeszéltük,hogy nem védekezünk jöjjön a baba,akkor szépen elkeztem róla beszélni és kerestem a munkahelyemre az útánpotlást. :? Aztán telt az ídő 6 hónap útán kezdődtek a kivizsgálások és nagyon szar volt hallgatni,hogy mikor lesz baba?
- hogy áll a projekt és sorolhatnám.... :twisted:
Akivel olyan viszonyban voltam azt megkértem ne zaklasson ilyenekkel,majd ha eljön az ideje úgy is kiderül. :oops:
Az inszemet én is a férjemen kivül a legközelebbi munkatársamnak mondtam,de kár volt :evil:
Szóval,ha netántán nem kapod meg a babát olyan gyorsan,ahogy azt mindannyian reméljük egyre nehezzebb,ha kérdésekkel halmoznak. :x Ha nem beszélsz rólla akkor is lesznek kérdések,hisz azt gondolja mindenki,hogy házasság és útánna egyből jön a baba. Eszükbe se jut,hogy esetleg te nem rögtön tervezed :?
Tehát kellemetlenné válhat a dolog és van így is elég bajunk! :
wink:

Kisboris! Babszi!
Igazam van? :shock:
odry
 
 


Bbilona,
köszönöm, reméljük, meghallgatásra találsz...

Kicsiboris,
miért utáltad az uh-s megfigyelést?

Odry,
még nem tudok semmit és mint mondtam, nagyon erős leszek és nem tesztelek! :D Ha kibírom... Ugyanúgy fájdogál a hasam, nem tudom, talán az utro-tól, mert így visszagondolva, azóta érzem. Lelkileg sokkal jobban viselem, mint múlt hónapban és ez nagyon jó. Csak lenne már hétfő!!!!!!!!!!!!! Na és egy pozitív tesztem :lol:

Numato,
nekem nem frissül a lap folyamatosan. Többször bekukkantok és akkor látom, hogy írt-e valaki.
wandrea
 
 


Wandera!
Hát!! :shock: Nagyon szeretném ha babásodnál !
Az első inszemnél én sem teszteltem,de rögtön amikor eljött az ídeje,éreztem,hogy sajna nem sikerült. :(
A másodiknál nagyon bíztam és hittem is a sikerét :oops: és akkor teszteltem és nem lett pozítív.Mivel nem jött meg csak a tesztelés útán 2-3 napra,megint elkeztem bizni,hogy hátha nem volt jó a tesz,de sajna jó volt :cry:
Szóval szar csalodni és ezért is viselem a ' lelkemen " :wink:
Neked az első baba? Hú nagyon izgulok érted!


Numato és Wandera!
Amikor írok az elküldés útán vissza áll erre a helyzetre és teszek - veszek és ha valaki ír azt én látom. Tehát tölti


Babszi!
Egyszerre megyünk inszemre?


Sapé!
Mióta kismama,csókolom,nagyon el van veszve :lol:
Van valami hír? Voltál uh.-on? Kaptál képet? Tedd fel!!!
Köszi! Puszi
odry
 
 


Odry!
jövő hét beültetés!
neked is a legjobbakat!
lola29
 
 


Lola!

Húúha!!
1000 el gondolok rád és nyugi ,most sikerül! :wink:
Sapé megtörte a jeget és ősz van :lol: állítása szerint ilyenkor fogamzóbbak a nők :shock: Most szépen sorba mindenki megy és tök jó lenne sorban babásodni.
Aztán nyitunk egy fénykép tárt,hogy a ' sikeres inszemes " topik BABÁI :!:
Addig is gyere és hajjrá :wink:

Pusza
odry
 
 


lola :!: de jó. már alig várom a jó híreidet :lol: sok sikert :!:

wandrea, a hüvelyi uh-t nagyon nem szerettem...volt, hogy négyen álltak szemben a *-mal..és ez azért olyan megílázó, hogy mindenki bekukkant amikor amúgy is vacak helyzetben vagy..
mag volt, hogy más doki csinálta, mert az enyém (már írtam róla)
'NEM ÉRT RÁ' és ilyenkor olyan személytelenné vált az egész, nem mondtak semmit stb..
nagyon-nagyon gondolok rád a hétfőim teszt miatt :lol: :!:
türelem :oops:

odry, ez megint egy nagyon jó ötlet tőled :wink: sikeres inszemes babák :lol: tök jó! és örvendek, hogy jobban vagy :roll:

babszika????
kicsiboris
 
 


Jó reggel!

Nagyon jót aludtam :o ( ez ásítás lenne ) :lol:
Ma már probálok dolgozni :shock: Majd látjuk,hogy bírom.


Kisboris!
Rettentően telik ám az ídő, Te nem így gondolod :?:
Pár hét és én írom,hogy ' legyetek velem " ,aztán Te !!!! :wink:


Gyönyi :?:
Nagyon el van tünve magácska... Remélem jól vagytok! :roll:
Talán nyaraltok? :?
odry
 
 


Sziasztok!

Sok puszi mindenkinek! Örömmel látom a megtört jeget! gratula a ksimamáknak, a várakozoknak meg kitartás, ez az ősz varázslatos lesz lányok!

május-június-júliusban elárazstjuk a szülészeteket!!!

Hajrá mindenkinek!

képzeljétek barátnőmnek poztiv lett a tezstje (együtt kezdtük) ez is jó jel!

:)
Vendég
 


na, legyekmami, már azt hittem , hogy nem is írsz nekünk :cry:
de jó,látni újra a mi jó kis topikunkban :lol: gyere gyakrabban léccccccci, had tudjuk mi van veled :shock:
tetszik a jóslatod.....legyen így!neked is sok sikert, te hogy vagy most, írj :wink:

odryka, remélem is, hogy már jobban leledzel :lol: hááát az az igazság, hogy én most telhetetlenke vagyok...nekem nem elég gyorsan telik az idő, sajna...ezek a hőhullámok nagyon sz*-ok,
de most, hogy írtad, jobb kedvem lett 8)

bbilona, örülök, hogy szeretsz minket olvasni, te is írj magadról, remélem gyorsan túlesel a mai napon :lol:

sapé :?:


csajszikáim :!: :!: de jó is lenne ha nyárig bebabásodnánk :lol: :lol: :lol:
kicsiboris
 
 


Kisboris!
Úgy legyen,de akkor már a karjainkban tartsuk öket :?:


Lmami!
Remélem nem gond,hogy érdeklődtem ,amott mm :oops:
Ez egy jó jel,akkor jó egészséget a barátnődne
k!

Lehet,hogy tényleg van valami abban,hogy ősszel könnyebben megy ez a baba dolog :shock:

Babszi!!!!!!!!
Képzeld most kaptam sms-t a páromtól. Felmentették a barátunkat,mert a sértett ellentmondásba keveredett. A férjemet be se hívták,még jó hogy nem mentem el :?
odry
 
 


Odry!

dehogy baj! Nem hiszem hogy külön kasztok lennének itt, legalábis remélem :)

NA én épp ciklus közepén járok...várom az ovulációt sok sok szeretettel..:) Lh teszttel nézem még egyenlőre semmi, de closti is volt ahónapban remélem lesz..:)

párom is volt vzsgálaton neki szupik lettek az eredményei hálsitennek! :)

az én hormontükröm meg mán soha nem akar elkészülni már két hete várom...:( sok a dolog a laborban ugy láccik...:)

nektek mennyi idő volt???én vagyok csak türemetlen?? (a 2 napi full hormonvizsgálatról bezsélek ugyebár...:) )
Vendég
 


Lmami!

Ezek csupa jól hangzanak! Akkor a hétvégén ki se jöjjetek az ágyból :wink:
A hormonvizsgálat nállam a 3.-14. és 21. napon volt. Mindig mikor mentem akkor írták rá az eredményt,kivéve az útolsónál,de nem kellett rá heteket várnom.

szóval: pihi és csak a szerelem legyen képben most!!! :lol:
odry
 
 


numato, remélem te is olyan gyorsan végeztél ma a BMC-ben mint én.
odry, köszönöm a jókívánságot, nem is lehet másképp (próbálok így hozzáállni)
kicsiboris,
hát én úgy belejöttem hogy írok ha kell ha nem, olyan jó "beszélni" róla. Szerencsére nem voltak sokan, jó ciklusnapon is mentem. Holnap kell elkezdenem a szurit, és pénteken kell újra uh-ra mennem. Kicsit tartok ettől az öninjekciózástól, hiszen még sosem csináltam ilyesmit, és félek a hormonoktól is.
De a mi kis családunk bátor nyúlak 2fős csapata, úgyhogy nem pánikolok.

Mindenkinek (lola, odry, wandrea első helyen) minden jót, szorítok!
Szép napot!
bbilona
bbilona
 
 


odry, de örülök a németországi 'kaland lezárultának!!
szupi és tényleg jó, hogy maradtál, csak a kis baleseted kimaradhatott volna nem igaz :P

bbilaon, ne félj a szuriktól (igaz én könnyen mondom...)
és ha nem megy a beadása akkor menj el egy dokihoz szerintem, biztos beadják :lol:

legyekmami, jó hétvégézést nektek, mindent bele ezerrel :!: :!: :!:
a hormonvizsi eredményét én akkor kaptam meg mindig amikor mennem kellett a dokimhoz, nem igazán értem ezt a 2 hetes csúszást...nem lehet megkérdezni, hogy meg van-e :?: :?:
ráadásul tök fontos lenne most...
kicsiboris
 
 


Odry,
remélem a "sikeres inszemesek topik babásai" topikba (na, de lükén hangzik) felvesztek engem is lombikost, mint kakukktojást :oops: :D
Milyen jó, hogy nem mentél a pároddal. Most mérgelődhetnél a felesleges út miatt.

Bbilona,
a szurikat könnyen be lehet adni. Én is féltem előtte, de semmi pánik. Annyira kicsi a tű, hogy szinte észre se veszed és már túl vagy rajta :D
Hányadi napon vagy?

Kicsiboris,
az uh-s dolgot megértem. Tíz éve, amikor a kisfiammal voltam terhes, még nem is volt hüvelyi uh. Erre egy éve kb. megyek dokihoz, ciszta gyanúval, azt mondja feküdjek le. Na, már ez fura volt. El is röhögtem magam, amikor elővette a botot :lol: Azért közöltem vele, hogy még nem voltam ilyen uh-n, hogy ne nézzen idiótának :D
Hány hónapja szünetelsz már?
wandrea
 
 


Wandrea!
Na ná!!! :wink: Csak így egyszerűbb a címe......
De a lényege az,hogy nehéz út és sok kíhívás útán megkapjuk Őket :P Adhatnánk olyan Címet - A régen várt babák -


Bbilaon!
Akkor mikor is mész inszemre?
Ne félj a szúritól a cél érdekében úgyis lesz bátorságod!
Én csak e hó 28-29. körül megyek inszemre,Te hamarabb mész. Azért köszi a drukkot!


Kisboris!
Talán nevezzem sorsnak :?: :P


Numato!
Merre vagy?
odry
 
 


Tényleg!!!????

Most rengetegen megyünk inszemre :shock:

Málna???


Csajok nem tudna valaki ide is egy táblázatot csinálni???

csak könnyebben tudnánk észben tartani a dolgokat :roll:

na ki lesz az az ügyi? én ne mert béna vagyok ehez :oops:
odry
 
 


wandrea,

ha a piros napokat kell számolni akkor ma van a második. Ha már a barna is számít akkor a 9.,. A piros napok száma lesz a jó, az uh szerint. Köszönöm a bátorítást!
bbilona
 
 


odry, igen lehet hogy előbb megyek, bár őszintén szólva fogalmam sincs mikor. Pénteken lesz egy uh, gondolom akkor kiderül. Te honnan tudod így előre a napját?
bbilona
 
 


Bbilona!
A ciklusommal semmi gond,így órát is állíthatnék hozzá :lol:
Így ha nem hagy cserben,akkor jövöhéten megjön és aztán 2 hét.
Nekem a doki azt mondta,hogy csak a konkrét vérzéstől kell számolni :?
odry
 
 


Bbilona,
a dokim azt mondta, amíg barna, addíg az nem vérzés. A mensi mindig piros és sokkal több is. Csak akkortól kell számítani az első napot. Azt is mondta, aki barnázik a mensi előtt, annak mindig valamilyen hormonproblémája van és hogy néhányan középidőben, a peteérés körül is barnáznak.
Mielőtt a lombikot kezdtük, azt mondták Pécsen, ha este jön csak meg 6 után, akkor másnaptól számítsuk csak az első napot.
wandrea
 
 


Odry!

Itt vagyok, csak nem tudok sűrűn gép előtt ülni :?
Támogatom az ötletedet :lol:
Aki ritkábban tud benézni, mint én, az tudná hogy mi a pálya 8)

Puszilok Mindenkit! Kép

Kép
Kép
Ági279
 
 


wandrea!

nagyon szorítok neked, kitartás. Nekem is ezt mondta a főorvos, hogy ha este 6 után jön meg akkor az nem számít első napnak. Előtte nem hallottam sosem, de ha a tied is ezt mondta akkor ez biztos igaz.

bbilona,
üdv itt nálunk, remélem hamar sikerrel jársz. Én is nagyon paráztam a szuriktól. De már túl vagyok 1 inszemen, most kezdtem a héten újból szurkálni magam. Az első szurást, megcsinálta a Kanyó doktornő, mert a magánrendelésen voltam és ők adták kölcsön az első flaskát. Annyira ideges voltam, hogy arra sem emlékeztem, hogy csinálták. Majd második este megkértem egy egészségügyi dolgozó ismerősömet, hogy segítsen. Ő beadta én nyugodtan figyeltem. És a 3. nap ő ott volt, de én csináltam. Először nagyon remegett a kezem, de most már nem. Ne félj tőle. Mindig ülve csinálom, úgy nem fáj annyira. És mindig egyedül vagyok amikor beadom, hogy ne zavarjon senki. Arra figyelj, hogy mikor kinyomtad a cuccot, a tű még maradjon egy kicsit a pociban.

Én kedden megyek 10. napi UH-ra. Bátorság.
málna79
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, nem leptem még felre :) No, most mar igy visszaolvasva nem tudom ki mit kerdezett, de valaszolok :) csak gyozzetek kibogozni.
Szemely szerint EN nem mondtam el a babas dolgaimat a munkahelyen, csak annak, aki kozvetlen parom a munkaban - vagyis akire a helyettesites tartozik, es neki sem rogton, csak amikor mar muszaj volt, mert 120. alkalommal mar nem mondhatod a fogorvost, es ketnaponta sem utazol sehova. Egy darabig a kettonk titka volt, majd visszajutott a hire, hogy tobbeknek fenhangon elmondta. Nekem ez nagyon rosszul esett akkor, mert ha van babas eredmeny, akkor azt en szeretnem elmondani; sokan rosszmajuak, es nem kell ujabb pletyka a meddosegrol (nincs is szervi bajom, tehat a meddoseg nem bizonyitott); es hat ez olyan intim dolog, amit nem kell szetkurtolni, es nem kell megosztani masokkal - kiveve persze ti. Jonnek a hulye es kellemetlen kerdesek, tanacsok es miegymas. Szoval itt jon az en tanacsom is - ha mar ketten tudnak rola olyan, mintha mindenki tudna - elobb vagy utobb. En nem mondanam el senki helyeben a dolgot, mert rengeteg kinos erdeklodestol mented meg sajat magadat!!
En tuleltem a ciklusom kellemetlen szakaszat, ugyhogy kezdek megint kivirulni. Olyan klasszat roplabdaztunk tegnap, hogy nem fogjatok elhinni :) Mar vagy fel eve nagyon hianyzik. A legkedvesebb sportom. En nem vagyok nadszal vekony (nagyon nem), de ebben a sportban még a mai napig is sikerelmenyem van. Annak idejen kosaraztam, kezilabdaztam, meg roplabdaztam, de ma mar nem tudnek futni. Viszont a roplabdahoz még kelloen furge vagyok - a csapat nagy erossege :) Es ez olyan nagyon nagyon klassz.
Aztan ez a hihetetlen porges az iskolaban - annyira jo erzes nekem. Elfelejtem bumat banatomat, es nem a baba miatt idegeskedem annyit, hanem azon, hogy a gyerekek szo szerint nem tudnak semmit. Ma kiderult, hogy tavaly az otodikeseim a masik tanarnal egyetlen dogat sem irtak meg, igy nem csoda, ha mindenki otos volt, de nem tudtak semmit. Nem tudnak jatszani, es ma, mikor mondtam nekik, hogy lehet nem jatszunk annyit, mint szeretnetek vagy megszoktatok, az egyik kislany kihuzta magat, es azt mondta, hogy de neki ez olyan jo, mert legalabb angolul tanulhat. Es ez a megjegyzese nekem is nagyon jo volt, mert igy valoban erdemes tanitani. A hatodikosok nem kulonben - csalafintan edes gyerekek jarnak oda. Egy mondatban az volt, hogy Ryan nem Londonbol jott, hanem Manchester-bol, es hat ez egy annyira nehez mondat hatodikban, hogy nem tudtak leforditani. Ellenben nagyon kreativan azt mondtak, hogy biztos arrol beszelnek, hogy Ryan Manchester drukker :) Nekem tetszett a megjegyzes, mert nem szemtelensegbol mondta.
Huuu, de ratok zuditom ezt az egeszet :) De olyan jo aradozni roluk. Es ok azok, akik tudtukon kivul felig levettek a gondjaimat a vallamrol - a heten nem surun jutott eszembe a babatlansag kinlodasa :)

Odry! Orulok a Nemeto-i megoldasnak, es hogy nem kellett menned, de a baratnak sem lett baja. En nem megyek mostanaban inszemre - a tavaszig sehova nem megyek, csak majd az uj dokihoz. Muszaj kikapcsolnom, es muszaj atrendezni az eletem, mert lehet, hogy tuuuuuul gorcsos kezdtem lenni. Lehet most fog becsuszni majd a baba, mikor "csak" az angolorakat varom :) De jo lenne :)

KisBorisom!
Nagyon koszonom a leveleidet, a soraid nagyon hizelegtek nekem. Hihetetlen orultem neki, es hizott a majam. Puszik!!

Hihetetlenul meg lehetek bolondulva, mert a hihetetlen szot hihetetlenul sokszor irtam le. Hat nem hihetetlen? :)
babszi
 
 


Udv az ujaknak, es gyertek gyakran, es irjatok magatokrol! Mindenkit olvastam, igyexem figyelemmel lenni feletek. Ha van kerdes, szivesen irok en is; es bocsanat, ha ma kicsit aradozora sikerultem. :) Remelem az osz hoz egy par babast kozenk :) Es remelem a "sikeres inszemesek topic babasai" topicban is talalkozunk, ahol kulon tiszteletbeli tagga minositjuk Wandera-t. :)
babszi
 
 


Helló!

Eddig nem tudtam erre az oldalra jönni,nem tudom mi lehetett a bibi :( De itt vagyok!!! :lol:


Babszi!
Megértelek :? Én is épp ma jött a barátném és kidumáltuk magunkat és neki is mondtam,hogy most inszem.....
Remélem sikerül,de ha netán ez még mindig nem az az ídő,akkor én is csak januárban folyt.köv.... :roll:
Nagyon fáradt vagy itt a hétvégére?
Mit szólsz a táblázathoz??


Ági!
Nagyon aranyos a kutyus! Te olyan ügyi vagy,gondolom,mert Te olyan jó pofa képeket szoktál feltenni :arrow: tudnál táblázatot készíteni :wink: :?:
Legalább sürübben jönnél :oops:
odry
 
 


Odry!
Jo a tabla otlet, de en olyat nem tudok csinalni. Olyanokat kellene megkerdezni, akik csinaltak, hogy hogyan kell. Utana mar megcsinalom en is. Szerezzunk infot, akkor csinalom.
babszi
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam, de rossz a netünk, most is véletlenül kapcsolódott fel, így gyorsan leírom a lényeget!
Remélem mindenki jól van!
Én csütörtökön voltam ultrahangon, és van egy 13mm es petezsákom, de benne még semmit sem láttak mivel még fiatal.Éppen ezért 1 hét múlva is mét mennem kell, és akkor lesz 100% hogy sikerült!Egyébként Ágotával is így volt nekem!
Addig is szednem kell a duphastont,folsavat és az elevitet.
Sok puszikát küldök mindenkinek!
sapé
 
 


babszika, de jól esett amit írtál és a tábla-ötletete támogatom is,
de sajna nem-tom hogyan kell??? és nagyon jó olvasni a soraidat a lelkesedésedet meg azt, hogy RENDBEN VAGY


aaaj sapé. pihenj a vasárnap, meg ügyelj mindenre vigyázz :lol:
és puszika nektek :!: :D :P

lányok, a párom most nézte meg először a babanetes topikomat és nagyot derült az egyik levelemen :lol: ez tök jó, nem :?: :?:
aztán itt állt fölöttem, hogy jókat írjak nektek :roll: :shock: :lol:
kicsiboris
 
 


Kép

Sziasztok!
Ha ,ilyen táblázatfélét szeretnétek....akkor ezt el tudom,mondani.....hogy kell!
na jó éjt
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Jó reggelt!

Kandi!
Nekem nagyon tetszik és köszike!!!! :wink:
Légy oly kedves és írd le hogyan tovább,mert Babszi akkor csinálná :shock: Én is probálkozhatom,de én nem tartom magamat erre jónak. Az is lehet hogy leírod és nagyon egyszerű. :oops:
Jajj én nagyon örülök neki!!! :lol:


Lányok!
Megyünk ma névnapozni a mamihoz.
Jókat eszünk ma is :lol: A kedvenc süteményemet csinálta - nyam-nyam :wink:
Nállun a szeptember ilyen Nekem és anyukámnak névnap-szülinap,a aminak nénap.Apósom szülinap....
Jövöhét üres,aztán én várom a családot valami finomsággal. Tényleg van valakinek valami tuti egyszerű receptje?


Majd du.-án folyt.köv.

Odry

odry
 
 


[b]Odry!/b]Oksika,ha Babszi kéri az instrukciókat,akkor pü-ben ...leírom Neki!-aztán Ti,úgy szépítítek,ahogy akarjátok! :lol:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


kandi, köszönöm én is a táblázatot :lol: arika vagy, hogy gondoltál ránk, titkon reméltem, hogy te majd felraksz egyet, mert láttamm a ti topikotokban :lol:
és hogy vagy kandi :?:

odry, nektek is ilyen 'ünnepteljes a szeptember? képzeld nálunk is!
a párom most lesz 35, édesanyám anyósom is szülinapozik, és van egy rakás névnap is :D mi si hétvégéken jókat eszünk-iszunk :lol: :lol:
az én egyik kedvenc receptem a lecsós-csirkemellcsíkok, rízzsel:
a csirkemell-csíkokat hirtelen egy kicsit megsütöm aztán utána a lecsóval fözöm, amíg puha lesz...próbáld ki, nagyon fini!és egyszerű
a másik ilyen gyors kajci:
ugyan így csirkemellcsíkokat sütök, de gombás-sajtos-tejszínes szószban főzöm puhára, ez is jó rízzsel :wink:
és van még egy, csirkemell, sajtszósszal:
csirkemelleket kik kell klopfolni aztán hirtelen kisütni,
majd penne tésztaágyra rakni, a tetejére meg sajtszószt önteni :lol:
hát remélem valamelyik talán bejön!
kicsiboris
 
 


Sziasztok, halihó odry, bbilona, kicsiboris, üdv. Minden kedves ittlévőnek, benézőnek, olvasgatónak!

kicsit szégyellem magam, hogy eltűntem 1-2 napra, de elég hajtós hétvégém volt, nagytakarítás, családi programok stb.
mi újság veleek? nagyon örülök, hogy mindannyian ilyen optimistán álltok a dolgokhoz, végülis igaz...csak így lehet
nekem ma megjött....pénteken utolsó vérvételen voltam BMC-ben,mehetek lassan hsg vizsgálatra.... meséljetek erről nekem, mert igen össze-vissza infokat hallottam, hogyan kell készüljek rá? nem altatnak el? meddig tart? fáj? :cry:

puszillak Titeket

numato
numato
 
 


Sziasztok, halihó odry, bbilona, kicsiboris, üdv. Minden kedves ittlévőnek, benézőnek, olvasgatónak!

kicsit szégyellem magam, hogy eltűntem 1-2 napra, de elég hajtós hétvégém volt, nagytakarítás, családi programok stb.
mi újság veleek? nagyon örülök, hogy mindannyian ilyen optimistán álltok a dolgokhoz, végülis igaz...csak így lehet
nekem ma megjött....pénteken utolsó vérvételen voltam BMC-ben,mehetek lassan hsg vizsgálatra.... meséljetek erről nekem, mert igen össze-vissza infokat hallottam, hogyan kell készüljek rá? nem altatnak el? meddig tart? fáj? :cry:

puszillak Titeket

numato
numato
 
 


Sziasztok!

Kisboris!
Kösz a recepteket,én is az ilyen egyszerű dolgokat szeretem csinálni. :)
Kigondoltam,hogy tárkonyos ragúlevest és brassóit csinálok.
A munkatársam mondott egy jót és azt is kiprobálo,hátha.Igaz abból fejenként egy darabot,mert aztán ha nem jó... :evil: [/
color]

[color=darkblue]Numato!
Talán én lennék az akiban még frissek az élmények,mert nekem is most volt hsg vizsgálatom.
Az igaz,hogy mindenki mást mond,de ez is azért van mert mindenki másképp éli meg... :(
Nem kellemes,ez nem tagadom,de engem az eredmény megnyugtatott és egy kő esett le.
Nem altatnak,betétet vigyél,mert egy kis vérzésed lesz. :(
Maga az egész müvelet,a kellemetlen része 3 percnél nem tovább tart. Nekem a doki elmondta mikor mit csinál és ez nekem jó volt.. :shock: Elötte megbeszéltük milyen, de nekem pont az volt a legkellemetlenebb,amire azt mondta - azt már nem fogom érezni.
Az bizti,hogy én szörnyen felhúztam magam és ez sem volt jó.
Bővebben a 31.napi írásomból vagy az 1-én írottakból tudsz vissza olvasni.Ja meg elötte,hogy mennyire pánikoltam :oops:


Odry
odry
 
 


numato,
én egy keddi napon voltam a BMC-ben, mondta is a nővérke, hogy szerencsém van, mert kedden csütörtökön nincsenek sokan, így én voltam aznapra az egyetlen hsg vizsgálatos. Inkább a tudat rossz, ahogy elképzeled mi is történik, egyébként nekem egy menzeszes görcshöz volt hasonló, előtte be kellett vennem valamilyen fájdalomcsillapítót (ők adták), de nem volt szerencsére elviselhetetlen. És igen egy kő esett le nekem is, hogy ez is rendben van, nincs vele további macera. Vigyázz ha becsukod az ajtót, be is zártad, de a másik ajtón amin van kilincs menj ki bátran. Én ott álltam mint egy tök, kopogtam a bezárt ajtón (nem hallották), a másikat meg nem mertem kinyitni, mert nem tudtam hová nyílik. Most is jót mosolygok magamon.

wandrea, érdekes én is gondoltam hormonproblémára, de a vizsgálati eredményeim rendben voltak. És nekem nincs a ciklus közepén semmi extra.

málna79, köszi az instrukciókat, túléltem az első, és a második szurit is, nem volt gond hogy azelőtt ilyesmit nem csináltam, és magamnak adtam be az elsőt, jó a leírás a füzetkében. Már alig várom a további lépéseket, eléggé be vagyok sózva. Minden jót a holnapi Uh-hoz!

Szép napot mindenkinek!
bbilona
bbilona
 
 


Sziasztok!

Megint a segítségetekre lenne szükségem, mint majdnem mindig! :oops:
Ma voltam a BMC-be uh-on, és közölte a doktor úr, hogy csütörtökön inszem!!!!!!!
Vinnem kell papucsot, hálóinget, köntöst, de valószínű ott maradnom, és feküdnöm nem kell.
Akkor viszont nem értem, miért kell mindezeket vinnem?
Miért kell ennyire neki vetközni? Lehet, hogy bugyuta kérdések, de jó lenne ha valaki válaszolna.

Ja, és tényleg jó ötlet a táblázat!
Tegyetek bele engem is! :wink:

Mindenkinek a legjobbakat:
Orsi
orsika0
 
 


Helló Orsi!

Ne izgulj a csütörtök miatt. Nekem 18-án volt az első inszemem a BMC-ben. Az utolsó uh-on mondták, hogy lehet, hogy kell kapnom infuziót, meg ilyesmi. Ehhez képest bevonultam a cucommal pénteken. 8-an voltunk egy szobára. Tehát a lombikosok feküdhetek, az inszemesek egy széket kaptak, ahol átöltöztünk. Azt mondták, hogy 13-kor lesz az inszemem, azonban 15-kor került rám a sor. Addig ott álltam a műtő előtt. EGy óra ácsorgás után kihoztam egy széket. Szerintem te is nyugodtan. Először a lombikosok voltak, utána az inszemesek. Melyik doki csinálja neked?

A köntösre szerintem nincs szükség. Hálóingben bementem a műtőbe, és saját lábon papucsban gyalogoltam ki. -A lombikosokat székben tolták ki. Nekem furcsa volt, hogy mi egy fél órára sem feküdhetünk le. Ennyi volt a történet.

Nagyon szorítok.... Mióta probálkoztok?
málna79
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?