Sziasztok!
Itt vagyok, nem leptem még felre
No, most mar igy visszaolvasva nem tudom ki mit kerdezett, de valaszolok
csak gyozzetek kibogozni.
Szemely szerint EN nem mondtam el a babas dolgaimat a munkahelyen, csak annak, aki kozvetlen parom a munkaban - vagyis akire a helyettesites tartozik, es neki sem rogton, csak amikor mar muszaj volt, mert 120. alkalommal mar nem mondhatod a fogorvost, es ketnaponta sem utazol sehova. Egy darabig a kettonk titka volt, majd visszajutott a hire, hogy tobbeknek fenhangon elmondta. Nekem ez nagyon rosszul esett akkor, mert ha van babas eredmeny, akkor azt en szeretnem elmondani; sokan rosszmajuak, es nem kell ujabb pletyka a meddosegrol (nincs is szervi bajom, tehat a meddoseg nem bizonyitott); es hat ez olyan intim dolog, amit nem kell szetkurtolni, es nem kell megosztani masokkal - kiveve persze ti. Jonnek a hulye es kellemetlen kerdesek, tanacsok es miegymas. Szoval itt jon az en tanacsom is - ha mar ketten tudnak rola olyan, mintha mindenki tudna - elobb vagy utobb. En nem mondanam el senki helyeben a dolgot, mert rengeteg kinos erdeklodestol mented meg sajat magadat!!
En tuleltem a ciklusom kellemetlen szakaszat, ugyhogy kezdek megint kivirulni. Olyan klasszat roplabdaztunk tegnap, hogy nem fogjatok elhinni
Mar vagy fel eve nagyon hianyzik. A legkedvesebb sportom. En nem vagyok nadszal vekony (nagyon nem), de ebben a sportban még a mai napig is sikerelmenyem van. Annak idejen kosaraztam, kezilabdaztam, meg roplabdaztam, de ma mar nem tudnek futni. Viszont a roplabdahoz még kelloen furge vagyok - a csapat nagy erossege
Es ez olyan nagyon nagyon klassz.
Aztan ez a hihetetlen porges az iskolaban - annyira jo erzes nekem. Elfelejtem bumat banatomat, es nem a baba miatt idegeskedem annyit, hanem azon, hogy a gyerekek szo szerint nem tudnak semmit. Ma kiderult, hogy tavaly az otodikeseim a masik tanarnal egyetlen dogat sem irtak meg, igy nem csoda, ha mindenki otos volt, de nem tudtak semmit. Nem tudnak jatszani, es ma, mikor mondtam nekik, hogy lehet nem jatszunk annyit, mint szeretnetek vagy megszoktatok, az egyik kislany kihuzta magat, es azt mondta, hogy de neki ez olyan jo, mert legalabb angolul tanulhat. Es ez a megjegyzese nekem is nagyon jo volt, mert igy valoban erdemes tanitani. A hatodikosok nem kulonben - csalafintan edes gyerekek jarnak oda. Egy mondatban az volt, hogy Ryan nem Londonbol jott, hanem Manchester-bol, es hat ez egy annyira nehez mondat hatodikban, hogy nem tudtak leforditani. Ellenben nagyon kreativan azt mondtak, hogy biztos arrol beszelnek, hogy Ryan Manchester drukker
Nekem tetszett a megjegyzes, mert nem szemtelensegbol mondta.
Huuu, de ratok zuditom ezt az egeszet
De olyan jo aradozni roluk. Es ok azok, akik tudtukon kivul felig levettek a gondjaimat a vallamrol - a heten nem surun jutott eszembe a babatlansag kinlodasa
Odry! Orulok a Nemeto-i megoldasnak, es hogy nem kellett menned, de a baratnak sem lett baja. En nem megyek mostanaban inszemre - a tavaszig sehova nem megyek, csak majd az uj dokihoz. Muszaj kikapcsolnom, es muszaj atrendezni az eletem, mert lehet, hogy tuuuuuul gorcsos kezdtem lenni. Lehet most fog becsuszni majd a baba, mikor "csak" az angolorakat varom
De jo lenne
KisBorisom!
Nagyon koszonom a leveleidet, a soraid nagyon hizelegtek nekem. Hihetetlen orultem neki, es hizott a majam. Puszik!!
Hihetetlenul meg lehetek bolondulva, mert a hihetetlen szot hihetetlenul sokszor irtam le. Hat nem hihetetlen?