Csi!
Allergiaban nagyon otthon vagyok
Bar errol van egypar masik topic, de kivetelesen valaszolok itt, vegulis szopival osszefuggo kkerdes valoban.
Amikor az en lanyom foltosodott be, de nagyon, akkor az orvos a tej mellett rogton az olajos magvaktol tiltott el, hangsulyosan /szinte karorvendoen
/ peldanak hozta fel a mogyoros csokit.
A felszivodassal, kiurulessel kapcsolatban nem tudok hozzaszolni, de szerintem kibogozhatod, ha vegigbongezsed archivumot, mert pl alkohollal kapcsolatban en is kerdeztem mar
De az allergia lehet mastol is, pl meleg /hidegben esetleg tuloltozteted/, nyala folyik es ott konnyebben elojon, lehet mososzer, es rengeteg dolog meg, tenyleg erdemes atnezned a masik topicba.
Lola, tjjel kapcsolatban nem tudok segiteni, nekem meg sose sikerult egy nap alattt sem 100 ml-t lefejni
Ugyhogy nem is probalkozom. Nalam /Reka most 3 es fel honapos/ is voltak ilyen hullamvolgyek, hol feszult a mellem, gyakori szopik utan, majd beallt erre, nem feszult, majd Reka meginzt feltornaszta nagyobb mennyisegre, aztan megint beallt.. Ezek a hullamzasok a lanyka sulyan nem latszik, egyenletesen hizogat, igaz, csak heti 10-15 dkg, dehat ilyen a dragam
A laktoherbet en meg pl nem birtam, puffasztott engem es a lanykamat is
Talan jon valaki profi, aki segit majd Neked.
Szia:
-Ildiko