Sziasztok!
Szia Orsi!
Kitartááááááááás!!!!!!!!!!!!!!Nagyon sok anyukánál olvastam,hogy nem kértek fájdalomcsillapítót.Én sem kértem.Nem bántam meg,így nagyon éreztem legalább minden fájást.Nem egy leányálom,az tény.De szerintem nyíltan és nyugodtan beszéljétek meg a dokiddal,biztos közös nevezőre fogtok jutni.Mindkét véleményen vannak anyukák,igazán ezért nem nagyon lehet tanácsot adni.Mivel én egyik babómnál sem kértem,így nem is tudom leírni milyen.Én kaptam a dokimtól egy tüskés labdát a kezembe,azt markolásztam
,mert állítólag a tenyéren keresztül így a fájdalomérzet csökkenthető,vagy valami ilyesmi.Hát nekem inkább a figyelmemet terelte el,de tény,így legalább kicsit másra figyelsz.Sokat ugyan nem segített,mert a végén inkább már falhoz vágtam volna azt a labdát
Nekem még a labdán sem volt jó ülni,ezért mondom,hogy embere válogatja.Azt tudom,nekem a férjemnél jobb fájdalomcsillapító nem kellett.Amit szerencsétlen akkor kapott mellettem,és egy hang nélkül tűrte....Sokat ráförmedtem,hogy másképp csinálja,szegény sosem szólt vissza,de tudta,meg én is,hogy ott aztán anyuka legyen a talpán,aki az udvarias szavakra figyelni tud
A keze,ahogy masszírozott,pont ott a derekamon,ahol kell,ahogy megtartott,mikor már a vége felé voltunk,szóval a szülésnél részt vevő és segítő apukáknak nagyon sokat köszönhetünk,tény.Én mikor már úgy éreztem,hogy na elég,ide azzal a fájdalomcsillapítóval,na akkor mondták,hogy mostmár ne,mert már mindjárt megvagyunk.Nem könnyű eldönteni,az biztos.Viszont nekem annyira elfoglalta akkor a figyelmemet minden,mindkét esetben,hogy el is felejtettem,hogy kérhettem volna.Annyira a fájásokra figyeltem,meg minden másra,hogy ez csak tényleg a végén jutott eszembe.Kíváncsi vagyok,ha eldöntitek,kérsz-e,mi lesz végül,ott hogy fogsz dönteni,mert több anyucitól hallottam,hogy hiába tervezünk el bármit is,ott az aktuális helyzet dönti el majd úgyis.Mindent tudni kell róla,alaposan tájékozódni,és így képben vagyunk.Szerintem úgyis ott fogod eldönteni,és hidd el,olyan ösztöneid lesznek,hogy abban bízhatsz majd a legjobban!!!!!!Ügyes leszel nagyon!!!!!!!
Szia Dóri!!!!!!!!!!!!!!
Mégsem Szentendre,hanem Csömör.Addig addig nézelődtünk,hogy amellett maradtunk,beleszerettünk,tegnap megvolt este az adásvételi meg a foglaló.Innentől pár hét,és kiderül.Én hetek óta olyan idegben vagyok,nem egy hiteles átvert már minket nagyon csúnyán.Most egy nagyon kedves párosunk van,és 2nap alatt többet értünk el,mint az előzővel másfél hónap alatt.Ha sikerül,akkor nagyon fogom ajánlani mindenkinek!!!!!!Dorina pedig a rómaira jár minioviba.Mondták,Ő már nem bölcsis korú,hiába 2,5éves,olyan nagyjány,hogy az oviba tették be.sokkal kiegyensúlyozottabb,mint azon az egy napon a bölcsiben.Itt nagyon foglalkoznak vele,nagyon jó helyen van.Most van a beszoktatás,ez ingyenes,de első naptól egész nap ott van,nélkülünk.Már volt szüreti bál,ahol népviseletben táncoltak,megzabáltam:)Dominak is megy a suli,már a sokadik szerelem,és harcok a barátokkal.Zajlik az élet.Én már tiszta ideg vagyok,olyan gyomoridegem van a hitel meg minden miatt,hogy csak na.És képzeld,nemhogy fogynék,inkább hízom a rendszertelen kajától,nasitól....Olyan jó,hogy nektek Blankucival kertetek van,remélem nekünk is lesz,és akkor sokat tudtok jönni!!!!!!!Hallod,Manó???????????
Flocikám,Te meg hova tűntél??????????