Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Babucu már 63 mm-es. Ha ilyen ütemben halad (mármint kéthetente a duplájára nõ), akkor lassan hatalmas leszKép A doktor bácsi szerint nincs semmi bajKép

Kriszta!
Képeket én is szeretném megnézniKép Már alig várom, hogy nekem is legyen mit mutogatniKép

Kata!
Dóri baba tényleg nagyon csodás, az ember mindig azt hiszi, hogy már nem lehet szebb, de azért sikerül nekik mindig meglepetést okozniukKép

Dodus!
Remélem nektek is olyan ügyesen fog menni a költözködés, mint amilyen nekünk volt. Igaz rögtön az elsõ héten karbantartás volt a melegvíz szolgáltatónál és nincs meleg vizünkKép Vicces rögtön az elsõ héten. Már most egészen kellemesen érezzük itt magunkat, mi lesz ha minden tökéletes lesz? Már alig várom a hétfõtKép No nem azért, hogy dolgozhassak. Ja kérdezted, hogy meddig fogom zaklatni a diákokta. Nos ha minden jól megy az elsõ félév még az enyém. Bár egyes osztályok nem bánnák, ha babucival is mennék tovább. Minden órán más vigyázna rá. Ha ez ilyen egyszerû lenneKép

Puszi mindenkinek
Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Neva!
Mi újság? Már olyan régen olvastam rólad. Remélem Laura már jó nagy kislányKép Ja képzeld az egyik osztályom megszavazta, hogy ha kislányom lesz, akkor legyen Laura, mert az tetszett a legjobban nekikKép Sajna fiúk esetében döntetlennel a Samu és GusztávKép Õk azt szeretnék, ha nekem is lányom lenne, így a fiú név kiválasztása, csak poén voltKép

Puszi
Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok lányok!

Sajnálom, hogy csak ilyen ritkán tudok jönni, de Laura még mindig kórházban van. Napközben az anyák szállásán kaptam helyet éjszakára (és hétvégén) hazajövök.
Képzeljétek, ma 1 hónapos Laura és reggel 2070 g volt a súlya. Imádkozom, hogy a jövõ hét végére engedjék haza.

Kriszta!
Gratulálok a babához! Jó volt olvasni a történeted Kép
Sok örömet és jó egészséget kívánok!
Én inkább nem írom le a szülési "élményemet". Majd talán késõbb amikorra már megszépül az a sok rossz ami velem/velünk történt.

neva
neva

Panka!
Talán Te kérdeztél a megyei kórházról.
A helyzet az, hogy véleményem az van de ennek inkább csak diszkréten adnék hangot. Ha nincs orvosod akkor reménytelen az egész. Ha van akkor lehet jó helyed. Én a császár miatt a második emeleten kaptam helyet + az orvosom "repi" szobába tett. Ha érdekel a téma küldj egy e-mailt és leírom.
neva
neva

Sziasztok!

Panka Kép

Köszi, hogy szóltál ismerõsöknek, hátha begyûjtünk még pár pontot! És köszi, hogy ilyen hamar felkerült a tábzázat! Kép

Neva Kép

Gratulálok az elsõ hónaphoz! Remélem, most már hamar otthon lesztek! Nagyon ügyes kislány Laura, hogy ilyen szépen gyarapodik.

Dodus Kép

Beköltöztetek végre? És milyen érzés?

Puszi mindenkinek Lina
Lina

Jó reggelt, jó reggelt Mindenkinek!

Bizony, bizony, most már a saját kis fészkünkben lakunk. Hála istennek szombaton olyan remek idõ volt, hogy öröm volt költözködniKép(Amúgy is öröm lett volnaKép) A dolog viszonylag simán ment, hiszen voltunk heten, plusz a férjem barátja segített felvinni az íróasztalt, ágyat. Tegnap már szinte mindent elpakoltunk, még kb. három doboz van tele. Azt majd esténként. Jól érezzük magunkat, bár még elég szokatlan. De majd belejövünk. Elsõ éjszaka nem tudtam aludni, így már fél háromkor felkeltem és pakolásztam, tévéztem. Igaz még étkezõasztalunk nincs, így a konyhaszekrény pultjára szorultunk be, de a hétre nagyon ígérték. Hiányzik még pár cucc, de majd idõvel azok is meglesznek. ReméljükKép
Mosás még természetesen nem volt, de a hétvégét már nem úszom megKép Hétfõn majd arról kapjátok a beszámolót.

Neva! Örülök, hogy Laura már ilyen nagy. Nagyon szorítok, hogy a hétvégén már hazamehessetek.

Dkriszta! Gratulálok a nagy FiatalúrhozKép Ahogy így leírtad, nagyon hamar és gyorsan megszületett. Most már mindig adnak ilyen oxitocint? Mások is szültek mostanában körülöttünk és mind nagyon hamar. (Tegnap láttam a tévében egy japán nõt, aki már 35!!! órája vajúdott... Hát, nem lennék a helyében...) Igen, igen, tegyetek fel képeket!!

Marika! Már 63 mm? Ez igen. Az Egy kispapa naplójában olvastam, hogy az apuka a kezdeti gyarapodást alapul véve kiszámolta, hogy sok lesz az a kilenc hónap a babának...Kép

Panka! Gyorsan felkerült a táblázat, köszi!

Lina! Akkor a héten még szavaztatok a kolléganõkkel!

Puszi Nektek,
Dodus
Dodus

Sziasztok!

MarikaKép
Örülök, hogy UH-on minden rendben volt. Én a héten akarok menni valamelyik nap. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyit nõtt pöttömke.

DodusKép
Nagyon ügyesek vagytok, hogy már csak 3 teli dobozotok van. Hamar megszokjátok majd a közös életet, és meglátod milyen jó lesz. Aztán pedig majd jöhet a babuci is.Kép

NevaKép
Mail ment.

Képzeljétek tegnap du nagyon belázasodtam. Szerencsére éjszakára sikerült teljesen levinni, de azért be voltam tojva rendesen. Mindenki csak azt hajtogatta, hogy milyen veszélyes ilyenkor a láz. Du megyek a házidokihoz, remélem semmi komoly. Azért ma itthon maradtam pihizni, olyan jó a semmittevés.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Panka!
Nagyon vigyázz magadra, mert kivel fogom itt márciusban mesélni az élményeinketKép Remélem csak jót mondott a doktor bácsi. Sajna nekem egy kis megfázásom van, de aki ismer engem az tudja, hogy csak a szokásos.

Neva!
Gratulálok Laurának és egy nagy bacimentes puszit küldök neki, legalább 200g-osat. Talán az már elég lesz, hogy hazamenjen. Tejecskéd van már?

Dodus!
Gratu az új házhoz, nagyon ügyesen megcsináltátokKép Bizotsan nagyon ügyes leszel a mosásnál is. Lelkiekben veled vagyok, én is mára halasztottam a mosástKép

Lina!
Picur, vagyis nagyuraság hogyan áll? Remélem megszorongatja még az elsõ helyet is (és természetesen át is vesziKép)

Puszika mindenkinek

Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Ha valaki kiváncsi ránk itt megnézhet.

[url=http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27533630" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/danyizs/index.phtml?aid=27533630[/url]

Kriszta
dkriszta

Jó reggelt Lányok!

Kriszta! Tündér kisbaba ez a Kristóf. Szép formás. De sírós képe nincs?Kép Ez a bébi folyton ilyen jó gyerek? Akkor nagyon szerencsések vagytok ám! Gratulálok még egyszer, jó egészséget és sok-sok tejecskét kívánok Nektek!

Panka! Ugye nincs semmi komoly baj? Meg vagy fázva, influenzás vagy, vagy mitõl lázasodtál csak így be? Ma is otthon vagy még?

Marika! Te is gyógyulj meg mielõbb! Márciusban babaesõ lesz ittKép

Lányok! Fantasztikus érzés külön lakni. Tegnap este fõzõcskéztem, tisztára mint 1 igazi háziasszony.KépKép Szerencsére fõzés terén nem szenvedek önbizalomhiányban, mert amit eddig fõztem, (na jó, olyan sokat egyedül még nem fõztem...) az ehetõ volt, nagy része pedig még finom is. Úgyhogy remélem ezzel nem lesz gond. (A mosás jobban izgat.)

Mindenkinek kellemes napot kívánok, vigyázzon mindenki magára és írjon, mihelyst tud!

Pusz, Dodus
Dodus

Sziasztok!

Képzeljétek, valami ismeretlen Danica letaszította Martint a 3. helyrõl Kép , pedig 1062 pontunk van. Csak azért bosszant, mert eddig a fasorban sem volt, mögöttünk meg pláne nem. Amúgy tök mindegy, a 4. helyezett is ugyanazt kapja, mint a 3.

Nálunk minden oké, Martin egyre mozgékonyabb, már tud lépegetni az ágy melett és a kiságyban is körbemegy kapaszkodva. Csak az a baj, hogy nem tud leülni, úgyhogy ha megunta az álldogálást, akkor visít egy sort.

Dodus Kép

Örülök, hogy lezajlott a költözés, és jól érzitek magatokat.
Kérdezted fentebb az oxitocint: igen, általában alkalmazzák. Jó dolog, de tapasztalatból mondom, hogy piszok fájásokat tud csinálni. De legalább hamarabb vége van.

Kriszta Kép

Megnéztem a képeket. Tündéri! Ha lesznek újak, szólj!

Marika Kép Panka Kép

Mindkettõtöknek jobbulást! Gyógyuljatok meg gyorsan.

Mindenkit puszilok Lina
Lina

Sziasztok!

Kriszta!
Csak csatlakozni tudok az elottem szolokhoz/irokhoz. Kristof babuci egyszeruen csodalatosKép
Ha meg par ilyen kepet mutattok Lina, Kriszta, Kata, ... (bocs ha kimaradt valaki) meggyorsítom valahogy a folyamatot és megszülöm pöttömkét, amint lehetKép

Panka!
Egészen sokan várjuk már a beszámolódat, remélem ma már szép és egészséges voltál. Nekem a szokásos orrfolyáson kívül nincs semmi bajom. Nem tud valaki valami jó módszert az ellenKép

Ja, igaz, hogy ha a mézet meleg teába rakom, akkor nem ér semmit?

Dodus!
Ugye, hogy milyen jó külön. Mosástól ne félj, még nekem is sikerülKép (És rajtam kívül még több ezer embernekKép)

Lina!
Sajnálom a 3. helyet, de még így is kaptok ajándékot, akkor tulajdonképpen nem is lényeges. Az biztos, hogy ezen az oldalon ti vagytok a nyerõk, holtversenyben a még itt szereplõ többi babucival (gondolok itt Dóra, Kristóf, Laura tündérkékreKép).

Voltunk ma terhesgondozáson, már csak egy vizsgálaton kell túl esni, az AFP-n. Nem tudja valaki, hogy az micsoda. Most lusta vagyok utánanézniKép Sikerült beszerezni egy 4. idõpontot is a szülés várható idõpontjának. Annyi biztos eddig csak, hogy márciusKép

Puszi mindenkinek Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Újra a 3. helyen! Kép Kép Éppen 1067 pontunk van, Danica a 8. A kis huncut, csak nem megbundázták az eredményt?

Marika Kép

A méz akkor nem ér semmit, ha forró teába teszed, melegbe mehet nyugodtan.

Az AFP-rõl röviden: "A terhesség 16. hetében végzik. A vizsgálat az alfa-fetoproteinnek (AFP) nevezett fehérje mérését jelenti az anyai vérben. Jelenléte kis mennyiségben normális az anyai vérben. Az anya vérében fokozott mennyiségben megjelenõ AFP, vagyis a magzatból származó fehérjeanyag, az idegcsatorna sérülésére, pl. nyitott gerincvelõre utalhat, de lehet ikerterhességtõl is. Rendellenesen alacsony szint a Down-kór veszélyére utalhat."

Nekem a Semmelweis-ben az AFP-s vérvételnél vették a legtöbb vért, mert akkor nézték a Hepatitis-t is, és vércukrot is, ha jól emlékszem.

Megkérdezhetem, hogy miért variálják Neked ennyit a szülés idõpontját? Nekem anno az utolsó menzesztõl számították, és nem módosították. Ez mitõl függ? És így honnan fogják tudni, hogy mikor menj AFP-re, mert azt a 16. héten kell csinálni, különben hamis eredményt ad. Persze nem 1-2 napon múlik, de azért a hetek már számítanak.

Puszika Lina
Lina

Szia!

Lina!
Köszi a gyors választKép Örülök, hogy nem csal a gép, mert utána rögtön néztem és láttam, hogy ti még mindig a 3.-ak vagytok, azt hittem már megint nálam van a hibaKép
Nekem már a hepatitis és a vércukor, illetve minden más vizsgálatom megvan, csak az AFP hiányzikKép A vérvételtõl meg frászt kapok, remélem nem szurkálnak agyonKép
A szülés idõpontja: az utolsó menzesz június 8-án volt. Az elõzõ orvosom szerint, akkor március 15, itt a Vasgyáriban azt mondták az ultrahangon, hogy két héttel kisebb az, így átírták március 24-re (ha jól emlékszem). Most a terhesgondozáson a védõnõ szerint június 8-at ha nézi, akkor március 10-e, vagy március 9-e, ha ez meg-azKép Szóval valamikor csak eldöntik. Vasárnap megint megyek ultrahangra és újra nézik mikor menjek erre az AFP vizsgálatra. A jövõ héten, vagy van még egy hetem Kép

Puszika Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Danica már megint a 3. Ilyen nincs. Kép Mesélje már nekem valaki, hogy kb. 1 óra alatt felugrott a 8. helyrõl! Olyan mérges lettem! Én meg próbálok tisztességes maradni.

Na puszika Lina
Lina

Marika Kép

A védõnõk hülyén nézik, ezt én is tapasztaltam, most direkt megnéztem, a menzesz idõpontja szerint Neked március 15. az idõpont. De végül is, úgyis a baba dönti el, hogy mikor akar megszületni, õ tudja, hogy mikor van "készen".

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Van egy jó hírem, remélem Neva nem haragszik meg érte, hogy elkotyogom. Laura babát hétfõ du. hazaengedték a kórházból. KépKépKép

Köszi, hogy aggódtatok értünk. Hétfõn ugye itthon maradtam, semmi bajom nem volt egész nap. Du elmentem a háziorvoshoz, hát neki fogalma sincs, hogy mitõl lehettem lázas, vagy legalábbis nekem nem árulta el. A torkomra kaptam Bioparox sprayt, ezzel ennyi. Na tegnap mint akinek már kutya baja elmentem dolgozni, de délben már nagyon rázott a hideg, így hát hazajöttem. Mire hazaértem a lázam már megint nagyon magas volt. Már most 1 gyogyi le sem vitte 2-t kellett bevenni. Ma megint itthon vagyok, hát kiváncsi vagyok, hogy mi lesz. Úgy izgulok babuci miatt, tudom, hogy a láz az egyik legveszélyesebb dolog ilyenkor. De holnap reggel elszaladok UH-ra. Ugye minden rendben lesz? Ha minden igaz ma du meglesz a vizeletem eredménye, szorítsatok, hogy ne legyen benne fehérje.

KrisztaKép
Kristóf baba nagyon aranyos. De várjuk majd az új képeket is.

DodusKép
Ne aggódj annyit a mosás miatt, légy optimista. Majd meglátod milyen jól fog menni.

MarikaKép
Nekem az UM. 06.09. így 03.16.-ra vagyok kiírva. Az orvosok úgy számolják, hogy az utolsó menstr. elsõ napjához hozzá kell adni 7 napot, kivonni 3 hónapot, majd hozzáadni 1 évet. Neked így 03.15. jön ki. Ez a kiinduló idõpont. Utána nálunk úgy van, hogy az UH-os gép a baba méreteibõl kiindulva nézi mindig meg, hogy mennyi idõs terhes az ember és számolja ki az új idõpontot. Legalábbis barátnõm így mondta. Volt már egy pár UH-om, de az idõpont még mindig 03.16. A védõnõ pedig nem számolgatott semmit, hanem megkérdezte, hogy az UH-os papírra milyen dátumot írtak.
Az AFP vizsgálatra jövõ héten fogom megkapni a beutalót és szerintem a következõ héten kell majd mennem.
Neked miért csak az AFP vizsgálat van már csak hátra? Most nézem a papírom, adtak a 26. hétre és a 32. hétre is papírt. Igaz nem tudom, hogy ezek mit takarnak, mert csak rövidítések vannak rajta.

LinaKép
Mindjárt megnézem, hogy most hogy álltok. Remélem Danica már megint visszaesett.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

NevaKép Gratulálok! Gondolom nagy az öröm és boldogság most Nálatok! Jó egészséget kívánok Nektek és sok tejcsit. Laurának külön pusziKép

Lina! Szóltam még négy kolléganõmnek, remélem szavaznak.

Panka! Jól van na, felhagyok a mosás témávalKép Vizelet eredmény milyen lett? Híre sincs fehérjének, ugye? Jobban vagy már? Nincs lázad? Küldünk Nektek gyógyító energiát.

Marika! Hogy megy a suli? Nehéz visszazökkenni? Gondolom igen. Szülés ideje pontosodott már? Ez így nagyon izgalmas, (kivéve, ha olyan vizsgálatra kell menned, ami meghatározott héten kell, hogy történjen) de a bébi úgyis tudja majd, hogy mikor kell kibújnia.

Kata! Nagyon csinik vagytok! Csupa lány...Kép

Hamarosan végzek, sziasztok!

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk! Hétfõn hazaengedték Laurát.Kép
Szegény náthás így az elsõ napok kicsit nehezebbek mint gondoltam.
De ez az egész olyan mint egy csoda Kép
Tündéri lány.
neva
neva

Helló!

NevaKép Együtt örülünk Veletek! Sok-sok boldogságot kívánok a pici lányhoz! Remélem a náthát nem a mi puszijainktól kapta elKépKép

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Dodus Kép

Nagyon boldog szülinapot kívánok (Martin nevében is), isten éltessen sokáig, egészségben, boldogságban! Aztán majd meséld el, bejött-e az ajándék, amire tippeltél!

Neva Kép

Úgy örülök, hogy otthon vagytok! Most már biztos, minden könnyebb lesz. Ebben az idõben szinte minden gyerek náthás egy picit, Martin is szörcsög kicsit, ma fogunk venni egy elektromos orrszívót, bár még nem szükséges. De inkább legyen itthon.

Ha bármi kérdésed van, nyugodtan kérdezz, itt biztos mindeki szívesen segít, én is a magam 7 hónap tapasztalatával.

Sok sikert az otthon ismerkedéshez! És Laurának további jó gyarapodást.

Panka Kép

Remélem, már jobban vagy, és nem vagy lázas. Vigyázz magadra, Te lány! Megvolt már az UH ? Ugye minden oké?

Ha jól emlékszem, a 26. héten a hemoglobin szintet nézik csak a vérképbõl, a 32. héten pedig a vércukrot is. De szerencsére ez is csak a teszt-reggelis, nem kell cukros vizet inni.

Tegnap olvasgattam az archívumot, és annak idején többször írtad, hogy lehet, hogy inszem lesz Nektek. Végül mégis spontán fogant a baba? Gondolom, igen, mert nem írtál róla. Remélem, nem vagyok tapintatlan, csak érdekel.

Martin jelenleg a 4. helyen áll, 1113 pontja van. A Johnson's ajándékcsomag mellé jár majd egy babaszobás póló és bögre is. Komolyan, ezeknek örülök a legjobban, mert a többit én is meg tudom venni. A decemberi fõdíj pedig egy digitális fényképezõgép + nyomtató + scanner. Itt a babaszoba választ gyõztest majd, nem a szavazók. Úgyhogy arra még van esélyünk.

Szép napot mindenkinek! Puszi Lina
Lina

Halihó!

Tegnap óta mindenki sztrájkol, hogy nem írtok?

Tessék azonnal beszámolni róla, kivel mi újság van!

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Képzeljétek, azt kaptam, amire tippeltem! Egy akváriumot!!! 175 literes. Igaz, még nincs benne víz, meg halak, de szép sorban minden meglesz. És a férjem már megszervezte, hogy ki fog segíteni kiválasztani a dolgokat bele. Nagyon örülök neki, csak még nem tudjuk, hogy hova fogjuk tenni...Kép

Panka, mizújs az uh-n?

Neva, Laura hogy érzi magát otthon? Szörcsög még?

Lina, akkor most már tuti a Johnson's csomag, ugye?

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy tegnap este férjecském bekötötte a mosógépet és ma tartjuk a próbamosástKép De ezt tényleg csak zárójelben!)

Mindannyiótoknak nagyon kellemes szép hétvégét kívánok!

Puszi, Dodus
Dodus

Sziasztok!

Tegnap megvolt az UH és babócával minden OK. Már 9,5cm. Mostmár videónk is van róla, olyan édes rajta. De azt nem akarta megmutatni, hogy mi van a lábai között.

Már jobban vagyok. Tegnap már lázas sem voltam. Most Semicilint kell szednem 4*1-ben.

Képzeljétek UH után majdnem elájultam. Még utána vagy 5 percig bent kellett ülnöm, még jó hogy ismerõshöz járok így addig nem engedett el még teljesen jól nem lettem. Mikor hazaértem megmértem a vérnyomásom 104/57 volt. Biztos jól le volt esve.

Tegnap volt nálunk a védõnõ. Kellemes csalódás volt. Azt hittem, hogy majd mindent meg kell neki mutogatni, hogy hol lesz majd a baba, meg ilyenek, de csak beszélgettünk, azt is vagy csak 5 percig, utána ment is tovább.

LinaKép
Igen, babuka végül spontán sikerült. Emlékszem egy csütörtöki nap volt, mikor pozitív lett a teszt. Férjemnek pont aznap kellett volna kontrollra menni és azután derült volna ki, hogy kell-e inszem. De hál´istennek maguktól megoldódtak a dolgok.

DodusKép
Azért majd gondolok rád, hogy minden rendben menjen, jó?

Gyöngyöske is már biztos babázik. Nem tudtok róla valamit?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Sajna még nem babázok, és hétfõn be kell felküdnöm a kórházba. De remélem már hétfõn a babuci is szeretné személyesen megismerni a nõvérkéjét, és a szüleit.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

Szorítunk Nektek! Jó lenne, ha a hétvégén meggondolná magát és inkább kijönne hamarabbKép Köszi, hogy írtál nekünk!

Dodus
Dodus

Sziasztok!

Örülök, hogy elõkerültetek!
Nálunk minden oké, Martint az elõbb szúrta meg a doktor néni, most kapta meg a 2. nem kötelezõ agyhártyagyulladás elleni oltást. Meg is vizsgálta, szerencsére minden rendben van a fiatalúrral. Nagyon meg volt elégedve a doktor néni a fejlõdésével. Martin kicsit megsértõdõtt a szuritól, de hamar megvigasztalódott, és próbálta kipakolni az orvosi táskát.

A verseny ma éjfélig tart, most 1132 pontja van, a 4. helyen áll. A hivatalos végeredményt csak hétfõn teszik közzé.

Gyöngyöske Kép

Éppen tegnap gondoltam Rátok, nézve a táblicskut. Épp idõszerû, hogy a babóca megismerjen Titeket. Szorítok, hogy most már minél hamarabb kikívánkozzon.

Panka Kép

Örülök, hogy jobban vagy, szedd a gyógyszert szorgosan! És pihenj sokat. Te meg a "magas" vérnyomás... Kép
Már szép nagy a baba, örülök, hogy minden rendben van. Martinnal mindig megbeszéltem, hogy ha megmutatja, mi van a lába közt, akkor utána küldök le neki egy kis csokit, vagy más finomságot. Többször bejött! De állítólag az igaz, hogy a pl. a csoki megváltoztatja a magzatvíz ízét, édesebb lesz tõle. Ezt szeretik a babák, akik így még szívesebben kortyolgatnak belõle.

De jó, hogy spontán sikerült a baba! Az egyik barátnõmék is így jártak. Minden kivizsgáláson túl voltak, amikor terhes lett, ráadásul ikrekkel. Két gyönyörû kisfiú lett.

Ki a védõnõd? Én is szeretem a miénket, Vámosiné Jolika, bármi van fordulhatok hozzá, de nem zaklat feleslegesen. A gyermekorvosunk meg egy tüneményes kis nõ, látszik rajta, hogy imádja a gyerekeket. És jó, hogy kijön beoltani is, nem kell a rendelõbe vinnem Martint. Majd ha túl leszünk az oltásokon, meg fogom vele beszélni, hogy 2 havonta jöjjön el, nézze meg a gyereket, mert úgy leszek nyugodt. Te már tudod, hogy ki lesz a gyerekorvosotok? Ha nem, akkor a miénket nyugodt szívvel ajánlom, dr. Veres Irénnek hívják. Bár még bõven van idõd ezen gondolkozni.

Dodus Kép

Jó hétvégét és JÓ MOSÁST! Kép Kép

Puszi mindenkinek Lina
Lina

Kicsit megkésve most megpróbálom felidézni mi is történt velünk.
2002. augusztus 13-án (32 hetesen) védõnéni rengeteg fehétjét talált a vizeletemben. Már napok óta vizes volt a lábam és ez csak ment felfelé egyre jobban. Ekkor gyorsan felhívtuk az orvosomat aki közölte, készítsem a táskát és induljak a kórházba. Ez kb.du 4 óra körül történt. Ott vizsgálat és irány a szülõszoba.
"De én még nem akarok szülni,minek menjek oda" -Csak megfigyelésre. Este 9 után közölték mehetek vissza az osztályra. Ekkor óránként rohangáltam hányni a mosdóba, vizeletem továbbra is szinte semmi.
Aug.14.Reggel folytatódott a hányás így kaptam egy adag infúziót. Délbe irány újra a szülõszoba ahol közölték, mostmár inni sem ihatok úgyis kijön.
Egyre gyûltek az orvosok körülöttem. Egyre gyakrabban jöttek és egyre többen. Aztán átvittek az Uh-ra ahol közölték a "méhlepény elöregedett, a magzat retardált". Mirõl beszélnek ezek körülöttem????
Az állapotom gyors ütemben romlott. Jött az orvosom aki kerek-perec közölte, hogy veszélyben az életem és "valószínûleg be kell fejezni a terhességet"
No ekkor bekattantam! Innentõl kezdve kisebb szünetekkel csak sírtam. Az éjszaka már szinte elviselhetetlen volt.
Aug.15. Már két napja nem ettem, egy napja nem is ittam. Alig volt jártányi erõm. Reggel közölték menjek, mert elõkészítenek a mûtéthez, mert soron kívül fogad a dokim.Kép Mire idõm lett volna megijedni, már szúrták a gerincem. Egyszer-kétszer-háromszor-négyszer-ötször-hurrá végre eltaláltuk!Persze nem a doki volt béna, hanem akkor már mindenem ödémás volt.
Mûtét.Babát kiemelik.KislányKépMegmutatják!Milyen pici!Sír!!! Én is!Babát elviszik. Némi komplikáció a légzésnél és lekapcsolják a villanyt nálam. Az õrzõben ébredek.Túl vagyok rajta!
Férjem jön, hogy megnézte a babát 1460 g és 44 cm, jól vanKép
Szörnyen érzem magam.
Aug.16. Este levisznek az osztályra. Az elsõ mozdulatok után - csillagok háborúja. Végre elkezd dolgozni a vesém. Hurrá, de most meg nem bírok kimenni pisilni. Aztán egy nõ mindent kibír! Kezdõdik a fejfájás. Igyak sokat és feküdjek.
Hát ezt csináltam még 6 napig de a fejem az még mindig fáj. A gerinc szurkálástól van a doki szerint.
Végre megnézhettem a kislányomat. Nem is olyan pici.KépInkubátorban nem tûnt annak.
Aug.23. Hazamehetek de ha akarok maradhatok is. Tejem nincs,Laura nem tud szopni még, inkább hazamegyek.
Itthon se jó. Még mindig sírok.
Ezek után még több mint 3 hétig bent volt a kórházban. Amit éreztem nem tudom és talán nem is akarom leírni. Féltem nagyon és folyton azt kérdeztem, miért van az, hogy velem ennyi rossz történik.
Láttam, ahogy napról napra gyarapszik, erõsödik, szépül.
Szept.15. 1 hónapos Laura
Szept.16. Délben közölték, hogy "3 után hazamehetnek" Nem akartam elhinni.Kép
Még kell egy kis idõ, hogy végre merjek örülni ennek a CSODÁNAK, amiért ugyan nagy árat fizettem, de megérte!
neva
neva

Neva Kép

Most olvastam, miken mentél keresztül. Nagyon megrendítõ. El sem tudom képzelni, hogy bírtad ki, sokat sírhattál. Jó, hogy végre otthon vagytok, és remélem, hogy most már minden jól fog alakulni.

Még egyszer sok boldogságot Nektek! És most már élvezd ezt a Csodát, mert tényleg az! Kép Kép

Puszi Lina
Lina

Sziasztok Lányok!

Na, kinek hogy telt a hétvége? Elég rossz idõ volt, úgyhogy kénytelenek vagyunk összebújni.Kép

Jelentem a mosás ment. Semmit sem tettem tönkre. Csak egy sárga papírzsepi keveredett valahogy a ruhák közé (amit nem értek, hogy hogyan?), de nem tett nagy kárt semmibenKép

Lina! Hanyadik helyen végeztetek végül? Egyébként gratulálok, ügyik vagytok! És kié lesz a póló meg a bögreKép?

Neva! Köszi, hogy leírtad nekünk a szülést. Nagyon megrendítõ és szívszorító. Reméljük, most már a legjobbak történnek Veletek! Sok boldogságot kívánok Nektek!

Pénteken kezdõdik a suli nekem. Már nagyon kíváncsi vagyok rá.

Dodus
Dodus

Sziasztok Lányok!

Na, kinek hogy telt a hétvége? Elég rossz idõ volt, úgyhogy kénytelenek vagyunk összebújni.Kép

Jelentem a mosás ment. Semmit sem tettem tönkre. Csak egy sárga papírzsepi keveredett valahogy a ruhák közé (amit nem értek, hogy hogyan?), de nem tett nagy kárt semmibenKép

Lina! Hanyadik helyen végeztetek végül? Egyébként gratulálok, ügyik vagytok! És kié lesz a póló meg a bögreKép?

Neva! Köszi, hogy leírtad nekünk a szülést. Nagyon megrendítõ és szívszorító. Reméljük, most már a legjobbak történnek Veletek! Sok boldogságot kívánok Nektek!

Pénteken kezdõdik a suli. Már nagyon kíváncsi vagyok rá.

Dodus
Dodus

Bocsi, véletlenül kétszer ment el.KépKépKép
Dodus

Sziasztok!

Most küldték meg az eredményt: Martin a 3. helyen végzett. Majd postázzák a Johnson's csomagot, és a Babaszobás pólót és bögrét. Azt nem írták, hogy mekkora a póló, gondolom, gyerekméret, és akkor Martin fogja hordani.

MÉG EGYSZER NAGYON KÖSZÖNJÜK A PONTOKAT MINDENKINEK!!! Kép Kép

A múlt hét csütörtök óta fogyózok, úgyhogy kéretik szorítani nagyon, hogy minél gyorsabban eltûnjenek ezek a csúnya plusz kilók. Ellensúlyozásképpen most megint elkezdtem inni a Laktoherb teát, hogy legyen tejem. Eddig nincs változás a mennyiségében, szerencsére. De egyszerûen már nem bírtam tovább, semmibe nem férek bele.

Dodus Kép

Örülök, hogy jól ment a mosás! A papírzsepikkel vigyázz, mert néha nagyon össze tud szöszözni dolgokat, amiktõl alig lehet megszabadulni.

Köszi a kérdést,a hétvége jó volt. Vasárnap volt nálunk egy baráti házaspár, de inkább munka ügyben, mert Bt-t alapítanak, és lévén a férjem ügyvéd, õ csinálja meg nekik. Persze megcsodálták Martint is, aki kiemelkedõen jól viselkedett, mint mindig, ha vendég van. A hisztit kizárólag nekünk tartogatja! Kép

Milyen suliba fogsz járni?

Puszi mindenkinek! Megint eltûntetek! Tessék elõkerülni, különben örök-harag!

Lina
Lina

Sziasztok!

Csak sorban
Neva!
Egy csöppet sem irigyellek, de remélem mostantól már csak szép élményeitek lesznek együttKép
Kicsi picuri (most már egyre nagyobb) ugye már nem beteg?

Dodus!
GRATULÁLOK! Most már te is igazi háziasszony vagyKép Milyen suliba fogsz járni? Az akváriumba mikor kerül víz és bele milyen állatka fog kerülni? Ez olyan jó, bár én nem biztos, hogy rendben tudnék tartani egy olyatKép Félnék, hogy keveset kaptak enni, koszos a víz, meleg, ...Kép

Lina!
GRATULÁLOK MARTINNAK, mert ugye ez mégiscsak az Õ érdeme. Azért neked is mert valakitõl örökölni kellettKép
Olvastam, hogy Vámosiné a védõnõtök. Igazán irigyellek érte. Engem még nem nézett meg az enyém, de a Vasgyáriban a terhesgondozáson Vámosinéhoz járok és tényleg egy tündéri nõ. Sajnálom, hogy nem az Õ körzetébe tartozom.

Panka!
Veletek mi történt a hét végén? Egyébként nem a vérnyomáscsökkentõ vitte le annyira az amúgy normális vérnyomásodat?

Gyöngyöske!
Gratulálhatunk már neked is, vagy picuri várat még egy kicsit?

Vasárnap megint voltunk UH-n, hogy most már megtudjuk, mikor kell mennem AFP vizsgálatra. Most már lassan bizots lesz, hogy most 14 hetes vagyok és picurka már 78 mmKép Velem volt a férjem is és nagyon élvezte az ultrahangot, meglepõen jól reagált és szerinte is egészen gyerek formája voltKép Õ már látni vélte, hogy mi van a lába közöttKép

Puszi mindenkinek

Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Marika Kép

Köszönjük a gratulációt, én is úgy örülök. Majd postán küldik az ajándékot, ha megérkezik, beszámolok róla, hogy mit kaptunk.

Tényleg jól jártunk Jolikával, nagyon szereti Martint is, és annyira segítõkész. Neked is mondom, mint írtam Pankának is, hogy ha nincs gyermekorvosotok, akkor én dr.Veres Irénkét tudom ajánlani. Nekem pont Jolika ajánlotta, és annyira bevált! Persze csak akkor, ha még nem tudtátok kiválasztani, hog ki legyen. Nagyon aranyos, és minden alkalommal nagyon alaposan megvizsgálja Martint. Nem csak az van, hogy beoltja és rohan tovább.

Hát igen, egy 14 hetes csöppség már egészen gyerek formájú! Kép Már mindene megvan, már csak meg kell nõnie. És mit láttatok a lába közt? Kép Neveken gondolkoztatok már?

Puszi Lina
Lina

Sziasztok Kedves Lányok!

Lina! Jogi szakokleveles közgazdászra megyek, ide Miskolcra. Kicsit már izgulok miatta, remélem fog menni. Már olyan rég volt, hogy tanultam (két éveKép) és iskolába jártam. De majd csak belejövök. Gratulálok a harmadik helyhez! És szorítok a fogyóhoz. Én is hozzákezdtem már hányszor, de olyan édesszájú vagyok, hogy csak ritkán jön össze. Te hogyan fogod csinálni?

Marika! Tényleg, mit vélt látni a papa a kis bébi lába között? Bár, így jobban belegondolva, szerintem ha látott valamit, akkor már tuti fiúKép, vagy nem? Örülök, hogy minden okés. Már szép nagyocska. Pocid nõ már?

Többi lányok, hol vagytok? Írjatok, mert Magatokra szabadítjátok Lina haragjátKépKépKép!

Dodus

Ui.: Ezzel a sok babával, babás élménnyel nagyon babásítósok vagytokKép Komolyan mondom, egyre jobban vágyom egy babáraKép De ez titok!
Dodus

Sziasztok!

Mi van veletek, még csak kedd van, de már kidõltetek?

Lina!
A gyerekorvost mikor érdemes megkeresni? Egyébként Dr Veres Irénke hol lakik?

Pici párom természetesen azt látta, ami neki is van a lába közöttKép Kétlem, hogy lenne benne valami, mert én természetesen lányt szeretnék, õ meg már csakazértis fiútKép Így ha emlegetem a lányunkat, õ rögtön kontráz, hogy a fiúnkKép

Pocak már látszik. Nyugtassatok meg, hogy ilyenkor már kell is látszódnia valaminek. A súlyom viszont furcsa módón nem változott. Eddig is 60 kg voltam és a terhesgondozásom is annyit mértek. Lehet, hogy csak az otthoni mérleg a pontatlan? Mármint a régi, mert itt még nem sikerült beszerezni egyet (nem létszükséglet még, bár most...)

Dodus!
Te nagyon okos lehetsz, ha ilyeneket végzelKép Meddig fog tartani a suli? Milyen gyakran kell majd járnod? Babucikát mikorra tervezitek? Most, hogy már lakás is van, nem kellene belakniKép (jó sokat kérdeztemKép)
Szólj ha már mi is kellünk a szurkoláshozKép

Panka!
Mesélj!!!

Neva!
Te is!!!

Gyöngyöske!
??? Fiú vagy lány? Ez itt a kérdésKép

Puszika mindenkinek

Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Jó reggelt! Sziasztok!

MarikaKép Szóval akkor jól sejtettem, hogy mit is látott párodKépKép Én Veled pendülök egy húron, mert ha lehet, akkor én is kislányt szeretnék. És ráadásul én annyira meg vagyok gyõzõdve róla, hogy az elsõ az is leszKép Mondtam is a férjemnek, hogy milyen jó lesz majd a lányunknak, ugyanis körülöttünk (barátok, kollégák) csupa fiú született, azok mind neki fogják csapni a szeletKép Õ azért inkább egy fiúra áhítozik... A suli öt féléves, és sajnos önfinanszírozósKép

Gyöngyöske, ugye már megvan a babuci? Már olyan kíváncsiak vagyunk. Jó sok tejcsit kívánok Nektek!

Tegnap este próbafûtést tartottunk. Nagyon kellemes volt az egész házban a hõmérséklet. Sajnos még mindig levegõs a rendszer, így jó lenne még ma is légteleníteni, de a légtelenítõ kulcsot ma vissza kellett adni, mert csak kölcsönbe volt.

Lányok gyertek és írjatok!!!

Pusz, Dodus
Dodus

Panka, Marika!

Ti nagyjából akkorra vagytok kiirva, mint én... Mondjátok, milyen pocakmérettel rendelkeztek? Én éppen ma töltöm be a 17. hetet (holnap már a 18-at kezdjük), de nekem még nem sok minden látszik... Néha aggódom is emiatt. Nem kéne már nagyobbnak lennie? Folyton attól parázom, hogy esetleg nem fejlõdik rendesen... Nagyon várom már a jövõ heti UH-ot!!!
Mocorgást sem érzek még... :-( Az elsõ babámmal 19 hetes és 3 napos voltam, mikor éreztem.
roxane

Sziasztok!

Roxane!
Pocakméret, mint már írtam van egy kicsi, hogy régen is volt-e ilyen nem tudom, de biztos, hogy ha nagyon nézed már neked is van. Egyébként szerintem még ne aggódj emiattKép Az egyik ismerõsöm csak 4 kg-ot hízott az egyik terhessége alatt, a másiknál pedig csak 2 kg-ot. Mindkettõ azóta szép és egészséges nagy lány/fiúKép Mocorogni picuri még nem mozog, legalábbis érezhetõenKép Majd idõbenKép Szerintem ezeket is embere, illetve babája válogatjaKép Majd számolj be az Uh-rólKép Azokat egyébként én is imádomKép
Neked ki az orvosod? Hová jársz terhesgondozásra?
Várjuk a beszámolótKép

Dodus!
Remélem lassan nektek is megoldódik minden, a levegõt fújd kiKép Mármint a rendszerbõlKép Sajna olyan kulcsunk nekünk sincs, így nem tudom felajánlaniKép Lehet, hogy már kérdeztem, babucit mikorra terveztek?

Lányok, legyetek jók és írjatok!!!

Puszika mindenkinek
Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Marika!

Az Avason lakom, Pócsi Tamás az orvosom és az SZTK-ba járok tanácsadásra. Csütörtökönként.
Ami a súlyt illeti: 4 kg-t már én is hiztam. :-( De ez éppen nem a baba, hiszen Õ még csak most kezd el igazán gyarapodni! Mindegy, 1 hét múlva meglátjuk, mi a helyzet!!! :-)
roxane

Sziasztok!

Még megvagyunk, csak már ezen a héten a drága páromnak sajna muszály volt visszamenni dolgozni, így hát édes hármasban maradtunk az enyhén náthás gyermekeimmel. Nem mondom,hogy lenne idõm unatkozni, meg bár mire is. Kép
Pedig hát össze kell kapnom magam, mert mindjárt itt az áfa idõszak, és annak meg kell lenni.
Kristófkám elmúlt 3 hetes, aranyos jó gyerek, csak egy kicsit hasfájós. Nem vészes, de úgy sajnáljuk szegényt.
Vártuk, hogy Kinga lányunk majd féltékenységi rohamokat fog kapni, de hála az égnek, eddig még semmi ilyen nem tapasztaltunk. Ellenben nagyon szereti, simogatja, puszilgatja, és mindent segít amit egy 2,5 éves gyereknek meg lehet engedni.
Beirattuk a kis drágámat oviba, ígyhát január elejétõl büszke ovodás lesz. Ha lehetne õ már ma menne, de sajna csak akkortól veszik fel. Imád gyerekek között lenni, nagyon igényli a társaságot. Sokat kell vele is foglalkozni, hogy egész napra le tudjam kötni. Vannak új képek is, majd felrakjuk.

És ti lányok hogy vagytok???
Ha lesz egy kis szusszanatnyi idõm bõvebben érdeklõdöm majd mindenkinél, de ez még nem most lesz Kép

Puszi Kriszta
dkriszta

Sziasztok!

Végre valahára korlátlanul lóghatok a Net-en, mert mától chello-nk van! Szuper!

Mi jól vagyunk, csak Martin tegnaptól olyan nyûgös, hogy állandóan ölbe akar lenni. Pedig nem beteg, csak szerintem jön a foga, ugyanis még mindig fogatlan.

Nekem két napja fáj a derekam és a hasam, remélem attól, hogy végre meg akar jönni a menzeszem, mert eddig még nem volt. És nagyon remélem, hogy nem attól vagyok rosszul, hogy jön az utánpótlás... Bár szedem a Continuint, de túl sok jót nem hallottam a hatékonyságáról.

Ja, és eddig 2 kiló ment le!

Marika Kép

A gyermekorvost elég a szülés elõtt kb. egy hónappal felhívni, hogy szeretnéd, ha õ lenne az orvosotok, el tudja-e vállalni, stb. Aztán, ha megszületik a baba, az apuka elmegy hozzá a receptekért. Irénke, ha jól tudom, a Berekalján lakik. De kérdezd meg Jolikát, õ biztos pontosan tudja.

Amúgy mi elõször lányt szerettünk volna, de én éreztem szinte az elsõ naptól, hogy fiú. Nem tudom, miért, de ha rá gondoltam, akkor csak kisfiút tudtam elképzelni. Most utólag megnéztem a Babapont.hu-n egy kínai fogamzás naptárt, aszerint is fiúnak kellett, hogy legyen. (Hú, ez kicsit értelmetlen mondat lett.) De az egyik barátnõmnek is bejött aszerint a baba neme. Próbáld ki!

Puszi mindenkinek! Lina
Lina

Sziasztok!

Lina!
Köszi, megnéztem a babapont.hu-n picuri nemét és a szerint is lány leszKép Hát ez nagyon jóKép Majd összehozzuk a gyerekeinketKép
Mit teszel magaddal, hogy már sikerült 2 kg-ot leadnod? Azért ne gyötörd halálra magad a nem evéssel és tornávalKép
Martin nem azért nyûgös mert Õ is szeretne internetezni?Kép

Kriszta!
Nagy-nagy kitartást neked, remélem most már gyakrabban teszel itt te is jelentést picurikáról, aki már biztosan nem is olyan picuri.

Roxane!
Várjuk a beszámolótKép

Puszika mindenkinek Marika +PicuriKép
Marika (hriczom)

Panka Kép

Kérlek, ha ráérsz, tegyél fel egy új táblicskut! Az elõzõ megint az archívum homályába veszett.
Remélem, hogy a pocakkal együtt jól vagy! Meggyógyultál már?
Régen jelentkeztél!

Puszi Lina
Lina

Sziasztok!

Már megint én vagyok azKép Még korán van, de Lina ügyibb volt nálam. Tényleg Lina, a chello az a UPC-s elõfizetés? Pankáéknak is olyan van. Én is szeretnék majd otthonra netet, ha már nem fogok dolgozniKép

Tegnap a lüke esõ megakadályozta, hogy elhozzuk a bútorocskánkat az üzletbõlKép De ha ma nem esik, akkor bepótoljuk! Lassan már nem lesz olyan üres a nappalinkKép

Lina! Nagyon ügyi vagy, hogy már két kiló lement. De tényleg ne gyötörd Magad nagyon! Martinnak küldök egy jóságpuszit CUUUUUUUPPPPPPPP, most már bizti jó fiú lesz. De lehet, hogy Marikának van igaza és õ is netezni akarKépKép

A héten ma vagyok utoljára, holnap suli. És még be kell fizetni a tandíjatKép

Puszi, kellemes hétvégét Mindenkinek

Dodus
Dodus

<pre>
Név/Foglalkozás Kor Lakhely Kórház/Orvos Gyerekek Szülés ideje</pre>

Csak próbálkozomKép
Marika (hriczom)

<pre>
Név / Foglalkozás Kor Lakhely Kórház / Orvos Gyerekek Szülés ideje
Dkriszta / könyvel&otilde; 29év Tapolca Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Kinga 2,5 év Kristóf 02.09.03. ________
Dodus / kontrolling 26év Arnót Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ 1-2 év múlva
Gyöngyöske / GYED 30év ? Semmelweis / Dr. Sándor Csaba Gyöngy 2év Szept. 19
Kata(killes) / titkárn&otilde; 29év Jókai ltp. Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás ________ Okt. 11
Kata007 / GYED 35év Avas Megyei / Dr. Gyurkó Anita 15év Daniella 7év Dóra 02.05.29 ________
Lina / GYED 27év Gy&otilde;ri kapu Szikszói kórház / Dr. Szemcsák Miklós Martin 02.02.13. ________
Marika / tanár 24év Bulgárföld Vasgyári / Dr. Hollósy ________ Márc.24.
Neva / könyvel&otilde; 29év Avas (III.) Megyei / Dr. Farkas László Laura 02.08.15. ________
Panka / könyvel&otilde; 26év Népkert környéke Megyei / Dr. Kerchner Csaba ________ Márc.16.
Ritaa / otthon van 30év Martintelep Semmelweis / Dr. Shittu Gafar Dani 6 év Dorka 3/ 5év ________
Roxane / ? 30év Avas (III.) Semmelweis / Dr. Pócsi Tamás Berni 99.11.02. Márc.05.</pre>

Én csak megpróbáltam, remélem valami normális lesz az eredményKép Bocs, ha nagyon csúnya.
Marika (hriczom)

Sziasztok!

Nem olyan szép mint a Pankáé, de amíg az övé megjön, talán nézhetjükKép
Bocsánatot kérek dKrisztától, Katától(killes), Nevától és Pankától, elfelejtettem, hogy az én hosszú ö betûimet nem ismeri a gépKép Ök mind-mind könyvelökKép Ja Lina a Györi kapuban lakik. Ritaanál sikerült rosszul beírnom a Dorka babuci éveit, a helyes adat 3,5 év és szülés ideje nincsKép
Lassan rá kell jönnöm, hogy nem is kellett volna megpróbálnom. (most már visszanézva tudom is hol rontottam el.) Lehet, hogy majd mással próbálkozom inkábbKép

Dodus!
Remélem az új bútort sikerül ma hazaszállítanotok és az elõadás sem lesz olyan rossz, mint gondolodKép

Puszi mindenkinek

Marika + Picuri
Marika (hriczom)

Sziasztok Kép

Marika Kép

Egész ügyes próbálkozás! Köszi! Kép

Dodus Kép

Köszi Martinnak a puszit, ma már egy fokkal jobban viselkedett, csak enni nem akart rendesen. Nem kellett a fõztöm, csak a kész bébikaja. Kép Lehet, hogy tud valamit a gyerek. Kép
Igen, ez az Upc-s internet, jó gyors. Eddig a V-net-nél voltunk, de csak 15 óránk volt/hó 5.000 ft.-ért, és sokkal többet fizettünk a túlhasználat miatt. Ugyanis 5 ft/ perc volt a túlhasználat.

Ma megkaptuk a Babaszobás csomagot, van benne egy póló, olyan rám való méret, egy habfürdõ, egy positörlõ, egy babaolaj, és egy sampon. A bögrét azért nem küldték, mert féltek, hogy összetörik, de majd ha erre jár a futáruk, akkor megkapjuk.

Ma semmit nem csináltam, szalad a lakás, a korlátlan Internet rabja lettem! Kép Remélem, elmúlik.

Puszika mindenkinek Lina
Lina

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?