Sziasztok!
Ezeregy éve nem jelnetkeztem. Tovább voltunk elutazva (szép magyarul kifejezve), mint terveztük, de már egy ideje itthon vagyok, csak nem tudtam magam utolérni.
Tonti és Réka
Nagyon nagyon sajnálom, ami veletek történt!
Rettenetes érzés lehet.
A többieknek gratulálok a szép eredményekhez, és a szpen fejlődő babákhoz!
Rólunk
Hát én most nem vagyok éppen jól. Vagyis kifejezetten nagyon rosszul vagyok.
Nekem már volt AFP vizsgálatom, már eredénye is van, 0,8 mom, ami jó, csak éppen az alsó határ.
A dokim azt mondta, hogy majd a genetikai uh-val együtt értékeljük. Nos, az is megvolt ma. Hááát, nem lettem boldogabb.
Ugyanis találtak egy valamit a baba pocakjában, ami az "alacsony" AFP-vel együtt akár genetikai rendellenességre is utalhat.
Tehát mennem kell nagyon-nagyon hamar, jövőhét szerdán amniocentézisre.
2-3 hét múlva eredmény, és kiderül, mi lesz a jövőnk... Egészséges kislányunk születik a terhesség végén (akit mellesleg pár napon belül műteni kell), vagy megszakítják a terhességet rendellenesség miatt.
Nagyon nagyon kiborultam, de már jobban vagyok, és igyexem pozitívan állni a dolgokhoz. Nehéz nagyon. A genetikus doki azt mondta, hogy 5% az esély arra, hogy gáz van. Az nem sok, de mégis benne van a pakliban...
Most aztán jól kipanaszkodtam, sírtam magam nektek...
Ne haragudjatok, hogy eddig nem jöttem, és most is saját magamról írok...
Kérlek titeket, drukkoljatok nekünk nagyon, hogy minden okés legyen. Annyira nagyon szereténk ezt a kiscsajszit!
puszi