Sziasztok!!
Annának elhalasztottuk a porlasztást a körülmények miatt, látszólag semmi baja, így várunk vele még.
Kresszből vizsgáztam, annyira örültem, hogy elsőre sikerült..tanultam is rá.
Most gyakorlatra kell már csak mennem jhéttől és EÜ. vizsgára.
Remélem max. 2hó és végzek is vele.
Sztem 3gyerek mellett kell, majd nekem is egy autó...főleg, ha költözünk. Most volt időm és lehetőségem rá, mert, ha a pici megszületik nehéz lenne elszakadni...
cic: Sztem jók lettek a képek. Mi vettünk lakk sray-t és avval fújtuk le, gyors és szép is.
Én sem érek sajnos rá mostanság, illetve csak nem szánok rá időt, igaz gyorsan mennek ezek, de most valahogy nincs hangulatom hozzá, inkább tanulgatok.
Nekem az vállt be, hogy akkor csinálok ilyet, ha hangulatom és türelmem van hozzá, ezek jó kikapcsolódás is.
Lakás: november elején lesz készen, lehet 7végén megyünk nézni, hol tartanak, szoktuk fényképezni a haladást..jó látni.
De csak baba születése után költözünk, sztem 2ünnep közt.
cic: ari a kisruha, amit vettél.
Leendő lányos anyukák:) Ha vkinek kellenek csajszis rucik rengeteg van nekem-sajna már nem fognak kelleni.
Van, amit nemis hordtunk, van, ami csak 1*volt rajtunk,de mind szép állapotban, nem mintha pár alkalommal tönkre tudnák tenni.
Gondolkoztam mit csináljak velük, talán a börzére kellene kivinni??
Van a barátnőmnek egy eladó Graco Expedition 3kerekü jogger-je, ha valakit érdekel írjon!
újszülött kortól használható kb. 3éves korig. - teljesen dönthető háttámla -5 pontos biztonsági öv -tetején kukucskáló ablak -levehető kapaszkodóval. -gyönyörű színben. -Emelés szempontjából, nagyon könnyű szerkezetű! -Tágas, kényelmes a belseje..... -Bármely hordozó csatlakoztatható hozzá. -LÁBZSÁKKAL. -ESŐVÉDŐVEL .
Képet is teszek fel róla. 20 000-ért adja.
Bence: