Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, a fiam egyedül eszik és néz valami szappanoperát, hátha tudok addig egy kicsit írni :)

Korena! Ez a jó hozzáállás! Mindent megteszel (meg akarsz tenni), és ha mégsem megy, hátnem dől össze a világ.

Kata! Én kíváncsi vagyok, mi baja volt a babának! Akár priviben is. És hogy nem derült ki uh-on? Engem nem rémít, jobb tudni az ilyenekről.
Várom a képet :)

Na mindjárt fotózok ám én is nektek, mert beszereztem egy újabb tündéri rucikát, csak még tölteni kell az elemet.

Pussz, cic
cicmerák
 
 


Kép

itt a bizonyíték!!!! Látjátok a szép kis kukit?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

korena, hát az az, én is azt hittem, hogy egy izom van, de külön van elvileg mindhárom lyukhoz izom a könyv szerint ;)

és úgy szégyellem, de én nagyon béna vagyok uh-képeket illetően, megint nem látom, hol kell mit látni, ill hiába keresem, nem látom..... :oops: :oops: :oops: ja, bár most látom, hogy bejelölted, de ott mégis hogy, meg mi van körülötte?

Kata, lehet, hogy én futottam át a válaszon, vagy Te a kérdésen, vagy ha nem akarsz válaszolni, akkor nem feszegetem tovább, szóval sorry, de még egyszer megkérdezem :oops: , hogy miért voltál / leszel császáros?

no minden jót, BP-ieknek mondom, hogy az Astoriánál nyílt egy új bazinagy Alexandra könyvesbolt, szept 15-ig minden 25% kedvezménnyel kapható, ha még vmit beszereznétek... én most megyek kicsit feltöltődni fogdoki előtt..

KépKép

KépKép
winnie27
 
 

 
 

winnie: a sárga kis nyíl hegye éppen a kuki végéhez ér. A kis krinolin mögött ott a zacsi is. Alatta is látsz egy kis gömbölyű valamit, de az a köldökzsinór.... :lol: Tanulmányoztál már ilyen részletességek kukit? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Kép

Rózsaszínnel megjelöltem az "érdekes részt". Az 1. ponta herezacsi, a 2. pont a kuki.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!
Csőrmancs! Üdv itt közöttünk!
Niki! Szerintem lehet, hogy allergiás leszel mégiscsak és nem náthásd. Már csak azért gondolom, met ma volt nálam 3 csajszi, mindegyik fújta z orrát, meg vakarta a szemeit, és mindegyik allergiás. Azt nem tudom mit lehetne tenni, de érdeklődj utánna, hogy kismamáknak lehet-e akupunktúrára járni, mert ha igen ez a legjobb megoldás. Akkor nem kell semmi gyógyszer.
Lányok! Köszööm a bókokat a fiam nevében is. Szerintem is szép gyermek lesz. És tök fiús feje van. A magzatvizemről az van írva, hogy enyhén több. A baba pedig kb 2 héttel nagyobb a méretei szerint. AJánlottak TORCH vizsgálatot, meg újra cukorvizsgálatot. Holnap beugrom a dokimhoz, aztán majd ő megmondja, hogy mi legyen. Bár 18 hetesen is pont 2 héttel tűnt nagyobbnak, és akkor azt mondta, hogy az belefér. Amúgy pedig nem aggódom, amíg nem tudok semmit, mert ráérek akkor aggódni, ha baj van. Nemigaz? Azért érdekelne a probléma babával! Mi volt vele? Nyugodtan írd meg, mert sok rémtörténetet szoktam olvasni, nem fogom magamra venni. Egyébként is alapból mindene jó a babaának. Szóval majd mindennek utánajárok, és megírom mi a helyzet.
Andi! A második képen a két combja között égnek áll a fütyije, alatta pedig két dundi golyó található. Most már megvan?
Ja és köszi mégegyszer a segítséget.
Niki! Egyetértek a többiekkel. Irány a bababolt. Amíg a párod rajtavan a vásárláson, vegyetek meg, amit csak tudtok.
Erről jut eszembe. Én is vettem egy csomó holmit hétfőn a babucinak. És úgy imádok vásárolni. De a lényeg( babakocsi, kiságy) még mindig nincs meg.
Lányok! Van valahol egy lista, hogy miket kell beszerezni a kórházba? Miket vigyek be magammal?
Hali! Én látom a kukit. Bár már ynnit néztem ez enyém kukiját, hogy messziről kiszúrok már egy ilyen szerszámot. Az intimtornát én nem csinálom. Kellene?Tudom, hogy kell, és megvan a Kriston könyv is. Majd belenézek.
Remélem nem hagytam ki senkit, de ha mégis ezer bocs.
:oops:

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Sziasztok!!!

Most betöltött 26 hetes vagyok. Olyan jó, hogy ilyen gyorsan telik az idő.:)

Bocsi az elhanyagolást, de tanulnom kellett, hétfő óta jár Zsolti oviba, kedd hajnalban pedig sikeresen levizsgáztam.

Igyekszem utánna olvasni a történteknek..

Pusszi: sziszike.

Bence:
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Cic
A kep a kis Kép agyra rakhato zsebesrol.
Es egy a hasikamrol :lol:
Kép

Kép
Kép
kataa
 
 


kataa: úgy irigyellek, nekem még mindig nem adják át a helyet a BKV-n. :( :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Kolena
Egy daganat ,de kimuttak UH-n csak akkor mar nem lehetett elvetetni hanem meg kellett szulnie :cry:
Hat igen a szopi nehezsegeit csak az erti aki atelte :x En is sirtamegy csomot es szerintem mar azert nem volt az idegessegtol... Bar en szoptattam 6 hoig,imbden nap a cumisuveg elott,meg fejtem is renduletlenul...sokaig kaotukaz anyatejet a gyujtobol,aztan kapott tapit is.
Ja es 14 hos koraig meg csak nathas sem volt,tehat nincs osszefuggesbe a betegsegekkel ki meddig szopott.Az oivban egesz telen betegseg nelkul jart :lol:
Kukit en rogton latttam,hiaba fius anyuka :)
Akartam ar mondani hogyaz Andras nagyon szep nev,a keresztfiam is az ,en javasoltam a noveremnek ezt a nevet :wink: es senki nem Bandikazza ugyhogy nalatok sem fogja ha Ti sem.


Winnie
ja bocsi tenyleg elfelejtettem valaszlni,dehogy titok,bar mar leirtam itt is,szuletesi orthopediai betegsegem van, (faros voltam de a doki csak kihuzott :twisted: )meg egyebkent is keskeny lenne a medencem,ropi csaj leven ugyhogy meg sem akarom probalni..valahogy nem hianyzik az elmeny na. :oops:

Viki
persze hogy minden Ok veled,nem miattad nem irtam meg hanem valahogy nekem is nehez ez,olyan jo baratnok lettunk,pedgi itt a babaneten ismerkedtunk meg :lol:

Na megyek meselni a fonoknek :D
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziszike
Mi usag veletek? Gratula a vizsgahoz.Annanak vegul megcsinaltaka porlasztast?

Tinu
nekem sem adjak at,ja mert nem jarok BKV-vel :wink: Hat igen jo meretes tudom,csak elore no,igazi fius pocak.

Kép
Kép
kataa
 
 


viki: itt van a babaneten a lista, én már régen kinyomtattam, hozzá irkodtam, kihúzogattam stb. Van kórházi lista is, meg babakelengye lista is, kimondottan téli babáknak is.

Sziszike miből vizsgáztál? Gratulálok.

Kataa: nagyon szép ez az ágyra rakható zseb. Szép a poci!!!!

Tinu: sajnos ez nem a poci méretétől függ..... egyszer óriás hassal kellett futnom a busz után, mert a sofőr olyan rendes volt... de nem tudott 10 másodpercet várni még odaérek az ajtóhoz, ezért el is indult a szemét.... hát ez legyen a legnagyobb élvezete az életében, hogy megfuttatott egy kismamát.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok,

újra itt vagyok végre. Kicsit besűrűsödött a program meg a meló körülöttem, de ma úgy döntöttem, este nem csinálok semmit, csak végigolvasom a hozzászólásokat, és pihizek kicsit.
Ma voltam egyébként este a dokimnál, mert hétfőn műtőbe kellett mennie, amikor uh időpontom volt, és nem tudta ő csinálni a vizsgálatot. nagyon rendi volt, elmagyarázott ő is mindet, hogy mi minden van leírva a leletre, és mi mit jelent. Minden rendben van.

Ma éjszaka ébredtem fel először arra, hogy mozog a baba a pocakomban, biztos nem tetszett neki a póz, ahogy aludtam. Elmentem ma nézni kismama párnát, de majdnem lehidaltam, 14 ezerbe került!! és sima hungarocelgolyó van benne. Aztán kicsit körülnéztünk, megérkeztek az új kollekciós babakocsik, ÁTLAG 150ezerért...és nem PegPerego márkáról beszélek.....szóval egyre biztosabb, hogy vagy Pestre megyünk nagybevásárlásra, vagy Ausztriába.

Tinu, én is örülök, hogy minden ok nálatok. Úgy be tudják paráztatni a kismamákat, bezzeg amit kéne, azt meg általában nem veszik észre....

Korena: jó a kukker kép, én egyből felismertem. Ami a neved mellett van kép, az milyen fotó? Már az előző is nagyon tetszett. Nekünk sajnos nem sikerült olyan képet csináltatni, amin bizonyíték van! Nemlett nagyon jó az uh kép, ezért nemis teszem fel.
Nekem még nincs nagy pocim, sőt, és mondta a doki, hoelől van a méhlepény, és valószínű ezért érzem már ennyire a mocorgást!

Kataa: hol van ez a nagyker amit emlegetsz? Miket lehet ott kapni, mindent, ami a babának kell?

Férjen nekem is tervezi, hogy bejön szülésre, de necces a dolog, mert akkor lesznek az esküvő kiállítások, először Pécsett, utána meg Pesten, úgyhogy lehet hogy otthagy csapot-papot,és fut a családjához, de csakis szigorúan a fejemhoz akar bújni, és én is ezt szeretném. Én sem akarom, hogy elvegyem a kedvét a dolgoktól.... na meg nem is az a típus, aki bírja a vért, meg a kórházat. Be az elején tuti ott lesz, aztán a végén meglátjuk.

Én is bízok benne, hogy menni fog a szopiztatás, de biztos nem lesz könnyű az elején, pláne kezdő anyuka révén, ezért sem szeretném, ha az elején beindulna a vendégjárás. Majd ha már belejöttünk a dolgokba. Fő a nyugalom, az biztos!

Egyébként köszi a tanácsokat babakocsi ügyben, biztos az lesz a szempont hogy könnyen beférjen a csomagtartóba, bár szerencsére van hely, de a 3.-on lakunk, úgyhogy nem fogom naponta 2x felcipelni az emeletre, a lakásban meg kerülgetni. A praktikusság lesz a lényeg, de azért legyen stabil a váz, mert nagy utazók lévén, biztos sokat fogunk mászkálni.

Hát ja, a garanciális festésre mi már hónapok óta várunk. Nincs nagy gond, sőt csak egy kis repedésünk van, ami igazából nem is zavar, de akkor is. Hál égnek más garanciális probléma nincs nálunk, egész jól dolgoztak, pedig hát amiket lehet hallani újépítésű lakásoknál.... vagdosnám az ereimet, ha egy év után minden falunk pl penészes lenne, vagy újjnyi repedések lennének a falkon....láttunk ilyet! Már alig várom, hogy dekorálhassuk a babaszobát, valami jó képet kéne felfesteni mesefigurával, vagy valami tuti színes élénk tapétát derékig felragasztani....annyi jó ötle van újságokban, meg dekoműsorokban (német RTL-en van minden nap ilyen műsor - imádom)

Andykamama: megtaláltam a győri 4D címet, bár lehet hogy azóta te is találtál,sőt már be is jelentkeztél valahova:
Babits M u 38/c fsz. Tel: 30/373-2106 9000 Ft
Mi még mindig nem tudjuk, melyik héten menjünk 4D-re. Mostmég friss az élmény, de egy hónap múlva már tuti elvonási tüneteink lesznek!

Na most aztán bepótoltam egész eddigi kimaradásomat!
Üdv mindenkinek!
Vendég
 



Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


De jó, most nézem, ennyien itt vagytok most is??!!
Vendég
 


deszilvi: mindig cserélgetem a magzatképet, attól függően, hogy mennyi idős a babám. Ez egy 18 hetes magzatról készült kép.
Nekem is elöl van a méhlepény!

Mikor kell legközelebb UH-ra menni? Azt hiszem én is fogok plussz Uh-ra menni, mert olyan jó a bizonyosság, hogy minden oké odabent. Hiába rumbázik, azért mégis jó látni is. Szeretnék egy olyan képet, mint amilyen Vikinek is van, az remekül sikerült.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Korena, látom bekékült a vonalzód!
Szép neve lesz a kisfiatoknak, és én kizártnak tartom, hogy Bandizzák majd, ez a név ebben a formában már rég kiment a divatból, legalább is én nekem eszembe se jut egy Andrást leBandizni, inkább Andris! Férjem egyébként Endre, nálunk is kalapban volt, de van már a családban, így kilőve. Egyre többet gondolkodunk neveken, de még csak a kalapba gyűjtjük a variációkat!

Kataa: szép a pocakod, igazi formás kismama vagy!
Vendég
 


hát azt mondta a doki, hogy most szünet jön, és legközelebb 28 hetes uh lesz, úgyhogy közte tuti beiktatunk egy 4D-t!
Vendég
 


Sziasztok!

Az előbb elfelejtettem írni, valaki kérdezte, hol voltam 4D-n.
Budapesten a Schöpf-Merei-be voltam. Dvd-t kaptam, meg 4 db képet, és a többi képet a netről kelllett letöltenem. Az egész 13 ezer volt.
Hali! Köszi a címet, már ki is nyomtattam.
Kataa! Tök szép ez a zsebes . És a pocid is nagyon aranyos. N
Nekem is van egy pocis képem, de úgy nézzétek, hogy még 1 hónappal ezelőtt készült. Megpróbálom feltenni. Kép

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


deszilvi: Hát az még naaaaagyon messze van, én is beiktatok addig egyet :lol:
Igen bekékítettem, mert nagyon büszke vagyok, a kis tökösre. :lol:
Én is Andrisnak hívom már most, de mindenki így nevezi és ennek nagyon örülök.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Viki: Hol voltál nyaralni? Sokkal nagyobb már a pocakod?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Hali4 A pocakom már majdnem kétszer ekkora, mint a képen. Egyébként Tunéziában voltunk. Tudom, hogy most sokan megköveznek, hogy el mertem menni az arabokhoz, de mivel voltam már itt jópárszor, tudtam, mire kell figyelnem. Nem is volt semmi gondom. Szóval most sokkal nagyobb bálan vagyok. Pont ma tartottam almanapot, mert hétfőn elmaradt. Úgyhogy egész nap éheztem. A gyerekem egész nap rugdosott, biztos éhes volt. :oops: De lassan eljön a holnap, és jól bereggelizek.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Viki: lehet, hogy hülye kérdés, de miért tartasz almanapot? :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok,


Hát az álom hatása még három napig sem tartott.:((((
MÁr ma este megunta, mert miért nézek még babaruhákat mikor 3 hónap múlva fogok szülni.:)Azt mondta a kedvesem, hogy én már ne dolgozzak októbbertől és akkor élvezhetem a kisbabás életre a készülődést.
Csakhogy én azt mondtam hogy október végéig maradok. Pedig már nekem sincs sok kedvem dolgozni.

Szopizás: Nem tudom miért, de én valahogy nem félek tőle és bele sem gondolok milyen lesz, ha mégsem jönne össze.

Intimtorna:
Én valahol azt hallottam vagy olvastam, hogy az intimtorna miatt a hüvely, (gátrész???) sokkal erősebb(izmosabb) lesz és nem segíti a természetes szülést, mert a kisbabának jobban meg kell küzdenie azért hogy a világra jöjjön. Viszont vizelettartás szempontjából meg jó a torna. (Meg másért is:)))

csernusn
 
 


Sziasztok Csajok!

Viki! Tök nagy a pocid, milyen lehet most.. bár én sem panaszkodhatok, de gyáva vagyok feltenni ide egyet :oops:

szilvi! Te írtad, ugye a szopispárnát? Hát vannak tényleg elég drágák, én most vettem egyet használtan 1300 Ft-ért, és nem is igazán volt használva. Érdemes vadászgatni. Bár első gyereknél én sem tudtam volna elképzelni, hogy használtat vegyek. Most, hogy csak néhány cucc kell, könnyen jár a szám. Egyébként nézd meg a Mária bababoltot, meg a Lehel útit. Én ebbe a kettőbe szoktam járni. Lehet neten is rendelni tőlük, de közel sincs olyan kínálat, mint ott.

Kata! Édes az ágynemű, asszem kimegyünk :)

Na nézzétek milyen cuki ruhácskát vettem 1700 pénzért, kendővel és kistáskával :oops:

Kép

Ezeket meg most csináltam, persze nincsenek még lakkozva, meg festve, meg a kulcstartóról előlről még hiányzik egy rész... De ahoz képest, hogy először csináltam ilyet, azért tök jó, nem? :roll:

Kép

Kép

Kép

És szorítsatok nekem holnap, megyek dokihoz, remélem nem nyíltam tovább!

Jó éjt, cic
cicmerák
 
 


Kata,

Jó a fotó rólad és szép a zsebes tároló is.:)

Viki,
a tengerpartért nagyon irigyellek, nekem is ott voltak a legszebb nyaraim, de idén nem mentünk már külföldre.

Sziszi,

Hogy van a kislányod? És mikor költözhettek az új lakásba?

csernusn
 
 


Cic,

Hát nem semmi, nagyon ügyes vagy?

A képek gipszkeretben szalvéta technika? És a kisszekrény????Nagyon tetszik!!!

csernusn
 
 


viki: Én egyáltalán nem kövezlek meg, nagyon jól tudod, hogy mit csinálsz. Ha úgy érezted, hogy bevállalhatod az utat, azt biztos meg is gondoltad, és különben is nem történt semmi baj. Jól tetted. Én nem vagyok ilyen bátor. Mondjuk alapból sem ülök repülőre. Tini koromban nem voltam ilyen beszari, de amióta a lányom megszületett, félek minden sz..tól. Ki érti ezt?
Na ma már ehetsz jókat!

Csernusn: Hát ez tényleg nem tartott sokáig... Hú ezt az intim torna dolgot akkor körbe kell járni. Most csináljam, vagy ne csináljam???

cic: Irigyellek, hogy van kedved és energiád alkotni. A napokban jutott eszembe, hogy elkezdek kötni pulcsit, kiskabátot stb a fiamnak, mert annak idején Lilinek is kötögettem, (lehet, hogy régimódi) de egyszerűen nincs rá energiám és időm, pedig tök édes modern kis cuccokat lehetne kötni a lurkónak. Ti nem köttök? Mondjuk utoljára vagy 7 éve kötöttem, de sebaj...
Várom a híreket, és remélem a dokinál mindn rendben lesz.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!!

Annának elhalasztottuk a porlasztást a körülmények miatt, látszólag semmi baja, így várunk vele még.
Kresszből vizsgáztam, annyira örültem, hogy elsőre sikerült..tanultam is rá.:)
Most gyakorlatra kell már csak mennem jhéttől és EÜ. vizsgára.
Remélem max. 2hó és végzek is vele.:)

Sztem 3gyerek mellett kell, majd nekem is egy autó...főleg, ha költözünk. Most volt időm és lehetőségem rá, mert, ha a pici megszületik nehéz lenne elszakadni...

cic: Sztem jók lettek a képek. Mi vettünk lakk sray-t és avval fújtuk le, gyors és szép is.:)
Én sem érek sajnos rá mostanság, illetve csak nem szánok rá időt, igaz gyorsan mennek ezek, de most valahogy nincs hangulatom hozzá, inkább tanulgatok.:)
Nekem az vállt be, hogy akkor csinálok ilyet, ha hangulatom és türelmem van hozzá, ezek jó kikapcsolódás is.:)

Lakás: november elején lesz készen, lehet 7végén megyünk nézni, hol tartanak, szoktuk fényképezni a haladást..jó látni.:)
De csak baba születése után költözünk, sztem 2ünnep közt.

cic: ari a kisruha, amit vettél.:)

Leendő lányos anyukák:) Ha vkinek kellenek csajszis rucik rengeteg van nekem-sajna már nem fognak kelleni.:)
Van, amit nemis hordtunk, van, ami csak 1*volt rajtunk,de mind szép állapotban, nem mintha pár alkalommal tönkre tudnák tenni.
Gondolkoztam mit csináljak velük, talán a börzére kellene kivinni??

Van a barátnőmnek egy eladó Graco Expedition 3kerekü jogger-je, ha valakit érdekel írjon!
újszülött kortól használható kb. 3éves korig. - teljesen dönthető háttámla -5 pontos biztonsági öv -tetején kukucskáló ablak -levehető kapaszkodóval. -gyönyörű színben. -Emelés szempontjából, nagyon könnyű szerkezetű! -Tágas, kényelmes a belseje..... -Bármely hordozó csatlakoztatható hozzá. -LÁBZSÁKKAL. -ESŐVÉDŐVEL .
Képet is teszek fel róla. 20 000-ért adja.


Kép Kép

Bence:
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike! szóval Bence lesz? Gratula :)

Engem érdekelnek csajos cuccok, olyan kis farmerruhácskák, nagyon lányos dolgok, mert ugye Gergőről még sok ruha megvan. Ha van ilyened és fotózol.... :)
kinganyu@vipmail.hu
Puszka
cicmerák
 
 


Sziasztok,

HÁt ennyit az én babaruhavásárlásomról.:((( De nem bánom, mert szerintem valamennyire igaza van. Én meg egy kiscsit jobban elfogult vagyok.:)

Sziszike,

A babakocsi tényleg nagyon jó!!! És az ára is. Szerintem rögtön rákap majd valaki.:)


A mi gyerkőcünk végül közös megegyezés alapján László Csaba lesz. Most épp Laci-Maci vagy Lackó-Mackó a beceneve. Nem akarom majd sem Lacikának és Lacusnak sem hívni. Csaba vagy Lackó lesz a beceneve. Esetleg más becenév a fentieken kívül van a Lászlóra?

csernusn
 
 


Niki! az én fiam is hivatalosan László Gergő. De a Gergőt használjuk, simán, én mindenkire rászóltam, hogy ne nagyon becézgessék, mert rajta marad. LFőleg a Lacika, Lacus meg ilyenek. De egyébként nekem is csak a Lackó jönne be :)
cicmerák
 
 


sziszike! Engem érdekel a babakocsi. Érte is mennénk. Úgy látom tök jó állapotban van. Miért nem használták?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


sziasztok,
villámbejelentkezést tartok, volt két óra között egy kis szünetem, és hazaugrottam enni valamit...na meg babanetet kukkolni.
Cic, hol veszed ezeket a tuti kis ruhákat, főleg ennyi pénzért???
Hát igen, ezt az összeget én is túlzásnak tartom, majd még körbenézek, hol van olcsóbban, vagy netről rendelek. Sajnos Pécsről nem tudok felugrani Pestre, mi majd valószínű egyszerre fogjuk megtartani a nagybevásárlást! Mi ilyenek vagyunk. Eldöntjük, aztán irány a boltok...
Nagyon ügyes vagy, tényleg tök jók a képek amit csináltál.

A babakocsi tényleg jól néz ki, meg ez a márka nagyon jó minőség! CSapj le rá Korena!!!

Viki: én is azt mondom, ha jól esik, és nem parázol, miért ne utazz! Én pl tipikusan az vagyok, aki parázik az arab világtól, és biztos nem érezném magam nyugodtan nyaralás alatt. De ez én vagyok! Jól tettétek, hogy még baba előtt utaztatok egy nagyot!

Rámjött a KÍVÁNÓS idő, tegnap majd megbolondultam a szőlőért. Férjem azon röhögött, úgy ettem a gyümölcsöt, mint aki először eszik! Meg a TV-be meghallottam a mákosguba szót, és egyből a konyhára néztem!! Ezer éve nem ettem mákosgubát!

Remélem a csokival nemleszek így!
Na pá, rohanok vissza!
Este még felnézek!
Vendég
 


szilvi: Pont ilyen kocsit szerettem volna, három kerekű volt az álmom. Most kitaláltam, hogy ha sikerül megvenni, azt anyu veszi meg, mert én babonából nem veszek semmi. (és nem hiszem, hogy normális volnék)
A szőlő, meg a mákos guba belefér, én a lángos kívántam, de nagyon, még most is. Ha lemegyünk nyaranta a Balcsira akkor is mindig lángos eszek, jó fokhagymásat, és hideg sört iszom hozzá, ( azt hiszem ezt hívják Norbi update-nak :lol: :lol: :lol: ) hát most alkohol mentes sörrel, ettem, ami azért nem volt az igazi. Ja meg a tócsi, szóval jó zsíros legyen ..... :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Látom, alakul a kívánós téma is. :) Csatlakozom: madártej... Tegnap úgy megkívántam, hogy rögtön reggel csináltam egy lavórnyit belőle. Most fogyott el... Pedig össze-vissza az anyuéknak vittem belőle egy befőttes üveggel. A többi az én pusztításom eredménye. Rajtam kívül senki nem eszi. Vissza kéne fognom magam, azt hiszem, eddig olyan jó volt, hogy össz. 1,4 kg jött rám, de mindenki azt mondja, majd a 2. félidő meghozza a kilókat is. :cry: :cry: :cry: Nem akaróóóóóm. :cry: Nem vagyok éppen pehely súlyú. Szóval, legjobb lenne, ha csak a baba súlya jönne rám, más nem. De ez annyira nem kívánságműsor. Majd visszafogom magam. :) Az almakúrára még nem szántam rá magam, mert annyira nem szeretem az almát, de lehet, hogy ennek is eljön még az ideje. :? :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Valaki elmondhatná, hogy ha az ember lánya állapotos, akkor miért rakódik le minden duplán zsírpárnaként???? Ez igazságtalanság :cry: Úgy érzem én is visszafogom magam mégis 5 kiló felugrott! Kegyetlenség ....

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Kedves Csernusn!!!

Sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából:
Kép

Ildikó&Dávid&pocakbaba
ilgya1
 
 


Ilgya,

Te milyen kedves vagy!!!!:) Nagyon köszönöm.:)))) Jobb lett a napom tőle.:)

csernusn
 
 


Sziasztok!

Niki! Én is szeretnék neked nagyon boldog névnapot kívánni. Sok puszi és ölelés. :P A nyaralással kapcsolatban, tudtam, hogy ez lesz az utolsó nyugodt nyaralásunk, és egyben ez volt a nászutunk is, úgyhogy semmiképp nem akartam kihagyni. Egyébként meg úgy indult, hogy csak az olaszokhoz megyünk, mert ott mégiscsak kultúráltabb minden, meg közel van, de mikor beharangozták, hogy milyen szar nyarunk lesz, akkor döntöttem, hogy Afrika. Mert ott leagalább meleg van. Hát meleg az volt, de jobban bírtam, mint itthon.

Tinu! nekem az almakórát a vizesedés miatt kell csinánlnom. Tegnap majdnem éhenhaltam, aztán azért esete bűnöztem egy kis borsófőzeléket kenyér nélkül. Azért kiment belőlem 1 kg, és ez nagyon jó. Mert amúgy vízhajtót kéne szedni, ha ezt nem csinálnám.

Cic! Szerintem ne szégyeldd a pocakodat, ha van kép, tedd fel, hadd lássuk. Elvégre mi magunk között vagyunk, olyan ez mint egy nagy család. Amúgy a képen 6kg volt rajtam, most 10. Szóval el tudod képzelni, mekkora bálna lehetek most. Majd ha lesz friss kép, felteszem.És nagyon szépeket csináltál. Jó, hogy van ilyenekre energiád.

Szilvi! Ha előbb tudtam volna, hogy szopipárnát keresel, tudtam volna neked segíteni, hogy ne költs ennyit. Én is a használtak között keresgéltem, és ott találtam egy készítő címét. Ők újonnan 3450-ért csinálják, plusz huzat 11250, ha jól emlékszem. Én tönkölybúzásat vettem, az a duplájába került, de nagyon meg vagyok vele elégedve, ui, én már most is használom alváshoz tök jó, meg akár a lábamat feltámasztani. Azért ha valakit érdekel, megkeresem a címet.

Sziszke!Ez a kocsi tényleg szép! Remélem Renának fog jutni. Majd szorítok.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Bocsi a hibákért. A póüthuzat 1250. :evil:

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Viki: Kapolcson láttam olyan tönkölybúzás párnát, filóztam is rajta.... de azon vaciláltam, hogy ha az maszatos lesz, azt lehet gépben mosni??
Köszi a szurkolást babakcsi ügyben! :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Rena! Írtam neked.:)

Niki: Boldog névnapot!!!
Kép

Szopipárna: http://www.szopiparna.hu/akciok.html
Én nagyon szeretem a párnát és igen megéri tönkölytölteteset venni, mert a golyós leereszt és nem egy tartós dolog. Annánál olyat vettem és mostanra fele akkora.:)

A pocit nem kell szégyelni, mert szép.:) Én büszke vagyok rá! Majd rakok fel képet énis.

A név Bence lesz, igen.:)

Pussszi mindenkinek!

Bence:
Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Olvasgattam a leveleket és láttam, hogy valakinek AFP-s problémája volt. Hát, ez a téma nem egyszerű.
Én most 29 hetes vagyok, de engem is megijesztettek az alacsony AFP-vel. Nálam az érték 13,8 IU/ml volt (14 az alsó határ, de még a 22-nél is megijesztik a kismamákat, még az is alacsony értéknek számít.)
Szóval az orvosom mondta, genetikai ultrahangra kell mennem, mert az alacsony AFP utalhat Down-kórra. Teljesen kétségbeestünk, persze míg a genetikai uh-ra jutottunk, másfél hét eltelt. Kutattam a téma után mint az őrűlt, olvastam magzatvízmintavételtől kezdve mindenről. (Mellesleg a magzatvízvétel után 100 nőből 1 elvetél.)

A védőnő pedig ily módon biztatott: Mindenbe bele kell egyezni, még ha kockázatos is. Egy beteg gyerek tönkreteszi az ember életét, a párkapcsolatot, szóval mindent. Megindítják most a szülést, ha kimutatják a betegséget és úgy döntünk, így nem vállaljuk a babát. Utána próbálkozhatunk még.
Ekkor már 20 hetes volt a pici baba a hasamban, sírtunk a párommal előre, szörnyű napok és éjszakák voltak.
Persze belegondoltam én is, hogy egy beteg baba milyen gondot jelenthet, de a védőnőtől azt vártam volna, hogy bíztat és azt mondja, amíg nem néztek meg, nem kell kétségbe esni. Hinni akartam, hogy nem beteg a babám.
Aztán a genetikai ultrahangon nem vették olyan véresen komolyan az alacsony AFP-t, mindent rendben találtak és nem javasoltak magzatvízvételt. Utaltak még rá, ha a 12 hetes uh-on a nyaki bőrredő megfelelő volt, nem kell aggódni.
Természetesen teljesen megnyugodni csak akkor fogok, ha megszületik a kislányom és minden tekintetben egészséges lesz.
Nem kívánom senkinek sem azokat a nehéz napokat. És mindenki azzal jött, hogy nem szabad idegeskedni, mert nem tesz jót a babának. Na persze.


Egyébként én is olvastam róla, hogy sok külföldi országban nem nézik az AFP-t, mert nem igazán megbízható.
Azóta sem tudta senki megmagyarázni, miért volt alacsony az AFP-m.
Számítások szerint a kisbabánk november 22-én fog születni, de én úgy érzem, hogy már november elején.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem mindig streszben tartanak valamivel. Az AFP-vel kezdődött, aztán kinyílt a külső méhszáj (most már két hete a cg.2100), múlt héten voltunk 4dimenziós uh-on, ott mindent rendben találtak, de azt mondták, egy héttel kisebb a baba, mint a kora. Aztán megnyugtattak, ez nem gond, legfeljebb nem lesz 4,5 kg-os a baba. Hát, elsőre valahogy megelégednék a 3- 3,5kg-val is.

Üdvözlet mindenkinek!
Évi
eva27
 
 


Hú, csupa érdekes témáról írtatok! :)
Viki: akkor már értem az almakúrát. Azt hittem, ez valami fogyimódszer. :o De kösz, hogy megnyugtattál, hogy nem fogyizol. :D
Egyébként én is már kb. 8 kilót híztam, pedig még csak félidőnél járok. Eleinte nagyon figyeltem a súlyom, de mikor láttam, hogy hiába minden, egyszerűen akkor is jön fel, ha az ember nem zabál, akkor feladtam és úgy döntöttem, hogy eszem, ahogy eszem és nem érdekel, hány kiló jön fel. Persze látom, hogy nemcsak a hasam nő, hanem a combom és a fenekem is terebélyesedik, de abban reménykedem, hogy majd leadom terhesség után. Ezzel már nem akarom stresszelni magam, mert eleget stresszeltem az első 3 hónapban. Ha kövér leszek, kövér leszek. A férjem egyáltalán nem panaszkodik és ez a lényeg. :D
Sziszi: tényleg kafa a kocsi, igazán. De hát lassú voltam. :lol:
Évi: még szerencse, hogy mi "csak" egy estét és egy délelőttött paráztunk át az AFP miatt. Egyébként mindenki nagyon mérges volt, akinek csak meséltem, hogy minek ijesztgetik a kismamákat! :evil: Persze tudom, hogy attól, hogy a genetikán megnyugtattak, még mindig lehet Down-kóros a gyerekem, de egyszerűen már nem érdekel. Nem biztos, hogy belevágnék még egy babába utána, de ugyanakkor egy Down-os gyerek is lehet nagyon kedves, aranyos. Mindegy milyen lesz, az enyém lesz és kész.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, akartam még kérdezni, hogy tegnap néztem a hasam, nagy buli volt benne. Kb. a köldököm magasságában, vagy egy picit feljebb jobb oldalt egyszercsak szabad szemmel láttam egy összerándulásfélét. Szerintetek a baba randalírozott, vagy csak valamiféle izomrángás volt? :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan bejelentkezem, ma is egész nap okítottam a kezdőinket, eléggé lefáradtam, most meg minjdárt megyek allergia dokihoz, azért lásson már, két éve nem voltam....

Majd holnap írok többet, akkor csak 3-tól okítok :)

Azért röviden annyi, hogy Niki, boldog névnapot!
A fogorvost meg túl értem viszonylag kevés "hisztivel" :lol: , egyet tömtek, de még lesz egy vagy kettő, úgyhogy nem úsztam meg ennyivel. Utólag egész hősnek érzem magam, hogy "túléltem" :lol: .

Na pá, holnap folyt, pedig lenne még írnom....

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok
Csak gyorsan mert vendeget varunk,apa keresztanyja jon.Ugyhogy munka utan hajra furdoszobak kitakaritasa+sutit sutottem es ha man igy raertem a mosogep is megy.
Na de vacsi helyett rendeltem pizzat,azert arra mar nem futotta az idombol.
Ugy varom mar hogy itthon legyek (marc sak 1 het )es mindent szep kenyelmesen megcsinaljak amig Alex az oviban lesz.

Kosz a poci dicsereteket,nekem megepp ezzel van a gondolm hogy mashova nem egy csak a hasamra,pedig az a 7 kg ott eleg termetes pocit okoz am :wink:

Na mennem kell megjott :)
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Tinu! Hát te azt hitted, hogy fogyizok? Eszemben sincs. Akkor most megnyugodtál, remélem. AMúgy én sem aggódom a kilók miatt. Nekem is pont 8 kiló volt félidősen a fölösleg. Én az első 3hónapban 1-1 kilót híztam csak, pedig akkor is ettem rendesen. Meg a terhesség előtt is túl jó volt az étvágyam. Aztán a 4 hónapban beindult, és attól is híztam, ha csak kajára gondoltam. Egyébként tényleg akármit csinálsz, akkor is hízol. És engem sem érdekel. Majd 1 év múlva, ha már nem szoptatok, elkezdek valami drasztikus ogyókúrát, meg járok tornázni és kész. Majd lemegy.
Szerintem a hasadban tartott bulit a babád szervezte. Biztos jó kedve volt, és ficánkolt. Főleg ha szemmel is láttad, biztos, hogy ő volt. A belek meg a gyomor nem rángatózik így. :P

Eva! Örülök, hogy végül is nem volt semmi a probléma, csak az izgulás. Egyébként ezt az AFP-t már szinte csak nálunk nézik. Amerikában már jó régen eltörölték, és a szomszédos országokban sem nézik. Pont ma vagy tegnap?(nem emlékszem) láttam a tv-ben egy műsort, hogy azért törölték el, mert sok kismama infarktust kapott az eredményektől, meg a stressztől. Szóval többet árt mint használ. :?:

Hali! A szopipárnán huzat van, amit leveszel és kimosod. A tönköly tényleg azért jó, mert nem megy össze egy idő után. Olvastam, hogy a másik töltetűhöz lehet venni még töltetet, ha később pótolni kell. Úgyhogy mindenképp jobb a tönköly, mert egészséges, állítólag a kros sugarakat is blokkolja( ha hisztek ilyesemiben, mint vízér és társai). Egy kicsit búzaszaga van és kissé csörög, de meg lehet szokni. :roll:

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Viki,

Köszönöm neked is köszöntést! Mi Jordániában voltunk nászúton és azt kell hogy mondjam az ottani araboknagyon kellemes meglepetést okoztak. És nagyon biztonságos volt akkor, és gyönyörű volt.

Engem érdekelne a címe a szopipárna készítőnek.

Sziszi,
Neked is köszönöm a virágot.:) ÉS beíom Bence babát a táblába.

Éva,

Sajnálom ez rémes lehetett.
Mikor elvetéltem én nem akartam elhinni, és 3 orvossal is csináltattam vizsgálatot, de sajnos mindhárom ugyanazt látta, vagyis már nem látta.:(

Tinu, akár a baba is lehetett az az "izomrángás":)


Winnie, köszi neked is a köszöntést.:)
Én nem is tudom köszönttem-e valakit már közülünk, vagy én mindent elfelejtek?

Egyébként lányok tudom, hogy fél kiló semmi, de általában a mérleg du-ra többet szokott mutatni. Már 71,5 voltam általában, most meg 70,9 és a hasam is akkora mint egy nagy kemény lufi.:( Mintha szét robbannék nemsokára:( RÁm ilyenkor jön rám a para. De ott a konyhában a halom mosatlan és már rendet is kellene rakni, én nem tudok így lefeküdni pihizni.:((((

csernusn
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?