Szia
Satuk!
Egyáltalán nem zavarsz
Nándi máj. 10-i, tehát kb 1 évvel idösebb Olivérnél, de ha jól emlékszem, ö 74-es rucikat hordott télen. 2 overálunk volt, egyiket örököltük, de vettem egy vastagabbat is. Az overálnál a lényeg, hogy végig zippes legyen, sokkal könnyebb fel-le adni. Én eleve nagyobbat vettem kicsit, igy az egész télen jó volt, bár az elején teljesen betakarta a lábát, aztán tél végére már kilógott rendesen, de annyit nem nött, hogy teljesen kinöje. persze lehet, hogy a te lurkód nagyobb ütemben növekszik majd.
Télen még rá tudtam adni a hálózsákot (vékony, alatta rugi+body) Mókikám ugyanis nem türi meg a takarót, és fütés sincs nála, a krupp miatt, igy inkább rétegesen felöltöztettük. Idén nem tudom mi lesz, mert a hálózsákot már nem türi meg, szerintem extra meleg rugit veszünk
Ahogy Rita is irta a polár rugi jó ötlet, és mi is vettünk harisnyát, a kinaiban nagyon jó minöségü, tartós, vastag, pasisat.
body: hosszú, rövidujjú. Itthon legtöbbször h.ujjú body+ mellény vagy póló volt rajta.
Babakocsiba lábzsák tényleg hasznos, mi csak tél közepére szereztünk be, de kellett volna hamarabb.
Nekünk vannak ruháink, majd irok privit, és Flocika szokott nagyon jó minöségű angol rucikat árulni otthon. Ezen kivül ajánlom még a babaszobát is, mert és a ruhák nagyrészét onnan szerzem be
remélem, tudtunk segiteni.
Csucsu
Aztaaaaaa, 3 torta
Jó dolga van a csajnak
Annamari
Szerencsére Nándi nem nagyon válogatós, eszi az én föztömet és a babakaját is. Eddig 2szer volt nagyobb konfliktusunk, de az sütizés miatt volt (rákapott a dédi féle sütire és csak azt akart enni. Ott állt a konyhaszekrénynél, tudja, hogy oda szoktam tenni, és visitott...
nem is akart se fözit, se virslit, se husit, smmit enni. Végül 1 órás huzavona után gyümölcsös sinlacban kiegyeztünk.
Kitartást a pasikhoz!
Párom ma volt kontrollon, szokás szerint elkisértük, minden rendben volt,
negativ az eredmény. Ez volt a 4 éves CT-s kontrollja.
Na, megyek postára
pusza