Sziasztok!
Megint itt vagyok.
Én nem tudom, mi volt ma Petivel, de fél hatkor elvittem sétálni, jött a bnőm és a lánya is. Negyed nyolckor értünk haza, és annyira aludt, hogy volt időm simán elkészíteni a pancsivizét, kiszedtem a hordozót a kocsiból, a kocsit összecsuktam, stb. és még így is, mikor vetkőztettem a fürcsihez, akkor sem ébredt fel igazán, és a vacsiját is kb. három részletben volt hajlandó beenni, de még így is meghagyott 25 ml tápit. Aztán letettem az oldalára, és kb. 20 perc múlva aludt...mostmár az ágyában van.
Pil, nekem (is) válaszoltál.
Mi Milupa Milumil HA-1 tápit kapunk, ez újszülött kortól adható, anyatejhelyettesítő, de pótlásnak is ezt írja a mi dokink. Tejalapú, de Petinek nincs ezzel gondja.
Nem tudom, nálunk kötelező a hathetes és a három hónapos csípőkontroll, akinél gond van, azt még UH-ra is elküldik. Nekünk nem volt gondunk, így már nem kell mennünk. Furcsa, hogy máshol ez nem így van...
Látom, mi a helyzet, ne aggódj, szerintem többen vannak terpeszpelenkások, mint akik megúszták nélküle. Drukk, hogy javuljon a helyzet, fel a fejjel. Remélem, dokiügyben megegyeztek!
Szélvihar??? Ide is kérek! Nálunk csak fújdogál, de nagyon meleg van...
Pizzáspapír engem érdekelne, aztán majd megbeszéljük, hogy mi legyen.
Szelepes cumisüvegünk nekünk is van, én is utálom, nem is használom, minden kifolyik belőle, akárhogy csavargatom...nemegyszer jól eláztatta a táskámat, a nadrágomat, meg amit ért.
MSN-ért bocsika.
Macsek, én imádom a fánkot, az elkészítése nálunk anyukám reszortja, de ha nekiáll, legalább 50-60 db-ot készít, de az seperc alatt elfogy.
Jelentem, az én férjem magáncégnél van, és csodálatos módon nem minimálbéres...tudom, ritka az ilyen melóhely, mint a fehér holló.
Blackrose, én nem tudom, hogy anyós miket beszél rólam a hátam mögött, de amíg nem jut vissza hozzám, nem érdekel!
Apósom nálunk is ilyen, kap valamit, ha neki nem kell, továbbadja. Petinek még nem vett semmit, de talán jobb is, elvégre szinte mindenünk megvan.
Nekünk sima Amidazophen (vagy hogy a fenében írják) kúp van itthon lázcsillapító gyanánt.
Wkata, a számítógép szét- és összeszerelése nálunk egyelőre még az öcsém feladata, de szerintem, amint nagyobb lesz Peti, örömmel fog majd segíteni a nagybátyjának. Az más lapra tartozik, hogy az öcsém nem fog örülni...
Szilvi, remélem, megjavult a mosógép (látom, igen
). A miénkkel ilyen gond egyszer sem volt. A miénknek kb. 2-3X a csapágyát, és egyszer az elektronikáját kellett cserélni. Még jó, hogy akkor még volt lehetőség garanciahosszabbításra, egyébként ráment volna a gatyánk is. De most még jól bírja, ha tönkremegy, akkor újat fogunk venni, de ahogy írtam, most még elvan, pedig szinte minden nap mosok, van amikor 2 adaggal.
Petinek még nem megy a hasa, de szvsz akkor is a foga látszik alul. De a dokinéni csak a jövő héten fogja látni (ugye lesz szuri is), majd akkor megkérdezem, hogy tényleg az-e...de más ötletem nincs.
Batman: tegnapelőtt este a barátnőméket látogatta meg egy, eltévesztette az emeletet.
A bnőm párja mesélte, hogy a barátnőm, hirtelen reakcióként a fejére rántotta a takarót.
Mári, Petinek inkább taknyos az orra, ma is kiszívtam (előtte csepentettem bele anyatejcsit, erre még telik), és majdnemhogy köves volt az egyik része, ami kijött. De egyébként semmi baja nincs, de hetente egyszer általában ki kell szívni a nóziját...
Pogi, gondolom a képes üzi Blackrose-nak szólt...
Gombi, lett kábeltv? Én már utálom a pesti kábeltévé hálózatot, amiatt van oda a férjem...dehát mindenkinek joga van a vezetékes adáshoz.
A tápit mi sima egylyukú cumisüvegből esszük, de a hiperszuper szelepes cuclik nekünk nem nyerők...abból még egy óra alatt se enné meg az adagját Peti...szóval mezei cumi van az üvegen, de ez bevált!
A kontroll közbeni baleseteket a párod hogyan díjazza? Nagyon kivi vagyok...nálunk ugye nem fordult még elő, talán majd Petitesónál...
Lreta, nekünk már a kéthósnál is azt mondta a dokinéni, hogy csak szükség esetén adjak neki kúpot, gondolom, most sem lesz másként.
Látom, Noémit megviselte az oltás, remélem, nem lesz gond az éjszakával.
Marcy, súly miatt irigy-irigy. Én 165 cm vagyok, és ehhez kb. 74 kg...én örülnék a Te 65 kg-dnak.
Csandy, nem tudom, de a miféle tápink jó sokáig adható, akár féléves korig is, csak nagyobb mennyiségben (ha csak eszik a bébi).
Én úgy csinálom, hogy forró vízzel összerázom, megvárom, még kicsit "ülepszik", aztán forralt és hűtött vizet adok hozzá, és így üzemi hőfokú lesz, azonnal adható.
Az orrspray-t jól tudod, mindegyik sóoldat, csak el van nevezve. Én tejcsit használok...
Hello, de rég láttalak! Jövőhéten beszámolok az oltási matricáról...mert ahogy nézem a kiskönyvben, elvileg mást kéne, hogy kapjon...
Kisvirág, nálunk fordított a helyzet, ahogy fent írtam, már a séta is "megviselte" Petit, és jól bealukált...
Ezt a MÁK-ot én nem értem...hol kell igazolás, hol nem...nekünk ugye kellett, került 500 pénzbe...
Tápi: Milupa Milumil HA-1 (már fent is írtam).
Colett, Peti a kiságyon éli ki az agresszivitását.
Ma is arra ébredtem, hogy annyira rugdosta a kiságy rácsát, hogy még a mi ágyunk is belesajdult. Ja, és nem tudom, mi lesz, mert félig ülő-félig fekvő helyzetből már próbálkozik felhúzni magát...
Zsu, ez a melltartóbetéses írás számomra jó hír, ma épp DM-eset vettem a barátnőmnek. Ő eddig Mamit használt, neki az is jó volt, de rengeteg a teje, és estére kevés volt, de nappalra megfelelt. Csak fogyóban volt neki, nekem meg még volt rá bababónuszos kuponom is, és megkért, hogy vegyek neki. Szóval neked bevált...remélem, a bnőmnek is jó lesz.
Nem tudom, Peti már kb. 1-1,5 hónapos kora óta "beszélget", néha le se lehetne lőni, annyira "mondja".
Na, íme a kisregény, megyek enni...fini mogyorókrémet, friss zsömivel.
Puszka, jó éjt!
Ági