Új privát üzeneted érkezett!

Melltarto: nekem szerencsere, vagy balszerencsere, de nem kell betet. Vettem szopis melltartot, mert ez sokkal kenyelmesebb, mint a regiek, azok merevitosek.
Suly: 164 cm, 62 kg, ez + 10 kg tobbmint a versenysulyom. :( Sebaj majd lemegy.
A ferjem ugy szeret, ahogy vagyok, egyebkent is, sotetben minden macska fekete! :) :oops:

Kép

Kép
macsek7

Jelentkezem. Kezemben a kisasszony, nehezen írok. Képzeljétek, elkezdődött. Hát, a fogzásos mizéria. Gondolom mire kibújik, még lesz 1-2 hónap. Szegény nem nagyon tud szopizni, szenved. Szerencse, hogy nem estem pánikba, Mátéval is volt ilyen. Remélem éjszaka nem lesz nyügi.

Melltartóbetét: Csak Mam-ot ne vegyetek, az tényleg zacsi. Én szopisba járok, már megszoktam. Máténál is úgy kellett Anyámnak szólni, hogy mért ilyenbe járok még. (Kb. 1 éves volt.)

Súly: 165 cm-hez 61, szóval kb. 4

kg van még. Mondjuk a has már o.k., én inkább csípőben vagyok erős sajna. Férjem szokott is cikizni, hogy Jennifer Lopez-re emlékeztetem.

Pil: Jaj, írd már meg mi volt a dokinál! Terpeszt mi hortuk 1 hónapig éjjel, nappal a fiammal, hát nem volt semmi míg megszokta.

Blackrose: Akkor ti is rock zenére buktok? Vagy csak családilag erősítitek a rajongótábort? Képzeld a fiam most mások helyett rászokott, hogy minket ütöget. Jó fej, nem tóm mit csináljak. Majd csak leszokok róla.
colett77

Colett: ha baj volt fogzas alatt a szopival, akkor hogy etetted?

Kép

Kép
macsek7

Helyesbítek: Mami a melltartóbetét, ami nem frankó.

Szgoron: Jó volt a mosógépes sztori. Mi szőkék!!!/lilypie.com]Kép[/url]
Kép
colett77

Macsek: Háe, átettem a másik cicire, aztén büfiztetettem. Később már tudott enni, csak volt, hogy sírt. Most se vitte túlzásba, pedig már letettem éjszakára. Bekentem neki Dentinox-al, csak nevetett.

Na, már hagylak titeket "érvényesülni".
colett77

sziasztok!

A csonsűrűség épp hogy belefér a normába,és 3 hétig egy textilpelust kell betenni a pelus és a body közé terpeszpelus gyanánt. :( :(

Most ninc sis kedvem irni,bár tudom ez nem a világvége,de Petivel is összevitatkoztam a gyerekdoki kérdésen,nem értünk egyet. :( :( :( :(

Bocsi,majd holnap irkálok.

KépKép

KépKép
pilchard

sziasztok!

Úgy elment a nap, hogy nem jutottam a géphez.....pedig jó napunk volt! Kata ma négyóránként evett, én meg csak lestem, mert eddig szinte mindig három volt...egyre többet van ébren és akkor nagyon aktív! Vigyorog, meg mintha mondani akarná, de hang még nem jön ki...annyira aranyos ahogy próbálkozik.

Ex: a férjemmel hancuroztak az ágyon és Ő kattingatott a géppel. Ha jó kedve van és hasra rakjuk, akkor mindig így tartja a fejét :)

Pil: fel a fejjel, ne keseredj el...és válts dokit!!!!

Macsek: az első félév a legnehezebb...és már a felén túlvagytok! Kitartás és ne aggódj! Annyit eszik amennyire szüksége van. Utána úgyis bepótolja :)

Melltartóbetét: első próbálkozás fixies-nagyon nem jött be. A DM-s babylove tökéletes nekem, ha utazunk akkor chicco (de az tényleg nagyon drága).

Jó éjt!

zsu

Kép
zsu11

Sziasztok!

Nagyon belázasodtunk az oltás után, mire délutáni sétából hazaértünk 39 volt :( :( :( :( :( :( :( Kapott kúpot, de szerintem még egyet kel adnom. Úgyhogy most nagyon szomorú vagyok :( :( :(

Kép
Kép
lreta

Réka:drukk hogy lemenjen!!!

KépKép

KépKép
pilchard

Na most kicsit lement a láza és vidám, remélem nem lesz gond.

Pil: Szerencsére az még nem olyan vészes, még jó, hogy most észrevették. Nagyon szorítok hogy gyorsan rendbejöjjön Ameli. De szerintem is gyoran váltsd le azt az őskövület gyerekorvost.
Sajnálom, hogy összevitatkoztatok. :( :( :(
Köszi a drukkot, biztosan az segített :wink:

Melltartóbetétet én egáltalán nem hordok, soha nem csöpög, de szerencsére van elég tej, mikor kérdeztem a védőnőt erről azt mondta, hogy nagyonjók a záróizmaim :lol: :lol: :lol: úgyhogy amíg van tej adíg csak örülök, hogy nem kell betét.
Szopis nelltartót én a corába vettem szaténból, tök jól néz ki és nem fehér hanem kék és narancssárga. Persze van kínai is, de az nagyon sz@r.

Na megyek fürcsiztetni. De azért egy képet még felrakok:

Kép huncut vagyok ám

sziasztok

Kép
Kép
lreta

Sziasztok!

Megint itt vagyok. :) Én nem tudom, mi volt ma Petivel, de fél hatkor elvittem sétálni, jött a bnőm és a lánya is. Negyed nyolckor értünk haza, és annyira aludt, hogy volt időm simán elkészíteni a pancsivizét, kiszedtem a hordozót a kocsiból, a kocsit összecsuktam, stb. és még így is, mikor vetkőztettem a fürcsihez, akkor sem ébredt fel igazán, és a vacsiját is kb. három részletben volt hajlandó beenni, de még így is meghagyott 25 ml tápit. Aztán letettem az oldalára, és kb. 20 perc múlva aludt...mostmár az ágyában van.

Pil, nekem (is) válaszoltál. :) Mi Milupa Milumil HA-1 tápit kapunk, ez újszülött kortól adható, anyatejhelyettesítő, de pótlásnak is ezt írja a mi dokink. Tejalapú, de Petinek nincs ezzel gondja.
Nem tudom, nálunk kötelező a hathetes és a három hónapos csípőkontroll, akinél gond van, azt még UH-ra is elküldik. Nekünk nem volt gondunk, így már nem kell mennünk. Furcsa, hogy máshol ez nem így van...
Látom, mi a helyzet, ne aggódj, szerintem többen vannak terpeszpelenkások, mint akik megúszták nélküle. Drukk, hogy javuljon a helyzet, fel a fejjel. Remélem, dokiügyben megegyeztek!
Szélvihar??? Ide is kérek! Nálunk csak fújdogál, de nagyon meleg van...
Pizzáspapír engem érdekelne, aztán majd megbeszéljük, hogy mi legyen.
Szelepes cumisüvegünk nekünk is van, én is utálom, nem is használom, minden kifolyik belőle, akárhogy csavargatom...nemegyszer jól eláztatta a táskámat, a nadrágomat, meg amit ért.
MSN-ért bocsika.

Macsek, én imádom a fánkot, az elkészítése nálunk anyukám reszortja, de ha nekiáll, legalább 50-60 db-ot készít, de az seperc alatt elfogy. :D
Jelentem, az én férjem magáncégnél van, és csodálatos módon nem minimálbéres...tudom, ritka az ilyen melóhely, mint a fehér holló.

Blackrose, én nem tudom, hogy anyós miket beszél rólam a hátam mögött, de amíg nem jut vissza hozzám, nem érdekel!
Apósom nálunk is ilyen, kap valamit, ha neki nem kell, továbbadja. Petinek még nem vett semmit, de talán jobb is, elvégre szinte mindenünk megvan.
Nekünk sima Amidazophen (vagy hogy a fenében írják) kúp van itthon lázcsillapító gyanánt.

Wkata, a számítógép szét- és összeszerelése nálunk egyelőre még az öcsém feladata, de szerintem, amint nagyobb lesz Peti, örömmel fog majd segíteni a nagybátyjának. Az más lapra tartozik, hogy az öcsém nem fog örülni... :D

Szilvi, remélem, megjavult a mosógép (látom, igen :D ). A miénkkel ilyen gond egyszer sem volt. A miénknek kb. 2-3X a csapágyát, és egyszer az elektronikáját kellett cserélni. Még jó, hogy akkor még volt lehetőség garanciahosszabbításra, egyébként ráment volna a gatyánk is. De most még jól bírja, ha tönkremegy, akkor újat fogunk venni, de ahogy írtam, most még elvan, pedig szinte minden nap mosok, van amikor 2 adaggal. :)
Petinek még nem megy a hasa, de szvsz akkor is a foga látszik alul. De a dokinéni csak a jövő héten fogja látni (ugye lesz szuri is), majd akkor megkérdezem, hogy tényleg az-e...de más ötletem nincs.
Batman: tegnapelőtt este a barátnőméket látogatta meg egy, eltévesztette az emeletet. :o A bnőm párja mesélte, hogy a barátnőm, hirtelen reakcióként a fejére rántotta a takarót. :)

Mári, Petinek inkább taknyos az orra, ma is kiszívtam (előtte csepentettem bele anyatejcsit, erre még telik), és majdnemhogy köves volt az egyik része, ami kijött. De egyébként semmi baja nincs, de hetente egyszer általában ki kell szívni a nóziját...

Pogi, gondolom a képes üzi Blackrose-nak szólt... :D

Gombi, lett kábeltv? Én már utálom a pesti kábeltévé hálózatot, amiatt van oda a férjem...dehát mindenkinek joga van a vezetékes adáshoz. :D
A tápit mi sima egylyukú cumisüvegből esszük, de a hiperszuper szelepes cuclik nekünk nem nyerők...abból még egy óra alatt se enné meg az adagját Peti...szóval mezei cumi van az üvegen, de ez bevált!
A kontroll közbeni baleseteket a párod hogyan díjazza? Nagyon kivi vagyok...nálunk ugye nem fordult még elő, talán majd Petitesónál...

Lreta, nekünk már a kéthósnál is azt mondta a dokinéni, hogy csak szükség esetén adjak neki kúpot, gondolom, most sem lesz másként.
Látom, Noémit megviselte az oltás, remélem, nem lesz gond az éjszakával.

Marcy, súly miatt irigy-irigy. Én 165 cm vagyok, és ehhez kb. 74 kg...én örülnék a Te 65 kg-dnak. :D

Csandy, nem tudom, de a miféle tápink jó sokáig adható, akár féléves korig is, csak nagyobb mennyiségben (ha csak eszik a bébi).
Én úgy csinálom, hogy forró vízzel összerázom, megvárom, még kicsit "ülepszik", aztán forralt és hűtött vizet adok hozzá, és így üzemi hőfokú lesz, azonnal adható. :)
Az orrspray-t jól tudod, mindegyik sóoldat, csak el van nevezve. Én tejcsit használok...

Hello, de rég láttalak! Jövőhéten beszámolok az oltási matricáról...mert ahogy nézem a kiskönyvben, elvileg mást kéne, hogy kapjon...

Kisvirág, nálunk fordított a helyzet, ahogy fent írtam, már a séta is "megviselte" Petit, és jól bealukált...
Ezt a MÁK-ot én nem értem...hol kell igazolás, hol nem...nekünk ugye kellett, került 500 pénzbe...
Tápi: Milupa Milumil HA-1 (már fent is írtam).

Colett, Peti a kiságyon éli ki az agresszivitását. :) Ma is arra ébredtem, hogy annyira rugdosta a kiságy rácsát, hogy még a mi ágyunk is belesajdult. Ja, és nem tudom, mi lesz, mert félig ülő-félig fekvő helyzetből már próbálkozik felhúzni magát...

Zsu, ez a melltartóbetéses írás számomra jó hír, ma épp DM-eset vettem a barátnőmnek. Ő eddig Mamit használt, neki az is jó volt, de rengeteg a teje, és estére kevés volt, de nappalra megfelelt. Csak fogyóban volt neki, nekem meg még volt rá bababónuszos kuponom is, és megkért, hogy vegyek neki. Szóval neked bevált...remélem, a bnőmnek is jó lesz.
Nem tudom, Peti már kb. 1-1,5 hónapos kora óta "beszélget", néha le se lehetne lőni, annyira "mondja". :D

Na, íme a kisregény, megyek enni...fini mogyorókrémet, friss zsömivel.

Puszka, jó éjt!

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ex, ja igen... upszi... :oops: :oops: :oops: :oops:

pogacsa

Sziasztok!

Kisvirág - 50 ml kamillateához 1 kávéskanál szőlőcukor, de együtt kell főzni egy percig, nem csak a kész teába beleönteni a cukrot.
Szélcsőből sejtésem szerint csak egy méret kapható patikában, némi krémmel segítve rakom fel, és max. 2 cm-re, laikusnak ennyit szabad. Nekünk csomószor segített, és Maki mintha nem is érezte volna, olyankor ő nagyon a nyomásra szokott koncentrálni, és így próbáljuk együtt megoldani a problémát - ő nyom, nyög, én tartom a lábát, meg a csövet és szurkolok. Igaz, akkor ő tisztán anyatejes volt.
Elsőre mi Humana HA-t kaptunk, és attól lett a bazi székrekedés, most BEBA-t írt fel a dokinéni, de ahhoz még nem kellett hozzányúlni.

Ezt a szirup izét én is be fogom szerezni, köszi a tippet. Sima patikában lehet venni, ugye?

Nózitisztításon már én is agyaltam, de mikor már épp neki akartam látni, akkor kitüsszentette :-) egyébként homeopátiás lelkesedésű barátnőm szerint anyatej cseppentése a nóziba szintén hatásos.

Én annyira nem nőcisen öltözöm, hogy sztem fel sem tűnik a melltartóbetét, amit muszáj használnom, mert amikor tök kevés a tejem, még az is elindul, ha Misi elsírja magát, ez valami reflex ha jól tudom.

Pil - nektek sem a legjobb doki jutott :-( ha egyszer valami nem stimmel, miért nem küld megfelelő kivizsgálásra, neki ez semmibe sem kerül, nem értem
Mi egyszerűen csak telefonon bejelentkeztünk a Heim Pálba. Tök sokára kaptunk időpontot, de simán megvizsgálták Misi csípőjét, és még beutalót sem kértek.

Oltás - a 2. havi az, amit Hello írt (Influenza haemoph.), és a 3. 4. és 5. havi lesz a "Diperte" ha jól tudom, tehát a 2. és 3. havi nem lehet azonos elvileg.
A 2. és 3. havi oltás után is egy nappal később lett hőemelkedéses Misi, de egy fél kúp rendezte a dolgot (igaz, az egyik csak harmadjára maradt bent, hogy felszívódjon :oops: )

Ma nagyon nehezen aludt el, pedig látszólag nem volt semmi fizikai baja - evett, kakilt, büfizett, fáradt sem lehetett, mert 2 órája volt ébren, nem értem, talán most kezdődik, hogy nem akar a kiságyban aludni :roll: ??? nagy küzdéssel leraktam végül, de rémes üvöltés volt :cry:

Megyek gatyába rázom a konyhát kicsit... Jó éjt mindenkinek!

Kata

Kép
wkata

Pilchard!
Milyen pizzázó ahol 1 hétre előre kell rendelni. Ne haragudj, de én jelen pillanatban nem tudom, hogy milyet kívánok 1 hét múlva vagy egyáltalán pizzát fogok e enni. Azért 30 pizza még nem az a mennyiség ami leterhelhet egy normális pizzériát és nem is rendelünk annyit, mert ugye kb annyian leszünk de nem mindenki eszik. Ne haragudj, hogy így kikeltem magamból, de kissé furának tartom ezt az előre jelezzük mit eszünk szeptember 16.-án dolgot.
Ja és kérdezzék meg a 3 és fél éves fiamat, hogy mit eszik majd jövő héten :) Az ilyen pizzéria akár be is zárhat.
De azért nagyon várom már a talit. :)

Pogi!
A babás része érdekelne a tornának, de sajnos a leírásól nem jöttem rá, hogy kell a törölközős gyakorlatot a labdás meg érdekelne, hogy hogy forgassam. Előre/hátra mennyit jobbra/balra mennyit, körbe mennyit. Vagy nem annyira tudományosan van kialakítva? Mert a fiamnál is van ez a labdás gyakorlat, de lehet, hogy babáknál más a mennyiség vagy a gyakorlat.

Pilchard!
Blankának is kell terpeszpelenka :( Balázsnak is kellett annó 2 hónapig. Egyiket sem zavarta(ja)
Textilpelust? Micsoda hülyeség. Azért remélem használ, de ha tudsz inkább szerezz be egy terpeszpelust, szerintem. Ne aggódj nem olyan nagy gond ez én már másodszorra terpesztek. Gondolom alkati kérdés.

Ex!
Én úgy megyek el itthonról, hogyelőtte szoptatok vagy fejek és így üres cicikkel indulhatok ezért nem kell betét, de ha néha mégis akkor én amúgy is a bő cuccokat szeretem, mert az jól fedi a valóságot.

Csandy!
Képzeld köldöksérvre eddig 4 orvos 4 vélemányt mondott. Amúgy nem változott a helyzet, vagyis nem lett nagyobb, ami jó.
Vélemények:
1. Szülészeti gyerekorvos: semmiképp se vegyek köldöktapaszt csak bőrbarát selyemtapaszt és naponta cseréljem. kontroll 3 hét múlva.
2. házi gyerekorvos: nem kell leragasztani, mert az semmit sem ér.
3. Madarász utcai sebészet. Leragasztották leukoplaszttal és cseréljem hetente. Kontroll fél év múlva (ide azért mentem el, hogy döntsön a 2 vélemény között:))
4. Endokrinológus: vegyek köldöktapaszt, mert csak az jó. (Itt meg amúgy is voltunk, mert szegénykémtől vért vettek a pajzsmirigy betegségem miatt és a doktornő magától mondta én meg csak hallgattam és röhögtem magamban. Amúgy köldöktapaszt eddig egyik patika sem árult, pedig 4 nagy patikában néztem)

Katus!
Az sem rossz :) de erre a fiam azt mondaná, hogy majd mos fogat még1x :)

súly: 164/61 (a terhességet 62-vel kezdtem :) A felesleg mind a hasamon, de ott bőven :(

Ha már a melltartókról esett szó. Ti nem tapasztaltátok, hogy fekete szürke foltos lett mint ha koszos lenne és semmivel nem jön ki? Érdekes, mert mikor a fiamat szoptattam és ugyan ezt a 2 szoptatós melltartót hordtam, akkor nem hagyott ilyen foltot a tej. Lehet, hogy más az összetétele? De miért pont szürke folt?

Sterimar: nehogy a baba orrába fújd, mert nagyon kellemetlen. Én speciel úúútálom. Én is használtam Blankánál. Lehet kapni gyógyszertárban cseppentőt 30 Ft-ért recept nélkül. Azzal bele tudod cseppenteni az orrába és nem fújja fel az agyáig.

Ireta!
Hamar helyrejön ez náluk nem olyan nagy láz és sokan belázasodnak a szuritól.
Nalátod :) közben tovább olvastam és látom lement a láz :)

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok,

Szerintetek en rossz anya vagyok, mert ha sir a babam, nekem nem indul el a tejcsi a mellembol. Nem mintha hianyozna, de nincs ilyen reflexem. :( Pedig sirasbol nekunk is kijut boven!

Pil: ne keseredj el, nagyon sok kislanynal van csipo problema, nekem is volt. Valami ruginadragot kellett hordanom, ami miatt nagyon keson kezdtem el jarni, viszont egy evesen mar folyekonyan beszeltem! :lol:

Ex: nalunk is gyorsan fogy a fank, tegnap ebed utan (csirke porkolt) meg bekajaltam 5 darabot minden lelkiismeret furdalas nelkul! :) Sajnos az en Anyukam mar nem csinalhat ilyeneket. :cry:

Elteszem magam holnapra, jo lenne legalabb 5-ig aludni....

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Kriszta!

Milyen pajzsmirigy problémád van? Nekem alulműködés - a manót emiatt nem nézték külön, bár a kórházi zárón rajta van, hgoy a vérvételnél néztek nála is pajzsmirigy funkciót.

Azt hittem, a köldöksérv ennél picit egzaktabban megítélhető dolog... ezek után mit csináltok vele???

Melltartóm nem lett foltos, csak rojtos (na jó, szöszös) a gyakori használat + mosástól... valszeg Misi tesójánál már nem ezeket a melltartókat fogom használni.

Kata

Kép
wkata

Mi is belazasodtunk a 2 honapos oltas utan. Hetfon megyunk a 3 honaposra, kivancsi vagyok, most mi lesz, de szerintem megelozesnek beadok neki egy kupot.

Melltarto: en vettem itt a kozelben, tiszta pamut, 1200 ft volt. Nem egy olyan, amire a pasik beindulnak, de a celnak megfelel. :)

Nyanya: van fekete mosopor, szerintem probald ki, hatha eltunnek a szurke foltok.

Udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Macsek, ne izélj már!!!

A tejelindulás nem anyasági fokmérő, inkább nekem laza a "szelep" a mellbimbómban - mindenkinél megmozdul a tej érzelmi löketre (gyereksírás), csak nem mindenkinél cseppen is ki. Ismerősöm két évig szoptatott m.betét nélkül, mivel soha nem csöpögött neki. Nekem igen :-(, sőt simán zuhanyozáskor is, gondolom a meleg víz hatására.

Remélem, összejön az alvásod, nekünk is jól jönne egy nagyobb alvás - ma már a dokim is mondta, merthogy szerinte össze fog omlani az immunrendszerem, ha nem pihenek. Ezt valaki beszélje meg Makival is...

Pussz
Kata

Kép
wkata

Pil, nagyon édesek a képek, úgy tud kacagni ez a lányzó!
Nekünk nincs zebracsíkos takarónk :D
Mi ennénk pizzát, légyszi küldd el a lapot, köszi. Azt, hogy a férjem milyent kérne, azt most megmondanám, mert mindig ugyanolyat kér :lol:
Ne aggódj Ameli csípője miatt, nem lehet nagy gond, ha még csak terpeszpelus sem kell neki. Viszont ha nem bízol a gyerekorvosban, keress másikat.

Satuk, Olivérnek jól áll a sapi.

Ex, Peti már most szeret bújócskázni… És jó kis pózokban alszik. Nekem a két és féléves fiam tud úgy kiterülve aludni, ahogy Peti az utolsó képen. Mindig meglepődöm rajta, hogy ez miért kényelmes?...

Virágnak elég nagy a paplanja, így nem tudja lelökni. Sőt azt vettem észre, inkább melegben (szó szerint) dunsztban érzi jól magát. Egy hidegebb nap plüss rugiba öltöztettem estére, ráborítottam a paplant, úgy, hogy visszahajtottam a tetejénél. Reggelre a gyerek teljesen a paplan alatt volt, és mikor leszedtem róla, csurom víz volt. Őt nem zavarta. Ekkor keltettem, hátára fordítottam és csak kacagott...
Ja, és Virágnak is törpehaja van :D

Blackrose, a fiam is muzikális, családi zeneórát szoktunk tartani. Van egy játékgitárja, meg egy szaxofonja, és egyiken ő, a másikon valaki másnak kell játszani. Ő még dalol is hozzá. Csakhogy a pengetőt elhagyta valahol! Állandóan keresi...
Adél is jó husiban van, nagyon szép szemei vannak.

Lréta, nagyon helyes Noémi ebben a keresztelős ruciban. A cipőcskéje nagyon tetszik.
Én még csak egy mellényt vettem, mert beleszerettem, ehhez kell összeválogatnom a többi hozzávalókat.
Délután még azt akartam írni Neked, hogy ezek az oltások már olyan jó keverékek a doki szerint, hogy általában nem lázasodnak be a babák. Virágnak meg se kottyant. A kúp biztos használni fog, alszik egy jó nagyot a lánykád és holnapra elfelejtitek.

Szücsi, Anna tényleg nagyon szép, nem csoda, hogy megdícsérgetik.
A 2006.nyári babák mind szépek :lol:
Virággal volt, hogy este bármit csináltam vele du hattól 11-ig, éjfélig végigüvöltötte az estét. Utána ő is aludt hatig, hétig. Nagyon nehéz volt, de tényleg kinövik. Dokinőnk azt mondta ez kell a természetes idegrendszeri fejlődésükhöz. Kb. négy hét volt, kitartás.

Colett, hogy bírta Noémi a füllukasztást? Én szeretnék fülbevalót Vircsinek, de az apja nem engedi...

Kari, korai fogakhoz gratulálok, hát ez az, sosincs vége a nyűgis időszakoknak :D
Semmi gond, ha hat hónapig csak tejet kap a lányzó. A fiammal így voltunk. Talán kicsit nehezebben fogadta az új ízeket, de belejött. És ez is babafüggő szerintem.

Norwell, szoktatok unokatesózni? Hozzánk holnap jön a hugom, összeeresztjük nagyokat, kicsiket.

Prenata, az édességről való leszokásban én nem tudok segíteni. Sajna még mindig szinte azt eszem egész nap.

A méreteim: 164/56. Hat kiló lemehetne, de én képtelen vagyok fogyókúrázni.

Wkata, ha Misinek leérne a lába, már elgurulna az autóval... Ne adjátok neki a slusszkulcsot!

Pogi, aranyos vagy, véletlenül úgy taliztunk Helloval, hogy már mindketten mentünk hazafelé a sétából, egymással szemben. Hello ismert rám a netes képek alapján. Jó memóriája van :D
A két csajszi aludt mint a bunda, a két fiúcska meg jól elfoglalta magát ott a járdán homokozva, míg mi beszélgettünk...

Macsek, valamelyik délelőtt összefuthatunk. :D Szerintem megelőzésnek nem kell kúp, csak ha tényleg belázasodik.
Nekem sincs szükségem melltartó betétre, korábban olyan előfordult, hogy ha egyik cicből elkezdtem etetni, akkor a másikból megindult a tej. Erre használtam a tejgyűjtő kagylót. De már ez sem kell kb. másfél hónapja.

Ma beadtuk a két gyerkőc útlevélkérelmét. Készítettek róluk képet. Lacus még az elején szépen odaült, de a nő olyan lassan csinálta, hogy mire kattintásra került a sor, már nem maradt nyugton. Mondjuk tudni kell a fiamról, hogy ha ő valamit nem akar megcsinálni akkor mindenki könyöröghet, juszt sem csinálja.
Utána odaültem ölemben Virággal, de akkor még a rendszer nem tudta készíteni a következő képet. És természetesen mire odáig jutottunk, már Virág sem bírta türelmesen. Meg mindig a bohóckodó bátyját figyelte oldalra fordítva a fejét. Meg mondta a nő, hogy döntsem hátra a fejét, hogy támassza nekem. De nem volt hajlandó, mindig előre emelte. Végül azért valami csak sikeredett. Azért elkérték a telefonszámomat, hogy ha a hatóságnak mégsem jó (mert pl. látszik Virágnál a kezem!) akkor lehet vissza kell menni új képet csinálni...

Jó éjt mindenkinek,
Doren

Kép
Kép
doren

Wkata!
Hypothyreosis-om van ez egy autoimmun pajzsmirigy alulműködés. Nekem valószínű a fiam születésekor jött elő és utána volt 2 elhalt terhességem és ebből jöttek rá a betegségre. Azóta szedem az euthyrox-ot amit életem végéig szedni kell. Neked is autoimmun a betegség? És mióta van? Vannak tüneteid? Nekem szerencsére nincsenek.

Köldöksérv: kipróbáltuk mindet. Illetve a köldöktapaszt még nem, mert egyenlőre nem kaptam. A bőrbarát selyemtapasz szerintem nagyon vékony és nem tart azaz nem sokat ér. A leukoplaszttól piros lesz a bőre. A nem leragasztás szerintem nem jó, mert amikor sír nagyon kinyomja és olyan érzésem van, hogy rosszat tesz vele, viszont nem tudom azonnal felvenni, ha pl épp a fiammal vagyok elfoglalva. Lehet, hogy végül 4ből 1se jön be? Még egy lehetőségem van, ha végre kapok olyan tapaszt valahol.

Macsek!
fekete mosópor? Még nem is hallottam. Kipróbálom köszi

Kép

KépKép
nyanya67

Jó reggelt

Nyanya: A nem ragasztás szerintem sem jó, az hülyeség, hogy nem használ. Gergőnek, jó nagy diónagyságú volt, a kis testéhez képest tényleg nagy volt. a doki azt mondta, hogy három éves korig csak ragasztanak, ha nem húzódik vissza műtét :(
Nekünk először selyem ragasztó volt, jó nagy, majdnem az egész hasát befedte, két hétig volt rajta, meggy nagyságúra visszahúzódott, egy hét szünet, majd jött a leukoplast, az már hat hete rajta van, jóval kissebb, de mivel erőssebb jól tart. hétfőn megyünk vissza, azt mondták, ha ez alatt az összesen nyolc hét alatt nem húzódik vissza, már nem is fog.
a leukoplasztot nem cserélték, azt mondták, ha letépik, és ujraragasztják, rosszabb, akkor kellett volna visszamenni, ha körbe piros lett volna a bőre, de nem piros, a széle már kezd lejönni, és nem piros alatta se,. én hintőzni szoktam körülötte.
Ja nekünk a Bethesdába ragasztották, ott is műtötték a lágyáksérvét, ami már nem is látszik :D
Én nagyon bízok bennuk, menj el, sebészetre kell menni.

Pil: Fel a fejjel, az a lényeg, hogy észrevették, és szerintem is válts dokit, ha nem bízol benne. A csontsűrűséget, hogy állapították meg?
Rendbejön hamar, pár hét múlva el is felejtitek. Remélem ma már jobban vagy lelkileg.
Amikor Gergő született, én is azt mondogattam magamba, hogy csak olyat találjanak nála, amin lehet segíteni, egyébként belebolondultam volna.

Oltás: mi is ugyanazt kaptuk, 2 és 3 hónapos oltásként, igaz mi 4 és 5 hósan. A következő is ugyanaz lesz, azt mondta a védőnő.

A méreteimet le sem írom, hozzám képest mindenki sovány :(

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület

Nyanya:most megnéztem mit irtam tegnap és enyhén szólva hülyeséget.Nem azt akartam hogy azt irjátok meg hogy milyen pizzát akartok enni ,hanem hogy a kinálat és ár alapján nézzétek meg hogy van e rá igéyn egyáltalán.Nem alapanyagból kell felkészülni,csak arra gondoltam nem mindegy hogy a megrendeléstől számitott 3 óra vagy mondjuk 1,5 óra múlva lesz kész,mert számitanak rá.na mindegy , a jó szándék vezérelt,de nem jött össze.

A köldöksérvre a véleményeket olvasva tök kiakadtam,ha 4 eü-i dolgozó mást mond,akkor hogy döntsd el hogy mit csinálj?

Doren:köszi
Fénykép: :( Hátha mégse kell visszamenni
Én azt hiszem felismernék mindenkit kut láttam képen,de babáról tuti be tudnék azonositani mindenkit.Legalábbis most ez mondom,aztán lehet tök beégnék. :lol:

Ex:azt még nem irtad meg hogy mit keversz össze a tápival.

Doki kérdésben nem egyeztünk meg,Peti sokat köszönhet neki,mert amikor kicsi volt és beteg,ez a doki szerzett olyan gyógyszert amit itt nem lehetett még évek múlva sem kapni.Hát ez mind szép és nagyon csodálatos,de ettől nálam nem változik semmi,minden alkalommal van valami amin kiakadok.Peti azt mondta hogy jó akkor csináljak amit akarok.

Megevett 90ml pótlást este 8-kor,és 23-kor orditva ébredt megint.Mint akit nyúznak.
Nekem fáj a gypmrom,és nem tudok aludni egyre inkább.Kb.két és fél óra volt amig elaludtam. :( :(

KépKép

KépKép
pilchard

Csandy:
ultrahanggal nézték.mert mi egy alapitványi rendelőben voltunk,ahol ezt alapból nézik.Direkt ide kértem időpontot,és tök rendes volt a nő,mert csak sokára lett volna időpont,de mivel már elmúlt 4 hónapos,és tudta hogy nem voltunk a kötelezőn igy besűritett minket.
ez olyan hogy nincs kötelező fizetés,megmondják a vizsgálat költségét ami 4000 ft ennél a vizsgálatnál,és annyit adsz amennyit akarsz ill.tudsz.,de kapsz róla számlát és visszaigényelheted az adóból.

Én sem irok méretet,mert én is dagi vagyok itt mindenkihez képest.Na de sebaj,lesz ez még igy se!

KépKép

KépKép
pilchard

Szücsi!!
Ilyen képeket is tudok csinálni,ezt direkt teszem fel
A lényeg eléggé lemaradt.
:lol: :lol: :lol:

Kép

egész nap a szájában van a keze,ujja

Kép

Kép

Kép

Apával-aki kicsit le van amortizálódva(egy fodrász és egy alvás megoldja a problémát :lol: )
Kép

Az új haverral,fredivel,aki már fredó.
Kép

sportosan-kicsit még hosszú
Kép

Nyelvet öltök a világra
Kép

KépKép

KépKép
pilchard

Pil!

Ne keseredj el a csipő probléma miatt, hamar rendbe fog jönni! :lol:

A dokikon tökre kiakadtam!!! Kiben bízzon meg így az ember lánya! Hát, én sem vagyok megelégedve a dokinőnkkel. El is határoztam, hogy legközelebb az én régi gyerekdokimhoz fogom vinni Petit. Annyi van, hogy 3 faluval odébb praktizál, de sebaj! Sokan hozzá járnak az ismerettségi körből. Szóval nem lehet rossz.

Tök szar éjszakánk volt. Este elaludt Peti 9-kor. 2-kor kelt vigyorogva. Úgy evett, mint akit napokig éheztettek. Utána kihányt szinte mindent (még sosem volt ilyen nálunk) és nagyon nyügi lett. Cuppogott ezerrel, 3/4 4körül újra megetettem, mert már nem bírtam hallgatni a nyüglödést. Elaludt, de 1/4 7-kor már beszélgetett. Alig aludt valamit. Én még annyit sem. Hát, nagyon rosszul esett tőle, mert idáig az éjszakai kajcsi után mindig rögtön visszaaludt. Dehát nekem sem lehet mindig jó!

Reni
Kép
prenata

Üdv!

Nem tudom, mi van, Peti felkelt háromnegyed ötkor, visszaaludt. Nyöszizett egy óra múlva, megcsináltam a kajcsiját, és mire beértem vele, keresztbe fordult a "párnáján", és aludt még egy órát. Megetettem, háromnegyed kilencig beszélgettünk, aztán belaudtunk. Tíz előtt nyöszörgött, kajáját megcsináltam, de asszem kiviszem melegvízbe, mert visszaaludt. Most férjem helyén Peti, én helyemen Dögi. :D

Nyanya, jók ezek a dokik...igazodj el közöttük. Talán épp ezért nem szeretek sok helyre menni, mert sosem mondanak egyformát.

Pil, akkor átküldöd a papírt? Csak írd meg, hogy melyikre küldöd.
Ameli nagyon édes, és jól áll rajta a gatyó, tényleg sportos, és az utolsó előtti képen olyan, mintha zsebre akarná tenni a kezét. :)
A tápiba sütőtökpürét kevertem. Úgy vagyok vele, hogy kanállal még egy kicsit ügyetlenek vagyunk, és egyszer úgy is meg fogjuk tanulni. Szerintem nem okoz lelki törést, ha csak féléves kora körül adom neki kanálból...
Jelentem, Petit az én volt gyerekdokimhoz hordom, aki még mindig praktizál, ráadásul itt van egy benzinkúttal és két házzal arrébb.

Reni, nem akarlak elszomorítani, de Petinél kb. 1,5 hós korában kezdődött, hogy nem akart visszaalukálni azonnal. Napközben szinte nem is aludt...ezt kompenzálandó viszont nyugis éjszakáink voltak, de ugye akkor semmit nem lehet csinálni, max. vasalni és főzni. Persze aludni is kell.

Most ennyi voltam.
Nem hiszitek el, de unatkozom, hogy alszik a gyerek...

Ja, ha sikerül, akkor tettem fel pár új képet a Petiképtárba.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Üdv!

Nem tudom, mi van, Peti felkelt háromnegyed ötkor, visszaaludt. Nyöszizett egy óra múlva, megcsináltam a kajcsiját, és mire beértem vele, keresztbe fordult a "párnáján", és aludt még egy órát. Megetettem, háromnegyed kilencig beszélgettünk, aztán belaudtunk. Tíz előtt nyöszörgött, kajáját megcsináltam, de asszem kiviszem melegvízbe, mert visszaaludt. Most férjem helyén Peti, én helyemen Dögi. :D

Nyanya, jók ezek a dokik...igazodj el közöttük. Talán épp ezért nem szeretek sok helyre menni, mert sosem mondanak egyformát.

Pil, akkor átküldöd a papírt? Csak írd meg, hogy melyikre küldöd.
Ameli nagyon édes, és jól áll rajta a gatyó, tényleg sportos, és az utolsó előtti képen olyan, mintha zsebre akarná tenni a kezét. :)
A tápiba sütőtökpürét kevertem. Úgy vagyok vele, hogy kanállal még egy kicsit ügyetlenek vagyunk, és egyszer úgy is meg fogjuk tanulni. Szerintem nem okoz lelki törést, ha csak féléves kora körül adom neki kanálból...
Jelentem, Petit az én volt gyerekdokimhoz hordom, aki még mindig praktizál, ráadásul itt van egy benzinkúttal és két házzal arrébb.

Reni, nem akarlak elszomorítani, de Petinél kb. 1,5 hós korában kezdődött, hogy nem akart visszaalukálni azonnal. Napközben szinte nem is aludt...ezt kompenzálandó viszont nyugis éjszakáink voltak, de ugye akkor semmit nem lehet csinálni, max. vasalni és főzni. Persze aludni is kell.

Most ennyi voltam.
Nem hiszitek el, de unatkozom, hogy alszik a gyerek...

Ja, ha sikerül, akkor tettem fel pár új képet a Petiképtárba.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

HELP!
Már annyiszor írtátok, de sehol nem találom: mi a hasfájás elleni homeos golyó neve??? A bnőmnek kellene.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Ex:colocynthis ch9
2x5 golyó

KépKép

KépKép
pilchard

Ja,igen POGINAK bedöglött a gépe,ákos elvitte,nem tudni mikor lesz jó.

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!!!

Pil:Tegnap megkaptad az sms-t???Írtam este!!!Édes Ameli!Írd meg hány kg!Hogyan kell beküldeni a Liberós nyulakat?Viszek maj,mert nekünk van egy jó pár!!!(ha megtalálom)!:)

Réka!!!Gyönyörű a picúrka!És sajnálom a lázat!!!:(Reméljük ma már nem lesz!!!!:)

Nem tudok mit írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(Segítsetek!!!!
Menni szeretnék sétálni,de egyedül olyan szar,keringek mit a hülyék a házkörül!Agybeteg leszek tőle!
Reni tiszta flúg!Üvölt szegénykém a foga miatt,csak akkor jó,ha a szájában turkersztánozok,és maszírozom az ínyét!!!!:(

Bundáskenyeret ettem! :lol:

KÖRKÉRDÉS!

Ti hogyan csináljátok a rizseshúst???????????????????
Én még nem csinálam,de mindenki mást mond!
A pörköltig stim!

Kép
szgoron

Sziasztok!

Pil - a nyelvnyújtós kép nagyon szuper! a méreteim én sem írom meg... (de ha sikerülne leadni pár kilót, feltétlenül jelzem :lol: )

Ma voltunk először babaúszáson!!! Jól ment, Misi a legifjabb a csoportban, és párszor megijedt, de ez inkább azért volt, mert én aprócska vagyok, ő meg nagydarab. Lábujjhegyen állva próbáltam csinálni a gyakorlatokat vele (ha rendesen állok, vízszintes kartartás felett kell tartanom őt), és egyelőre még jó részük kilóg a vízből, tehát elég nehéz volt, emiatt kétszer lejjebb ért az arca a kelleténél és vizes lett a nózija, és ez megijesztette. Ha Gábor rávarázsolja a képeket a számítógépre, teszek is fel - már ha jól sikerültek, még én sem láttam őket.

Az én gyerekdokim már nagyon öreg lenne, ha élne is, úgyhogy hozzá nem tudom vinni Makit, pedig benne nagyon megbíznék (legalább kétszer megmentette az életemet tudtommal), viszont nekem is az a bajom mint Pilnek, ezt az egyet ismerem a körzetben, fogalmam sincs, milyen a többi doki...

A tegnapi rémes este után viszont aludt 7 órát Misi - lehet hogy ez lesz nálunk is egy darabig a divat, hogy este egy-két óra üvöltés, aztán egy emberes alvás???? Elég rémisztő volt, csak tudtam, hogy komoly baja fizikailag nem lehet, úgyhogy elviseltem és nyugtatgattam szegényt.

Kriszta - nekem is hypothyreosisom (alulműködés) van, de nem tudom, hogy autoimmun-e, szerintem nem, inkább csak lazsál, nem dolgozik. Szövetek rendben vannak, nézte egy doki a Klinikáknál, mert nagyon rossz dolgot is jelenthetne, de szerencsére nem. Én nagyon sz@rul voltam 3 éve (ájulások, aluszékonyság, depi, hízás 6 kg indokolatlanul, durva székrekedés), akkor derítették ki. Ha nem szedem a gyógyeszt kb. egy hétig, visszajönnek a tünetek. Egyszer próbáltam, mert elveszett a gyógyesz a költözésnél, és nem volt időm orvoshoz rohanni miatta, csak telefonon megkértünk egy ismerős kaposvári dokit, hogy írjon receptet és küldje el postán, amíg megjött, kiváltottuk, stb. addig már elindult az aluszékonyság és fokozódott a székrekedésem. De az a lényeg, hogy a gyógyeszt 3 éve szedem, ugyanakkora dózisban, nem is kellett egyszer sem változtatni, tehát stabil a dolog. Persze nekem is életem végéig szednem kell majd.

Na, eldugulok, megnézem a szilvaszószomat amit a tűzhelyen hagytam.

Pussz,
Kata

Kép
wkata

Sziasztok!

Ma reggel voltunk a gasztroenterológián a feltételezhető tejérzékenység miatt. Szóval én is adok egy kis adalékot az orvos-témához... Sikerült egy kicsit felhúzniuk, pedig alapból eléggé békés ember vagyok, és nagyon tudok bízni az orvosokban.
Úgy kezdődik a történet, hogy két hete csak tejmentes tápszert írtak fel (nyálkás, pár napig véres kaki, baktérium kizárva tünetek voltak), és mára kaptunk időpontot, ezzel is emelve a szememben a gasztró tekintélyét, hogy ide nem lehet csak úgy, bejelentkezés nélkül jönni. Igaz, hogy múltkor csak én voltam, a dokinő meg az asszisztense már majdnem aludtak az unalomtól, és ma is rajtunk kívül még egy beteg várakozott. A mai "alapos mindent eldöntö kivizsgálás" abból állt, hogy lemérték a súlyát, és a hosszát (hozzáteszem, négy centivel kisebbenk mérték, mint múlt héten a tanácsadáson, ezt jeleztem, így kiegyeztünk egy átlagban...), megnézte a torkát meg a popóját (persze fordított sorrendben, először a lyukánál matatott, majd a szájánál...), meghallgatta a szívét, madj bazi erősen megnyomkodta a pociját. Ezek után kimondta az "ítéletet", hogy ez bizony tejallergia! Tyű, mondom, ez már döfi! Csodadoktor, belelát a gyerekbe! Biztos vághattam egy fejet, mert még hozzátette, hogy lesz két kaki minta is, az első két hét múlva, addig szigorúan tejmentes diétán kell lennem nekem is, még a felvágottnál is meg kell néznem, hogy van-e bennem tejpor. Ezután félórás mobilozásba kezdett, így a feltett kérédéseimre egy honlap címet kaptam válaszul, ahol minden infót megtudok. (Még jó, hogy van netünk...) Majd az asszisztensnő kedvesen tájékoztatott, hogy novemberben kérjek időpontot decemberre, és ismét elájulhattam, hogy ez milyen fontos hely, mennyien járnak ide! Még kértem új tejmentes tápit, ez elég nehezére esett a dokinőnek (biztos ő milupás), de én erősködtem, hogy nem szereti a gyerkőc az előző tejmentest, persze nem hitte el. Na már most, miután hazaértünk, csináltam neki az újból, és úgy tolta, hogy öröm volt nézni, utána még 70-et szopizott, szóval látványosan visszatért az étvágya.
Tehát ez volt a gasztrós élményünk, és úgy döntöttem, a diétát holnaptól kezdem, mert tegnap épp betankoltam minden-féle popó-növelő édességből, és nehogy kárba vesszen, még ma gyorsan benyomom őket. :) Mert hát mondjatok olyan finom édességet, amire tehén még rá sem nézett, annyire nincs benne tej!!! :(

Julcsi most 200 grammot hízott egy hét és két nap alatt, aminek én kivételesen örülök, mert végre nem a szokásos nagy gyarapodás van. Már így is 6970 g és 3350-el született, szóval örülök, hogy végre átlagosan hízik, így is minden doki megjegyzi, hogy szép nagy baba! (Persze magukban daginak dondolják...)

Nekem mindig kell melltartó betétet hordani, nekem még néha akkor is megindul a tejem, ha csak rágondolok Julcsikára...
Valaki írta (azt hiszem Lréta), hogy ez záróizomtól függ, kinek mennyire csöpög, na de a mellben hol van izom? Vagy csak hiányoztam arról a biosz óráról, de én úgy tudom, hogy a mellben nagyrészt zsírszövetek vannak, és nincs benne izom. (Max. ami tartja.) Egyébként az biztos, hogy nem "anyasági fokmérő"!!!

A köldöksérvvel kapcsolatban eddig nem akartam írni, de most látom, hogy dilemmák merültek fel. Julcsinak is van egy pici, erről még akkor beszéltünk, amikor tesóm volt az orvosa. Ő azt mondta, hogy ők már nem ragasztanak, jobban visszahúzódik nélküle, mert így jobban tud erősödni a hasfala, ha szabadon van a köldöke. Gondolom ez csak az enyhébb köldöksérvre vonatkozik. Az egyik unokaöcsémnek egyébként egy elég látványos volt, nagyobb, mint egy cseresznye, sokáig, kb. 12 éves koráig látszott neki, de most semmi nincs (17 éves)! Nem volt vele semmi problémája, és magától szépen helyre is jött. Szóval ha nem olyan nagy a "gombócka", akkor ne aggódjatok! (Julcsit a Madarászban műtötték lágyéksérvvel, ott is látták a köldöksérvét, és szintén azt mondták, hogy nem kell vele semmit sem csinálni.)

Ex, a férjed melyik kábel tv-nek dolgozik? Lehet, hogy tudna nekünk "segíteni"... :)

Hú, jó hosszú lettem, megpróbálok majd jönni, még nem nagyon volt időm olvasni.

KépKép
KépKép
mézgombi

Méz:ez kész röhej,de igazából nagyon szomorú!!!!!!!Én nem érte!!!Azt hogy allergiás nem allergiavizsgálattal nézik?vérből pl?vagy volt neki csal lemaradtam???

KépKép

KépKép
pilchard

Pil, csak ez az egy vizsgálat volt! A kakiban is majd csak azt nézik, hogy van-e benne vér. (Én hiába mondtam a dokinak, hogy már jó ideje nincs, akkor is csak egy nagyon pici volt.) Mondom, szimplán a nyálkás kakiból megállapította, hogy tejallergia! A gyerekorvosunk már korábban elküldette velünk a kakimintát az ÁNTSZ-hez, ott kizárták a fertőzést, ergo maradt az allergia. Állítólag 1 éves korára kinövi. Csak most elkezdhetek fejni ezerre, hogy legyen tartalék tejci, ha pl. főzeléket akarok neki csinálni, na meg hát egy csomó kaja kilőve, neki is, nekem is, nagyon oda kell figyelni, mert annál hamarabb kinövi. Állítólag...
Ja, meg innom kell a calcium pezsi tabit ezerrel, meg enni a vitaminokat. És résen lenni, nehogy egy parányi tenéntej fehérje is kerüljön Julcsika kosztjába! :)

KépKép
KépKép
mézgombi

Ex:addig sem kell mosnod,állitólag nem jön ki sehonann a tökfolt.

Méz:akkor szinte semmit nem ehetsz!! :shock: :(

Szilvi:7 kiló és kb 10-20 deka most.A liberó küldött egy kérdőivet,azzal kell visszaküldeni a babákat.
Rizseshús engem is érdekel,szeretem de sosem sikerül.

SZILVI küldött át képeket,teszek fel belőle.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezek még a múltkor készültek nálunk

Kép

Kép

Kép

Szilvi:hogy csinálsz ekkora habot?Biztos nem a fürdetőkrénből. :lol:

Mindenkinek köszi a vigasztaló szavakat,az dühit hogy ha én nem megyek el magamtól-ezt is Szilvinek köszönhetem-akkor mi van?
Ááááááá,pancser dokik tömkelege!!!! :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
pilchard

Sziasztok!

Köszi a válaszokat oltás-ügyben. Akkor megnyugodtam :) Wkata: amit te írtál, az a régi oltási rend. A nagyobbik gyerekeimet nekem is úgy oltották. De az új rendszerben 5 hónapos korban már nincs is oltás, és - ezek szerint - 2, 3 és 4 hónapos korban ugyanazt adják.

Méz! Légyszi tedd ide a linket, amit a tejallergiáról kaptál, mert engem is nagyon érdekelne! Köszi!

Hello
hello

Pilchard!
Bocsi hogy ilyen kötözködő vagyok :) dehogy nem jött össze. Én csak az éttermet nem értettem. És ha én csak 1et rendelek, de előttem már egy csoport rendelt akkor én is 3 óra alatt kapom meg? Na jó befejezem Elküldöd az étlapot? :)
Ma átmentem anyuhoz és átkutattam a pincét, de sehol sincs a terpeszpelusunk :( na meg a bundazsák is eltűnt.

wkata!
bocs helyesbítek: nekem Hashimoto thyroiditisem van, ami persze hypothyreosis, csak annak az autoimmun formája ami az anti TPO kiemelkedően magas értékéből derül ki és ez nálam 8ezer körüli a kb 72-es felső értékhez képest.

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Tegnapelőtt sikerült írni nektek, de elküldeni már nem :(

Pil: én válaszoltam a piros betűsre, szerintem Marcyval keverhetsz?

máe nagyjából meggyógyult Vencelkém, de ismét cicifüggő lett. Most sír. Mélyen elaludt mellettem, kilopóztam és rögtön észrevette...
Az egész napomat éjszakámat kisajátítja magának :D :(
És ez az erőlködés kakiügyben is kikészít, pedig az állaga mennyisége normális. Már aranyere is van szegénykémnek :(

köszönöm mindenkinek a válaszát!
egy csomó mindenre reagáltam, mint spriccelő cici :D stb. Mégegyszer most nem megy...bocsika mindenkitől

A házidokim asszisztense rontotta el a táppénzpapírom, mikor a férjem telefonált, hogy megszültem, előző napra írta, hogy befektettek. Hogy honnan vette? A házidokim meg közölte, szabin van a csaj ő nem ért a számítógéphez meg nem tudja mi a teendő, térjünk vissza a dologra 26. után. Meg szerezzem vissza a táp. papírt, ami már az oepnél van és kifizették. Jó fej...mikor lesz ebből pénz? Mindegy, csak lehessen elintézni valahogy.

A legfontosabb: nagyon bamba vagyok, mérges és csalódott! Mikor Pogi írta, hogy jövőhét szombat a tali, szíven ütött. Mindig vezettem a naptárban a dolgaimat, mióta megszületett nem...kár volt. Időzavarban szenvedek...jövőhéten lesz szabin a párom, hétfő, kedd intézkedés aztán szüleinkhez utazunk messze-messze. Szóval a szombat beleesik és nem tehetem meg hogy hazajövünk szombatra, mert akkor nem lennénk a szüleinknél szinte semmit, az utazás elvesz egy csomó időt, fárasztó lenne...na nem magyarázkodom, csak sajnálkozom és mindenkitől elnézést: Nem megyünk a talira :cry: :cry: :cry:

Ha valaki Kőbányán jár, talizzon velem :!: :!: :!:

nem bírom hallgatni, pedig csalafinta ám, ha mellette vagyok, tud aludni??? Ha nem bukna sírás közben, hagynám. Mostanában sokat bukik, mert nagyon mozgatja a pociját miközben erőlködik. A nedves pelust hogy cserélitek ki a feje alól, hogy ne ébredjen fel????

Édesek szépek a babáitok !:D

Mári
mári

Sziasztok!

Az éjszakánk elég k@ki volt, Noémi gyakran felsírt, de szerencsére nem lázasodott be, viszont betaknyosodott. Szegénykémnek úgy be volt dugulva az orra, hogy alíg kapott levegőt. Cseppentettem bele anyatejet, meg szivogatom, de ahogy látom nem sokat ér. :(
Felhívtam a dokinénit azt mondta, hogy ez az oltás mellékhatása és ha nem javul holnap vigyem be. Hát remélem nem lesz rá szükség és holnapra jobban lesz.

Méz: Tényleg felháborító hogy milyen körülményes néha a betegellátás, és ráadásul nem is alapos. Én nem hiszem, hogy ennyiből meg lehet állapítani, hogy tejalergia, de nem vagyok orvos. A tejmentesség miatt sajnállak, de remélem gyorsan kinövi Julcsa és nem lesz semmi gond.
A záróizmot nekem a védőnő mondta, mikor megkérdeztem tőle, hogy hogyan lehet az, hogy nekem nem csöpög csurog a mellem, és mégis van elég tejem.

Pil: Már megint nagyon édi képeket csináltál Ameliről, most a nyelvnyújtós a kedvencem.

Szgoron: A sétálásban ezt én is utáltam, aztán a következőt eszeltem ki adíg sétálok amíg el nem alszik, utána meg hupsz le az első padra és olvasok :lol: Vagy berakok zenét és körözök a városban, csak az a gáz, ha túl messzire megyek, a visszautat már villamossal kell megtenni, mert nem bírja ki hazáig annyira kajás lesz. :lol:

Na megyek keresek valami seggnövelőt, mert szerintem a 80+ kategóriámmal én viszem a prímet és nem szeretnék visszaesni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lreta

Sziasztok,

Dokibacsi, nalunk ugyanazt valasztottam, aki meg az en dokim volt. Arra a panszomra, hogy nem alszik nappal a baba, az volt a valasza, hogy ez egy szabad orszag! :) Na mindegy, ha valami miatt nem lesz oke, akkor biztos valtunk, de eddig rendes, jo fej volt.

Rizseshus: en csinalok 1 kilo valamilyen husibol porkoltet, jo szaftosan, es kifozok 4 tasak uncle ben's rizst, annyit keverek hozza, hogy azert meg jo szaftos maradjon, igy masnap is finom. En mondjuk szarazon szeretem, de ez izles kerdese. Masnap fel lehet lazitani egy kis tejfollel, ha valakinek nagyon szaraz. (A porkoltbe en teszek egy kis majorannat is.)

A mi ejszakank is erdekes volt, ejjel 2.30-kor megint megehezett, kajalt, es utana aludt kb fel 8-ig. :) Nagyon meg tudnam ezt szokni! :)

Most megyek, setalni, gyonyoru ido van! Remelem leszek meg este, udv: Macsek

Kép

Kép
macsek7

Mézgombi!
Nekünk meg pont a Madarászban ragasztották. Most légy okos....

Fiam csecsemőnek tejallergia gyanús volt és mi is voltunk gastrón, nekünk csak vért vettek és abból állapították meg, hogy mégsem az. Érdekes, hogy nálatok kézrátéttel is megállapítják :) vagy inkább :(

Kép

KépKép
nyanya67

Mézgombi!
Nekünk meg pont a Madarászban ragasztották. Most légy okos....

Fiam csecsemőnek tejallergia gyanús volt és mi is voltunk gastrón, nekünk csak vért vettek és abból állapították meg, hogy mégsem az. Érdekes, hogy nálatok kézrátéttel is megállapítják :) vagy inkább :(

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

nem lettek túl jók a képeink :-(, egy elfogadható:
Kép

remélem, legközelebb jobb képek is születnek majd...

A dokik tényleg kiborítóak, az ember lányának kicsit magának kell orvosnak lennie egy idő után - nekünk vannak macskáink, kutyánk, és az állatorvosunk szuper, miattuk asszisztensnek kellett már lenni sokszor, kicsit ilyen érzésem van a gyerekkel kapcsolatban is, csak hát még nem találtam olyan gyerekorvost, akiben akár csak félannyira meg tudnék bízni, mint az állatdokinkban... :cry:

Nekem a táppénzt kifizették, de azóta semmi - az állami ügyintézéstől kaptam görcsöt - dühömben, elkeseredettségemben, aztán röhögtömben... Az állam nem tud tgyást folyósítani eredeti anyakönyvi kivonat nélkül, amit az állam állított ki a gyereknek. Nem tudnak folyósítani az adószámom hivatalos közlése nélkül sem, ami viszont nincs rajta az általuk készített nyomtatványon, tehát nem közölte a munkahelyem. Az adószámot természetesen szintén az államtól kapja az ember. Arról nem is beszélek, hogy a táppénz szintén adóköteles ha jól emlékszem, tehát egyszer már beszerezték az adószámomat valszeg... iszonyat káosz van ebben az országban, az biztos!!!

Kata

Kép
wkata

Ja, lemaradt:

Hello, akkor mi rossz oltásokat kapunk???? nekem ez van az oltási könyvben - most mihez tartsam magam szerintetek? csak simán bepecsételtek a könyvbe, én azt hinném, hogy azt adták be, ami a papíron van... megkérdezem két hét múlva, ha megyünk a következő oltásra.

Kata

Kép
wkata

Szilvi:miközben ettem a meggyszószt az előbb gondoltam Rád! :lol: :lol: :lol:

Reni olyan a hordozós képen mint egy porcelánbaba!Komolyan!Nagyon szép!!

De az első is tuti,a fején a nem tudom miazzzal. :lol: :lol:

KépKép

KépKép
pilchard

A hab a tortán a mai gasztróval kapcs., hogy nincs olyan honlap, amit megadott a dokinő!!! :shock: Jó, mi? Ezzel lettem lerázva, hogy itt mindent megtudok, erre nincs is ilyen oldal! Hát, röhej!

Szóval, Hello, felesleges lenne megadnom...

Nyanya, jövő héten megyünk a Bethesdába, ebben a "szakértelemben" nem bízok, amivel ma találkoztam...

KépKép
KépKép
mézgombi

Pil!!!

a fején az teknőcös pelus,magára húzta így találtam rá!
Megy a hasa a bébimnelk még,így holnap viszek mintát a laborba!
Holnaptól jön a szar idő!Mi lesz akkor????

Láttad tegnap az sms-t???????????????
Jók lettek a mi képeink is,mi?ameli mikor üvölt!Tök jó fej!!!!
Sanyi Folyton azt hiszi Amelire,hogy Reni! :lol: :shock:

akkor csinálsz majd nekem szószt?Írd meg mik vannak légyszíves a Liberós kérdőíven!Nem tudom nekem az van e!Köszke!!

Puszika

Kata!Ez a bébiúszáson volt???Tetszett a babónak???

Ma nem sikerült megcsinálnom a rizseshúst,így várom továbbra is a készítési tippeket!!!
ma kínai lesz,a pipi falatkáimmal!IMÁDOM IMÁDOM IMÁDOM éljen a diéta!!!!:) :lol:

amúgy mikor nagykád fürcsi van,meg néha Gabi habfürdő (újszülött kortól) játszik be nálunk!Imádom az illatát!!!

Kép
szgoron

Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukk.

Pilchard a mail címem: bodlin@freemail.hu

Előre is köszi mindent amit küldesz rá.

Mindenkinek szép estét!

Kari
kari

Mézgombi!

sajnálom az esetet!!!:(
Adj nekik!!!a ku..a any...at!Bezzeg a pénzt azt benyulná!!!!
Ne félj én ott lettem volna!Még hogy honlap!Mondtam volna ajkkor a szart virtuálisan küldöm majd!!!

Fel a fejjel drágám!!!!Vidd a korházba az biztos jó!!!

Puszi!!!
Amúgy hogy smint a mi Julcsikánk!!!Miket csinál már?????????????:)

Puszkó

Kép
szgoron

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?