Sziasztok!
Kriszti
Gratulálok!!! Végre egy zebra! Mióta is vártok már rá? Nagyon örülök és problémamentes , szép pocakosodást kívánok!
Bea
Sajnálom a cukor-dolgot!!!
Főleg, hogy tudom, hogy lelkiismeretesen diétáztál! Remélem ma vmi bíztatót mondtak!!! Picit én is megszeppentem, mert az utóbbi hetekben rengeteg édességet ettem és elterveztem, hogy csinálok egy terheléses cukor-nézést önszorgalomból. Csak kis segítség kellene, hogy hogy kell. Éhgyomorra egy mérés, utána egy zsömle , pohár tej, majd két óra múlva új vérvétel? Vmi ilyesmi rémlik. Javítsatok légyszi , ha tévedek!
Lara
Tök jó, hogy már itt tartotok! Pedig biztos soknak tűnt közben!
Haga , Anita
Nektek is úúúgy örülök, hogy már próbálkoztok, mintha újra mi is próbálkoznánk!
Tök izgalmas volt az első pár hónap, már maga a tény, hogy lehetséges. Szorítok!!!
Editke
Nagyon szép a keresztlányod! Bocs, de nem tudom rokonok is vagytok -e . De olyasmi a szemetek! Gyönyörű és fekete!
Mindig is a fekete szemű kisasszonykák tetszettek! Hát nálunk nem valószínű, de azért még lehet, nem? A férjem sötétkék, én barna
Vica
Sajnálom, hogy megint szúrnak. Olyan érdekes, hogy amikor csak próbálkozós hormonvizsgálatnál vettek 3 -4 fiolányit, nem is fájt. Akkor alig vártam ,hgoy menjek. Most az AFP-nél a 4 fiolányi(toxo-ra is néztek) , rosszul esett, igen rosszul
Szorítsatok holnapra, légyszi!!! Holnap látom egy hónap elteltével újra Pöttömkémet! Ráadásul 20 hetes genetikai UH! Apropó! 20 hetes vagyok !
Izgulok , hogy minden OK legyen és picit reménykedek abban is ,hogy megmutatja Pöttömke, hogy kislány, vagy kisfiú. Sajnos csak 12.20-ra van időpontom. Addig még sokat izgulhatok. De már nagyon várom!
Szép estét mindenkinek!!!