Új privát üzeneted érkezett!

Krista,
Na pont ezek miatt nem vetettuk le az ossejtet .
Nekem ugyan csazi lesz de lesz szulesznom,mert apa csak az ajtobol nezheti a muveletet,ezert jo ha egy ismeros is velem lesz :)

Tinu
Drukkolok holnapra nagyon :!:

Kolena
Gratula a kisfiuhoz :!: Lili mot szolt hozza?

Winnie
Pint igy kellett mennem nekem is,reggel fel7-kor zsomi es tej,aztan egy orara ra vettek le a vert.Ez lett 4,8,a dokino szerint meg ehgyomorinak is elmenne olyan jo :D
Ki is a dokinod?Te is maganban jarsz hozza ugye? En a korhazban eddig csak vervetelen meg a genetikai UH-n voltam,de talan a ctg-re mar oda fogok jarni mert kozelebb van a lakasunkhoz a korhaz minta maganrendelo.Bar most a rendelo van kozelebb a munkahelyhez :)

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok,

Ma végigolvaslak benneteket és színezek:)

Deszilvi, sajnálom a nyaralásotok végét, de azért grat a babamozgáshoz.

Kataa,

Jó a vércukoreredményed, grat hozzá!
A komódot nem fényképeznéd le???


Tinu,

Ne aggód, minden rendben lesz az Uh- és örülj legalább látod a babát.:)


Rakok fel képet a kisfiam nemiségéről.:) Most csak azt fényképeztettem le, mert a párom nem tudott jönni, és minden rendben volt vele, csak bizonyítékra volt szükségem.:)

Kép

Ki mit lát a képen????:)))

csernusn
 
 


Kép
Kép
Kép

Ellenőrizzétek légyszi.:)

csernusn
 
 

 
 

Kata, igen magánban járok, Varsányi Hajnalka a dokim, a Telkiben is dolgozik még, így nem főállásos Istvános. Én is csak vérvételen és uh-n voltam ott. A CTG még messze van, arra egyelőre ne mgondolok :) de van, ahol lehet védőnőhöz is menni, és az lenne a legközelebb :)
Neked ki a dokid?
És neked miért lesz császár? bocsi, ha már írtad....

Niki, hát én ultrabéna vagyok uh-képek felismerésében, de az a baloldalt belógó izé csak nem fütyike? :) és mi alul az a gombóc?

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Viki!
Írtam privit a képkicsinyítésről, de a maximum mértehez hülyeséget írtam, gondolom feltűnt. 600x600-as lehet. Megkaptad? Próbáld ki.

Szilvi!
Gratulálok a kisfiúhoz! Mit szerettetek volna? Kislányt, vagy kisfiút? Netán mindegy volt? :) Szerintem abszolút mindegy, olyan édesek tudnak lenni a babák, akármilyen neműek is. Visszavonom a rózsaszínt. :) Akkor most nálatok is lehet alakítani. :) Nálunk ez mondjuk alap volt, mert a teljes egész emeletet fel kellett újítani. Most következik a földszint. Az alsó fürdő momentán, mintha be lenne robbantva... :) A Lili nálunk tényleg tuti, mert a doki már 2x is megerősítette, hogy kislány, úgyhogy kislányra készülünk. Legfeljebb, ha mégis kukival bújik elő, majd gyorsan kitalálok valamit, hogy legyen mit bediktálni a "neve?" kérdésre.

Tinu!
A MOM lett 0,8 ugye? Mert ez AFP-nek igen durva. :) És ahogy Nolina írta, a MOM értéknél ez jó. Szóval, ne izgulj, főleg ha a dokinéni is azt mondta, semmi rosszat nem lát. Nyugi. Az AFP-vel én is befürödtem. Nekem korán vették le.

Korena!
Gratuláloooook!!! :) :) Bejött a tippem. Kár, hogy nem járok lovira. :D Akkor mégiscsak Bandika lesz! Szupi. És az is lehet, hogy nagykorában menő chppendale fiú lesz? Ha csak a lába közét hajlandó mutogatni... :D :D Naj, jó ez csak vicc volt, nem ijesztgetem előre a kismamát. :)

Niki!
Az ott a szétterpesztett lábacskák között egy hatalmas fütykös? Jól látom? :) Nem semmi...

Andi


Kép
andykamama
 
 


Úgy látom a táblázatból, hogy én vagyok az egyik abszolút kortalan versenyző. :) No, nem bánom, megint elárulom: 1979. 02. 28.
És a lakhely Győr helyett Bakonyszentkirály.

:) :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Köszi az izgulást, meg a megnyugtatást! :) Remélem, nem lesz gond. A Schöpf-Méreibe kell mennem és déltől van a rendelés. Szóval még addig marad a rosszra gondolás. :(
Niki: én nem találtam magam a táblázatban. Beírsz majd engem is? Winnie és Mot közé. :D
Winnie: nekem tegnap azt mondta a nőgyógyász, hogy éhgyomrit is levesznek, majd utána szőlőcukrot fel kell oldani vízben és utána 120 perc múlva leveszik megint a vért. Ki is írt receptet a szőlőcukorra.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hello,

Itt a táblátzat.

Kép
Kép
Kép

csernusn
 
 


Szia Tinu!

De Neked is az Istvánban? Mert elvileg minden kórházban máshogy van, ahogy az ábra mutatja..... Nem kérdezed meg, hogy Te nem zsömlézhetsz-e? mert az állítólag jóval barátibb, bár én mág szerencsére nem próbáltam...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Niki
Hat ez a kep kiraly,jot nevettem rajta :lol:
Persze lefotozom majd a komodot,csak gondoltam akkor amikor mar kesz lesz az egesz szoba,ugy jobban mutatna :wink:
Hat ahogy nezem meg mindig duplaja a kisfiuk a tabliban :roll: :D

Winnie
A mi vedononknel ninbcs ctg,de azert az eleg ritka,nekem az elozo vedonoi rendeloben sem volt. A Gajdos Edithez jarok,es neki is az aszisztense szuleszno :lol:

Tinu
A Schofiben szupi az UH ugyhogy ha ott azt mondjak minden rendben akkor az igy is lesz,ne aggodj :wink:

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!

Cic:nekem is a 2. ágynemű tetszik.

Niki:köszi hogy bekékeztél!Csini voltál a kifutón!Hát nagyon egyértelműen látszik a kukija, gratula!

Szilvi:jobbulást kívánok,és üdv. a fiúsok között! Mennyi fiú lesz!

Korena:nektek is kisfiútok lesz!De jó!!

Tinu:az AFP miatt ne izgulj, szerintem nem lesz baj, az én papíromon is 0,7-2,5 volt a határérték.Lehet, hogy egy kicsit korán vették le.Drukkolok, várjuk,hogy jelentkezz!!

Krista:a szülésznő választáson én is gondolkodtam. Aki a dokimnál asszisztens, őt ismerem, lehet, hogy őt választom.


Tegnap volt nálam a védőnőm,tök jól elbeszélgettünk mindenféléről.A cukrom 2dl tej és 1 zsemle után 5.6 mmol/l volt.
A vérnyomás, súly is Ok.
Mondta, hogy a haskeményedés miatt ne izguljak,napi 10 belefér.Szerencsére azért ennyi sosem volt.Megfigyeltem ,ha sokat járkálok,sietek,vagy izgulok valami miatt,akkor sűrűbben jelentkezik.
Beszéltünk a légzésfigyelőről, szerinte felesleges megvenni, kölcsönözni is lehet, és elmondják azt is,hogy mi a teendő,ha tényleg baj van.Sokszor viszont az is elég,hogy ösztönösen kikapjuk a babát az ágyból.
Szóba került a szoptatás is.Szerinte nem a legjobbak a szoptatós párnák,mert ha nem passzol a pocakod köré, és van egy rés a hasad és a párna között,becsúszik oda a baba. A legjobb szerinte a sima kispárna.Mondtam,hogy aggódom amiatt,hogy nagyon kicsi melleim vannak,és tudok-e szoptatni?Megnyugtatott,hogy sokszor az ilyen típusúaknak könnyebben megy a szoptatás,mert az egész mell tejmirigyekből áll. Remélem,hogy nem lesz problémám!

A héten hozom a képeket,a kis pöcsösről!Egyenlőre a büszke
férjecském mutogatja a munkahelyén PenDrive-ról. :D

ALEXA.

[/b]
alexa2006
 
 


kataa: Lili nagyon örült. Bent volt végig az UH.-n, hát tátott szájjal nézte a kisöccsét.

Csernusn: Én egy hatalmas kukit látok :lol:

Andi: Jesszusom, ha tényleg chippandale fiú lesz én eret vágok!!!! Ez a jóslat ne jöjjön be!!!! :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Kata, és ott ki az asszisztens? Nálam valamilyen Éva, és vöröses hajú, és kedvesnek tűnik, bár egyelőre még sokszor meg vagyok ott szeppenve a rendelőben... :)

Alexa, ezzel a mellméret kérdéssel engem is megnyugtattál, hátha akkor nekem is lesz egy kis könnyebbség :D . Kül nem tudjátok, a tej mennyiség öröklődhet? Mert mondjuk anyunak nem volt sok, de volt olyan testvére, akinek viszont bőven. Így anyunak tápszereznie is kellett engem.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Szia Winnie!

Azt mondta a védőnő,hogy sok múlik a babán is,hogy Ő mennyire akar szopizni.Ez tényleg így van, mert amikor én születtem, anyának rengeteg teje volt,már a kórházban szoptatott más babát is.Én viszont lusta voltam, nem szopiztam ,elaludtam a cicin ,így el is apadt a teje.
Amikor az öcsém született, megint rengeteg volt a teje, de a tesóm hatalmas erővel szopizott,szegény anya néha csillagokat látott,úgy ráharapott,és volt is tej bőven!

Szóval attól is függ a tejmennyiség,hogy a baba mennyire serkenti a termelődést.
alexa2006
 
 


Tinu!
Az én afp-m is 0.8 lett. A dokim nem küldött további vizsgálatra, azt mondta, ez az érték jó, és az uh- val együtt (ahol semmi gond nem látszott) pláne szuper. Engem másért akart küldeni, de hála az égnek kiderült, hogy vaklárma:) De azt hiszem nem engedtem volna. Szóval ne aggódj, 3-4 orvostól is megkérdeztem, és az jó eredmény!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Korena
A Nyulasi Jolán nagyon jó választás, mert tavaly mikor jártam a korházba kismama tornára akkor hallottam, hogy ő amolyan sztár szülésnő a Szt Imrében, ez persze a díjában is megmutatkozik, meg abban is, hogy kb szinte egy fél évvel előre iszonyatosan be van táblázva.
Persze ezt nem rémisztgetésnek írtam, mert egy jó szülésnő bármit megér, mert sokkal inkább számíthatsz rá lelkileg és minden egyéb segítségben mint a dokira.
Már felvetted vele a kapcsolatot?
Vagy mondta a dokid, hogy minden hónap 2. csütörtökén van egy Kismama klub ahol kötetlenül lehet beszélgetni a szülésznőkkel és itt választhatsz is magadnak szimpit. Úgy láttam a kiírásban, hogy a Nyulasi Jolán is ott szokott lenni. Nem érdekel? Én azt hiszem jövő héten elmegyek.

Kataa
Azon jót nevettem, hogy az apa az ajtóból nézheti az eseményeket, mert ahol én szültem (Szt Imre) ott az ajtóból szinte premier plán nézheti az eseményeket. Hogy-hogy az ajtóba "szorul" az apuka? Te szeretnéd így vagy ő? Nekem azt mondták, hogy az apa helye az anya fejénél van onnan ha nem muszály nem is lát sokat, habár az én párom végignézte alvégről az egész szülést (kitolást) egyedül annyit mondott, hogy amikor két fájás között a baba feje már kint van a teste meg bent az elégé furcsán néz ki.

Tinu!
Itt van a kezemben a múltkori baba magazin ahol leírják, hogy a normál MoM érték 0,5 - 2 között van.
Nem értem miért paráztatnak feleslegesen. Főleg ha az uh is ezt igazolja.
Lehet, hogy pár nappal fiatalabb a baba, mint eddig számolták és ezért közelít az alsó határértékhez. Reméljük a Shöpf- M-ben gyorsan megnyugtatnak.

Krista

KépKép
Kép
krista
 
 


krista: A dokim csak vele, meg még egyel dolgozik. Kérdeztem, hogy tuti el fog tudni vállalni? Azt mondta, hogy mivel csak vele és a professzorral dolgozik szinte, ezért egyértelmű, hogy nem kell félnem ettől. Ő is agyon ajnározta, bár az az igazság, hogy én sok rosszat is hallottam róla, de először meg kell ismernem személyesen, hogy tudjak valamit mondani. Fel is hívom gyorsan ...
Azt mondta a doki, hogy a Jolánt választottan nekem, mert Ő való a habitusomhoz, de ha nagyon nem jön be, ott a másik. A Jolántól el van ájulva... vagy negyedórán keresztül azt ecsetelte, hogy milyen remek vele szülni, és hogy meglátom majd milyen nagy élmény lesz, mert a Jolán a homeopátiában és az aromaterápiában már a csúcsok csúcsa stb stb stb....... hát rohadt kiváncsi vagyok.

Lányom születésénél kértem a férjemet, hogy ne nézzen oda le, mert olvastam, hogy sok férfi megundorodott a feleségétől ez miatt. Na az én férjem is végignézte, valahogy úgy sikeredett, de hál istennek minden oké volt utána.

Tinu: Mindenki azt mondja, hogy minden oké!!!! A dokik hülyék :D

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!
Andikamama! Nem találom az üzit, amit küldtél. Azt írja üres a fiók! :roll:
Hali! Gratulálok a kis Andráshoz! Ez így szép. Egy lány egy fiú. A kismama klubról még nem tudtam meg semmit, de igyekszem.
Tinu! A 0.8 as mom szerintem jó. Nekem 1.0 volt. Szerintem ne aggódj túl sokat ezen. A Söpfiben tényleg nagyon jó az ultrahang. Én tegnap voltam ott 4D-n. Az eredményt nem tudom még felrakni, majd ha Andikamama újra leírja, hogy kell a képet lekicsinyíteni.
Csernusn! Én határozottan látok valami kukacot a lábai között. Vagy nem jól látom? :roll:

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Némi morfondírozás után én is bejelentkeztem 4D UH-ra, a KÁrpát utcába, jövő csütin megyünk. Remélem, akkor tutibb lesz, hogy télleg kisRékánk lesz-e, vagy gondolkodhatunk fiúneven...

Viki, egyszer én is kaptam valakitől privit pár napja, és nem láttam semmit, úgyhogy lehet, hogy valami nem műxik...

Kül szerintme az én párom nem is merne oda "le" nézni, elég rosszul levős fajta. Örülök, ha végig bent bír maradni a fejem mellett, és lelkileg támogat...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


viki: köszi a gratulációt, örülök, hogy megint vagy. Ritkán írsz!

winnie: Lehet, hogy a férjedet úgy el kapja majd a hév, hogy megfeledkezik mindenről, és el is felejti, hogy nem bírja vért... (vagy ez kizárt?) :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Niki! Méghogy kuki, kész bráner :lol:
Jövök majd még estefelé egész nap rohangáltunk.
Pussz, cic
cicmerák
 
 


Alexa
Elsonel nekem sem volt szopi parnam. Sot a nad nappali butorunk (most adtuk el :D )sem kulonosebben kenyelmes.Igy most megkerdeztem csomo kismamit melyik parna a jo es olyat vettem.Egy baratnom ismeroseje akinel sjanos nem lett szopi ezert total uj,de megis csak felaronvolt :wink: Szerintem kenyelmes lesz,en emg vettem egy szopi fotelt is a KIKA-ban,naggggyon tuti mar most is,felteszme a labam es ringatoztatom a babat :lol:
Hat engem sem aldott meg az eg igy maradnak az a mi van.De sajnos szopi utan meg kisebb lett :roll:
Igaza a vedodonek nem elg ha van tej es a baba nem tud jol szopizni,nalam a forditotjavolt,szopott volna csak nem volt tul sok.

Winnie
Az asszisztens Barbie,barna haju es kb egyidos velem. nagyon jo kis dumaja van ugyhogy rogton megtalaltuk a hangot :D
Hat szopi dolgoban en nem vagyok kompetens,mert nekem kellett hozzatapi,de ez egy hosszu tortenet... de anyunak sem volt sok,a mamamnak sem...Egyebkent vekony lanzoknak nehezebb az tuti.Ugyhogy en most ugy vagok neki hogy kikerulom az elejen a mellgyuszit es utana csak osszejon,kitartasban elsonel sem volt hiany,csak most ha nem jon ossze mar nem viselne meg annyira.

Krista
Az Istvanban mutobe nem johet be apuka,nekem csaszi leven ezert lesz az ajtoban...a Soten ahol Alex szuletett ott bent volt mellettem (csuda cuki volt mutosfiunak :wink: )sot meg oda is nezett ahogy vettek ki a babat.A szopi miatt valttam korhazat,itt sajnos ez a rend...de mar tudom hogy a mutet elso fele 5 perc,tehat annyit kibirok nelkule.Utana meg mar visszajohet a tiszta babaval hozzam,ugyanis O megy furdetin,oltoztetni is vele.

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Kép

Egy kep a ket pasimrol,le sem tagadhatnak egymast :lol:

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok lányok!

Viki!
Csak a kép kicsinyítés miatt akartam privizni, de ezek szerint valami nem műxik. Szóval a lényeg, hogy képszerkesztő programban a RESIZE funkcióval tudod átméretezni a képet. 600x600-as lehet, úgy állítsd be, hogy se a szélesség, se a magasság ne haladja meg a 600-at. Aztán mentsd el ezt a méretű verziót és csatoláskor ezt tallózd be. Remélem, menni fog. De ha így sem, akkor kérd meg urad, s parancsolód, hogy mutassa meg lépésről lépésre, és akkor legközelebb egyedül is boldogulsz. :)

Korena!
Reméljük, tényleg nem lesz chippendale a kissrác. :) Bár a mi kis vakarcsunk is nagyon terpesztett már a 17. héten. Na, képzeld el, ő meg lány.... Nem is gondolok rá, hogy ilyen alapon belőle mi lenne. :) :) anyaszomorító...

Kata!
Menők a pasik... :wink: :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Sziasztok!
Andikamama! Köszi, hogy leírtad mégegyszer. Most akkor megpróbálom betenni a képet. Kép kisfiam 27 hetesen.

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Sikerült! :P

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Halihó!

Megvolt a Schöpf-Méreis látogatás! :D Nos, meg se vizsgáltak. Annyi történt, hogy az asszisztens nőci felvette az adatokat, aztán felszólt a laborba, hogy keressék elő a 16. hetes vérsavómat és nézzenek meg még valami értéket. Ha az extrém magas, akkor jön a kromoszómavizsgálat. Aztán elküldött minket másfél órára. Mikor visszamentünk, akkor már mondta a folyosón, hogy az érték szuper lett! :D Utána bementünk egy dokinőhöz, aki röviden elmondta, hogy mivel az UH-k jók voltak, és ez a másik érték (valami hormon) is tökéletes, ezért nincs értelme kromoszómavizsgálatot csinálni, aminek magasabb a vetélési kockázata, mint amekkora esélye van egy 32 éves nőnek az érték alapján annak, hogy Down-kóros lenne a baba (valami 1:685-höz az esély). Szóval nincs megnövekedett kockázat, nem javasolja a további vizsgálatot és erről papírt is írt! :D

Winnie: hát a dokinőm mondta, hogy így csináljam, de én nem kórházba fogok menni laborba, hanem a kerületi egészségházba, mert nekem a Szt Imre messze van, meg állítólag már nem is működik a labor.

Kép
Kép
tinu
 
 


Most már csak szerezni kéne egy videót, hogy újra meg tudjam nézni a tegnap készült felvételt a még ismeretlen nemű babónkról. Tegnap annyira szorongtam, hogy mi fog kiderülni, hogy szinte másra se tudta figyelni. Hihetetlen, hogy mennyire blokkolja az érzelmeket, ha az ember szorong! Szinte nem is emlékszem, hogy mit láttam... :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Küldök mégegyet. :P Kép

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Sziasztok!

Tinu! Örülök, hogy túlvagy a vizsgálaton, és hogy semmi gond. Mondjuk én gondoltam, hogy nem lesz semmi. Hogyhogy nem figyeltétek meg a nemét? Vagy nem is akartátok tudni?
Hali! Én nem tudok olyan sűrűn jönni, mint ti, elég nehézkes is képben maradnom. Nem mindig sikerül, de azért igyekszem.
Amúgy tegnap még azt mondták, hogy két héttel nagyobbnak látszik a fiam a méretei alapján. És hogy kicsit több a magzatvíz a kelleténél. Volt már valakinek több mvíze?

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


kataa: Jók a pasik!

Andi: Akkor egyezzünk, meg, hogy semmit nem jelent a burokban terpesztés :lol: :lol: :lol:

Viki: Gyönyörű a fiad, hallod milyen szépen látszik!!!! Látom a bizonyíték is egyértelmű!!! :lol:
Én úgy tudom az nem gáz, ha több a magzatvíz az átlagnál, inkább az a baj, ha kevesebb van!

tinu: Nagyon örülök, hogy minden oké, remélem te is megnyugodtál!!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Viki: Kimondottan a sok magzatvízről itt olvashatsz: http://www.babanet.hu/faq/terpat12.php

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok, jó reggelt!
Látom, korena megint beelőzött :lol: :wink:
pedig ma - iskola ide, iskola oda, 20 perc alatt beértünk dolgozóba. Tegnap jó fél óra volt.....

Nektek volt már "orrvérzéses" tünetetek? Nekem most 1 héten belül másodszor vérzett az orrom reggel. MOndjuk lehet, hogy csak a megfázás folyománya. De könyv szerint terhességi tünet is lehet, remélem, nem állandósul.... A vérnyomásom ok.

Viki, tök jók a képek, ezt még én is látom, hogy mit kell látni :lol: :lol: :lol:

Tinu, örülök, hogy nem volt semmi. De úgy volt, hogy lehet, hogy rögtön kromoszóma vizsgálat is lesz? nem csak "tanácsadás" előbb?

és igen, Kata, jók a pasik :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


winnie: Fél nyolcra járok be, hogy kicsit hamarabb végezzek, hogy Liliért menjek a suliba. Kávéscsészéért nyúlok és már fent is vagyok a neten, az az első, elolvaslak titeket .... hát így indul a nap. :lol:
Alacsony a vérnyomásom, és mégis nekem is volt időszakom, hogy vérzett az orrom kb. 3 hete, de elmúlt.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


korena: ha később is érek be, de az első nekem is a net, és a babanet :) ez már függőség..... :wink: (már most attól parázok, hogy ha otthon leszek / költözünk, minél hamarabb be lehessen majd szerelni netet, mert kül erős elvonási tünetek lesznek, és akkor jaj... :shock: )

szóval nálam babanet utána jöhet a nálam tea :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok lányok,


Kataa,
nagyon jó a kép a férjedről, meg a kissrácotokról.:)Remélem nálunk apa és fia majd ugyanígy megérti egymást.:)

Kviki,

Hát a Te 4D-sképed sem semmi!!! Most legalább tudok mutatni példát, hogy hogyan kell átértelmezni az én 2D-emet, mert a nem avatott szemek nehezen látják bele a felhúzott lábakat.
A fejecskéje nagyon szép a kisfiadnak. HOl voltatok 4D-n?

http://www.babanet.hu/faq/terpat12.php

Ezen a linken találtam olyan felelet válaszokat ami a több magzatvizet okozhatja.

Látom már KOrena is elküldte a linket.


NEkem még orrvérzésem nem volt, de kb két napja nem tudom eldönteni, hogy allergiás vagyok-e, vagy megfáztam, de ezerrel meg az orrfújás, már tiszta vörös. Tegnapra hőemelkedésem is lett, de ma már jobban vagyok. Inkább megfázás.

Nálam is első a babanet itt és otthon is, csak most kicsit összevissza minden a helyettesítőm betanítása miatt.:(

Egyébként a párom a héten teljesen megváltozott babacucc vásárlás témában: Eddig semmit nem akart venni csak a lehető legkésőbbi időpontban, még a bútort is csak a szülés után, hogy majd ő összeszereli.
Most meg álmodott valami szépet sok gyerkőccel és arról beszél, hogy menjünk nézelődni babaruhát, meg bababútort.:)
Kíváncsi vagyok meddig tart a 3 nap. :)

csernusn
 
 


winnie: Teljesen megértelek, én is azt hiszem, hogy függő vagyok. Mindig felkukkantok, hogy írt-e már végre valaki ..... :lol:

csernusn: Használd ki a férjed hirtelen felindulását, és irány a bababolt!! :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!
van valaki aki január 6 környékére van kiirva és a sotén fog szulni???
csõrmancs
 
 


Szia Csőrmancs!

Kicsit feljebb ezen az oldalon is van egy tábla, ott meg tudod nézni. Arra az időszakra biztos vannak, kórházat így felből nem tudom...

Niki, jobbulást, nekem is így kezdődött a múlt héten...

Korena, ja, nálam is oldal folyamatosan nyitva, és frissítgetek is bőven, de nem elégszer bukkan fel új üzi :lol: :lol:

Ma pihisebb a babócom, tegnap egész nap oltári nagy ficánkolást rendezett, ma alig-alig moccan... Biztos jól kifáradt tegnap... de sokkal jobban szeretem, ha ficánkol :wink:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


winnie: Egyet értek, szerintem mindenki eldobhatná ami a kezében van, és jöhetne csevegni :lol:
Nekem is változó az aktivitása, ma a kis focista is nyugodt.
Olyan jó érzés volt ma reggelt, amikor ébredeztem a hátamon aludtam, és "beleakadt" a kezem a domborodó hasamba. Elmosolyodtam és megsimiztem.. hihetetlen, hogy lakik odabent valaki... te is így vagy vele?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok,
Pasik dicseretet koszi,kelloen imadom is oket. :lol:

En eldobtam minden es jovok irni:lol:
Helyettesem epp mashol okosodik ugyhogy van egy kis idom.
En oreg babanetes leven mar reg fuggove valtam ugy majdnem 5 eve.A privat emilem utan ez a kovetkezo holnap minden reggel itt bent meg otthon is ha bekacsolom a gepem. :wink:

Viki
Kispasi csuda edes es igazi fius arca ban. :D
En ugy tudom a kicsit tobb vagy kevesebb magztaviz meg nem gaz,csak ha sokkal tobb vagy kevesebb.

Tinu
UH nem is volt? Szuper hogy minden OK :)

Kolena
En pont forditva tudom,a tobb okoz gondot,de persze csak akor ha sokkal tobb,ha kicsivel tobb az meg belefer :wink:

Winnie
Orrverzes meg nem volt de tenyleg tunet,ne aggodj.

Niki
Jaj majd megtudod milyen nagy apa rajongasvan egy kispasinal,tiszta feltekeny vagyok neha.pedig engem is olelget folyton,imadom hogy ilyen kis bujos :wink:
Hu hasznald ki apa almat es irany vasarolni :D

Na var a munka...
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


kataa: Igen, megnéztem azon az oldalon, amit bemásoltam Vikinek is. A túl sok tényleg rosszabb. Na de mi számít túl soknak?

Lányok ti csináljátok az intim tornát? Mindig elfelejtem... mégsem írhatom ki a monitoromra a figyelmeztető cetlit ... :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Megy ám a termés :)

Korena! Tudnál majd adni egy e-mail címet, ahová írhatok neked? Lenne egy pár kérdésem... :oops:

Kataa! Klassz, hogy minden eredményed jó lett :) Lefotózod majd az ágyneműt? És mennyiért vetted? Lehet kimegyünk oda, csak ugye nekem a páromhoz kell igazodnom, a bolt sem minden nap van nyitva... De hátha :)

Ne is mondjátok az ágyneműket, lehet én vagyok túl finnyás, de tegnap egész nap ezeket nézegettük. Valami siralmas volt. Voltunk a Babyoutletben, ahol tök jó dolgok vannak, csak épp olyan nem, ami nekem tetszett volna. Pl voltak pelenkázólapok 2000-ért, de mind kék. Egy fia rózsaszín, sárga nem volt. Egyetlen rózsaszín ágynemű volt, valami 28 ezerért. Textilpelust, meg sterilizálófolyadékot sem kaptam. Aztán voltunk a Brumimaciban, na ott volt olyan ágynemű, ami tetszett, 13-ért. Jól nem vettük meg. Meg még a Kengurugoldban is voltunk, na ott meg csak kétféle volt, ami nekem nem tetszett. Úgy elment nap végére a kedvem, hogy a párom már mondta, hogy inkább visszamegy és megveszi, csak ne legyek már ilyen kedvtelen.

Már annyira csinálnám a gyerekszobát.. tudjátok csak pakolgatás, rendezgetés...stb. Most még egyenlőre várjuk a festőt. Merthogy nekünk újépítésű lakásunk van, és még beletartozik ugye a garanciális javítás. Na most szükség is lenne rá, mert a sarkoknál megrepedt a tapéta. Jó, tudom , hogy ez normális, de basszus már két hete ígérgeti, hogy jön. Úgy ki tudom akasztani magam rajta...
Bocs csajok a panaszkodásért, de már kijött .

Őssejt: Hát én úgy vagyok vele, hogy ha valaki kifizetné helyettem, vagy ha nem hiányozna annyi pénz, akkor biztos levetetném. De most úgy gondolom, annyira bizonytalan ez az egész, hogy inkább másra költöm azt a pénzt..

Tinu! Én is úgy tudtam, hogy a 0,8 még jó eredmény az afp-nél, nem tudom miért riogattak még. Hálistennek nincs baj, ez a lényeg :wink:


Mi is volt még? Ja,szopi és mellméretösszefüggés. Nincs összefüggés. sosem voltak ordenálé dudáim, de rengeteg tejem lett. Mondjuk velem végig ott volt Gergő, és ha egyszer is megnyikkant, én már tömtem a szájába a cicit. Még ha nem volt mit ennie, akkor is, mert megnyugodott rajta. Így nekem már a második nap estéjén belövellt a tejem. Annyira, hogy textilpelust kellett ott tartanom. Most már viszek be mellszívót, az tuti. szerintem azért sok múlik azon is, hogy hogyan áll hozzá az ember lánya. Szóval ha nem adja fel az első nehézségnél, mert bizony lesznek.. Leht kisebesedik, vagy fájni fog, mert elzáródott egy tejcsatorna.. vagy épp nyugtalan a légkör, .. szóval ha ezeket felül tud valaki emelkedni, és szó szerint küzdeni, nem lehet baj. És igen, rengeteg múlik a babán is..ez csak személyes tapasztalat, vagy inkább meglátás, persze tényleg van olyan, akinek egyszerűen nincs teje. Ő sem rosszabb anya..

Nekem is bent volt a párom a szülésnél. Igaz, a fejemnél volt a kitolásnál, mert úgy történt, hogy ő az egyik lábamat fogta, a dokim a másikat... :roll: Ja, és mikor Gergő feje kibújt, szólt a doki, hogy simogassam meg..Én meg...hát vessetek meg, de nekem akkor már csak az volt, hogy nyomni-nyomni, hogy kint legyen. Mivel én nem éltem a lehetőséggel, a páromnak is felajánlotta.. Hát ő megsimite...
Egyébként énis kérdeztem tőle, hogy nem változott-e valami a szülés óta, hogy nem néz-e rám más szemmel, nem undorodott-e meg, vagy hasonlók. Kikérte magának :wink: Meg egyébként sem vettem észre rajta. Meg mikor a placenta is megvolt, még elemezgették a dokimmal :) Van képem róla, hát nem szép látvány... :shock:

Viki! Nagyon szép a babád! :lol:

Több magzatvíz: Nekem is azt írta a doki, hogy átlagosnál kicsit több a magzatvizem, de még a normális tartományban van. Azt mondta, hogy ez leeht pillanatnyi állapot is. Cukrot kell nézetni, ha jó, semmi gond, ha kicsit magas, egy lájtos diéta, ha komolyabb, akkor meg keményen be kell tartani az utasításokat. És hogy ne hagyjam ki, persze lehet a babánál is baj, de ez már kiderült volna, most nem akarok hülyeséget mondani, de kb. nyitott gerinc és társai.

Na, most megyek, bocs , ha valakit kihagytam..

Pussz, cic
cicmerák
 
 


cicmerák: a címem: halasz.renata@chello.hu írjál nyugodtan!!!
Képzeld én is így voltama szülésnél, mint te. Nekem is mondta a doki, hogy már megsimogathatom a babám buksiját, hát én sem akartam... azt akartam, hogy végre kint legyen ..... meg is lepődött mindenki a szobában, síri csend lett .... :lol: Azóta simizgetem, bepótolom... :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Hű, itt aztán van forgalom. :) Üdv mindenkinek!

Tinu: engem is beijesztettek az AFP-vel, így nagyon sokat utána olvastam. bHcg szintet néznek ha alacsony AFP eredmény jön ki. Neked is tuti ezt nézték, és ha ez extrém magas az alacsony AFP mellett, akkor van csak hajlam a Down-kórra. Egyébként ha ez normális, akkor nincs, akkor más okozza az alacsony értéket. Én legalábbis ezt olvastam. (nálam pl. 1 héttel korábban vették le...) Szóval, nagyon örülök én is, hogy semmi gond. Mellesleg az AFP-t az USA-ban már betiltották, mert minden 2. nő infarktust kap az eredménytől, de ha jól tudom EU-ban is talán csak nálunk ragaszkodnak ehhez az őskövülethez. Vagy csak nagyon kevés országban rajtunk kívül. Szóval az uh az elsődleges!

Viki!
Örülök, hogy sikerült felrakni a képeket. Naggggyon klassz az első. Igazi sztárfotó! :) A másodikról légyszi mesélj kicsit, valahogy nem látom bele, amit kéne. :oops: :oops:

Niki!
"Addig kell ütni a vasat, amíg meleg". Vagyis, szerintem is használd ki az urad negédes álmának eredményét, irány a bababoltok sokasága. Isteni élmény már csak nézegelődni is. Én legalábbis nagyon szeretem. Még nekünk is van mit venni. :) És hál'istennek az én párom is lelkes apuka.

Andi


Kép
andykamama
 
 


Andy: De jó, hogy ezt írtad! :) Én ugyan böngésztem a neten, de annál többet nem sikerült találnom, minthogy az alacsony AFP (tudom, MoM) kromoszómarendellenességre utalhat. Így már sokkal világosabb, ahogy leírtad. Igaz, mondták tegnap a genetikán is, de jobb lett volna, ha tudom előre és akkor jobban értettem volna. Köszi! És azt is értem, hogy akkor miért nem csináltak UH-t...

Kép
Kép
tinu
 
 


Korena, nekem is elég hihetetlen, hogy ott van. Meg nekem még az furi, hogy valahogy hogy most ott benn van, ötk nagy "értelmi képességekkel" ruházom fel gondolatban, már bocsi, hogy így írom, de valahogy úgy képzelem, hogy megért, ha beszélek hozzá, meg ilyesmi. És tök furi lesz, hogyha kibújik, olyan kis elesett gyámoltalan jószág lesz :)

ja, és intimtorna, hát én is, ha nem felejtem el, igyekszem szorongatni az izmaimat. pedig kéne.... beleolvastam a Kriston könyvbe, kölcsönkaptam, hát ott azt írja, hogy elvileg lehet külön a 3 izmot is szorongatni, hát én örülök, ha egybe be tudom szorítani... a pisilés közti elszorítás pedig kegyetlen egy feladat :)

no, megyek megint okítani a kezdőinket. Aztán este majd fogorvos.attól úgy be vagyok tojva. és tuti lesz lyukas fogam. :cry: :cry: :cry: :roll:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


winnie: hogy a fenébe lehet a három (miért három van???) izmot külön mozgatni? Én is úgy vagyok vele mint te. Örülök, ha szorítgatom, és csak reménykedem, hogy jót szorítgatok meg minden. Félve gondolok én is a fogorvosra, meg fogom neki mondani, hogy messziről csak kuksizzon be, és írja alá a könyvet, majd visszajövök ha van valami ... jaj... lélekben majd veled leszek este a fogorvosnál :shock:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Kolena
Hat az a sok ami a normalis tartomanyon kivul sok.Sajnos az en barinomnek is sok volt,sot meg nem is tul sok es megis beteg lett a baba, de se nem nyitott gerinc hanem mas...de nem remisztgetek senkit :roll:
Nekem csaszi leven nem volt gondom vizelet visszatartas ugyben de soktol hallottam hogy van szules utan es van akinek meg is marad,ugyhogy irj csak annyit a kepernyore hogy torna :wink:

Cic
Ok lefotozom majd az agynemut,vagy csak azt a zsebes taskat amit a kisagyra vettem es nincs becsomagolva azon latszik a minta :wink:
Az en baldachin nelkuli agynemum ezzel a zsbes izevel volt 7900 ft,tehat tenyleg nagyker aron adjak :lol: Ajanlom hogy menjetek ki mert akkora valasztek lesz hogy scsak nezel,csajosba is :lol:
Mi a Brumi Maci kozeleben lakunk,ja es ujepitesuben ugyhogy tudom mi a gararncialis javitas.Szerencsere csak ey helyen volt repedesunk a falon de napokig nyaggattam a festot hogy jojjon maaaa
En is be vagyok zsonga gyerek szoba ugyben,mar varom hogy otthon legyek es elkezdjem :D
Szopi ugyben azert nem leeg a kitartas am,nekem aztan megvolt megsem omlott a tej:( Atveszletem a sebes fajo napokat is azutan sem,ugyhogy en a korhazi kikezeletlen mellgyuszit okolom utolag.Most azt ha megelozom akkor majd kiderul :arrow: ,hogy mennyi lesz.
Most jol megijeszettuk az elso babas mamikat,de higgyetek el a szopi soxor nehezebb kuzdelem mint maga a szules.Szoval en azt ajanlom mindenkinek minden reszletnek nezzen utana amig bent van a baba,mert nem mindenkinek magatol egyszeruen meno folyamat...

Winnie
Fogorvoshoz kitartas,en babassag elott elmentem betomettem ami volt hogy ne legyen meg ez is egy plusz rossz elmeny.

Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


kataa: Milyen más? Nem akarsz beszélni róla? Nagy baj?

Sajnos Lilit én sem tudtam szoptatni.. sírtam, idegeskedtem, besárgult, azért sem szopott, attól féltem éhen hal .... kész rémálom volt. Most ezek ellenére AKAROM szoptatni a kisfiamat, sokat tanultam az előzőből. Elfogadom, ha most sem megy, de azért úgy állok hozzá, hogy most menni fog. Rengeteget olvastam már előre, tudom honnan kérjek segítséget, szóval talán több az esély arra, hogy most sikerüljön. Lili tápszeres baba lett, de egészséges, szép és okos leányka lett, én is tápszeres voltam, és élek.... úgyhogy nagy tragédia azért nem lesz, de azért mindent meg fogok tenni...

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?