Sziasztok!
Cic:nekem is a 2. ágynemű tetszik.
Niki:köszi hogy bekékeztél!Csini voltál a kifutón!Hát nagyon egyértelműen látszik a kukija, gratula!
Szilvi:jobbulást kívánok,és üdv. a fiúsok között! Mennyi fiú lesz!
Korena:nektek is kisfiútok lesz!De jó!!
Tinu:az AFP miatt ne izgulj, szerintem nem lesz baj, az én papíromon is 0,7-2,5 volt a határérték.Lehet, hogy egy kicsit korán vették le.Drukkolok, várjuk,hogy jelentkezz!!
Krista:a szülésznő választáson én is gondolkodtam. Aki a dokimnál asszisztens, őt ismerem, lehet, hogy őt választom.
Tegnap volt nálam a védőnőm,tök jól elbeszélgettünk mindenféléről.A cukrom 2dl tej és 1 zsemle után 5.6 mmol/l volt.
A vérnyomás, súly is Ok.
Mondta, hogy a haskeményedés miatt ne izguljak,napi 10 belefér.Szerencsére azért ennyi sosem volt.Megfigyeltem ,ha sokat járkálok,sietek,vagy izgulok valami miatt,akkor sűrűbben jelentkezik.
Beszéltünk a légzésfigyelőről, szerinte felesleges megvenni, kölcsönözni is lehet, és elmondják azt is,hogy mi a teendő,ha tényleg baj van.Sokszor viszont az is elég,hogy ösztönösen kikapjuk a babát az ágyból.
Szóba került a szoptatás is.Szerinte nem a legjobbak a szoptatós párnák,mert ha nem passzol a pocakod köré, és van egy rés a hasad és a párna között,becsúszik oda a baba. A legjobb szerinte a sima kispárna.Mondtam,hogy aggódom amiatt,hogy nagyon kicsi melleim vannak,és tudok-e szoptatni?Megnyugtatott,hogy sokszor az ilyen típusúaknak könnyebben megy a szoptatás,mert az egész mell tejmirigyekből áll. Remélem,hogy nem lesz problémám!
A héten hozom a képeket,a kis pöcsösről!Egyenlőre a büszke
férjecském mutogatja a munkahelyén PenDrive-ról.
ALEXA.
[/b]