Sziasztok!
Ikeás etetőszékben mi is gondolkodtunk, csak akkor még olyan pici volt Gergő. És megkaptuk az etetőszékre való összeget, így kicsit lazábban vásárolhattunk.
Persze utólag derült ki, hogy nem is kötöttünk olyan jó üzletet.
Simineni: Mi is eszünk még mindig a hordozóban, már próbálom felszámolni.
Csak olyan jó néha a földön ücsörögve kanalazgatni Gergő szájába.
Erre anyának van szüksége.
A képeid csodálatosak.
Szandinak az a frizura.
Nagyon édes.
Amkor legutóbb találkoztunk, mondta, hogy nem szereti a haját.
Marci anyu: Persze, hogy jöhetsz.
Eszünkbe voltál.
Aki jönni akar, szól.
Aztán meg majd kiderül, hogy ki ér ide.
Steiff: Biztosan lesz fórum tali is, jó lenne megszervezni olyan helyen, ahol mindenki számára elérhető és nem a világvége. Csak kell egy pici idő, hogy kialakuljon a társaság.
És annak szervezésében mindenkinek részt kell vennie.
Amneris: Igazából valóban mindegy az üveg, csak jól nézd meg a méretét annak, amibe a cumi megy. Mert pl az Aventba jó a MAM cumi, fordítva viszont nem működik, mert csöpög.
A bolt, ahol nézted, a XIII. kerületben van. Lehet rendelni is, de akkor várni kell rá + postaköltség. Viszont, ha személyesen mész, vigyél jó sok pénzt, mert naaaagy bolt és elég jó cuccok vannak benne, elérhető áron.
Mi mindig ott vásárolunk.
Igaz Jiny?
Atan: Jót nevettem a Petiszájon.
Rayo: Csak a magam nevében beszélek és beszélhetek. Részemről semmi akadálya, hogy napvilágra kerüljön az "igazi" ok. Megvannak a levelek, amiket kaptam, ami baromira megbántott. Tudod, ha egy levél úgy kezdődik, hogy úgy érzem...., akkor semmi gond. De ha minden sor vádaskodás, ráadásul "másokat" is említve, akik hasonló véleményen vannak, döntenem kellett. Nem értem még mindig, hogy a mások miért nem jelezték nekem, hogy bajuk van velem? Majd "örömömre" a semmiért meg is bocsátottak nekem. Gondolom, senki sem várja el tőlem, hogy kölcsönösen nyájaskodjak, őszintétlenül. És ez a dolog a tágabb magánéletemre is kihatott, ami a leginkább rosszul esett.
Több fórumot is olvasgattam már és mindenhol a problémákat a fórumon oldják meg, nem a háttérben. Te mit tettél volna a helyemben?
És köszönöm annak, aki megkeresett, hogy folytassuk. Az csatlakozott ide, aki akart. És nem hiszem, hogy akik csatlakoztak, az én problémámat vették alapul és azért döntöttek úgy, ahogy.
Számomra nagyon kedves gesztus, hogy akik Napsit is és engem is kedvelnek, készek mindkét helyre írni.
Remélem, ez a téma egyszer lezáródik.