Babszi,
szerintem az az 50% az nem a valóság. Ha azt nézed, hogy sikerül-e vagy nem, akkor helytáll. Viszont a spontán terhességnek is csak 25-30%-os a valószínűsége. Ezért mondják, hogy kb. egy fél éven belül sikerülnie kell, ha nincs semmi probléma a háttérben.
A lombik általában 20-40% (30-40% itt Pécsen, ezt olvastam egy lombik intézetek sikerességét összehasonlító stratisztikában).
Az első konzultáción a doki azt mondta, inszemmel hasonló esélyek vannak mint spontán terhességre. A másik dokim viszont azt mondta, ő nem merne ilyen jó arányokat mondani, inkább 15-25%-ot.
Én természetesen kiegyeznék az 50%-kal
- de százalék ide vagy oda, én már terhes vagyok
PUNKTUM!
Nálunk több doki inszemezik és lombikozik. Mindegyik nagyon kedves, függetlenül attól kihez jársz. És! Amit nagyon jónak tartok, hogy ha elkezdődött egy stimu vagy egy inszemes ciklus és a doki szabira megy, egy másik folytatja. A másik topikon volt ugyanis, akinek inszem előtt abbamaradt a dolog, mert a doki bejelentés nélkül szabira ment.
Málna,
[quote]W írta:andrea,
sajnos már az van, hogy rendesen megjött. Viszont egyáltalán nem barnáztam. Még egy picit bizom. Hogy a 3 rossz oldalon lévő tűsző miatt van. Vagy ez szerinted butasság?
nem tudom, hogy érted. Gondolod, a három tüsző miatt jött csak meg és a többiből talán van, amelyik beágyazódott?? Lehet, hogy csak lassan fog az agyam
este van
De ha így gondolod, a vérzés nem függ attól, hogy volt-e érett tüsződ vagy sem. Ha nincs peteérés, akkor is megjöhet rendszeresen - pl. akinek magas a prolaktin szintje, annak is ez van. Én az előző hónapban a beülti után 3 napig barnáztam. A doki azt mondta, ameddig barna, addíg jó, ha piros, az már a menzesz. Amikor barnáztam, látott is uh-n egy kis 2 mm-es pöttyikét, de a vérzéssel eltűnt minden.
Viszont az első terhességem alatt három hónapig rendszeresen megjött, ezért nem is tudtam róla, hogy már sikerült és hónapról- hónapra kiidegeltem magam és a párom
Hát, nem igazán tudok segíteni