Új privát üzeneted érkezett!

Odry,
a pct vizsgálathoz nem tudok hozzászólni. Egy ismerősöm viszont valamilyen antibiotikumot kapott az inszem előtt/alatt, hogy gyengüljön a szervezet védekező képessége és ne nyírja ki olyan nagy mértékben a katonákat.
Tesztelni mint mondtam nem fogok. Elvileg három héttel beülti után lehet visszamenni uh-ra, ha addig nem jön meg. Tehát elég egyértelmű. Ha megint megjönne, nem megyek vissza, ha nem - és most nem fog :lol: az biztos - akkor már igencsak jól állunk...
Most nagyon pozitív vagyok, de ezt máshogy nem is lehet csinálni. Pont most telefonáltam a suliba, hogy még legalább egy hétig nem leszek. A diri sok szerencsét kívánt, nagyon kedves volt. Pedig új osztályt kaptam, ráadásaul ofi mk. vezető is vagyok, úgyhogy elég ciki :roll: De pont ő mondta tavaly, hogy a saját baba mindennél fontosabb és mindig mögöttünk áll, ha ez miatt hiányzunk :D

Babszi,
mi is pont erről beszélgettünk apával. Én 31 vagyok, tehát még egyáltalán nem vagyunk elkésve. Csak sajnálom, hogy spontán nem sok esélyünk van, különben még egy évet adtunk volna magunknak. Amitől viszont félek, hogy 5-6 év múlva megint van valami nyavalyám vagy apának, ami még jobban megnehezíti a dolgot. Mert ezt nem lehet előre látni. Ha abból indulok ki, hogy 10 éve spontán két hónap alatt összejött a kisfiunk, a mai állapot egyértelműen rosszabb. Mi a garancia arra, hogy 5 év múlva nem lesz-e még rosszabb. Viszont ami mellette szól, hogy pár év múlva az orvostudomány még többet fog tudni. 10 éve még nagyon nagy volt a lombikos sikertelenség, talán ha várunk, nagyobb biztonsággal futhatunk neki. De elhatároztuk, hogy nem stresszeljük magunkat - remélem, ezt meg is tudjuk valósítani :lol:

Kicsiboris,
én nem igazán értek az irodalomhoz :roll: de nekem jól hangzik, amit írtál :D
wandrea
 
 


Helló lányok!

Azt hiszem meg fog jönni, már jelzést adott. Most nagyon tanácstalan vagyok. Ha 5 tűszöm volt, ami domináns volt, de 3 rossz oldalon (elzárt petevezeték miatt) szerintettek van még most esélyem vagy már nincs. Ez lehet hogy most butaság, de nagyon el vagyok keseredve.

További szép napot mindenkinek...

málna
málna79
 
 


odry!
nekem is szar lett a pct eredmény a szabolcs utcában.azt mondták, ez változhat.én mindig ezen vitatkoztatam dr.v-vel, meg akartam ismételtetni.nem akartam elhinni. a kaális dokim azt mondta a pct-nek 5 év házasélet után nincs jelentősége!!!
most józan paraszti ésszel belegondolva,tavaly 2. alkalomra lettem terhes!sajna méhenkívüli.nekem az a véleményem, hogy a szabolcsban ebbe kapaszkodnak, mert ez olyan megfoghatatlan.
babszi!nagyon sajnálom!
lola29
 
 

 
 

ja és a trentalt írják fel mindenkinek,ami halottnak a csók!!!!
lola29
 
 


sziasztok! mindenkinek köszike a 'szösszenetemmel kapcsolatos véleményt...átgondolom :lol:
odry, én sem tudom mi az a pct..vagyis megnéztem interneten, de nekem persze nem volt iylen még, sajna nem tudok ebben segíteni, de neked is köszi a 'verselemzést :D

babszika most is nagyon sajnálom ám, hogy nem sikerült,
és igazad van/abszolút egyetértek hogy most mindent kihasználsz! írtam neked :wink:

kandi, nem értem még mindig, hogy hova is írtál nekem???
leírnád, kicsit értetlen vagyok :shock:

wandrea, de jó, hogy ilyen optimista vagy!! így tovább, lehelj belénk is annyi lelkesedést amitől jobb kedvünk kerekedik :lol:

málna szurkolok, szép csendben!!
kicsiboris
 
 


KisBoris!
Roppent a valaszom!
A pü=privát üzenet. Elvileg e-mailes ertesitest kaphatsz rola, ha van - ezt be lehet allitani. De ha nincs beallitva, akkor ezen a hozzaszolas oldalon, az oldal legtetejen ilyenek vannak kiirva:
Tarsalgo - tarsalgas - segedletek - Kilepes - nincs privid - Babanet - chat. A nincs privi neha azt jelzi, hogy van privat uzeneted, ami olya, hogy mas nem olvashatja, csak te!!! de ugyanugy tortenik, mintha ide irnal a topicba. Arra kattints, biztosan irja, hogy uj uzeneted van.

Malna!
Nagyon szepek a tuszoid, biztosan azert erlelt a doki ennyit, hogy azon az oldalon is beinduljon a dolog, amin elvileg nehez vagy nem lehet bejutni. De sajnos nincs garancia semmire. Nagyobb volt talan az eselyed, mert nem 1 tuszo ert meg, de lehet, hogy a beagyazodassal volt a baj. Nem lehet tudni. Ne legyel elkeseredve, sajnos ez az inszem ilyen atok - az ember még jobban varja a sikert, es nagyobbat esik, ha nem jon. Nagyon sajnalom, en mar otszor voltam ilyen cipoben (ma is!!!). Probalj pozitiv lenni, es a statisztikakra gondolni - allitolag a 3. es a 4. inszem a statisztikak szerint a legsikeresebbek. :) Fel a fejjel!!! Es irj a tovabbiakrol!

Wandera!
Nagyon drukkolok! +++
babszi
 
 


Málna,
amíg nem jön meg, addig van remény! Én szorítok neked és mindenkinek, aki itt írogat :D
Szerintem ha egyik oldalon nem vagy elzáródva, van esélyed... és a hármon kívül akkor ott is volt esélyes tüsző, vagy nem?!
wandrea
 
 


Felremagyaraztam Malna tuszoit: Szoval azert erlelt annyit a doki, hogy mind a ket oldalon erjen - azon is, amelyik NINCS elzarva. Mert ha nem ennyit erlelne a szervezet, akkor lenne gaz - honapokig is lehetne arra varni, hogy a jo oldal erjen. Szoval van esely boven!
babszi
 
 


Odry,

27 éves vagyok, a párom 33 éves. 11 éve szeretjük egymást mosoly szünet nélkül. Tavaly volt az esküvőnk 250 vendéggel. Nagyon jó buli volt. Én is azt vettem észre, hogy már nem nagyon divat. De mi gyűjtöttünk rá annyi pénzt, hogy ott volt mindenki aki számít a családtól a barátokig.

Babszi,

A BMC-be járok. Sajnos érzékelem a futószalagot én is, de viszont úgy gondolom, hogy nagyon lelkiismeretesek a dolgozók. Én képes vagyok egy sima nőgyógyászati vizsgálaton elájulni. nagyon nehezen találtam egy dokit, aki annyira kedves, hogy segít ezen a félelmemen. Viszont mivel nem sikerült 1 év alatt, ezért még megcsinálta a HSG-t, ahol kiderült, hogy 1 vezeték zárt. ezután kerültem a BMC-be, ahol túl vagyok az 1 inszemen. Szerencsére rögtön jók voltak a hormoneredményeim, szépen reagáltam a szurikra, így elsőre megcsinálták. Az az egy bajom van, hogy ebben az intézetben is a rengeteg páciens miatt nem tud kialakulni személyes kapcsolat. Ez nekem nagyon hiányzik.
Viszont a múltkor is dél körül voltam az egyik csajnak az első lombikja sikerült. A másiknak egy donor petesejttel sikerült pedig 42 éves volt. Ezek szerintem ragyogó eredmények. Nekem egy vezetékem teljesen zárt, viszont a párom baromi jó eredményekkel rendelkezik. 3-szor nézték neki. és kétszer 55-60 millió között volt az eredménye, legutóbb 67 millió.

Wandrea,
sajnos már az van, hogy rendesen megjött. Viszont egyáltalán nem barnáztam. Még egy picit bizom. Hogy a 3 rossz oldalon lévő tűsző miatt van. Vagy ez szerinted butasság?

Én is nagyon szorítok neked. Nálad mikor lesz eredmény?

Köszönöm, hogy itt lehetek, és végre tudok beszélni a problémáimról, mert különben megörülnék. Korábban sokat olvastam fórumokat, ha ezt nem tettem volna sokkal kisebb eséllyen indultam volna, mivel senki nem foglalkozott azzal, hogy tudom e mi az inszemináció és mit kell tenni a beavatkozás után.

Mégegyszer köszönöm. Mindenkinek drukkolok

Málna
málna79
 
 


Malna!
En is voltam a forummal. Amikor olvasgatni kezdtem a babanetet még csak spontan probalkoztunk, es azt sem tudtam mi fan terem az inszeminacio. Ma mar sajna tudom.
A szemelyes kapcs. nekem is hianyzik, bar valahogy nem irtozom a dokiktol. En tudok bizni bennuk, csak ne jatszak el. A futoszalag miatt minden hatterbe szorul. Altalaban a dokiknak van maganrendelese, de hat ki a csuda tudja megfizetni? Illetve meg lehet fizetni, csak az inszem biztos tobbe kerulne mint egyebkent. Erdekes, hogy te ennyire nem birod a dokikat. Nagyon rossz lehet. Annyira izgulsz, vagy annyira kellemetlen?
Mi altalaban minden nap itt vagyunk, es irjuk a magunkét. Ez sokban segit. Akkor is, ha nem is az inszemmel van a baj. En nezegettem masik topikot is, es azt latom, hogy nem szeretnek ujakat bevenni, meg csak a baba a tema. Mi azt hiszem nem feltetlen vagyunk ilyenek. Adodhatnak munkahelyi problemak, vagy mas termeszetu dolgok amit hallasz vagy latsz, es annyira megfogott az a kis semmiseg teged, hogy megoszd a masikkal, akkor irj. Latod, meg KisPoétánk is van :)
Szoval udv itt, es nem mondom, hogy gyere gyakran, de gyere gyakran :)

Apropo!
KisPoéta!
Ne feledd a versedet! Mert nem irtal arra valaszt, hogy ez csak egy ilyen rovid szosszenet, vagy kiragadtad egy egeszbol!!!
Irj masik verset is ide!
babszi
 
 


Babszi, köszönök mindent nagyon rendes vagy. Neked most volt az 5. inszemed. Mondtak valamit, hogy miért nem sikerültek? Te milyen eredményekkel indultál neki? Itt a tűszök számára és méretére gondolok
málna79
 
 


Nekem mindig csak 1 erett tuszom volt - a dokik nem javasoljak a tobbet ikerterhesseg miatt, ezert ugy stimulaltak, hogy tobb azert ne legyen(amikor szoba hoztam, hogy tobb tuszo, tobb esely, akkor azt mondtak, hogy a nem spontan letrejott ikerterhesseg termeszetellenes, es sem a babaknak, sem a mamanak nem tehet jot. Persze vannak kivetelek ebben is).
A meret valtozo szokott lenni, 18 mm felett mar jo. Volt nekem 18-22.5 kozotti. Szoval a siker nem ebben erheto tetten. Hiaba jon letre barmi is a talalkozasbol, ha utana nem tud beagyazodni, vagy genetikailag hibas. A dokik mondtak nekem ezt. Ja, es azt, hogyha az inszemmel biztos lenne minden, nem 50%-ot adnanak, hanem 100%-kot. Ebben van igazsag, de en sokszor irtam, hogy a spontan is 50%, hiszen vagy igen, vagy nem. Vagy sikerult, vagy nem - akarhogy nezem, 50%.
Igazabol nem gyoznek meg a dokik errol a dologrol. Nem tudom hol van a hiba - a rendszerben vagy a keszulekemben. De ha a te dokid mond valamit errol, szivesen "meghallgatnam".
babszi
 
 


Sajnos az én dokim nem nagyon beszédes. A stimulálás miatt voltam a 10. napon UH akkor ugyanazok voltak a méretek mint a 12. napon. Ekkor meg mertem kérdezni, hogy doktor úr ez nem baj? Válasz:
(összeráncolt homlok)
- azért vagyok itt mert értem a dolgom.
Én:
- bocsánat hogy kérdeztem, csak nagyon izgulok. Elnézést.

Szóval nálunk ennyi a tájékoztatás.

Az inszemináción mikor voltam reszkettem az idegességtől hiába tudtam, hogy nem fáj, csak egy kicsit kellemetlen. Gyűlőlöm ezt,hogy így ki vagyunk szolgáltatva.... Ekkor is csak azt vettem észre, hogy valami nagyon fáj. Majd egy szót mond: tökéletes. Ekkor rájöttem, hogy volt egy UH, amiről nem szólt és én baromira befeszítettem az idegességtől és ezért fájt. Gondolom olyan volt minden amit szeretett volna látni, de még ekkor sem mondott nekem aki ott fekszik a keze alatt valamit, hogy megnyugodjak.

Ha esetleg holnap hajlandó lesz valamit mondani akkor megírom. Tényleg nagyszerű doki, csak nagyon sokan vagyunk....
málna79
 
 


Haaaaaat, nem tudom. Az en dokimra, aki az inszemet csinalta itt a Neten sokan mondanak rosszat. DE még akkor is azt kell mondjam, hogy eloszor leultetett, es elmagyarazott mindent, illetve valaszol minden kerdesre a maga modjan. Ilyen valaszt még soha nem kaptam tole, szoval nem olyan nagyon biztos, hogy "erti" a dolgat. Hiszen akkor ahhoz is erteni kellene, hogy beszeljen a pacienssel. Nem? Az elozo dokim, aki csak "siman" nogyogyasz, szoval inszemet es meddoseget nem vallal nagyon jol dolgozott, es nem volt abszolut fajdalmas egyik vizsgalata sem, es tenyleg biztosnak ereztem a tudasat. De sajnos emberileg a hangot nem talaltuk, es nem magyarazta el, hogy a p3 cytologia nem rakos halalt jelent. Igy nem faj a szivem, hogy otthagytam.
Nem mondom, hogy neked ott kellene hagynod ot, de igy nagyon fura. Foleg amit az orvosvalasztasrol irtal.
Lanyok, ti nem igy gondoljatok???
babszi
 
 


Babszi,
szerintem az az 50% az nem a valóság. Ha azt nézed, hogy sikerül-e vagy nem, akkor helytáll. Viszont a spontán terhességnek is csak 25-30%-os a valószínűsége. Ezért mondják, hogy kb. egy fél éven belül sikerülnie kell, ha nincs semmi probléma a háttérben.
A lombik általában 20-40% (30-40% itt Pécsen, ezt olvastam egy lombik intézetek sikerességét összehasonlító stratisztikában).
Az első konzultáción a doki azt mondta, inszemmel hasonló esélyek vannak mint spontán terhességre. A másik dokim viszont azt mondta, ő nem merne ilyen jó arányokat mondani, inkább 15-25%-ot.
Én természetesen kiegyeznék az 50%-kal :lol: - de százalék ide vagy oda, én már terhes vagyok :lol: PUNKTUM! :D
Nálunk több doki inszemezik és lombikozik. Mindegyik nagyon kedves, függetlenül attól kihez jársz. És! Amit nagyon jónak tartok, hogy ha elkezdődött egy stimu vagy egy inszemes ciklus és a doki szabira megy, egy másik folytatja. A másik topikon volt ugyanis, akinek inszem előtt abbamaradt a dolog, mert a doki bejelentés nélkül szabira ment.

Málna,
[quote]W írta:andrea,
sajnos már az van, hogy rendesen megjött. Viszont egyáltalán nem barnáztam. Még egy picit bizom. Hogy a 3 rossz oldalon lévő tűsző miatt van. Vagy ez szerinted butasság?

nem tudom, hogy érted. Gondolod, a három tüsző miatt jött csak meg és a többiből talán van, amelyik beágyazódott?? Lehet, hogy csak lassan fog az agyam :roll: este van :D
De ha így gondolod, a vérzés nem függ attól, hogy volt-e érett tüsződ vagy sem. Ha nincs peteérés, akkor is megjöhet rendszeresen - pl. akinek magas a prolaktin szintje, annak is ez van. Én az előző hónapban a beülti után 3 napig barnáztam. A doki azt mondta, ameddig barna, addíg jó, ha piros, az már a menzesz. Amikor barnáztam, látott is uh-n egy kis 2 mm-es pöttyikét, de a vérzéssel eltűnt minden.
Viszont az első terhességem alatt három hónapig rendszeresen megjött, ezért nem is tudtam róla, hogy már sikerült és hónapról- hónapra kiidegeltem magam és a párom :lol:
Hát, nem igazán tudok segíteni :roll:
wandrea
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Bocsánat, hogy ide kontárkodtam... :)

Wandrea láttam, hogy írsz és nem tudtam, h hova. De most végül megtaláltalak.
Szóval szeptember 31én volt a nagy nap!!!

Légyszi írd meg majd nekünk is az eredményt!
Bár ezután ide is bekuksolok, hogy lássam, hogyan állnak a dolgaid, mert nagyon izgulok érted!!! :)

Üdv Mindenkinek!

És babásodást!!!! MIHAMARABB!!! :)

Kavics
(20cn.)
Vendég
 


Wandrea,

igazából nem értem a biológiai okát annak, hogy valaki menstruál a terhesség alatt. Te akkor nem kérdezted meg a dokit hogy miért volt meg?
málna79
 
 


babszika, hát z az igazság, hogy ez a teljes vers, de lehet, hogy 'kiegészítem még... :lol: gyerekkorom óta írogattam de kb 6-7 éve egyáltalán nem fogtam 'pennát a mancsomba, tök gyagya voltam mert most nagyon nehéz az újrakezdés.. :roll:

lányok! nekem is ilyen 'bőbeszédű volt a dokim, magyarán semmit sem mondott ha nem kérdeztem :cry: aztán ráadásul elkezdett linkeskedni, volt, hogy 3 órát vártam rá és ő csak annyit mondott, hogy műtőben volt...semmi, bocsánat vagy elnézést vagy mi :!: :?:
aztán az egyik ilyen alkalommal meg sem akart állni, menekülőre vette az irányt, úgy szóltam utána, hogy hozzá jöttem ő hívott a mostani időpontra....mire odavakkantotta, hogy most nem jó neki :!: :!: :!: na ekkor hagytam ott végleg...azért ez nem semmi nem??
másfél évig jártam hozzá és semmi sem történt, az új dokim azonnal megcsinálta a lapart, elküldött MR-re 8magas prolactin miatt) és endokrinológiára...de itt meg az a gondom, hogy itt pécsen a meddőségi a klínikán van a nőgyógyászom meg máshol, szóval ide-oda ingázok...de még ez is jobb a nemtörődöm dokinál..
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Sajnálom,hogy nem tudtam jönni,de képzeljétek, felemeltem a keresztlányunkat hirtelen és ÚGY maradtam. :cry:
2 órát feküdtem anyóséknál,majd könnyek közt beültem a kocsiba és haza jöttünk.
Most is a húgomnak diktálok fekve,Ő meg ír ( Hali lányok ) :oops:
Szóval múszály feküdnöm és össze kell szednem magamat,mert csütörtökön mennünk kell Németbe.Sajna hívatalos a dolog így nem lehet lemondani.

Pusza!

Odry
odry
 
 


Málna,
azt mondta, ilyen előfordul. A negyedik hónapban már csak láttam, hogy van valami, utána abbamaradt. Így utólag, lehet, hogy kevesebb volt és rövidebb ideig tartott, csak a nagy "elkeseredettségben" nem vetttem észre. Minden egyes alkalommal attól féltem, nem marad meg. De két héttel még túl is hordtam, úgyhogy biztos jól érezte magát... :D

Csajok,
tényleg felháborító, hogy némelyik doki így viselkedik. Hátha még belegondolunk, mennyi pénzt otthagyunk egy-egy vizsgálat vagy kezelés, esetleg műtét után :evil: Ilyenkor jobb váltani.
Én viszont az ellenkezőjéről is írtam, nagyon nagy szerencsém van :lol: Ha már a babásodás nem olyan egyszerű, legalább a dokival legyen jó a kapcsolat. (Legalább normális legyen, ha már ő csinálja a gyereket :lol: )
wandrea
 
 


odry, nagyon megszídlak most, minek emelgetsz :?: :!: :twisted: de tényleg! akármi is van, vigyázz magadra, kérlek szépen!
és miért kell németbe menned? gondolom boldog vagy tőle :cry:

wandi, jaja nekem sem volt mindegy, hogy milyen az orvos akinek a 'kezébe adom a sorsomat :lol: most végülis elégedett lehetak azzal aki van, de bár csak már nem kéne járni hozzá :!: :!:
kicsiboris
 
 


Helló csajok!

Sajnos most már hivalos, hogy nem sikerült az 1. inszemem. Kicsit reménykedtem, hogy csoda történik. Amúgy minden rendben, már holnap kezdjük a következőt. Csak lelkileg kell még összekaparnom magam, mert nagyon lecsúsztam. A dokim ma saját magához képest nagyon barátságos volt, kérdeztem és ő válaszolt.

Ennél szebb napot kívánok mindenkinek!
málna79
 
 


málna, nagyon sajnálom a történteket, és jó nagyon, hogy így viseled a dolgot :P gratula :!:
kicsiboris
 
 


Sziasztok!

Nehezen,de ide tudtam ülni :(
Marhára jól ki csesztem magammal. :oops:
Olyan rég szeretgettem meg a leányzót,hogy .... sírás lett a vége :cry:
Úgy néz ki,hogy kapok orvosi igazolást és nem megyek Németbe.
Tavaly voltunk a sörfeszten és az eggyik útastársunk belekeveredett egy kis csete patéba és nekünk tanúként kéne kimenni :twisted:
már frászt kaptam a gondolatától is.Bíztam benne,hogy babát fogok várni és így nem megyek :oops: erre a sors ezt adja,hogy ne kelljen menni :oops:


Tényleg nincs valakinek ismerőse,aki a nemzetközi joghoz ért????
Volna egy-két dolog,amit nagyon tudnom kéne,nehogy aztán nekem legyen problémám,mert nem megyek!?

Akkor most vissza az ágyba,mert nem megy az ülés :cry:

Odry
odry
 
 


Odry,
talán kérdezd meg priviben Babancsot, ő jogász és a pco-s topicban szokott írogatni.
Neked jobbulást, pihend ki magad :D

Málna,
nagyon sajnálom... De ne add fel, a következő lesz az igazi :D
wandrea
 
 


Jó reggelt!

Egy fokkal jobban mozgom,de az ülésnél égető érzést érzek a derekamban. Most azon agyalok,hogy csak el egyek,arra a tárgyalásra :shock:
Nem tudom mi tévő legyek!
?

Málna!
Nekem is most a köv. ciklusnál, e hó végén lesz a 3. inszem.
Az előzőnél rettentően biztam a sikerében,de most erre a köv.-re készülök és természetessen ebben is bízom :wink:
Sajnos mást nem tehetünk. Majd eljön a Te ídőd,csak legyen erőd végig csinálni. Mi probálunk segíteni ezen túl jutni,néha lehet,hogy nem megy,de pár nap múlva Te is a következő inszemet fogod várni.
Nézzük Sapét, :shock: most elsőre sikeres lett neki az inszem és szerintem nem volt több tüszője ( nem tudom ) csak 1.
Nekem a múltkor 3 domináns tüszőm volt és mégsem,pedig az első inszemnél 1 volt,na akkor nem is nagyon biztam a sikerben :?
Ja és Babszi :( hónapról-hónapra ' fel áll " és megy tovább,pedig nálluk még probláma sincs :evil:
Szóval kezdem azt hinni,hogy tényleg a babák választják a szüleiket és akkor jönnek,amikor Ő jónak látja :roll:


Ma nem dolgozom,csak megyek a dokihoz,így ráérek és még az ülés is megy :lol: probálok többet itt lenni.

Gyöngyike!!
Látom aktívak a lányok,aminek örülök,de Te hol vagy :?:


Odry
odry
 
 


odry, szerintem csak az orvosig menj :lol: de tényleg ...én nem mennék sehova a helyedben, és inkább az inszemre készülnék, szerintem is próbáld babancsot :!:
és szerintem van abban valami amit írtál a 'választásról...meg persze a fizikai állapotunk is befolyásolhatja, hogy mikor érkezik a babu...hát nálam még sokára lesz az új próbálkozás, nagyon-nagyon elegem van már ebből a semmilyen -hormonnélküliségből :!: :!:

sapé, legyekmami??? hol vagytok?? zsazsóka (már látod a nevedet is elfelejtjük ha nem jössz gyakrabban :cry:
kicsiboris
 
 


KisBoris!
Vigasztalhatlak azzal, hogy nincs teljes hormonnelkuliseg nalad? Hiszen ha nem dolgoznanak a hormonok, akkor nem sirnad el olyan konnyen magad ?:) Jo hulyeseg, mi? De ezt is a hormonoknak koszonheted am!

Odry!
Ha gondolod, ird meg emilben mi a kerdesed nemzetkozi jogbol - a ferjem jogi egyetemre jar, volt vmi ilyen vizsgajuk is - hatha tud segiteni. Bar lehet tenyleg orvoshoz kellene menned, mert ha gyogyszer kell erre a najra, akkor azt inszemnel nem szedheted, es lehet kikuralhtanad magad még elotte, ha idoben lepsz. De te tudod mi faj, hol es hogyan! Gondoldd meg! Parod is megy Nemeto-ba? Nem lehet osszekotni egy kellemes, hosszu hetvegevel? Akkor lenne igazi ertelme elmenni - nagyokat setalni - olyan klassz ido van. Sajna a szel fuj itt Budapesten, de remek az ido!
babszi
 
 


Babszi!

A párom megy, ez már tuti. :(
Gyógyszert szedek,mert telefonon lekezelt az orvosom vasárnap.
Igazolásért mentem ma el,hogy azt a férjem viszi a tárgyalásra,így ezt most igazolja nekem. Oké írok email és részletesebben leírom,hogy átláthatóbb legyen a dolog. :shock: Köszike :oops:
Milyen az iskola? Aranyos az osztályod? Mikor mész a köv. inszemre? Mert szerintem úgy ahogy én :wink:


Kicsiboris!
Zsazsóka nyaral! Jó nekik. :roll:
Most Babszival probálom letárgyalni ez a dolgot,mert ismeretlenül kicsit szégyenlős :oops: vagyok. Ő meg azért már több,mint ismeretlen,felétek már van bízalom :wink:
Kítartás,már nem sokára vége ennek a fránya kezelésednek :(
Aztán kívánom,hogy neked is elsőre sikeres legyen,mint Sapénak!
odry
 
 


Annyira jó,hogy ennyire ráérek :lol:

Babszi!
Küldtem emailt!


Wandera!
A doki kérdésben igazad van :!: nekem is szerencsém van,mert nagyon jó az orvosom,de már igazán ' megtermékenyíthetne " :oops: Más baj nincs vele :lol:
Van humora és bármi kérdésre normálisan felel :wink:


Csajok!
Jön ma a mamim és itt alszik velem,mert a párom ma este megy dolgozni :P
Nekem a mamám a mindenem és már úgy várom Őt !
Holnap Ő főz nekem és még sütit is csinál,már nagyon rá vagyok készülve :oops:
Neki szakács a szakmája és itt Szegeden ő volt a séf egy nagyon jó menő étteremben :wink: Tud alkotni izeket és ez látszik is a családon :lol:
odry
 
 


babszi, köszi a 'nyugtatót' :lol: :D
de már néha tényleg elegem van, és az aggaszt, hogy utána hogyan fog újból beindulni a ciklusom :cry:

lányok! nincs ismerősötök aki az endometriózisa miatt injekciókra járt, hogy utána simán elindult-e náluk a ciklus, ez most a legnagyobb aggodalmam :?: :?: :?:

odry de jó neked! vagyis részben :shock: és a mamid a nagyid?
és csak úgy jön és főz rád süt rád :?: hát az én mamim már felszállt a mennyországba..
de én is hívnám :shock:
tényleg odry akkor te szegedi vagy? ilyen messze vagyunk egymástól, én pécsi vagyok :lol:
kicsiboris
 
 


babszi, köszi a 'nyugtatót' :lol: :D
de már néha tényleg elegem van, és az aggaszt, hogy utána hogyan fog újból beindulni a ciklusom :cry:

lányok! nincs ismerősötök aki az endometriózisa miatt injekciókra járt, hogy utána simán elindult-e náluk a ciklus, ez most a legnagyobb aggodalmam :?: :?: :?:

odry de jó neked! vagyis részben :shock: és a mamid a nagyid?
és csak úgy jön és főz rád süt rád :?: hát az én mamim már felszállt a mennyországba..
de én is hívnám :shock:
tényleg odry akkor te szegedi vagy? ilyen messze vagyunk egymástól, én pécsi vagyok :lol:
kicsiboris
 
 


Kicsiboris,
barátnőmnek volt három hónapos szuris, gyogyis kezelése. Azután megjött neki, csak ha jól emlékszem, kb. egy héttel később. Műtéte is volt, most nem szed rá semmit.
Tényleg pécsi vagy? Én is odajárok dokihoz :D

Odry,
de jó neked :D dobj majd egy-két morzsát ide a topikba is :wink:
wandrea
 
 


Sziasztok!

:lol: igen a mami :arrow: nagyi....
Igazi tyúkanyó,teljesen fehér a haja,kék szemű és legdrágább dolog a világon :wink:
Mindig ilyen,tavaly amikor mütöttek,akkor is itt aludt velem,mikor a párom dolgozott és hízlalt :oops:
Tényleg,rajtam rengeteg a felesleg :oops: ez nem befolyásolja a babát? Bár voltam nagy vérképen és makk egészséges vagyok :P
DE JÓ,hogy végre valamit töllem is irigyeltek :oops: :lol: :wink:
Majd holnap főz,de most is hozott grizes tésztát :oops:
Aminek azért örülök,mert a párommal lassan 5 éve együtt vagyunk,de Ő nem szereti tésztát,így nállunk ez nincs asztalon :evil:
Most még kedvezek neki,de közöltem vele,hogy amint a gyermekünk ' mindenevő " lesz :( sajnos vége a jó világnak, részéről.
odry
 
 


köszi lányok a biztatást. Ma kezdem újra szúrni magam.

Odry,
örülök, hogy neked is van nagymamid. Szerintem ez a világ egyik legjobb dolga. Sok fiatal ismerősömnek már nem élnek a nagyszűlei. Nekem van két nagypapám, és két nagymamám. Nagyon aranyosak. Betöltötték a 70. évüket. TAvaly ott voltak az esküvőmön és sugárzott róluk a boldogság. Viszont már nagyon nagyon várják a dédunokát, akiról egyelőre nincs hír. Remélem, hogy tudom teljesíteni a kivánságukat.

Odry vigyázz magadra nagyon!!! Kisboris, kitartás, mert ha idegeskedsz az biztosan nem tesz jót a majd tökéletesen működő ciklusodnak.
málna79
 
 


Málna!

Neked akkor még jobb :P
nekem mindig Ő és a nagypapa volt,mert az Ő lányuk ( én anyukám ) fiatalon szült és ez álltal a nagyszülök neveltek :( :P
Apai ágról senkivel nem tartom a kapcsolatot :(
A nagyszüleim 72 évesek és nekem is az a vágyam,hogy dédik legyenek,mert érzem,hogy akkor így lesz teljes az Ő-Mi életünk.

Jobban van a lelked?
odry
 
 


Jó reggelt!!!

A mami port töröl és mos..... :shock: korán nkeltünk és a fözés még várat magára,mert nállunk délben van ebéd :lol: cuki :wink:

Lola!
Akkor ezek szerint van rá példa,hogy teherbe eshet az ember.
Én is így gondoltam hogy erre nem kell mérget inni :oops:
Mikor szabad újra menned?
Lelked jól van :oops: remélem készülsz a következőre.


Kicsiboris!
Még nem voltam Pécsen,de terveztük már.Sok jót és szépet hallodtam róla. Bár Szegedről is áradoznak,nekünk,hogy itt élünk nem nagy szám :oops: gondolom ezzel mindenki így van....
Milyen ídőközönként jársz szúrira?


Odry
odry
 
 


sziasztok, szép napot nektek :!: :!:
málna inszemre készülsz?
tök jó, nemsokára újból lehet érted izgulni :lol:

wandrea, köszi az infót :roll: akkor te is pécsi vagy és az édesanyák útjára jársz? és most hogyan állsz?

odry, szegedet szeretem, voltam többször ott van az a gyönyörű régi (asszem 100 évesnek is hívják) cukrászda ahol voltam :lol:
és nagyon irigyellek a mamid miatt :P én suli után (ált.) jártam hozzájuk ebcsizni ...nagyon szerettem..
havonta egy szurit kapok, 2 hét múlva kapom az utolsót ami utána még egy hónapig hat...aztán úsgyi a babaprojektbe :oops:

babszi, lola? hol leledzetek :?:
kicsiboris
 
 


[Szia málna!

mióta jártok a BMC-be? én még elég "új" vagyok itt is, és ott is:)
a 24.napi vérvételre megyek most pénteken, és "csak úgy " besoroltak egy orvoshoz, azt hiszem vmilyen Urbánnak hívják, de elég fura volt, mert a 20,napi vérévtelen, ami ugye hétfőn volt, le-föl küldözgették a kartonomat...

kiváncsi lennék a tapasztalataitokra....

üdv.

numato

quote="málna79"]Odry,

27 éves vagyok, a párom 33 éves. 11 éve szeretjük egymást mosoly szünet nélkül. Tavaly volt az esküvőnk 250 vendéggel. Nagyon jó buli volt. Én is azt vettem észre, hogy már nem nagyon divat. De mi gyűjtöttünk rá annyi pénzt, hogy ott volt mindenki aki számít a családtól a barátokig.

Babszi,

A BMC-be járok. Sajnos érzékelem a futószalagot én is, de viszont úgy gondolom, hogy nagyon lelkiismeretesek a dolgozók. Én képes vagyok egy sima nőgyógyászati vizsgálaton elájulni. nagyon nehezen találtam egy dokit, aki annyira kedves, hogy segít ezen a félelmemen. Viszont mivel nem sikerült 1 év alatt, ezért még megcsinálta a HSG-t, ahol kiderült, hogy 1 vezeték zárt. ezután kerültem a BMC-be, ahol túl vagyok az 1 inszemen. Szerencsére rögtön jók voltak a hormoneredményeim, szépen reagáltam a szurikra, így elsőre megcsinálták. Az az egy bajom van, hogy ebben az intézetben is a rengeteg páciens miatt nem tud kialakulni személyes kapcsolat. Ez nekem nagyon hiányzik.
Viszont a múltkor is dél körül voltam az egyik csajnak az első lombikja sikerült. A másiknak egy donor petesejttel sikerült pedig 42 éves volt. Ezek szerintem ragyogó eredmények. Nekem egy vezetékem teljesen zárt, viszont a párom baromi jó eredményekkel rendelkezik. 3-szor nézték neki. és kétszer 55-60 millió között volt az eredménye, legutóbb 67 millió.

Wandrea,
sajnos már az van, hogy rendesen megjött. Viszont egyáltalán nem barnáztam. Még egy picit bizom. Hogy a 3 rossz oldalon lévő tűsző miatt van. Vagy ez szerinted butasság?

Én is nagyon szorítok neked. Nálad mikor lesz eredmény?

Köszönöm, hogy itt lehetek, és végre tudok beszélni a problémáimról, mert különben megörülnék. Korábban sokat olvastam fórumokat, ha ezt nem tettem volna sokkal kisebb eséllyen indultam volna, mivel senki nem foglalkozott azzal, hogy tudom e mi az inszemináció és mit kell tenni a beavatkozás után.

Mégegyszer köszönöm. Mindenkinek drukkolok

Málna[/quote]
numato
 
 


Numato!

Üdv itt köztünk és mielőbbi babásodást!
Mindenki így kezdi :oops: olvasgat,aztán ír mert tényleg alig van tájékoztatás. :(


Kicsiboris!
A Virág cukiról beszélsz!? Na azt nagyon tönkre tették :evil:
A legsz....b most itt. Viszont szépen újjítgatnak dolgokat.
Hallliiii!!!! Akkor mindjárt itt van az ídő :wink: Október végén már lehet rajta tornázni :lol: Én azt mondom
CSAJOK, hogy kívánom mindenki elmondhassa Szent este,hogy babát vár :!:
odry
 
 


Odry!

Köszönöm a bíztatást, igazából tényleg egy szavam sem lehet, már ami az időt jelenti, hiszen még "csak" 1,5 hónapja járok a BMC-be...ti hogy álltok most? :wink:
numato
 
 


odry, köszi, köszi, köszi :lol: és pont erre gondoltam, hogy milyen jó kis új esztendő indulna :P :P :P jajjj, bele sem merek gondolni...

numato, szia itt nálunk :!: gyere és írj nekünk sokat, most akkor te hol tartasz? inszem előtt vagy? vagy 'csak a kivisgálásnál?
mik voltak eddig? vagy nem figyeltem jól :roll:

málna, mindenkinek aki inszemre készül 'kötelező ez a szurizás?
húúú én nem biztos, hogy be tudnám adni magamnak


babszi rég írtál...
kicsiboris
 
 


wandrea, te kihez jársz? és hova, és mi van most veled? :lol:
kicsiboris
 
 


Kicsiboris,
én is a klinikára járok. most vagyok a 9. napon (csüt. volt a fagyis beülti, de akkor már 3 naposak voltak az embriók). Hétfőn lesz a 14. nap és próbálom magam győzködni, hogy ne teszteljek :D Akkor kellene megjönnie is. De nem fog! :lol: Úgyhogy kedden elmegyek uh-ra. Kicsit szurkálgat meg görcsölget a hasam, nem fáj igazán - én jól bírom - és reménykedem... :D
Biztos ott csimpaszkodik mind a kettő babó és jót röhögnek azon, hogy anya mit parázik :wink:
Te kinél vagy? Hol is tartasz pontosan?
wandrea
 
 


Bocsika,de Málna = Numatoval :?: vagy csak én vagyok aki nem jól érti a dolgokat???? :oops:
Én minden vizsgálaton túl vagyok és most készülünk a 3. inszemre,amikor is pont 1 éve lesz,hogy probálkozunk a babával :(
Már nagyon jól esne a siker :wink:

Babszi!
Bizti a suliban vagy és azért nem írtál :shock:

Kicsiboris!
Csak tessék belegondolni!!!! :lol:


Gyöngyi!!!
:shock: :( Merre vagy?
odry
 
 


wandika, de jó lenne ha sikerülne neked :lol:
akkor már tutira jól vannak ott a picurik a pocidban :shock:
a klínikán úgy nem vagyok senkinél...majd csak az inszemnél (ha kell) leszek gondolom a két 'beültis doki egyikénél...nekem máshol van a nőgyógyászom..(uránban) ha megkapom a harmadik szurit (az endometriózisom gyógyítására) utána gondolom spontán próbálkozunk majd egy-két ciklusban :roll: kb novemberben...jajjjjjj de messsssze vannnn...

odry most nehéz elképzelnem, hogy egyszercsak terhes leszek...
sajnos hitetlen korszekomban leledzem... :cry:
kicsiboris
 
 


Helló Numato!

Örülök, hogy itt vagy ha már így alakult, mert itt legalább sok információt biztatást kapsz. Ha jól gondolom, akkor még csak az alapvizsgálatoknál tartasz. Én egyből Koncz tanárúrnál kezdtem. Szerintem még most az elején kérd meg a recepciós csajokat, hogy őt szeretnéd. Nekem úgy ajánlották, ezenkívül ő a főorvos, a centrumvezető. Megismerkedtem pár csajszival, és mindenki azt mondta nekem eddig, hogy ő a legjobb ott. Én mikor odakerültem már megvolt a petevezetékátjárhatóságim. Ez a BMC-ben is alapvizsgálat. Majd a pasiknak el kell menni kiskatona vizsgálatra és így a hormonszinteket, a HSG-t, és a kiskatonavizsgálatok után mondanak valamit. Ez még egy pár hét. Volt már szó a HSG időpontjáról?

Én úgy érzem, hogy jól dönöttem, hogy ide járok, annak ellenére, hogy túl vagyok egy sikertelen inszemen. Már láttam egy pár vidám csajt, akinek sikerült itt. Neked is sikerülni fog!

Wandrea nagyon szorítok neked, biztos , hogy sikerül.

Kisboris, Odry,
egy kicsit még furcsa ürességet érzek, nagyon bíztam benne.De már ma jobb volt. Tegnap este beadtam magamnak 2. inszem 1 szuriját. Majd meglátjuk. Kicsi még kisebb a lelkesedésem.

Mindenkinek szép estét!!!!
málna79
 
 


Halihó!

Málna = Málna :oops: Oké rájöttem :lol:
Miért is kell oltanod magad :oops:
Nállad így tuningolják a tüszőket :shock:
Én mindig clostyt kapok és az inszem elött egy szurit :wink:
Mikor lesz a 2. időpontja?


Babszi!
Fáradt vagy!? Elhiszem :wink:
Majd én beszélgetek magammal :lol: tiszta lököt vagyok.
Írtam egy nagyon jó kis levelet a bíróságnak :shock: kiváncsi leszek,hogy mit reagálnak rá :wink: szombaton kiderül,akkor ér haza a párom.


Holnap a húgom,másnap a mami lesz az ágytársam :lol:
Annyira jó nekem. :oops: javulgatok,de minden eggyes mozdulatot meg kell gondolnom. :(

Jó éjt!
Odry
odry
 
 


Hali CSAJOK!

Nem vesztem el orokre, ne tessek remenykedni feleslegesen! :) A suliban ezer a dolgom, de foleg a 8. evfolyam miatt. Meg akarnak szivatni, de még ne igyanak elore a medve borere. Holnap orat tartok, amibol penteken maris irnak dogat! Haha, hozzaallas dolga az egesz. Egy orank volt eddig, amin elmondtam mit szeretnek, de vegig pofaztak az egeszet. En tisztaztam, innentol pedig doga es doga es doga :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Sajna viszont nagyon kell keszulnom az orakra, es mar nem vagyok annyira szabad, mint eddig. En maximalista vagyok sajna, es ezt is maximalisan gondolom egeszen addig, mig bele nem rokkanok. Viszont a heten annyira nem gondoltam babara, hogy csuda. Nincs ra idom :) Meg hat meg is van...
Odry! Emilt megkaptam, de nem tudunk ra okosabbat mondani sajnos. Probaljatok meg mindent, hogy ne kelljen menned. Sajnalom, hogy még faj a hatad - orvos mit mondott, hogy mi ez?

Wandera! nagyon gondolok rad! A hasszurkalas jo jel, es Sape megtorte mar a jeget - te jossz ezek szerint :) Csak virgonckodjanak a babok a helyukon! :)

KisBoriskam, nem vesztem el, csak nagyon keves az idom. De a suliban is gondoltam rad, mert megneztem az emileket, es irtal :) Ugy orultem. Neha el fogok veszni, de ahogy tudok irok. En mindig szivesen olvasom a leveleket!

Odryka! Nagyon vigyazz ejszaka, nehogy babasat almodj! :) Jo, ez gyenge poen :) Bocsi!

Numato!
Udv itt, irj még! Budapesti vagy?
babszi
 
 


Babszi!
Nem értem a poént!? :oops:
Állítólag ideg becsipődésem van :( a hajolás nem egy ezért kell a segítség.
Jajjj! közben rájöttem,hát azért mert nem a párommal alszom???
De ma igen!!! :lol:
odry
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?