Új privát üzeneted érkezett!

Íme Kriszti BABA Kép !
mot
 
 


Mot! GRATULA :lol:
Sejtem hogy van a képen, de kicsit homályos. Fotóztad?
cicmerák
 
 


Sziasztok!

KISFIÚNK LESZ!!! :D :D :D :D :D

Tegnap voltunk 4D-sen,nagyon nagy élmény volt!
Olyan szép a kis fiúcskánk!
Én mindig is éreztem,hogy kukis lesz!A nevén még gondolkodunk.
Jövő héten teszek fel képeket is.
Szerencsére minden rendben van,korának megfelelő nagyságú.
Hason feküdt, a lábai kisbéka pózban voltak.Jó nagyot terpesztett,így egyértelműen látszott a lényeg. :D

Az újaknak üdv.!

Vizimanó! Én is fehérvári vagyok!!Te mikor szűlsz, és kinél?

Nagyon sokat írtatok az utóbbi napokban,alig bírom követni!
Édesek a babák a képeken,gratula hozzájuk! :D

Fürdés: én nem mertem eddig,mert nekem is azt mondták, hogy vérbőséget okoz, vigyázni kell vele, viszont amióta keményedik a hasam, jólesik sokáig a pocakra engedni a melegvizet.

Mágnes!Az én babám is fejjel lefele volt tegnap,szerintem most még forog mindenfelé,igaz nem kérdeztem rá én sem,hogy baj-e,de csak mondta volna a doki!!Na,ez jó hosszú mondat lett!

Niki! Mi a 17. héten voltunk utoljára UH-on,és nem bírtam megvárni a 28. hetit, ezért mentünk el most a 4D-sre.Legszívesebben minden héten mennék UH-ra!


Puszi!ALEXA
alexa2006
 
 

 
 

Sziasztok!

Mot, érzi már a párod a mozgást? Az uh után biztosan nyugodtabb, ugye? Fantasztikus látni, ahogy odabent kalimpálnak. A miénk legalábbis arra ment, amerre a doki a szerkentyűt húzta a hasamon.

Azt hiszem Mágnes írta, hogy nem korai-e a fejvégű fekvés. Hát erre én speckó azt tudom mondani, hogy az én legkorábbi orvosi paírjaimon mindig az volt feltüntetve, hogy "egy élő magzat fejvégű fekvésben", stb... Szóval elvileg amíg van helye össze-vissza bukfencezik. A mi kis nunisunk például a szerdai uh-s vizsgálat alatt többször is megfordult. Össze-vissza bucskázott és kalimpált. A doki el volt képedve, azt mondta, elég követni. :D A vizsgálat elején ücsörgött, aztán megfordult fejjel lefelé, majd megint beült a húgyhólyagomra és a végére megint fejenállt. :) Mindezt a kb. 5-10 perces uh vizsgálat alatt. Doki is mondta, hogy most még nem számít, ha faros is, a végén legyen fejenállós. :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Sziasztok!
Megnyugtattatok a fejvégű fekvéssel kapcsoltban.:) Köszönöm.
Egyébként én folyton azt érzem, hogy a húgyhólyagomon ül. :lol:
Tegnap akkorákat rúgott, hogy már fájt.. Volt olyan rúgása, ami szerintem eltalálta a húgyhólyagom, mert rohannom kellett vécére..:) Na most is kezdi...
Most, hogy tudjuk a nemét, én is elgondolkozom a 4D-s uh-n... Megvárom, hogy szerdáán mit mond a doki, mikor kell a következő uh-ra menni. Ha messzi időpontot mond, szerintem beiktatom..

mot: gratula a puncáshoz!:) Nálunk fordítva volt, én kezdettől fogva tudtam, hogy leányzó, a párom fiúra tippelt, de tudom, hogy minden vágya egy csajszi:) A következőnek fiúnak kell lenni, mert öcsém kiakadt, hogy Annából nem lehet focista..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Szia Mágnes!

Szóval, kislány lesz? Gratulálok! Ami a rúgásokat illeti, eddig azt hittem, túl kicsi még, alig érzem, hogy mocorog, mert olyan kis lüktetés szerű csak az érzés, de tegnap este olyat nyilallt a bal felembe köldök magasságban, hogy összerándultam. Hú, valami ilyesmi lehet, amikor az ember a csillagokat is látja.

Miénk is állandóan a hólyagomon ücsörög, ez biztos, mert látszott is az uh-n. Úgyhogy vannak olyan éjszakáim is, amikor fél óránként futok, 2-3 cseppért. Meg kéne fontolnom a pelust? :oops: :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Mot!

Légyszi magyarázz kicsit, olyan béna vagyok, nem látom bele a babát a fotóba. :( :oops:
Egyébként olyan jó látni, hogy ennyire örülsz neki! :) Az én párom is ilyen eufórikus. Azt mondta, csakis kislány lehet! :)

Mindenki!

Segítsetek, légyszi 4D ügyben. Szeretnék menni én is (Győr), de hova is? Hol lehet ilyet csináltatni, és mennyiért? Várok még kicsit, mert valaki azt mondta, a 26-28. hét körül ideális, mert akkor már elég nagy a baba, viszont még nem annyira, hogy kitöltse a méhet teljesen, így szabadon mocorog.
Köszi.

Jaj, gyerekek, komolyan mondom, eddig el se tudtam képzelni, milyen is lesz ez a várandósság dolog, de most, hogy valóság, minden gondolatom a bébi körül forog. Ha egy fél napig nem mocorog, kétségbe vagyok esve! Tegnap lustizott egész nap (pánikban voltam, hogy nem éreztem őt), és most kezd felébredni. Most bezzeg köröz ezerrel. :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Tesóm azt mondta az uh-s videóra: "Jaj, Istenem, ez egy kis csontváz!!!" :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Sziasztok, régi babanetesként pofátlankodom ide, de költözünk, és négy után nem tervezünk több babát, úgyhogy van egy csomó minden, mai nekünk már nem kell, és el vagy szívesen odaadnám valakinek.

Eladnám ezt a nagyon klassz, hibátlan állapotban lévő babakocsit. A venezia nagytestvére, városban, tesóval ideális. Mert kétirányból tolható, mindkét oldalról tesófellépő, vízszintesig fektethető, könnyen lapracsukható, így is csak 9 kg. Nagy kupolája van, amit szétcipzározva naptetőnek is lehet használni, ötpontos az öve, csatlakoztatható rá primo viaggio autósülés, navetta mózes.

Van téli zsákja, és valóban jól téliesíthető.

Terepen nem ideális, mert bár nem kicsik, de nem is valóban nagyok a kerekei.

Ajándékba adok egy csattos hordozókendőt. És egy régebbi típusú, de nagyon jól vbevált 0-18 kgos cebtury típusú babaülést (amerikai márka, és a gyerek nem tudja kikötni belőle magát, viszont egyetlen mozdulattal beköthető, központi övfeszítője van. A huzata kopott, de könnyen leehten rá újat varrni, csak nekem nincs időm.
érd: sofka@citromail.hu
A kocsi 3 éves, iára 40.000.- =de lehet velem, alkudni)

Van még avent tejszívóm, bohócos játszószőnyegem, és kiságyra tehető zenélő babajátékom, amitől sürgősséggel megválnék

Kép Kép
sofka
 
 


Sziasztok!

Andykamama! :) Azt nem írtad, hogy hová akarsz menni. Pesten? mert úgy tudom Győrben is van.
Pesten nekem favorit a Praxis, azon belül is Győrffi Mátyás. Korrekt, szép a hely, kedvesek, igazi élmény. Kapsz részletes leletet, 20 perces felvételt, videokazit vigyél. Plusz egy fekete-fehér képet, olyat amilyet én tettem fel a legutóbb, ha emlékszel rá. Ha itt regisztrálsz a babaneten, -1000 Ft. Késni nem érdemes, mert az asszisztenscsaj, nagyon tartja az időpontokat. Így én fizettem 9 000 Ft-ot. De lehet dvd-t kérni +3000, színeskép +1000, cd-re írt képek +1000 de ezekben nem vagyok annyira biztos.

www.ultrahang.com , tel: 06-30-414-8886
De itt a babanet főoldalánál is tudsz képeket nézni tőlük.

Van még a Brendonban, a Hattyúházban, és egyéb sok helyen még.
Győrben itt: TIASON 4D Ultrahang Rendelő Győr
9021 Győr, Arany János u. 22.
Tel.: +36 30 373-21-06

Azárakról nem tudok semmit.

Figyelj csak, milyen hely nálatok az a Toma bababolt? Néztem a honlapjukat, és van egy klassz ágyneműgarnitúrájuk, de pénteken se telefont nem vettek fel, se mélre nem válaszoltak.
Ha nincs messze tőletek, megkérdeznéd a garnitúrák árait?
Ez érdekelne, takaró+párna+fejvédő+baldahin

Kép

itt az oldaluk: www.tomabababolt.gportal.hu

Ja, meg ez is megtetszett a Helimextől, de ehhez meg nincs baldahin.

Kép

Teljes rózsaszín lázban égek, mi? :lol:

Alexa :) Grat a kisfiúhoz!!!!

Valamit még nagyon akartam, de elfelejtettem. Iszonyú feledékeny vagyok terhesen :shock:

Na pá, lassal kel a "nagy" :wink:
cicmerák
 
 


Cicmerák!

Szia, köszi a 4D-s infókat. Győrben mennék, de sajna nem vagyok győri, csak ez van legközelebb, és itt fogok szülni. Ígyhát a Tomáról sem tudok mit mondani, csak annyit, hogy érdemes még a telefonnal próbálkozni. Pénteken már lehet, hogy nagyon hétvége volt, azért nem vették fel. Vagy talán éppen senki nem volt irodaközelben, mert annyi volt a vásárló. Passz. Sajnos ebben nem tudok segíteni, de ha esetleg átnézel a "győr a folyók városa (a lakóhely szerint -en belül) topicba, ott van sok győri anyuka, kismama, talán tudnak neked segíteni.

Andi


Kép
andykamama
 
 


Sziasztok,

Hát akkor én is írok egy kicsit! Megvolt a szombati kismama divatbemutató. Hát a délelőttit sokkal jobban élveztem, mert délutánra már elfáradtam. Csináltunk képet sokat mondjuk nem mindig a legjobb minőségben, de azért rakok fel egy kettőt.:)

Kép Kép

Akik voltak a babaexpon, találtak valami érdekest?Annyira tömeg volt, hogy nem volt kedve szétnézni.:(

Holnap megyek orvoshoz, remélem lesz képem róla és akkor majd már kismanóról is tudok képet felrakni.:)

Tinu,

Megkaptam az üzid, úgyhogy majd beraklak a táblába. és a rózsaszín és kik színeket is megupdate-olom.

Puszi mindenkinek

csernusn
 
 


cicmerák!
Érdekesek ezek a hormonok. Korábban egyáltalán nem voltam oda a rózsaszínű holmikért, se magamon, sem a környezetemben. Amióta kiderült, hogy leányzó, szó szerint mindent rózsaszínben látok. Ma pl. rózsaszínű fogkefét vettem magamnak. ÉN! :lol
Babarucikat is rózsaszínűt, halványlilát nézünk:)

Szeretnék a táblázaton én is beszíneződni... Természetesen rózsaszínre. :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Csernusné! Nagyon csinos kismami vagy! Komolyan :D

Mágnes! Ne is mondd! egy-két darabtól eltekintve nekem soha nem volt rózsaszín, sőt még piros cuccom sem. :shock: Ja, hormonagy :shock:
cicmerák
 
 


mot: Gratulálok a kis puncishoz!!!!!! Nagyon szép neve van! :D

alexa: Gratulálok a kisfiadnoz, várom a képet!!! :D

csernusn: gratulálok a top modellnek! Volt valami jó ruci, ami tetszett a bemutatott ruhákból? Nem kaptatok belőle?

Ma megyek UH-ra én is, szurkoljatok, hogy lássam a kis izgő-mozgóm lába közét, majd meg halok a kiváncsiságtól, hogy milyen nemű. :lol: Már olyan izgatott vagyok, hogy éjjel alig aludtam.
Jaaaaj de messze van még fél5!! :?

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Bejelentkezem, meggyógyultam (nagyjából :))
És tök jó, pénteken télleg hazahozta kis férjecském az addigi termést, így nem szenvedtem pótolhatatlan nethiányban, meg mára is kevesebb olvasás maradt.

Két dolog jutott az eszembe hétvégén:

Egyik, amiről még nem "beszélgettünk", de jó vitaindító lehet ;), hogy Ti mit szóltok az őssejt dologhoz? gondolkodtatok rajta, ill van, aki már tetetett el?

a másik meg, hogy tök jó lenne, ha lenne egy saát "honlapunk." Én sajna nem tudom, hogy kell csinálni, de hátha van valaki, aki informatikusabb alkat közülünk. A 2005/2006 télieknél láttam, hogy nekik volt, és a közérdekű dolgokat oda lehetne feltenni, pl fontosabb bababolt linkek, babakocsi infó, SIDS info, 4D UH info, címek, árak, mert így tök nehéz viszakeresni, hogy miről mikor volt szó. Meg később majd mehetnek oda a szüléstörténetek :)
Szóval ha valakinek van esetleg affinitása, tehetsége, szerintem tök jó lenne.

Ja és Niki, már akartam reagálni, csak mindig elfelejtem, mert valahogy elsikkad a téma (létezik ilyen szó? :), hogy szóval volt szó még régebben szeptemberi taliról, nem akarunk? és tök vadító ez a kismama divatbemutatós cucc. Kaptál is esetleg valamit ajándékba, vagy csak felvehetted? és milyen cégek rucijait?

Gratu mindenkinek a kislányokhoz, kisfiúkhoz! Ma én is be akarok jelentkezni 4D-re, remélem utána tudunk biztibbet, mert ez a múltkori lány meglátás, azért elég bizonytalan volt.

Na folyt köv, férjecském itt áll mögöttem, és hív teázni.... :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Niki: valamiért nem tudok, pü-t küldeni, úgyhogy beírom ide a táblázattal kapcsolatban... Ne haragudj, hogy megint ezzel jövök, de most esett le valami. :lol: Szóval hogy a korhoz az enyémet kellett volna megadnom és nem a terhességemet?:roll:
Na szóval, javítok, mert természtesen nem 20 hetes vagyok, hanem 32 éves. Már ha tényleg ez szerepel ott.

Winnie: de jó, most látom, hogy majdnem egyidősek a leendő babáink. :)

Korena: én is izgatott vagyok már a mai UH miatt. Nekem rémálmaim vannak, meg szorongok, hogy mi van, ha valami gond van. :shock: Én ma 18-ra megyek, úgyhogy tovább kell kitartanom. Ráadásul biztos lesz szokásos csúszás is...

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, igen, meg ugyanúgy néznek is ki ;) (legalábbis csíkilag :)) csak én még azért nem merem berózsaszínezni :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


jaj, de nagyon nincsen ma itt forgalom.... mindenki pihizik, vagy orvosozik, vagy nem is tudom.....

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


winnie27: Örülök, hogy jól vagy, és nem maradtál le. Pont hétvégén beszélgettünk a férjemmel erről az őssejt témáról. 20 évig őrzik meg. Tök friss a dolog, ki tudja 20 év múlva lehet-e egyáltalán használni. Az emberek többségének nem húsz éves koráig derülnek ki borzalmas betegségei, hanem később..... és tudjátok, hogy régen annyira hittek abban, hogy át lehet ültetni fejet majd a jövőben, hogy lefagyasztatták a fejeiket? Az akkori technológiával semmi értelme nem volt (ezt ma tudjuk) ki tudja ennek mekkora értelme van? Ja és 300.000.- Forint. Szóval szerintem semmi értelme....

a honlap téma tök jó, sajnos én sem értek hozzá.

Tinu: Ne haragudj biztosan írtad hova is jársz nőgyogyihoz? (asszem én is jegyzetelni fogok)

Ja és elmentem az AFP eredményeimért is : MOM: 1,2 AFP átlag: 35,8 kár volt annyira rettegnem... este UH után teszek fel képet, és addig is lehet fogadásokat kötni a nemére... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!

Korena: megteszem az első tippet: szerintem kissrác lesz. :) Reméljük, hagyja kideríteni.... :) Vannak már nevek? Sikerül dűlőre jutnotok? Nálunk voltak kisebb viták, de még akkor, amikor csak terveztük a babát. Mikor kiderült, hogy lesz, akkor meg tök egyértelmű volt mindkettőnknek, hogy Lili lesz. :) Apukám meg ellendrukker, van 2 lánya, nagyon fiút akar. Azt mondta, figyeljük, meg majd jól pofára esünk. Elejétől fogva lányra készülünk, fiú lesz! Dokibácsi persze már igazolt bennünket, de apukám még mindig nem adja fel. :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Szia Korena!

Gratu az AFP-hez, nekem is 1,2 volt a MOM, a másik értékről fogalmam sincsen :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie: nekem eszembe sem jutott, hogy a vonalzómat berózsaszíneztem. :) Ma kiderül, hogy jogos-e. De attól, mert fiú, még lehet rózsaszín a vonalzóm, nem? :wink:
Korena: Urbán Mártánál van jelenésem 18.30-ra. Neked meg valamelyik pasi dokinál, aki szintén szt imrés. A névmemóm nekem sem túl jó. :lol: De előtte még fogorvoshoz is megyek...

Kép
Kép
tinu
 
 


Andi, nálunk ez a nemvárás pont fordítva van, anyósomnak van két fia, meg két fiúunokája, ő nagyon kislánypárti. Nekünk szerintem most már mindegy, eleinte fiút szerettünk volna, én egyre inkább lányt, és férjecském is úgy érzem, egyre inkább ájul el, ha / hogy kislány lesz, már szívesen mondogatja, hogy "lyányom", meghogy anyjalánya..... :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Az őssejt témához meg nemes egyszerűséggel azért nem szóltam hozzá, mert nekünk erre sajna nem lenne ennyi pénzünk.

A honlap viszont jó ötlet, csak tényleg kéne valaki, aki ért hozzá.

Andi


Kép
andykamama
 
 


:D :D :D

Ez jó. Az én nagymamám például egyfolytában imádkozott érte, hogy én lány legyek. Apukámnak van 2 lány testvére, náluk 2-2 fiú van. Apu is fiút szeretett volna, de mama kiimádkozta, hogy lány legyek. Azt mondta, ennyi férfi közé kéne már az erősítés. :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Cicmerák!

Nem sikerült a Tomát felhívni? Figyi, ha megyek valamikor Győrbe, megnézem neked az ágyneműt. Én is szeretnék körülnézni, már terveztem, hogy bemegyek, csak eddig elmaradt. Azt mondjuk nem tudom, hogy mikor érek oda, de 27-én tuti megyek, akkor esedékes a következő dokilátogatás. Azért remélem, hogy sikerül addig utolérned őket.

Andi


Kép
andykamama
 
 


Közben utánanéztem 4D UH ügyben, az ultrahang.lap.hu-n van egy csomó cím.....
És azt tudtátok, hogy a Praxisnál van 1000 Ft kedvezmény babanetes regisztrációval? mondjuk azt nem tom, hogy ott alapban mennyi az ár, bocsi, ha már írtátok, meg mit adnak.
Nekem csak az furi, de bizti csak én vagyok hülye, hogy mindenhol azt írják, hogy az ominózus 4 időpontban ajánlják, meg rendellenességet kiszűrni, stb, és az nem baj, ha az ember csak azért megy el, hogy mozizzon, és felvételt kérjen a pocaklakjáról, meg megtudja pontosan milyen nemű? szóval értitek, most ezen kezdtem el problémázni..... :oops:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Winnie!

Szerintem ezen ne problémázz. Fizetsz érte keményen, nem? Akkor innentől kezdve szerintem senkinek semmi beledumálni valója nincs, hogy te csak mozizni akarsz-e, vagy orvosilag javasolt a dolog.

Szerintem... (ahogy a csirkés srác is mondaná) :D

Andi


Kép
andykamama
 
 


Andi: Köszönöm a tippet :lol: Már sikerült érvényre juttatni az akaratomat :lol: és ha kisfiú lesz akkor András lesz, ha kislány akkor Erkika. Evelin lányomat is Lilinek becézzük... :lol:
Viccesek ezeka nagypapák. Apu amikor meglátta a 10 hetes magzatom UH képét, egyértelműen látta, hogy fiú. Nem baj, hogy az orvostudomány is képtelen megmondani, ő már látta ... :lol:
Nagyon fiút szeretne. Lányom az egy szem unoka mindkét családban, és gondolom vágynak egy másik színfoltra is... :lol:

tinu: Köszi a felhomályosítást, rémlett, hogy valami közös nálunk, csak azt nem tudtam, hogy a doki, vagy a kórház... :oops:
Holnap akkor élménybeszámoló lesz!! :lol:

Winnie: szerintem senki sem mozijegyet rendel az UH-ra, nem kell azt megmondani. Meg szerintem a kismamák fele mozizni jár :lol:
Én legalábbis ..

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok!!

Megjöttünk nyaralásból, nagyon klassz volt minden, jól bírtam az utat, meg az egész hetet, de sajnos utolsó nap a fagyival benyaltam valami bacit, és utána csak a róka komáról szólt a nap. Így indultunk haza is, zacskóval a kezemben, hát nem volt valami tuti út. Mire hazaértünk kijött a migrénem, utána attól boáztam, és még mindig nem múlt el, úgyhogy már 3. napja csillagokat látok, és a szuri sem segít. Ma dolgozni sem tudtam elmenni.
De azért volt a mai napban valami jó is. Reggel voltunk 18 hetes uh-n. Férjem most jött be először, és hát a tiszteletére meg is mutatta magát: KISFIÚ lesz!!!! Teljesen egyértelműen ott fityeget a kukker. Hát a férjem.....nagyon boldog volt, már eleve az élmény hogy láthatta, hát még hogy meg is mutatta, hát még hogy fiú lesz. Pedig mindkettőnknek totál kislányos érzése volt, és már el is könyveltük, hogy rózsaszín lesz az "uralkodó", így hát nagy volt a meglepi!
A laboreredmények még Horvátba megjöttek, nagyon rendi volt a védőnőm, egyből felhívott hogy megnyugtasson:
AFP: 37,7
MOM: 0,96

Ja és a nyaralás alatt megmozdult, tök fura érzés volt, tegnap már a férjem is érezte. Ugyan az volta a szitu mint Korenáéknál.
Egyébként nagyon aktív a baba, ma is a doki alig tudta megmérni a dolgokat, mert mindig elmozdult!

Na most ennyi, mert a migrén nem hagy létezni, majd ha jobban leszek, visszaolvasom a heti irományaitokat.

Üdv mindenkinek!

Korena, drukkolok, hogy terpesszen be nálatok is a baba!
Vendég
 


szilvi: Örülök, hogy újra itt vagy! Annak nem, hogy ilyen vacakul :cry:
Hát a kisfiúhoz még gratulálok!!!! Mennyi fiú! Vigyorogva olvastam végig az élménybeszámolót. Örülök, hogy már nektek is részetek van a baba fickándozásában. Mi lesz a neve?
Köszi a szurkolást, most már nincs túl sok hátra. Hát én úgy várom mint a karácsonyt..... :lol:
Az AFP meg szuper!
Pihenj sokat és élvezd a kis hancurt a pocakodban!

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Szia Szilvi, üdv újra itthon, és jobbulást, mert ez így elég szörnyen hangzott....

A kisfiúhoz, meg eredményhez viszont grati!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Szilvi: gratulálok a kissráchoz! Most mi lesz, a rózsaszín helyett kékben fog tündökölni minden? :) Mi mondjuk tudjuk már, hogy kislány lesz, de mégis semleges színeket válogatunk, mert mi lesz, ha a következő fiú? Jó lenne, ha nem kéne újra bevásárolni...

Korena: nagyon tetszenek a nevek, reméljük, gyorsan kiderül, hogy melyikre lesz szükség! Az András nekem is alternatíva volt a fiúcskára, de apa ellentmondott. Azt mondta, az ő gyerekét ne Bandikázza senki. Persze az nem zavarja, hogy Lili esetleg majd az óvoda "kiskacsája" lesz. :) Először én is aggódtam emiatt, de már nem érdekel. Vannak ennél sokkal cifrább nevek is. Anyukám mondjuk azt szeretné, ha inkább Liliána lenne, így is lehetne Lilinek hívni. Én hajlanék is rá, mert szerintem nagyon szép, de apa ezt is megvétózta húgommal egyetemben. (Persze, ha jobban belegondolok, a szülőszobán én leszek bent... :) )

Andi


Kép
andykamama
 
 


na, sziasztok, én mára lelépek, megyek egy kicsit vásárolgatni némi rucit magamnak, márha kapok...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok lányok,

Hát úgy látom csak estére marad időm netezni, mert ez a betanítás teljesen kikészít. Egész nap magyarázni..... Rettenetesen fárasztó. Semmire nincs időm amire eddig volt. :cry:

a táblát igérem megcsinálom, de sajna napközben arra sincs időm, pedig bent tudok jókat szerkeszteni. :(

A bemutatóval kapcsolatban, kapunk egy vásárlási utalványt, amit a Mammysticben lehet levásárolni. Én egy nacit veszek érte.:) Meg hát egy élmény volt :lol:

Mágnes, Cic én kékben látom a világot, meg zöldben, meg szerintem a sárga is lehet fiús szin.:)

Mot,
Kiszínezlek rózsaszínre:)

Alexa,
Téged meg kékre.:)

Winnie,

Örülök, hogy meggyógyultál!!!! Az őssejt kérdéshez annyit, hogy nekem a pénztárcánk nem teszi lehetővé, ezért nem is gondolkodtam el rajta. :(

Mi csak Mammysticet mutattunk be, de volt egy másik is, ahol több kismamaruha bolt kollekcióit láthatták a nézők. egyébként vannak tök jó ruháik, főleg a blúzok tetszenek.:) (Egy sem volt belőlük rajtam:( )


Korena,
Gratula az AFP-hez, ezért tényleg nem érdemes izgulni, ez csak egy plusz adat...Önmagában semmit nem jelent.

Na most megyek mozizni.:) Rendes moziba.:)Holnap rakok fel képet:)

csernusn
 
 


Hahó Korena!

Mizujs az uh-val? Már izgulok, hogy jól tippeltem-e. :)

Andi


Kép
andykamama
 
 


Sziasztok!
Ma voltam 4D-n, tök jó képeket kaptam, meg a videó is majdnem félóra. Most már biztos, hogy fiam lesz, egyértelmű volt a képeken. Megpróbálok feltenni egy képet, hátha sikerül. Aztán még jövök.
Hát nem sikerül, mert túl nagy a kép. Akkor majd talán holnap, ha a férjem lekicsinyíti, mert én ehhez sajna nem értek.
:roll:

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Andykamama: ezt a rózsaszínt sok-sok idézőjelben értettem, még semmit sem vettünk, meg néztünk ki, csak az előérzetek miatt mondtud ezt. Hát most kékben fogunk gondolkodni. De nem gond, minden megoldható. Ami eddig a dolgozó plusz vendégszoba volt, az lesz a mi hálónk a dolgozósarok marad, a mi eddigi hálónk lesz a babaszoba. Eddig a dolgzóban a kék-homok szín dominált, a mi hálónkban meg a piros, így most simán kicseréljük a színeket (függony, sötétítő, szónyeg..) így nem lesz gond. Már alig várom, hogy rendezkedjünk,, de ezzel még várunk pár hónapot. Szerencsére ütni-verni nem kell semmit, mert másfél éve lakunk a lakásban, így szinte még minden új benne. CSak díszíteni kell, meg babásítani.
Most nem vagyok annyira képben, ti már tudjátok, hogy kislány, azért tuti a Lili név? Ez nekem is tuti befutó név, de a környezetünkben nemrég két Lili is született, így az ki lett volna lőve. Fiúnevünk sincs még, majd most szépen nekiállunk neveketválogatni. Na de hülye vagyok, ott van a vonalzódon...látszi k mennyire kába vagyok....sorry!
Holnap megnézem neked, mert az egyik Kismama magazinban láttam győri 4D címet árral együtt.

Köszönöm mindenkinek a jobbulást, meg a gratulációkat. A helyzet változatlan, még mindig fáj a fejem, de már tényleg nem tudok mit csinálni, csak kivárni, hogy egyszer majd elmúlik. Pénteken megyek homeopátiás dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond.

Korena: mizújs, van valami hír? András vagy Erika lesz?

Holnap nem tudom, hogy lesz időm idelátogatni, mert a szokásos napi óráim mellett, elvileg már ma beindult volna egy hetes napi 4 órás intenzícsoportom....kemény lesz!

Mindenkinek üdv!
Vendég
 


Kviki73: gratulálok a kisfiúhoz, úgy látszik ez egy ilyen nap...hát ha még Korenáéknél is kisfiú lesz......
Vendég
 


Sziasztok!
Lefényképeztem a képeket, talán így be tudom rakni, hogy láthassátok ti is a kisfiamat.Hát így sem megy. Még mindig túl nagy. Majd akkor holnap megpróbálom. Vagy tudja valaki, hogy kell lekicsinyíteni a képeket? :twisted:

Kép[url=https://lilypie.com]Kép
[/url]http://b1.lilypie.com/rRFUp1.png
kviki73
 
 


Sziasztok

Penteken en is voltam a dokinal,most UH nem volt majd 1 honap mulva,arra viszem apat meg Alexet is :D
Mehszaj zart,cukor eredmenyem eves utan is 4.8 :lol: a tobbi ertekem is szupi,ugyhogy dokino megdicsert hogy valamit nagyon jol csinalunk 8) :lol:
Visznot mivel vekony vagyok es lent van a baba ,szerinte is leobb fog jonni,talan mar november lejen,gondoltam am erre mert nagytso is a 38.hetre szuletett,ugyhogy azert tobbet fogk fekudni is elutan,ha mar nem dolgozom.
Ma bejelentettem a munkahelyen hogy mar csak 15.-ig leszek,hat nem arattam osztatlan sikert vele,de ez van.Az uj csaj ma jott eloszor,es mindig mellettem ul..ugyhogy napkozben nem igen tudok jonni :?
Ugyhogy mar alig varom hogy elteljen es itthon legyek :!: :lol:

A hetvegen osszeszereltuk a Helimex komodot ,szupi lett,elkepzeltem hogy mar ott lesz rajta a baba es olyan jooo erzes volt :wink:

Kolena
Enyem apa nagyon wgitokesz,ugyhogy furdetni tuti O fogja,de nem riad vissza pelustol sem,Alexnal mar belejott.Csak hat most ugye mar lesz egy masik is ember aki a baba mellett itt serte-perteles neki is maximalis figyelmet szeretnenk adni.Gondolom Ti is hasonlo keppen :)

Mot
Gratula a kislanyhoz!

Alexa
neked meg a kisfiuhoz!!!Gondolom apa irto buszke,elsore fiutol nagyon oda tudnak am lenni :lol:

Cic
Nekem a masodik agynemu jobban tetszik,en lattam is ezt eloben,szerintem naluk olcsobban kapsz kulonlegesebbet.Kerdezz ra mert nem csak azok vannak amik a neten fel vannak teve.Majd mindenbol van baldachinos meg baladchinneluli valtozat is.
En is naluk vettem barack-vajszinu macikas :lol: :lol:

Niki
Csini voltal a kifuton :D

Winnie
Ossejtet mi nem vetettunk le,sok gondolkozas soran,nem penz kerdese hanem en hallottam ellenerveket is orvos baratoktol. De persze mindenki jol dont akarhogyan is.
Nalunk anyukamnak 5 kisfiu unokaja van,a mi kicsikenk lesz a 6!.Tehat a mindket tesomnak fiai vannak :D Nagyon egy korauak es imadjak egymast.rajtamis volteleg nyomas hogy legyen mar lany,de en tudtam hogy nem lesz,mert ebben a csaladban vagy nagyon el lenne kenyeztetve (amit nem szeretne hogy kiralylany legyen.. ) vagy a fiukkal nem igezn talalna mega hangot.ugyhogy a temeszet megoldotta,es ez volt a titkos vagyam is.
Viszonta sok okos rokon meg ismeros nagyon tapintalan m,ert mondaj hogy jaj de kar hogy nem kislany...Sajnos az emberek nem azt nezik hogy mekkora ertek egy egeszsges gyerek,hanem hogy meglegyen a lakas,kocsi,egy fiu egy lany a csaladban... :evil:

Szilvi
Gratula a kiskukishoz neked is.

Viki
Apat vedd ra hogylassuk vegre azt a kispasit.

Jo ejszakat,
Kata

Kép
Kép
kataa
 
 


Sziasztok!
Látom, hogy ez az őssejt téma hamvaiban elhunyt. És mindenkinél azonos indok, hogy egy kicsit drága és még nem egészen világos, hogy mire is jó.
A National Georaphic-ban volt egy cikk erről a témáról és igazából annak is az volt a lényege (márha volt neki), hogy ha szükséges, csontvelőből is sok mindent meglehet oldani (persze nem annyit mint a köldök vérből) és sajna az sokkal fájdalmasabb, de igazából még a tudósok sem tudják, hogy mit is lehet kezdeni az egésszel.
De valami olyasmi is volt, hogy pl testvérek esetén a másik köldökvére is nagy valószínüleg hasznosítható, tehát ha 3 gyereked van akkor már fejenként csak 100e ft :lol:

Korena
Ugye jól emlékszem, hogy te vagy a másik Szt Imrés kismama?
Mivel nem régi vagyok a topicon nem tudom, hogy volt-e már téma a szülésznő kérdés.
Neked van választott szülésznőd? Vagy szeretnél?
Én sajnos az elsőnél elkövettem azt a hibát, hogy azt mondtam, ugyanmár minek fogadott szülésznő, hát ..... kellett volna

De ezzel kapcsolatban érdekelne mások véleménye is, hogy szerintetek kell-e és hogy milyen szempont szerint választanátok?

Gratula mindenkinek a kislányokhoz és kisfiúkhoz!!!! :lol:
Mi meglepetés pártiak vagyunk, a Csengénél sem tudtuk, hogy ki is lakik odabenn.

Üdv mindenkinek:
Krista

KépKép
Kép
krista
 
 


Megjöttünk a nőgyogyitól. Volt egy kis csúszás... :lol:
Viszont az én AFP-m nem lett túl jó (0,8), úgyhogy holnap genetikai ambulanciára kell menjünk. :( Megnézte a dokinéni ma, és azt mondta, ne aggódjunk, mert ő nem lát semmi problémát, de azért én mégis aggódok. Remélem, holnap már tisztázódnak a dolgok és nem kell izguljak a 9. hónapig. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, és azt se lehet tudni, hogy fiú-e vagy lány, mert nem úgy helyezkedett a kis drága. :D
Most látom, hogy nem írta ki a számot. Nem szereti a nyolcast? 0,8 - ez már látszik?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!
Hátha valakit érdekel!
Vízi foglalkozások kismamáknak
Ha várandós vagy és szeretnél felkészülni a szülésre, amely felejthetetlen élmény lehet számodra és a babád számára is, gyere el egy AquaNatal foglalkozásra! A vízben végzett gyakorlatok nagyon jó hatással vannak a várandós mamák szervezetére:
 kíméli a gerincet és az izületeket
 Csökkenti az ödémát
 Kapcsolatot teremthetsz a babáddal
 Szüléshez nélkülözhetetlen légzési és relaxációs technikákat sajátíthatsz el
 Szülés után tested hamarabb visszanyeri rugalmasságát
Várlak az AquaNatal foglalkozásain, ahol megtapasztalhatod a női kör energiáját, valamint, hogy minden nő különleges, tökéletes, és erős. Helyszín:
X. ker. Előd utca 1. szeptember 12-én kezdődik 17:00-tól egy alkalom: 1800 ft. Az első alkalom féláron.
XIII.ker. Gogol utca 5-9. (Kleopátra ház) október 2-án kezdődik 12:00-tól egy alkalom: 2200 ft az első alkalom 1200 ft.
Jelentlezhetsz: 06 70 316 93 18
agica@aquanatal.com
tik-tak
 
 


Tinu :D

Melyik érték lett 0,8? A Mom? Nekem úgy mondták, hogy 0,7-2,5-ig jó! Remélem holnap megnyugtatnak!! Drukkolok! Csak pár nap különbség van köztünk :) Én holnap megyek UH-ra és már nagyon izgulok! Szorítok holnapra!

Kép
nolina 25
 
 


Na lányok köszönöm, hogy ennyit gondoltatok rám. A pociban egy kiskirályfi fickándozik!!! Már 21 cm és 25 dkg. Elsírtam magam amikor megláttam a kukiját. (Kukitól még nem sírtam el magam :lol: )

Andi: Bejött a jóslat, meg a kínai horoszkóp is, meg apám imája....
Férjem is azért ellenkezett az András ellen, mert a Bandikázástól fél. És képzelt Lili lányom is Lilián lett volna, ha a férjem bele egyezik. Hihetetlen milyen egyforma az izlésünk :lol:

Viki, nolina25: Már nagyon kiváncsi vagyok a képekre. Tegnap nem készült kép, csak dvd, mert Andris fiam (jaj de furcsa leírni) hason fekudt végig, arcát teljesen eltakarta, csak a lába közét mutogatta a szégyentelen.... :lol:

tinu: Nagyon izgulok érted, hogy minden oké legyen ma, majd tájékoztass!!!

krista: tegnap megkérdeztem a dokimat szülésznő ügyben. Nála úgy van, hogy két szülésznővel dolgozik együtt. Nekem a Nyulas Jolánt ajánlotta a karakterem miatt. Olyan lelkesen beszélt a szülésről, a gátvédelemről, az illóolajok alkalmazásáról, és hogy milyen szép lesz, és fájdalom mentes meg minden, hogy mondtam neki, hogy már most akarok szülni..... :lol: Neki az a bevett szokása, hogy az utolsó hónapban, már csak a szülésznővel konzultálok, hogy lelkileg testileg felkészítsen a szülésre, persze ha van valami akkor a dokival.

Kép
Kép
[/url]
korena73
 
 


Sziasztok, jó reggelt, megjött a nappali műszak :)!

Gratula az új "fiúkhoz"! :) (ha jól láttam, a tegnapi legújabb "kiderülések" fiúkat jelentettek.....)

Tinu, szerintem se aggódj a 0,8 miatt.... egy barátnőmnek is asszem annyi volt, és gyönyörű egészséges kislánya van....

Kataa, ha jól emlékszem, Te még Istvános vagy, Neked hogy volt a cukorvizsgálat? A dokinőm azt mondta, hogy otthon egyek zsemlét + kefír, és utána 1 óra múlva jelentkezzek vérvételre, de nem kell éhgyomori. A védőnő meg azt mondta, hogy van éhgyomori vérvétel is, mondjuk ő nem Istvános, hanem a Jánosban van, de kicsit megkavart. Szóval a dokinő utasítását fogom követni, csak érdekel, hogy Neked is így volt-e? Köszi!

Krista: Nekem lesz fogadott szülésznőm, viszonylag könnyű a választás, mert a doktornőm rendelésénél a szülésznő az egyik asszisztens, így gondolom, őt fogom választani. Ahogy hallottam másoktól nagyon hasznos, mert ő lesz velünk órákon keresztül, nem pedig az orvos, és hát nem mindegy, ki, meg hogy bánik velünk.

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


bár most látom, hogy korena beelőzött..... :wink:

KépKép

KépKép
winnie27
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?