Sziasztok
Penteken en is voltam a dokinal,most UH nem volt majd 1 honap mulva,arra viszem apat meg Alexet is
Mehszaj zart,cukor eredmenyem eves utan is 4.8
a tobbi ertekem is szupi,ugyhogy dokino megdicsert hogy valamit nagyon jol csinalunk
Visznot mivel vekony vagyok es lent van a baba ,szerinte is leobb fog jonni,talan mar november lejen,gondoltam am erre mert nagytso is a 38.hetre szuletett,ugyhogy azert tobbet fogk fekudni is elutan,ha mar nem dolgozom.
Ma bejelentettem a munkahelyen hogy mar csak 15.-ig leszek,hat nem arattam osztatlan sikert vele,de ez van.Az uj csaj ma jott eloszor,es mindig mellettem ul..ugyhogy napkozben nem igen tudok jonni
Ugyhogy mar alig varom hogy elteljen es itthon legyek
A hetvegen osszeszereltuk a Helimex komodot ,szupi lett,elkepzeltem hogy mar ott lesz rajta a baba es olyan jooo erzes volt
Kolena
Enyem apa nagyon wgitokesz,ugyhogy furdetni tuti O fogja,de nem riad vissza pelustol sem,Alexnal mar belejott.Csak hat most ugye mar lesz egy masik is ember aki a baba mellett itt serte-perteles neki is maximalis figyelmet szeretnenk adni.Gondolom Ti is hasonlo keppen
Mot
Gratula a kislanyhoz!
Alexa
neked meg a kisfiuhoz!!!Gondolom apa irto buszke,elsore fiutol nagyon oda tudnak am lenni
Cic
Nekem a masodik agynemu jobban tetszik,en lattam is ezt eloben,szerintem naluk olcsobban kapsz kulonlegesebbet.Kerdezz ra mert nem csak azok vannak amik a neten fel vannak teve.Majd mindenbol van baldachinos meg baladchinneluli valtozat is.
En is naluk vettem barack-vajszinu macikas
Niki
Csini voltal a kifuton
Winnie
Ossejtet mi nem vetettunk le,sok gondolkozas soran,nem penz kerdese hanem en hallottam ellenerveket is orvos baratoktol. De persze mindenki jol dont akarhogyan is.
Nalunk anyukamnak 5 kisfiu unokaja van,a mi kicsikenk lesz a 6!.Tehat a mindket tesomnak fiai vannak
Nagyon egy korauak es imadjak egymast.rajtamis volteleg nyomas hogy legyen mar lany,de en tudtam hogy nem lesz,mert ebben a csaladban vagy nagyon el lenne kenyeztetve (amit nem szeretne hogy kiralylany legyen.. ) vagy a fiukkal nem igezn talalna mega hangot.ugyhogy a temeszet megoldotta,es ez volt a titkos vagyam is.
Viszonta sok okos rokon meg ismeros nagyon tapintalan m,ert mondaj hogy jaj de kar hogy nem kislany...Sajnos az emberek nem azt nezik hogy mekkora ertek egy egeszsges gyerek,hanem hogy meglegyen a lakas,kocsi,egy fiu egy lany a csaladban...
Szilvi
Gratula a kiskukishoz neked is.
Viki
Apat vedd ra hogylassuk vegre azt a kispasit.
Jo ejszakat,
Kata