Kedves Kelimoni!
A kanyar isteni volt, igazi nyárutó, alvás a nyugágyban, kilátás a visegrádi várra....egyszóval, maga a tökély. Vendégeink is voltak, és először fordult elő, hogy Balázs eldicsekedett Zsófival ( na, nem ez a lényeg, ez minden alkalommal így van), de nem tette hozzá: nem anya pocakjában volt ám!Elvesztette a jelentőségét ez a tény....és ez tök jó!
Nekem NINCS problémám veled, és szerintem ezt a témát le lehet zárni, mert itt másnak sem!! Kérlek, nyugodj meg!
Amit a szétválásról írtál, abban igazad van.
Én, szokás szerint, praktikus okait emelném ki: mi babások a fogacskákról, nyáladzásról, hozzátáplálásról cserélünk eszmét...ez kicsit már más téma, specifikusabb ez a fórum.
Amneris a várakozóknak indította a másik fórumot, és ez így helyes, hisz más dolgok foglalkoztatnak a mindennapok során minket. Nem megbántásiból, de a céklafőzés, azért mégsem olyan érdekes téma ....nekem viszont rendkivül az, ugyanis Zsófi 4 hónapos maholnap és még nem tápláltam hozzá.
A másik fórumon is kérdeztem tőletek, ki mit ad, mi a kedvenc és főleg, hogyan kezdett hozzá? (Én ezt Balázsnál nagyon elrontottam, azért is érdekel a véleményetek!)
De, mivel akkor szinte csak várakozók irtak, elsikkadt a kérdésem.
Én már sok fórumon leveleztem régebben is, és az a tapasztalatom, hogy a kezdőtopic mindig specializálódik akkor, ha túl sokan lesznek a topictagok, vagy a problémák megoldódnak, vagy a topictagok közül sokan személyesen is ismerik egymást.
Ez nem sértődöttségből van, vagy kiközösítés, vagy ilyesmi....
Azt javaslom, hogy a két egymás mellett müködő topicot kezeljük egy egységnek, a téma specifikálódott, de a kettő teljesen átjárható, részemről szívesen irok a másikra is, ha olyan érdembeli hsz. van a tarsolyomban, amivel segíthetek, de a babás gondjaimmal inkább ide írnék...
Sokszor az ésszerűsítési kísérletekbe egy kicsit sok érzelem keveredik....de hát nőből vagyunk, így ez sajna, természetes!