Érdemes volt egyébként hazasietnünk a vendégekhez
ISMÉTELTEN megkaptam, hogy hülye vagyok hogy csak szoptatom Petikét, mert éjjel igenis teát KELL neki adnom, mert rászokik a cicire
Annyira, de annyira elegem van már ebből az egészből. Fel is álltam az asztaltól (pont kapóra jött, hogy Mbá akkor jött oda Petiékvel) és mentem pár kört a gyerkőccel az udvaron. Közben dhogtam és anyáztam magamban rendesen,
sőt még el is bőgtem magam. Gyűlölöm, hogy mindenki beleszól, hogy mit hogy csináljak a gyerekkel, és mindig az én cicim a téma
Qrvára elegem van belőle!!!!!
Feszt:
fentieken kívül extrán sajnálom, hogy eljöttünk, látván, hogy Timiék és Vaníliáék is csatlakoztak a társulathoz...
A zöld kókusztekercs a legsirályabb, van benne marcipán-beütés!
A gyros isteni kint, és az nem is vészes, 600 ft volt. Meg is volt pakolva rendesen mindennel.
Mi holnap is megyünk, jó lenne már délelőtt kijutni, a hastáncosokra nagyon kíváncsi vagyok, tavaly volt köztük fiú is, engem az érdekel nagyon!
Még sose láttam fiút hastáncolni, pláne nem élőben
Még szerencse, hogy az óriás somlóit nem láttuk, mert vissza kellett volna tartania Mbának, hogy fejest nem ugorjak bele
Az autónk mellett (pont az egyik bejáratnál álltunk meg -mázli) strázsált 2 rendőrcsaj. Egyik odajött hozzánk, mert Mbá régi ismerőse volt. Jött vele a másik csaj is. Nézem, nézegetm a másikat, aztán megszólítottam. Kiderült, hogy a szakmai suliban Miskolcon évfolyamtársak voltunk, sőt egy ideig egy helyen is dolgoztunk
Úgyhogy kicsit még beszélgettünk velük (utólag kiderült, kár volt hazasietni) sőt az ismerősöm át is vette Petikét, ott babázott egyenruhában. Kár, hogy ezt elfelejtettük lefényképezni
Mostmár megyek, remélem, most jobb éjszakánk lesz, mint előzőleg. Brrrr!
Coolasa,
Ti melyik bográcsos sátornál lesztek? Akarom mondani melyik cég meghívottjaként? Csak hogy kicsit be tudjam pontosítani, merrefelé keressünk Benneteket.
Jó éjt!