Sziasztok!
Nóra!
Én úgy tudom (legalábbis nálam úgy va), hogy ha számlát akarsz kérni egészségpénztári tagság miatt orvosi ellátásról, ahhoz a számla kibocsátójának nem kell semmilyen tagnak lenni. Gondolj bele, ez ésszerű is, hiszen hány helyen kéne szerződésben vagy tagságban állni szegény orvosnak.
Én is tudok a pelenkáról számlát adni, csak az a lényeg, hogy a számla annak a nevére legyen kitölrve, aki tag.
Így kell kinéznie pl. OTP-s tagságnál:
OTP EP, 1114 Bp, Mérleg u. 14.
Nagy Viktória
1111222012164 (tagsági szám)
Szóval ha az orvos számlaképes (márpedig a privát rendelésen annak kell lennie), akkor csak ennyit kell ráírni a számlára.
Én felhívtam néhány EP-t megkérdezni, és mindenhol ezt mondták, mert tőlem is sokan kérnek pelenkáról számlát, mert azt is megtéríti az EP.
Nolo!
Jövő héten elindul a netáruház, ott lesznek fotók a ruhákról, de ha Ti Győrújbarát felé jártok, vagy írsz, hogy hol laktok, akkor elviszem, és megnézheted.
Picibe van Prince Oliver body, poló (116-ig) vannak német rugik
2 éves kortól 12 éves korig van: vízhatlan orkán szerű anyagból őszi-tavaszi dzseki, bélelt mellény (2500 Ft mindegyik), van farmer-póló együttes (2800 Ft), 2 v. 3 részes termo melegítő (2500 Ft), termo felső+kordbársony nadrág (3100 Ft). Van Wink cipő (tudtátok, hogy ez magyar márka????) mindegyik betétes, a bélelt téli cipő 3800 Ft és nagyon szép. Ez 29-es méretig van.
Kriszi!
Mindig úgy tudsz fogalmazni, hogy egyből mosolyra húzódik a szám. Ki tudod billenteni az embert rendesen
Nem is tudom mi van, ha két ilyen prózalelkű ember találkozik.
Egyre jobban sajnálom, hogy nem dumáltunk a talin.
Egyébként én egy optimista ember vagyok, anyukám szörnyen negatív, és sajnos néha észre veszem, hogy tudok olyan lenni, mint ő. Bocsássatok meg érte.
De azért szeretek én is a földön járni, és néha el kell mondani az igazságot, főleg a gyerekekkel kapcsolatban.
Tünde!
Nem akartalak téged sem riogatni tényleg. És persze mindenhol vannak ilyen-olyan tapasztalatok.
Summa summárum: szuper két gyerekes édesanyának lenni, akkoris, ha kicsi és akkoris, ha nagy a korkülönbség. Egyiknél ezért, másiknál azért.
Vicces, de épp most kellett tesztet csinálnom, mert elég furcsa volt körülöttem minden. Negatív lett. Most pillanatnyilag örültem neki.
De 6-7-8 év múlva azért még egyet bevállalok.
Andy!
Sziaaaa!
Puszi: Bogi