Sziasztok!
Petit letettem... Tegnap kimaradt, hogy a majdnemsógornőm Kisembernek hívja Petit.
Macsek, ez jó magyarázat, ma én is ezt mondogattam, a vasalást végig ordította a drága...de túléltem, asszem, már immunis vagyok a hisztijére.
Pil, jók az "ismerkedős" képek.
A keresztbe fordulásról annyit, hogy múltkor Petinek még a keze is kilógott a rácson keresztül...
Reni, én a mai napig kanállal adom a gyógyszert Petinek, nálunk nem fordítja el a fejét...
Kata, a gyümölcspép és a tejcsi miatt ne légy szomorú, remélem, ez csak egyszeri eset...no, reggel volt! Nem tudom, de Petinek az őszibarack ízlik, talán Misi is el fogja fogadni.
A kiskádban való fürcsi nálunk már egy jó ideje a fürdetőfotel nélkül zajlik, Peti az utóbbi időben rájött, hogy rúgkalimpálhat a lábával meg a kezével, és nagyon élvezi!
Nálunk nincs babamosószer, szvsz felesleges...nálunk Caola mosószappan van.
Lreta, mi már hozzászoktunk az apahiányhoz, rájöttem, hogy nélküle is jól elvagyunk.
Egyébként én ugye kenguruban hurcibálom Petit, így esőben is vihetem...
Gombi, én se akarok kimaradni: Isten éltessen! Én csak 24 leszek.
A kúpot Peti csak akkor nyomja ki, ha épp bömbizés közepette akarom neki feltenni, egyébként meg vigyorog, csinálhatok én odalent akármit...ugyanez van a lázméréssel is.
Tejérzékenység miatt
. A kakiról jut eszembe: ma kaptam egy Pampers pelus mintát, úgy voltam vele, egyszer kibírja a bőre, estére abban alszik...na persze, szerintem érezte, hogy valami "gáz" van, és a szokása ellenére estére jól bekakilt...ennyit a pelusról (biztos ezt gondolta).
A tejmentes tápival vigyázz, mert ha a későbbiekben ne adj' Isten azt kapna csak és kizárólag, attól is lehet szorulása, legalábbis nem oly' rég írtam, hogy az ismerősömék kislánya így járt. Persze ha muszáj, akkor muszáj, de ahogy olvasom, Julcsikának az anyatejcsi a nyerő!
Nekem rég volt, hogy az éveim száma megegyezett a születésnapommal...
A keresztelős ruhás dologgal maximálisan egyetértek, habár kinek mi jön be. Mi épp tegnap kaptunk egy együttest: ujjatlan rugi, kabátka, sapi, ha addig jó lesz rá, tökéletes lesz a névadójára. Olyan vajszínű...de aranyos, van rajta valami hímzett, de most nem tudom mi az...
Katus, nekem van angol nyelvvizsgám, a diploma miatt...jó nem adnának el Angliában, talán meg is értetném magam, de azért mégis csak más, ha valaki gyakorol is egy adott nyelvet, legyen ez akármilyen!
Mári, nem értem, hogy miért nem engedsz, hiszen anyagilag így nagyon megterhelő lesz számotokra, véleményem szerint a későbbiekben muszáj lesz a "drága" kencéket megvennetek, mert másra akár érzékeny is lehet. És a gyógyszertári készítményeknél nincs jobb, hiszen csak a legfontosabb alkotórészeket tartalmazzák, amelyek a baba igényeinek megfelelően változtathatók.
A barátnőm megkapta az idegilenes lakcímére a taj-kártyát, de a kislányt az állandó lakcímére anyakönyvezték, pedig szólt, hogy az ideiglenesre írják...magyar logika.
Nálunk van rendszer, ebben benne is van a séta a kenguruban, meg ha olyan az idő, akkor a mamám kiül vele a házuk elé. Mi a babakocsit csak jó időben vesszük elő...
Szilvi, fog
. Én asszem csak két hét múlva viszem el, elvileg most is szerettem volna, de semmi hangulatom, főleg ebben a kellemes időben... Akkor úgy is mindenféleképp be kell menni a dokinénihez, mert mi akkor kapjuk csak a háromhós oltást. De szerintem Petinek is a foga látszik alul...
A betegségek és a bébiúszás között szerintem sincs semmi összefüggés, egyébként is mindenre vonatkozóan találnak a szakértők érveket és ellenérveket. És ahogy írod, a bébiúszás viszonylag újkeletű, és már előtte is voltak beteg gyerekek, sőt lesznek is, ha úsztak, ha nem...
Na most ennyi volt...még nézelődök más fórumokon, aztán jön ide a férjem...
Pusz. Ági