Odry!
Ne hagyd magad atvagni! Bocsi, hogy ezt mondom, de az en dokim kihangsulyozta, hogy ha egy honapban egymas utan 2 inszemet csinal, az is csak egynek szamit!!!!! Nekem az elsot es az otodiket ismetelte, tehat tudom mit beszelek!!! Ha a duplat is veszem, akkor most en mar a hetediknel tartanek, viszont csak otnek szamit!Szoval még van egy lehetosegem. Ebben a kerdesben a dokik nem mondhatnak ellent egymasnak szerintem, es szoljon mindenki hozza, aki jartas ebben, mert az egesz eljarast akkor hulyesegnek tartom. Marmint hogy hsg nelkul beleugrassza a pacienst, utana meg kozli csak 1 lehetosege lehet. Vajon akkor maskent beszelt volna, ha a hsg tobb helyen is letapadast mutatott volna????? Akkor rogton visszatancol? Nem tetszik ez nekem!
Azert orulok, hogy tulelted, 2 nap mulva el is felejted, es legkozelebb mar te osztod az okossagot az "ujaknak", hogy no para.
Velem az a helyzet, hogy sajna ugy nez ki nincs helyzet. Ma ejszaka felebredtem arra, hogy menzisen faj a hasam, pedig csak a 27. nap. Mas jele is van, hogy elmaradhatatlan atkom ismet jelentkezni akar. Az is elkeserito, hogy mar a 27. napon, mikor annyi dolgom lenne meg, es a francnak van kedve agynak esni miatta. En nagyon gorcsolos vagyok, de miota van algoflex M, egeszen jol kihuzom, csak elso nap az elethez sincs kedvem. Ez most nem jon ki jol, mert kepzeljetek mi tortent:
Tavaly angolt is taniottam harmadikosoknak, negyedikben pedig napkoziztem. (eletem masik kersztje) Iden csak angolt kell tanitanom, azt mar mondtam, es a tavalyi kolleganom masik napkozist kapott. No, ez a masik eleg megbizhatatlan, nagyon nem akart elsobe kerulni...stb. Hogy emiatt e, vagy valos okbol, de tegnap - egy nappal az ev kezdete elott - korhazba kerult. (meg delelott lattuk) Es most ki tudja meddig viszem helyette a napkozit. Delelott megtartom az angolorakat, delutan pedig napkozizek. Ki leszek facsarva rendesen. Szoval ma este meg szuloire kell mennem, hogy a napkozis tajekoztatot en tartsam meg- vegulis a szulonek tudnia kell, hogy kitol veszi at a gyereket, es miert. Szoval ha ma lever a labamrol ez a szornyuseg, akkor szornyusegesen merges leszek ra.
Ja, egyebkent azt hiszem jol viselem ezt a sikertelen honapot - en mar 90%-ra mondom, hogy nem sikerult. A menzis jeleket es tuneteket gond nelkul felismerem.
Ellenben ajanlottak egy masik dokit, akihez elmegyek. Aki ajanlotta 5 inszem utan ment hozza, es a doki igencsak csodalkozott, hogy minek az inszem - es terhes lett, es gyonyoru lanya van most spontan terhesseggel. Azt hiszem a munka lekot majd rendesen, az inszemre elfogyott a penzem most kb. 2-3 honapra - megyek ujat tanulni uj dokitol, es proba beavatkozas nelkul. Lehet le is csillapodok. Az is lehet, hogy holnap bogok egy sort. Holnap ugyis raerek
KicsiBoris! Nem feledtelek, ezek a sorok neked is szolnak am! Hetvegen beszeljunk, akkor te is kicsit talan jobban raersz.
Sok puszit nektek, este jovok!!!!!