Sziasztok!
Bocs, hogy megint eltűntem! A hétből kb 4 napon anyuéknál vagyok, amíg a férjuram dolgozik. A gépünk újratelepítés ellenére sem jó. Vmi nagy baj van vele, valszeg gyári hibás. Másfél éves és rossz vmi alaplap, meg még vmi benne. De azért néha jó, ha jó napja van
Talán meggyógyul magától, most pl. egy órája nem dobott le a netről.
Olvasni pár naponta szoktalak benneteket, ha bemegyek a patikába. De sok hiányos infóm van. Ezért bocs!
Anita
Örülök, hogy "jobban " vagy! Nagyon büszke vagyok ám Rád! Jó, hogy ok lett a kontroll. A munka meg biztos jót fog tenni!
Sonja
Sajnálom ,hogy végül megjött, én reménykedtem hátha csak megtréfált
De annak örülök, hogy Te is , Reni is és Editke is beadatja a Gynevacot. Ill. Editke, ha jól emlékszem neked kellene recept? Miért nem írják fel?
Reni
Én is Vicával értek egyet, muszáj a diane? A patikában aki csak pár hónapig szedte és abbahagyta, uúgy vjöttek neki a pattanások, sőt. Nem próbáltad a biovanne-t? Nekem pár hónapra rá, hgoy abbahagytam a gyogyit, rengeteg lett és elég volt pár hétig szedni és helyrejött. Más kérdés, hogy most nem szedhetem és meg is van az eredménye
Vica
Örülök, hogy a Te babád is ilyen hamar kidomborította magát a kezed alatt. Nekem olyan hihetetlen volt, hogy ilyen hamar ilyen aktív. És nem fáj, ill. nem olyan , mintha szétrepedne a pocakod? NEkem valószínű nagyot nőtt a 15. héten és egy hétig görcsöltem, szerintem a méhnek hirtelen sok volt, hogy egy cm- magasan kidudorította magát. De szerencsére, nem lett belőle kórház és már remélem nem lesz több görcs. Bea kérdése engem is érdekel: nem mész AFP-re? Tök jó, hogy már tudod, hogy ok az érték. Az otthonléttel kapcsolatban tuti nem fogsz unatkozni. Mi még festés előtt állunk, de nagytakarítok egy-két dolgot. A szekrényekben a felesleges ruhákat kipakolom, kell a hely. Meg babás könyveket olvasok.
Bea
Tudom, hogy gond volt a cukroddal, de most emiatt kell befeküdni? Le vagyok maradva
Nagyon gyönyörű a kis pofija
Hol voltatok 4D-n? Tök jó, hogy nincs felesleged! Mennyit híztál? Én már sokat, bár talán nem látszik. Szép nagy baba már! Milyen babakocsit vettetek? És hol? Képeket szeretnék!!! Van vmi listád,mit kell venni?
Ági
Remélem már mindketten jobban vagytok! Nappal mennyit alszik a kis lurkó? És éjjel?A házimunkát meg tudod csinálni mellette?
Betti
Boldog névnapot! Utólag is
Nektek hogy alakulnak a napjaitok? Mennyi időd marad a baba mellett másra?
Angel
Sajnálom!!! Úgy szorítottam, és elámultam, milyen jól sikerült a "kezelés". Úgy érzem, hogy hamarosan babás leszel,a fagyibabák lesznek a befutók! Addig is drukkolok!
Haga
Nektek ez a hónap már "élesben " megy? Láttam a másik topikos táblát, nagyon klassz!
Bocs, hogy ha kihagytam vkit és hogy ilyen hosszú voltam