Sziaszok!
Judit irta:
Egy vagy kétágyas szobában szeretnék lenni. Volt valaki ilyenben? Mik a tapasztalatai?
Nagyon jó a kétágyas, én ott voltam, bejöhetnek a látogatók, és olyan mint egy apartman. 6000 ft/éj
de bejutni csak szerncsével lehet, amint ürül, és ha nem volt már a bent fekvőktől (másik szobában) igény.
"- Azt mondták a kórházban, hogy cukros limonádét, vagy cukros vizet (már nem emlékszem pontosan) adnak a gyerkőcnek. Ez nekem nagyon nem volt szimpatikus, mivel nem szeretném, ha az első íz a cukor lenne amit megismer"
Hidd el, senki nem rajong érte, de ha már órák óta bömböl a gyerek, mert neked nincs tejed, vagy sárga, akkor adni fogsz neki.
, ill. azt olvastam, hogy a szoptatás sikerét is nehezítheti a kiegészítő, cumisüveges táplálás.
Én bevittem az aventes újszülött cumit, és abba töltöttem át a vizet, abból kapta, és nem szokott le a ciciről.
"szoptatás sikerét is nehezítheti a kiegészítő, cumisüveges táplálás. ", ehhez fűznék pár gondolatot, hogy ne esetek kétségbe, ha nem úgy történnek a dolgok ahogy a nagykönyvben megvan irva.
Amúgy eltüntettem a kismama újságaimat mert elegem lett belőle, hogy a szoptatás csak úgy működik,hogy nincs cumisüveg, bimbóvédő használat, és ha kiegészítést kap a gyerek akkor vége a világnak.
Annyira belémmagyarázták ezt, hogy lelkiismeret furdalásom volt, és depressziósá tett.
Sajnos nem mindenki képes rá, hogy csak úgy szoptasson ahogy a természet megalkotta,de ezt valahogy kifelejtik megirni, és azt sem irják meg, hogy milyen lehetőségek vannak ilyenkor.
Sokan kaptak a kórházban tápszert pár nap után, mégis van olyan aki azóta csak szoptat, mégsem lett semmi baja a picinek. Akkor kellett és kész, szerencsére nincs rá szüksége már.
Nekem kevés a tejem, kap kiegészítést, mégis remekül van.Sokszor fejek, így gyakran kap üvegből enni (mégis tejet kap!), mégsem utasítja el a mellemet. Volt/van olyan amikor nem hajlandó szopizni, de általában annak oka van. (fájt a hasa, nyűgös stb).
Ja és mindezek mellett kénytelen vagyok bimbóvédővel szoptatni, és mégis eszik ez a gyerek, gyarapszik, és a tejem is nő, hisz rengeteget fejek, bár sosem fogja elérni azt a maximumot amire szüksége van. Mégsem érzem magam rossz anyának, mindent megteszek, hogy minél több tejet kapjon, de ha vannak gondok elkell tudni fogadni, hogy létezik más megoldás is, mert csak tönkre megy bele az ember, ha ezen agyal.
Bocsi de ezt ki kellett irni magamból.
Amúgy nem értem, a tejkiöntést, nekem azt a pár cseppet ami kijött kiskanállal odaadtuk, és nagyon örültek neki a csecsemősök, és segítettek megetetni vele.