Ezvicc!
Dr. House a szakmailag profi legalább, igaz picit bumfordi, de édi és mindekit meggyógyít.
Na én pont a te dokidnál voltam Uh-n:(
Válts!
Az F. betű egy színre utal ugye?
Miért nem írt egy beutalót az Uh-ra, ha szabin lesz? És nem tud valakinek átadni, ha nem lesz itthon a szüléskor? Na mindegy. De legalább előre szólt, és nem 6-7 hónaposan...
A 12. heti Uh-t pedig 11 és 13 hét között lehet elvégezni, úgy, hogy az kb pontos eredményt adjon, de még így sem 100%-os a módszer.
Új kórház már megvan?
Én is gondolkztama dolgon, hogy váltok, de nincs hova. És a dokim jó. Csak olyan helyre mennék, ahol van PIC, így elég sok kórház ki van lőve.
Attól én is tartok, hogy nem lesz egyágyas, vagy kétágyas kórterem. A lila szoba miatt nem kell aggódnom, mert szerintem csaszi lesz.
Sajna nincs Bp-en olyan kórház, ahol garantált az egyágyas szoba, talán a Szent Imre ilyen, mert itt max. 2 ágyas van és mivel az egyágyas elég drága úgy rémlik, hogy 5000/ nap ezért ált. van szabad.
Viszont a csecsemőrészlegükre nagyon sokan panaszkodnak.
Ha gondos dokit szeretnél akkor se gyere ide, futószalag, ezért mentem Ágival Dél-Pestre.
Amúgy meg pocakosan elég nehéz dokit találni aki elvállal és jó és nem pénzéhes.
Én nem bánnám, ha lehetne félig privátban szülni, jó ellátással, felszereltséggel. De azért nem Telki árakon, hanem mondjuk ráfizetnék a Tb-re, és akkor lenne mosoly, mint a magánrendeléseken.
Azért szorítok, hogy találj valaki rendeset.
Álmosság és rosszullét:
Hát én biza nagyon cudarul vagyok, hányni is szoktam:(
Émelygés szinte egész nap.
Ja és sokat alszom, majdnem annyit, mint Ági, plusz még kímélni is kell/ kellett magam. Ilyenkor becsukom a szobaajtaját és ott játszik, én meg fekszem a kanapén
Na megyek aludni, Ági is elaludt!
Üdv: Dóri