Sziasztok!
Most értem ide, Peti előadta azt, amit két napja, lefürdettem, élvezte (több volt körülöttünk a vizes, mint a száraz), de utána evés helyett ordított, mint a fába szorult féreg, fél nyolc elmúlt, mire hajlandó volt megenni a kajcsiját. De aztán elaludt, most tentizik az ágyikójában.
Képzeljétek, fel vagyok fázva. Nagyon hirtelen jött, hajnali kettőtől négyig ingáztam az ágy és a WC között, aztán meguntam, és kiültem a konyhába...fél hatkor úgy éreztem, hogy na most lefekszek, meg is találtam a jó pozitúrát, erre felkelt Peti. Még jó, hogy vissza tudtam kajcsi után altatni, akkor én is pihiztem vele. Aztán meg mentem a nőgyógyászhoz: két antibiotikum 3 rugó...
Házimunka: pelusvasalást vállalok, na meg felmosást, porszívózást, mosást. Csak főzni ne kelljen, nem vagyok konyhatündér.
Tejcsi: a barátnőmnek most annyi van, hogy szopi közben a másikba min. 50 ml belecsorog...irigylem, de ez van, ezt kaptuk a sorstól. Hiába, túl jó volt terhesnek lenni, igaz, a végeredmény számunkra tökéletes!
Csibemanó, tudom, könnyű okosnak lenni, de én meg ki akartam szúrni az öcsém szemét, még jó, hogy mellément! Ne aggódj, el fog múlni! Drukk, hogy így legyen.
Az új ízekről annyit, hogy próbálkozunk, mert szerintem kicsit uncsi neki a tápi...de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, a lényeg, hogy egyelőre nincs gondom.
Peti is pont emiatt alszik a pociján, és csak napközben van háton, ahogy Csandyék babája, akkor ő is igényli, hogy vele legyen foglalkozva. Na meg a mamáknál néha a hátán alszik el, de akkor mindig van őrzője.
Pil, na hajrá!! Fejjél csak hajnalban, legalább lesz Amelinek, ha más nem a főzelékhez jó lesz. Örülj az átaludt éjszakának!
A vasalást én is halogatom egy ideje, de asszem holnap muszáj lesz beidőzíteni, mert se pelus, se "párna" nem lesz, ha így haladok.
Ma nálunk is esett délelőtt, de délutánra elállt, és fel is melegedett kissé az idő...
Én ma sárgaborsó főzeléket és fasírtot ettem ebédre, most meg paradicsomos gombasalit és rágcsit.
Petit Petyának hívják leginkább, öcsém Prücsöknek, mi TörpÖrdögnek vagy Bömbinek. Ezek a leggyakoribbak, de talán még van egy pár, de azért gondolom, Amelinek több van.
Katus, Peti tápis, de ő mindig zöldet kakil... Szvsz a széklet színe inkább attól függ, hogy épp mit hasznosít a baba az anyatejből. Nálunk ugye nincs választási lehetőség...
A mensim nekem is napra pontosan a 6. héten jött meg...igaz, én nem szoptatok, ami ugye elvileg "megvéd" Piroskától.
Nyanya, én GYES-t kapok (aminek összege tényleg marha kevés), ami alanyi jogon a gyerek születésétől 3 éves korig jár, ha nem voltál előtte biztosított. Én nem voltam, mivel diplomaosztáskor már javában terhes voltam, és titkolhattam volna, de semmi lelki erőm nem volt a 3 hónapos próbaidő végigidegeskedéséhez! Na meg anyu is mondta, hogy el ne merészeljek menni...
Megkérdezhetem, hogy miért vagy "szégyenlős"? A fotókra értem...
Gombi, épp kérdezni akartam, hogy hol vagy! Érdeklődnék, hogy rendeződött Julcsinál a kaki? A Csájéról jut eszembe, az öcsém néha Csávónak hívja Petit.
A keresztelőhöz gratula, ahogy nézem, mindenki kicsinek viszi keresztvíz alá a gyerekét, asszem mi e tekintetben kakukktojások leszünk...mi csak jövőre tartunk keresztelőt, idén max. névadó lesz.
Macskák
. A miénk nem iszik semmit, alutasakos kaját kap, arról lefetyeli le a levet...
A lányod egyszerűen tünemény...és ezek a csatok.
Csandy, nem tudom, hogy hogy vannak ezek az oltások, de én a kéthósnál rákérdeztem, a dokinéni azt mondta, hogy csak akkor adjak neki kúpot, ha hőemelkedése vagy láza lesz, végül is előbbivel megúsztuk. De a dokinéni és a védőnéni szerint ezektől az új koktéloktól már ritkábban jön elő eme "mellékhatás".
Szilvi, nálunk most épp van itthon házipipi, mórahalmi termés.
A múltkor finom volt! Nem tudom, hogy most mi és mikor lesz belőlük...
Colett, Petivel én is tömegközlekedek, ha dédizni megyünk, de ott nincs semmije, csak egy kiselejtezett terítő a popója és egy textilpelus a feje alá. Tök jól elvan...ja, ezek az ágyon vannak.
Satuk, milyen jó ötleteid vannak.
Én azért még használom, főleg, ha a nagykádban fürdünk (eddig még egyszer volt, igaz, utána kivettem belőle, de úgy voltam vele, hogy először jobb lesz, ha abba teszem, mert kicsit biztonságban érezte magát).
Na mára ennyi voltam.
Ági