SZiasztok!
Hála a gyógy
-knak, rohamosan javulunk! Köszönjük!
TEgnap este voltunk megint a dokinál ellenõrzésen: azt mondta, hogy már csak egy kicsit piros Ármin torka, de láthatóan gyógyul!
Kedden kell megint mennünk kontrollra, de reméljük, már az egészséges rendelésre.
Ármin betegen sem tétlenkedett: már nagyon sokszor és egyértetlmûen mondja, hogy "apa", a kacsára, hogy "háp", ma mondta egy kutyusnak, hogy "hu-hu"
- a "mami" még mindig sehol
Aztán: mostanában azt csinálja, hogy mindent felpakol fotelba, székre, polcokra, aztán örül nekik, hogy ott vannak a dolgok, aztán leveszi és annak örül, hogy levette
Amit még láthatóan nem ért: hogy csak a vízszintes felületeken maradnak ott a dolgok, a függõlegeseken nem - szóval, a falra és a polcok oldalára is megpróbál pakolni, aztán csodálkozva nézeget, hogy miért esik le
Kinõtt a harmadik foga, a jobb felsõ, akkorákat harap az almából, mint egy felnõtt (na jó, ez azért túlzás), aztán meg kiköpi, mert nem tud vele mit kezdeni. Ezenkívül evett szõlõt, petrezselymes krumplit és láthatóan egyre jobban érdeklik a kaják: toporzékol, ha kér valamibõl (pld. kávé
)
Egyre többször integet és nagyon örül, ha visszaintegetünk (õ bezzeg nem integet vissza, csak kezdeményezni szeret)
Néhány máspdpercre megáll kapaszkodás nélkül is!
No, ennyit magunkról, most megpróbálok Rátok is reagálni!
Virág! Olvastam máshol is, hogy rosszul érzed magad, rossz a kedved is
Mi van????? Ráhelnek gratula a fél évhez és egyszerûen HIHETETLEN, hogy így megy az idõ
Súly: hát, az nálam abszolút
téma! Pedig annyiszor elkezdek fogyózni, de egyszerûen nem megy
REbi! A Molnár utcai tali nagyon-nagyon jó lenne! De jó, hogy ilyen jófej ismerõseid vannak!
(bár most hétfõn még nem hiszem, hogy jó ötlet lenne mennünk, mert hátha a betegség végével még összekenünk vkit
)
Henke! András is dolgozik hétvégén - ráadásul itthon, ami fõleg kínzás, mert itt van és mégsincs itt! Persze, az jó, hogy legalább nézhetem
Azt hiszem, Norci írta, hogy a szertehagyott kávéscsészék is eltûnnek, ha a férje a munkahelyén dolgozik - no, ez nálunk is így van: ha itthon van, örülök neki, de amikor elmegy, akkor meg annak tudok örülni, hogy nem keletkezik szörnyû kupi
Pedig nem õ csinálja, vagyis nem csak õ, de vhogy hétfõnként mindig több a takarítani- és pakolnivaló, mint a többi napon! Munka: egy tanulmányt kell írnom, elõtte persze kutatni (túlnyomó részt itthon, internetrõl + könyvtár), és nagyon jó téma, nagyon szeretem, de ha nem lenne Ármin, akkor sem sokallnám rá a két hónapot, így, hogy csak napi néhány órát tudok ezzel foglalkozni, nem tudom, hogy fogom megcsinálni, de nagyon jó lehetõség, szóval, nagyon örülök, ugyanakkor alaposan be is vagyok sz**va
SZila! Hajrá, iskola!!!
Remélem, nem adtam/tunk rossz tippet a szocpszicho-val! Hangának az ácsorgáshoz nagy gratula
, neked pedig kitartást az állandó pakoláshoz!
Cory! Nincsenek vmi tölteléktárgyak, amiket fel tudsz venni a kötelezõ óraszám megléte érdekében? És hol lesz Balu, míg órán vagy? Vagy beírattad õt is? Végül is már olyan nagyfiú!
Andi! Hogy vagytok? Elmúlt a lányok köhögése? És a te nyakad már teljesen rendben van?
Edit, Ildikó: Üdv itt!
Most láttuk: Árminnak kinõtt a NEGYEDIK FOGA is!!!!!! Bafejezem, mert nektek már nem marad hely!
Márti+Ármin