Új privát üzeneted érkezett!

Rita, minden egyes alkalommal én külön állítom be a vastag betűt.
De az csak egy klikk, aztán máris vastagon nyomja.
De látom, neked is sikerült.
Beállítani a profilban nem tudom, hoyg lehetne-e

:D :D :D
vas

Sziasztok!

Ildi! Lázas is Natasa? Vagy csak nyűgi? Ez már inkább olyan fogjövős nyűgi, nem?

Gabi! Én még sosem csináltam töltött csirkét, de anyukám úgy szokta, hogy zsemlét áztat be tejbe, kicsavarja, elmorzsolja, megy bele só, bors, vágott petrezselyem, tojás, időnként gomba is. És a hús és a bőre közé kell tölteni a cuccot. Pont a múltkor kérdeztem meg, hogyan szokta, mert én is gonoltam, hogy most már kipróbálom.

Miksa tegnap délután és este is simán elaludt, pedig kicsit tartottam a dolgotól. Mondjuk később tettem le, mint szoktam, de nem volt gond.

Rita! Szegénykém :wink: :roll: Van, hogy ilyenek a kölkek... De azért szégyenkezned semmiképpen sem kell, kicsik még és olyan aranyosak! Azt azért tudom, milyen, amikor az elmegy elmegy étterembe, és nincs egy nyugodt pillanata, azt se tudja, miről beszélnek a "felnőttek".

Beszti! Nem tudsz a dokival dátumot javíttatni? Picit azért érdemes lenne későbbre tokni, ha tényleg klésőbb fogant a picit. Tudom, hogy te sokkal tapasztaltabb vagy szülés téren :wink: , de én meg azt tudom, hogy mit meg nem csinálnak az emberrel két hét túlhordásnál...

Súlyom meg nem megy lefelé. Igaz, mindig elsikkasztom a reggeli gyümölcsöt: annyira, de annyira unom, nem kívánom, pedig én pár évvel ezelőttig két pofára faltam a gyümölcsöket. Most meg inkább nem eszem meg, és ez nem jó a 90 naposnak sem. Azt hiszem mégis letuszkolok egy barackot.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na hello Lányok!!!

Remélem, többségetek emlékszik rám, talán tavaly vmikor volt az uccsó bejelentkezésem! Hát ennyit kellett várnunk, hogy végre internet-kapcsolatunk legyen itt, ahová költöztünk.

Ildi, először is gratulálni szeretnék Neked a gyönyörű kislányodhoz!!! A nagycsaládosok táborába léptetetek!

Szirom, ahogy végigfutottam egy-két hozzászólást, látom, Miksa is készül az oviba! Babaprojekt???

Benjamin kisfiam egy hónap múlva indul neki a nagybetűs Óvodának! Szerencsére minden szinten felkészültünk (szobatisztaság, önálló evés, öltözés ÉS....BESZÉL!!!! Szinte hihetetlen, de igaz! Bár totál pösze, de mindent mond és mondani is akar!!)
Én kétéves kora óta dolgozom, muszáj volt, jött egy lehetőség, és sajna nem azt a világot éljük, hogy nemet mondhattam volna rá. Szerencsére nagyi vigyáz Benjaminra, és a hét nem minden napján dolgozom.

A kilókkal hadilábon állok, szerintem ez világ életemben így lesz, de azt hiszem, el is fogadtam. Kb. 5-6 kg-tól kéne megszabadulnom, a többit sikerült leadnom. Néha feljön, néha lemegy egy kis plusz, a lényeg az, hogy nem több tíz kilóval jojózom.

Szóval, lányok, jönni fogok, és örülök, hogy itt lehetek végre!

Pá:

Dirtha
dirtha

Dirtha!!!
Hát hogy ne emlékeznénk rád!!!!!!

Nagyon örülök, hogy itt vagy végre, és újból :D
Tök jó, hogy előkerültél!!!
Köszönöm a gratulációt :D
És mi az a lehetőség, amit most dolgozol??
Iskola szintén??
Benjámis is ovos lesz, jó nagy fiú már,Kérünk majd képeket, nem láttunk száz éve benneteket :wink:

Szirom, nem tudom, hogy fogjövős nyügi-e, mert az alsó kettő simán kibújt semmi nyüglődés nélkül, most már pár milliméteresek, ilyenkor már nem szokott fájni.Csak amíg áttöri az ínyt.Néztem reggel a fölsőket, hátha az-e, de nem.
Aztán lázat is mértem 37,0 volt.Na,ez már inkább gyanú lehet a visításra.
De amikor felébredt a fürdőben délelőtt, tök jókedvűen ébredt, semmi baja nem volt.Szopizott azóta már kétszer, tök jókedvű.
Szóval nem tudom mi volt a gondja :?
Most mértem neki, 36,8.

Tegnap néztük a Szökés c. filmet, erre ma a gyermekeim börtönöset játszanak. :lol: :lol: :lol:

Ezt csináltam ma:
Kép
Kép

Túrós-szedres, túrós-szilvás, almás :D :D :D :D :D
Guszti????
Akkor jó étvágyat :lol: :lol:

Rita, milyen "bogarat" vett az urad? :lol:
WW bogár???
Vagy valami kis rágcsáló bogár??? :lol:
vas

Hahó!

Dirtha! Ezt a meglepetést :shock: :lol: Nagyon örülök neked, és biztos vagyok benne, hogy a többiek is! :wink:

Gratula Benjáminhoz! Mesélhetnél, mivel vetted rá az evésre, öltözésre, szobatisztaságra :lol: Meg a munkádról is!

Ildi! Ez övön aluli ütés volt :lol: Irtóra jól néznek ki! Igaz, ma szénhidrátnapom van, de csak 2 szelet sütit ehetek. Az nem jó, ha én sütök, mert abból egy egész tepsi lesz, és akkor meghalok, ha itt kell néznem. A fiúk meg nem is édes szájúak, szóval nem ennék el előlem. Úgyhogy inkább hozatok az urammal. De lehet, hogy rétest :lol: Bolti tészta? Rétestészta vagy leveles?

37-re a dokink azt mondja, hogy az semmi ilyen piciknél, normál napokon is előfordul minden baj nélkül. De én meg általában jelnek tekintem, mert ha egyszer volt 37, akkor általában lesz több is. Legalábbis nálunk. Fog: Miksa akkor kezdte a nyűgösködést, amikor még semmi nem látszott. Aztán később derült ki, hogy a foga jött. Azt nem tudom, hogy az áttörés előtt mennyivel kezd fájni, de simán elképzelhetőnek tartom, hogy amikor mi még nem érzékeljük, még duzzanat sincs, belül szegénykéknek azért kellemetlen.

Megyek vasalni. Már egész jól álltam, erre megint mostam két géppel.

Pussz!

Hopp! Még akartam mondani, hogy figyeljetek, mert tegnap a freemailes postafiókom beengedett egy trójai vírust. A NOD32 kapta el, ami a mi gépünkre van telepítve. A freemail elvileg pedig szűri az ilyesmit... :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Halihó Jányok!!

Itt is egy elveszett virágszál. Én is élek. Nálam még kb. 1 hómap és lesz minden ami szem szájnak ingere. Mármint nem Ildikó szuper sütijére gonolok, hanem sz.gépre, netre. Húúú, már alig várom.

Baba téma nálunk még nincs. De, hogy mikor lesz azt meg nem tudom, mert az én drága imádott, kicsi Fiam csak velem hajlandó menni este aludni, én meg úgy elálmosodom, hogy még a szemem sem tudom nyitva tartani utána. Na, szóval ennyit a privi életről. (mármint ezt a területét)

Holnap megyek a suliba beiratkozni, és olyan igazi fősulis leszek. Az angolt csinálom folyamatatosan heti 3 órában, na meg az otthoni tanulás.

A nyaralás isteni volt. Kehidakustyánban voltunk, olyan igazi Családosoknak való hely. Fantasztikus a strand, a vízek a legkülönbözőbb hőfokúak, tisztaság (wc is), mindenki nyugányon ejtőzhet. András azóta is oda akar vissza menni.

Múlt héten lagziba voltunk (Beleden, Ildikó Neked ez talán mond valamit), előtte héten a sümegi vánál fantasztikus várjátékok azelőtti héten meg Cseszneken hasonló szuper rendezvényen.

Hú, ezt most elküldöm, lehet kicsit tömény voltam.

Dirtha!

Én is emlékszem ám. Menőztem is a Csajoknak annak idején, hogy bent Voltatok a Pároddal helyi újságban.

Még jövök ha tudok 1 hónapon bellül is remélem.

Sok puszi: Márti
mártus

Ildikónak gyorsan:
Ha allergiád van és ugyebár nem nagyon szedhetsz most akármit (vagy legalább is remélem még a szoptatás) szóal akkor homeopátiás készítmény ajánlok

LUFFEEL TABLETTA és ORRSPRAY

Szuper szép Gyerkőcöket láttam ám.

Még olvasagatlak Benneteket meg nézegetlek.

Márti
mártus

Mi van ma???
Elveszett Győri bárányok előkerülnek?????
Akkor Mártus, várjuk az egy hónap határidőt :wink:
Örülök, hoyg jó volt Kehidán.Csak jókat hallottam róla.

Beled a második falu a szülőfalumtól :wink:
Kinek voltál az esküvőjén???
Vannak ott rokonaid???
Odajártam ifjúkoromban bálba :lol: , meg discóba.
(van egy-két irulós-pirulós emlékem :oops: :oops: )

Babára meg izzítsatok :wink:
vas

Sziasztok!

Jajj de jó! Dirtha, Márti: de jó, hogy megvagytok! Tessék jönni most már gyakrabban! Én is csak azt mondom: még-még-még: mi van veletek, bővebben! Gyerekekről, rólatok is jöhet kép!!!

Ildi,
a süti szuper jól néz ki! Hogy Te miket tudsz! :D Azt hiszem, ma a cukrászda felé vesszük a kanyart :D Muszáj valami finomat ennem...

Szirom,
köszi a figyelmeztetést :) Na meg a töltött csirke ötletet is! Nagyjából így készült, és isteni finom lett!!!

Most csak ennyire ugrottam be, mert ma sem volt alvás :( De valamennyit azért feküdtünk, ez is számít... Most leszaladunk a játszóra (meg a cukiba), aztán majd csak jövök!

Jajj, képzeljétek, a férjem mondta, hogy kaptak egy nagyon határidős melót, ami miatt valszeg 3 hónapon át hétvégén is dolgoznia kell :( Ami jó benne: hogy minden hétvégén ledolgozott nap után dupla szabadnap jár, amit majd egyszer kivehet. Na meg hogy erre a projectre várt Zsolti, mondta is, hogy ha ez nem jön be, akkor ott is hagyja a céget. De azért ez a hétvégézés mégsem kéne :(

Puszika!

pgaboka

Sziasztok,
itt vagyok én is, csak tegnap nem jutottam a gép elé, meg ma délelött sem.
Vendégek voltak, aztán meg mi voltunk kávézni a szomszédban, aztán meg már sete lett és miután letettem Ábelt aludni, már nem volt eröm bekapcsolni a gépet.

Elöször is, Dirtha! Naggyon örülök ám én is, hogy újra elökerültél! Hát persze, hogy én is emlékszem rád! Látod, jó kis csapat ez, nem is kell nagyon új neveket megjegyezned, minden a régi, persze Rita kivételével, aki nélkül szintén nem lenne teljes a topik.
Hajrá kilók, és persze mesélj magatokról!!

Ildi, ez tényleg nem volt szép töled, hogy föltetted a képeket a sütiröl!! Tényleg, milyen tészta? Te csináltad? Isteni finomam néz ki!!!
Ábel ma egész jó kisfiú, egész jól elvan egyedül, meg sokáig is aludt, söt délután is két órát aludt, remélem este sem lesz gond.
Most meg szegény Natika nyügi, de lehet, hogy tényleg a foga jön, vagy egyszerüen csak rossza napja van szegénykének.Ilyen is elöfordulhat.
A 37 höt én sem mondanám még semminek, de ha az a tapasztalatod, hogy ez már jel, akkor biztos úgy is van. Ábelnél ez még nem szokott gondot jelenteni, mármint úgy értem, hogy ennél még nem jelenti azt, hogy beteg, vagy hogy följebb megy.

Márti, örülök, hogy te is jöttél egy kicsit, jó lesz, ha lesz már neted neked is! A babaprojektre pedig tesség ´k ráfeküdni rendesen, irgumburgum!<Aztán lesz itt egy jó kis friss babás topik a fogyis helyett :lol: :lol:

Na megyek, mert lefolyt a kává, aztán meg mennünk kell boltba, mert nincs itthon semmilyen innivaló.

Majd este benézek!!

Pusszantás mindenkinek!

Motiot
motiot

Hahó!

De jó, hogy ennyien előkerültetek, igazán örülök :lol:

Dirtha, Márti, elveszett báránykák :lol: És én még mindig itt vagyok a fogyis topikban, mármint nemcsak azért, mert bírom a tagságot, hanem a súlyom alapján is :oops: :wink:

Gabi! Örülök, hogy jó lett a töltött csirke! Én is csinálok lassan, érdekel a dolog :) Kár, hogy egyik napba se fér bele nálam, de végülis nem olyan nagy baj.

Dirtha! A babaprojektre nem válaszoltam: megy, de az eredmény egyelőre várat magára. Igyekszünk :lol:

Márti! Hát az angolért tisztellek baromira, bizisten. Én lusta vagyok, de mindig azt mondom, hogy nincs időm :wink: Végülis nem is nagyon van :?

Ildi! Szóval milyen tészta volt? Áruld el lécci, lécci! :wink: Én meg itt dumáltam, hogy majd hozatok az urammal sütit, csak jól elfelejtettem, hogy éjszakás. Reggel ment el, holnap este jön haza :cry: .Hiányzik ám :cry:

Mi délután jól mulattunk, itt volt két csajszi a kislányaikkal, akikkel együtt jártunk zenebölcsibe. Miksa nagyon boldog volt, minden megmutatott, homokoztak meg bujkáltak a sátorba és labdáztak. Jól elfáradt. De azért fölolvastatta velem a vakond nadrágjának hosszabb változatát, a vakond a városbant (az autós), aztán a leporellókból a vakond és az árvíz, a vakond és a nyuszi, illetve a vakond és a mackók című remekműveket. A berekedés szélén voltam, de most csönd van :wink:

Gabi! Neked akartam írni, hogy délután Miksa se aludna el úgy, hogy ha csak úgy lefektetném, hanem eljátsszuk ugyanazt, mint este. Kaja, iszi, mese. Nem lehet, hogy ha mesélnél neki délután is, akkor inkább hajlana az alvás felé? Csak egy ötlet, nem akarok okoskodni, de nálunk bevált.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hahó!

Este én zárok, reggel én nyitok? :lol:

Naszóval azér jövök ennyire lelkendezve, mert elhagytam az a ronda számot (mármint a mérlegen), és 30 dkg-val alatta vagyok már! :D És ma gyümölcsnap, amit nem szeretek ugyan, de legalább maradhat a tendencia :wink:

Más ezenkívül nem történt mióta az este elköszöntem, legfeljebb annyi, hogy felébresztett egy kutya az előbb, aki folyamatosan ugatott a szomszédban (hülye, monoton ugatás), mert a gazdája elment a boltba. Ilyenre nem jó ébredni...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt,
Szirom, ez nagyon jó! Nagyon ügyes vagy!Mióta is csinálod megint?
Egy hete, nem ? Tényleg nagyon ügyi vagy! Én még mindig csak üldözöm az 57-et, de pontosan még nem értem el, de már nem sokára!!! Aztán reszkessen az 56!!!

Nálunk naggyon öszi idö van, szemetel az esö, iszonyú nagy szél van és hüvös. Szóval ma se megyünk nagyon ki. Pedig úgy kén, mert Ábel azért igényleí minden nap a sétát. Lehet, hogy adok rá esöruhát meg gumicsizmát aztán megyünk egy kört, de öszintén szólva nekem sincs semmi kedvem ilyen idöben kimenni. Brrr!!

Ildikém drága, elárulnád már végre a tészta receptet? Itt kíváncsian várjuk!!!

Többiek???

Motiot
motiot

Motiot! Ez legalább a 3. gyümölcsnapom, úgyhogy szerintem akkor 12. napja csinálom már. Mjadnem 2 hete ám :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok, itt vagyok!

Dirtha, Mártus, sziasztok, én is emlékszem rád, Dirtha, mert akkor már olvasgattam a topicot, azóta be is költöztem :) .

Motiot, neked köszönöm a kedves szavakat topictagságomról :D !
Nálunk olyan szép idő van, nagyon szeretem a napsütéses nyár végi szelíd időjárást. De mára esőt mondtak, nem tudom, mi lesz itt...
Az 57-et én is üldözöm, de biztonságban érezheti magát, soha nem érem el... :lol: :lol:
De megyeget le nekem is, örömömben ma jól bereggeliztem :shock: Nem baj, az ebéd meg a vacsi már Norbi mester öröme lesz...
Szirom, HURRRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Éljen-éljen, ez akkora öröm, igaz? Én is kicsikére vagyok már a ronda szám elhagyásától, nagyon várom, aznap pezsgőt bontok, tuti!! :lol:
Igen, én is ezért nem akarok sütni mostanában, mert a nagy része rám maradna, ha nem akarom kidobni... Egy-két szeletet esznek lelkesen, aztán csak szárad... Az almáspitéból is van még, de beletömöm ma valakibe. :)

Ildi, Nati hogy van??? Lehet, hogy ez a kis nyűglődés még a hétvégi nyavalya utórezgése volt, nem??
Ma jókedvű a gyönyörűség? :)
Adél is taknyos szegény, ilyenkor, ugye cumizni sem tud, szenved(ünk) veszettül. De: ma reggel fél kilencig aludt. Igaz, a mi ágyunkon keresztben, de olyan édes volt...
A sütid!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak várj, ezt még visszakapod! Majd ha te Norbizol, én meg boldogan gömbölyödök (((((Valószínűleg Norbizva)))) akkor majd én rakok fel sütiképeket, meg háromdimenziós Mozart kuglit!!! :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Mesélj már pirulós emlékeket, lécci lécci!!! :lol:

Gabi, ilyen méhszájfájdalom nekem is volt, olyan volt néha, mintha ott helyben ki akarna pottyanni Adél. És a vizsgálaton meg kiderült, hogy még csak nem is tágultam tőle, nem szép dolog! De már a finisben vagy mindenképpen, és ez olyan izgalmas!!!
Férjed munkája miatt nagyon sajnállak, nem lesz könnyű időszak! De a szülés után csak otthon ledsz egy kicsit, nem??????
Azután van aki segítsen, anyukád, anyósod?

Tegnap megvettük mi is az iskolás cuccot, Maja ma a hátán cipeli az egészet. Szerencsére a könyvek még nincsenek benne. :wink:
De szerintetek megvettük a fiókot az asztalhoz???
Hát nem... :evil:
Volt is egy kis fasírt emiatt, azért is nem jöttem tegnap, olyan rossz kedvem volt. Nem bírom, ha nem szól hozzám az uram, meg én sem hozzá. De megoldódott. szent a béke. :)

Megyek főzni, azt nem említettem, hogy én is fél 9-ig aludtam... Nem is tudom, mikor volt ilyen utoljára.
Aludni olyan jóóóó!

Még jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Halihó!! :D Bótba voltunk, de hazafele már esett az eső, aztán elgondolkodtam, hogy is kell az ablaktörlőt elindítani :roll: Aztán csökött női agyammal azért sikerült megtalálnom elsőre :lol:

SZóval felizgultatok a rétes láttán????
Ez sima bóti rétes tésza.
Semmi extra, de ez msot valami nagyon jól sikerült.A túróshoz tettem szilvát, meg szerdret, meg volt egy rúd almás is(amit Levente egyedül megevett).
A másik kettőt meg én :lol:
Mire vagytok még kíváncsiak???
Kicsit norbis is volt, mert édesítőt tettem a túrósba, almásba nem.
Aztán ugye a túró is tojás is, egyes kódú, a tészta meg olyan vékony, hogy alig látszik.Szóval szerintem 2-essé varázsoltam :wink: :lol:

Natasa köszi jól van, kicsit még köhög, orrát még szívom, kapja az orvosságait rendesen.
Éjszaka semmi gond nem volt, most is alszik, a tegnap reggeli balhét leszámítva, megint mintagyerek :D

SZIROM, ÉLJEN, ÉLJEN!!!!!! :D :D :D
MOTIOT! előre 56!!!!!(én meg pont egy tizessel vagyok több), hogy a kánya csípje meg :wink:

most ennyire telt tőlem, pá :wink:
vas

Gyorsan még egy beszorulás történet:
Kommentátor:Vas Natasa

1.JAJ, BESZORULTAM A TV ALÁ!!!
ÉS AZ ÚJ SZÁJÖSSZESZORÍTÓS ARCOT VÁGOM HOZZÁ :lol:
Kép

2.HÚ, DE VICCES!!!! :lol:
Kép

3.AZTÁN GYORSAN DOBOK EGY HÁTAST, ÉS MÁR OTT SE VAGYOK
Kép

vas

Sziasztok!

Köszi a biztatást csajok! :wink:

Ildi, csodaszép, nagyon-nagyon aranyos! Ugye érzed, mekkora mázlista vagy a srácaiddal? :wink:
Ezt a szájösszeszorítós dolgot Miksa is csinálta, mégpedig jelentem: fogzáskor!
A tésztáról nem bírtam eldönteni, hogy rétestészta vagy nagyon vékony leveles. De rétes, köszike :) 1 vagy 2 lapba csavarsz egy rudat? Teszel bele zsemlemorzsát vagy nem? Mikor olajozod, ha olajozod egyáltalán? Nekem néha olyan szép a rétes, néha meg kifolyik. De mindig finom :lol:

Rita! Csak a te ronda számod egy másik ronda szám, szóval sokkal jobban állsz, no. Pedig volt, amikor hasonló súlyban voltunk, de elbénáztam.

Lányok, vettem ma E-vitamint, úgyhogy a méhpempő mellett most már azt is szedem. Olvastam egy babaszobás fórumban, ahol egy csecsemős csaj írta, hogy nem jött nekik össze a baba, és egy munkatárs nőgyógyi doki súgta neki az E-vitamint. A gyógyszerésznő is azt mondta, hogy szerinte is jó, és ha nem sértődök meg, akkor a tyúkoknak is ezt adják, hogy jól tojjanak :lol: Nem sértődtem meg, úgyhogy azt is elmesélte, hogy ő is ette annak idején. Hát ilyen egy falusi gyógyszertár :) Igazából azért kellett megmondanom neki, hogy mire kell, mert 3 féle volt, és én nem tudtam, melyiket vegyem. Igazából nem tudom, hogy a dokik ezeket miért nem mondják maguktól, vagy miért nem közkincs ennek a híre, miért kell ezt kinyomozni?

Nem szeretem ezt a gyümölcsnapot annyira...

Este vendégek lesznek, nehogy gyümölcsöt adjak nekik vacsorára :lol: Ááá, azt azért nem, majd sütök valamit :cry: .

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Itt vagyok, ragyogok! :D Zsoltika alszik!!! Úgyhogy van egy kis nyugalom, nagyon jólesik egy kis ejtőzés! :):):)

Szirom,
éljen-éljen! Ügyi vagy!!! Gratula, csak így tovább, menni fog szépen lefelé a súlyod! Hihi, aztán meg fölfelé :) De az megint nagyon jó lesz, igaz?
E-vitamin: biztos nagyon jót tesz, de én sem tudtam, hogy ez segíthet! Fogalmam sincs, hogy egy ennyire egyszerű dolgot miért nem mondanak alapból.

Ildi,
nagyon szép Natasa, annyira édes!!! Micsoda mosoly, huncut kis tündérke! Örülök, hogy ma már mintagyerek :) És további javulást neki!
Én még az életben nem sütöttem rétest... De nagyon tetszik, kipróbálom egyszer :)
Hú, tegnap persze hogy a cukrászda felé mentünk, csokitorta lett a vége. Még jó, hogy egész icipici szeletre vágják... És hogy tegnap ettem meg egy részét, ma a másikat :D
Igaz is, a kiírásom szept. 28! De aligha húzom odáig :D

Rita,
azta, nem tágultál ettől? Hát én már úgy remélem, hogy nyitva a méhszáj... Bár talán jobb is, ha nem, nem tudom... Hétfőn kiderül :) Hát igen, a munka nem könnyű Zsoltinak, de hát valahogy majdcsak lesz. Ha jól haladnak, akkor nem nagyon kell majd hétvégézni, vagy csak 1-1 napot, azt meg valahogy kibírjuk. A szüléskor persze hogy velem lesz :D Eldobja a klaviatúrát és rohan! Szülés után úgy tervezem, hogy anyósom lesz itt velünk, úgy 2 hétig. Ő fog főzni meg mosni :D Meg hát házimunkázni szegény, meg Zsoltikázni, szóval ellátom melóval. Én meg remélem csak pihizhetek meg szopiztatok, és persze amennyit csak tudok, Zsoltikázok én is. Ez a tervem :D
A "ronda" szám elhagyásához kitartás, éljen a pezsgő! :D

Motiot,
hajrá 56!!! Örülök, hogy ilyen jól beindult neked a fogyi, annyit szenvedtél már! Most futni is jársz?

Mi meg ma délelőtt tanácsadáson voltunk, ezer éve nem láttuk a dokinénit. Ott viszont kiderült, hogy Zsoltikának már a múlt hónapban meg kellett volna kapnia a kullancs elleni védőoltás 3. részét... Felírták, elnyargaltunk a gyógyszertárba, vissza, és beadattam.

Ez volt az első olyan oltás, amit Zsoltika már "tudatosan" kapott, eddig nem mondtam, hogy fog. Nagyon jól viselte!!! Először nyávogott (a gyógyszertárból nem a játszó felé mentünk, hanem vissza a dokihoz), mert hát tudta, hogy szurit kap, de odaadtam a védőoltás dobozát, azzal elvolt a rendelőig :) El is magyaráztam, hogy ez miért kell, stb. Ő adta a doktornéni kezébe a dobozt! Csak akkor nyekkent meg, amikor megszurták, amúgy nagyon hősiesen viselte, és nem sírt egyáltalán! Nagyon büszke vagyok rá! :):):)

Most már legalább nem aggódok a 3 éves oltás miatt, azt szept. 18-án kapja majd, és lehet, hogy apja viszi el. De szerintem nem lesz gond.

Ennyi voltam mára, ja és még valami! Lányok, aki szereti a callanetics-et: egy csomó verzió (alap, super, yoga) kapható dvd-n a tesco-ban 950 ft-ért! Mi most megvettük a yoga-sat :) Tudjátok, én mennyire szeretem, már alig várom, hogy megint tornázhassak! :D

Ma kegyetlenül kifáradtam, mert jó nagyot jártunk, hazafelé végig esett az eső... De örülök, ezen is túlvagyunk!

pgaboka

Sziasztok,
Szirom, igen, hajrá továbbra is!! Nem olyan rossz az a gyüminap, ki lehet azért bírni, na meg a szépségért szenvedni kell!!

Ildi, na azért csak ne olyan gyorsan! Azért az 56 még messze van! Csak írtam, hogy majd reszkethet! :lol:
Natasa nagyon édes! És mekkorát nött!! Most már én is szívesen babáznék megint...
De még egy adag gyógyszer hátravan,majd utánna.
A bolti tésztás rétes nekem soha nem lesz olyan fini, mint a ház´lag nyújtott. De hát azt meg ki fogja megcsinálni? Én biztosan nem, mert nálunk is az a helyzet, hogy csak én eszem meg az édességeket, ha pedig egy tepsivel sütök valamit, az rám marad. Ami ugye nem túl jó. Szóval a bolti nekem mindig száraz, meg töredezik a tésztája, pedig olajozom is, úgy, ahogy kell, de sajna nekem nem jön be, úgyhogy nem is csinálok soha. Nincs is jobb a nagymamám rétesénél, akkor meg minek próbálkozzak?

Én m aszem kirúgok a hámból kajaügyben, épp most küldtem el a fiúkat két adag sültkrumpliért, a hozzávaló csirkefalatkák meg e´pp sülnek... egy kis saláta és kész is anya vacsija :lol:
De csak ma. Nem tudom mi van velem, de annyira rámtört a kajálhatnék, most jött meg, úgyhogy gondolom a hormonok vannak a dologban.

Szirom, még azt akartam írni erre az E-vitaminos dologra, hogy mielött terhes lettem, asszem én is szedtem valami ilyet, cink, E vitamin meg folsav, talán vas is, nem tudom már pontosan. De itt lehet így kapni, extra nöi vitaminként, ami ugye a teherbeesés elött kimondottan javallott. Hát nekem össze is jött elsöre, nem tudom, hogy ez is segített-e, vagy csak mi voltunk ügyesek, mindenesetre a jövö hónaptól szerintem megint szedem én is :wink:
megyek, mert megégnek a csirkefalatok, az meg nem lenne most túl jó móka..

Motiot
motiot

Még valamit elfelejtettem:

Szirom,
egyáltalán nem okoskodtál, sőt, nagyon köszönöm a tanácsot altatás-ügyben! Ma meg is fogadtam, volt mese, és lőn alvás :D úgyhogy nagyon köszi!!!

Ééééés:

Óriáspocak:
Kép

Új tapéta:
Kép

pgaboka

Sziasztok!

Nem vesztem el :D! Tegnap Pécsett voltunk autótszervízelni. Azért oda járunk, mert már volt rossz tapasztalatunk pesti szervízzel, ott meg figyelnek az autóinkra (ez főleg az Espace miatt nem mindegy). Elég sokáig tartott, közben picit vásároltunk, játszottunk Hannával egy játszótéren, egész jól telt a napunk. Ma reggel megejtettem a terheléses cukivizsgálatot (hát a cukros lötty továbbra sem esett jól, ráadásul ugye kismamaként éhgyomorra ilyesmit inni... :? ).

Rita!

Akkor nem csak én érezem a kinti kínálatot jobbnak :shock: , szerintem itthon a C&A-s, H&M-es gyerekruhakínálat sokkal kisebb.
Én is megvettem az iskolacuccokat, el is költöttem a jegyeket teljesen :lol: , igaz nem csak az iskolaszereket vettem ami most kell, hanem mindenből többet (pl. színesceruzát, mert az mindig fogyóeszköz), így lesz tartalékunk. A jegyek még 2 hónapig lennének érvényesek, de így nem kell erre figyelni.
Kilók :D:D, szuper.
Köszi a segítséget. Az a gond, hogy én szeretem a salátaféléket, zöldeket, de egy idő után iszonyú unalmas :shock: , én meg szeretnék mást enni. De nem merek, mert tudom, hogy nem lenne elég 2 kiskanál (talán rizs, krumpli, teljes kiörlésű tészta mind 2-es, azaz szerinte ugye 3-ig, de csak fele mennyiségben). Ha egyszer eszek, akkor eszek rendesen.
Ezért nem is sütök mostanában, mert én enném meg :D:D:D.
Hanna leesett a csúszdáról tegnap :( . Pedig a párom ott várta, de ő nagyokat utánozva ökörködött és a csúszda fölötti rúdba kapaszkodva eldobta magát :shock: , pont rosszul. Szerencsére komolyabb baj nem esett, a párom elkapta nagyjából, csak a fejét horzsolta le.
Miért nem vettétek meg a fiókot? És te egyedül nem tudod megvenni egyedül? Néha az a beváltabb dolog, ha az ember nem vár a párjára :D:D...

Szirom!

A múltkori cukkinis, sült zöldséges, kolbászos hamidat még megcsinálom a jövő héten valamikor. :)
Ötletet is adott, mert csináltam sok zöldséggel saslikot (meg persz csirkehusi, mert kolozsvári szalonna is volt rajta (csak inkább a husirésze)). Remélem elég Norbis volt :lol:! A páromnak nagyon ízlett. Sok tejföl, minimális majonézzel (de az is Norbis) volt mártás, meg saláta. Na ahhoz nem hiányzott a köret. :D
Mindenképpen megfogom próbálni a szülésidőpontot megváltoztatni a dokinál. Benit én is túlhordtam 10 nappal, utólag már tudom, mennyire szerencsém volt, hogy nem sokat maceráltak. Csak mondjuk a majdnem indított szülés sem volt olyan szuper (azért csak majdnem, mert azért volt valamiféle rendszeres méhösszehúzódásom, meg már 2 ujjnyi méhszáj, szóval nem volt komolyabb indítás, csak burokrepesztés). De akkor is rossz volt, hogy nem spontán volt az időpont, hanem előre elrendezett...
Veled mit csináltak? És akkor biztos, hogy jól számolt időpontotok volt?

Gabi!

Manuálisan nézte :D:D. Mondjuk nekem nem hiányoztt, az enyém elvileg 4 hetente nézné. Legutóbb akkor vizsgált, amikor véreztem (14 hete), azóta nem (épp úgy jött ki, hogy vagy mi nem voltunk, vagy ő). Most is csak azért volt jó, mert azért érdekelt, nem nyílt-e ki ennyi terheléstől.
Meg már kellett a pecsét :D:D, mert a védőnőm már "gondozatlan terhességet" emlegetett (nem rám értette, csak nehogy úgy járjak). Mondjuk nem aggódom, hogy a dokim azt mondaná, mert ugyan nem vizsgált manuálisan, meg nem is pecsételt, de 2-szer jártam UH-n ezalatt az idő alatt. És ugye az utolsó időben úgyis hetente kell CTG-re járni, tuti meglesz a 4 pecsét.
+7 kg van rajtam, de nekem még volt is. Szeretném ha kicsit visszamenne vagy legalább nem nőne így, mert nem vizesedem, szóval az egész sajnos tiszta súly.
Nem bókolni akartam ám :lol: , te tényleg csini vagy (hova dugtad azt a +12 kg-t? :D:D), szerintem ez le fog menni a végén. Olyan jó kis alakod volt, szerintem szülés után pici tornával megint meglesz.

Ildi!

Sajnos ki kell fizetnünk a tankönyveket is, mert Beni sulijában a nagycsaládosoknak járó kedvezményt könyvtári könyvekkel oldják meg (ez is törvényi lehetőség, ők ezt választották). Viszont én nem szeretnék könyvtári könyvet, mert nem biztos, hogy Beni tudna rá eléggé vigyázni, így nyilatkoznom kellet, hogy megveszem.
A rendelést pont azért kérdeztem, mert elég sok rosszat olvastam mostanában megint a házhozszállított ételekről :( . Amikor rendeltem, akkor nekünk minden OK volt, de azóta pont azért nem akartam, mert nem szeretnék szemétbe dobni hamit, pedig majd suliidőben kettőnknek Hannával ez lenne a legjobb megoldás, hogy ne kelljen állandóan hamival foglalkoznom (a gyerekek úgyis oviban, suliban esznek (Beniéknek ráadásul egész jókat adnak, nem olyan sulimenzásan, jó kis tízórait és uzsonnákat is (pl.. sok gyümölcsöt))).
A rétes tényleg övön aluli ütés volt! :D:D
Nati gyönyörű, és mekkorát nőtt!

Dirtha!

Mi még nem találkoztunk, de szia! :):)

Beszti
beszti

Sziasztok!

Beszti! Mit csináltak velem a végén? :wink: Kissé bonyolult leszek :) Többeteknek már meséltem, úgyhogy ugorjatok, ha untat benneteket :wink:
Naszóval nekem a védőnő töltögette ki a kiskönyvet, és hát beírta a szülés várható dátumát is. Természetesen átlag ciklussal. Nekem 30-38 napos ciklusaim szoktak lenni akkoriban. A dokim kicsit szívta a fogát, de aztán mondta, hogy hagyjuk meg neki ezt az örömet, majd figyelünk a végén. És végülis 2 időpontban eshettem teherbe, az egyik majdnem középen volt, a másik pár nappal volt később. (az uram épp nem volt itthon máskor, ezért tudom). Meg ha később lett volna, akkor a teszt se működhetett volna még akkor, amikor mutatta a 2 csíkot. Egyébként én akkor nemigen fogtam föl ennek a jelentőségét, ki a fene gondolta, hogy a végén ennyire időzavarba leszek majd :shock:
Október 5-re voltam kiírva, a dokim mondta, hogy egy hét túlhordást maradhatok otthon, aztán be kell feküdnöm. És majd még húzzuk valahogy egy kicsit, hátha megindul azért magától. De már azon a túlhordott héten is többször be kellett mennem ctg-re, meg vagy 2-3-szor magzatvízvizsgálatra. Tudod, csövecskén át bekukuccs, hogy szép színű-e a magzatvíz. Fájdalmas nagyon, és nekem zárt és kemény volt a méhszáj, szóval ahhoz, hogy be tudjanak nézni... :? :roll: Aztán befeküdtem, akkor már naponta ctg, és a főnökdoki majdnem minden vizitnél megajánlotta a programcsaszit. Nekem és a dokimnak is mondogatta, de a dokim azt mondta, hogy tartsuk tiszteletben a kismama kérését, amíg a baba jól van, hogy szeretne természetes úton szülni. Mondjuk az volt a mákom, hogy minden értékem tökéletes volt, magzatvíz, lepény, áramlás (flowmetriára is elküldtek). De indítani ezzel a méhszájjal nem lehetett, ezért asszem szerdán tettek egy próbát: méhszájlazító zselét tettek föl, rendes előkészítés után, hátha segít. Egész délután háton fekve a szülőszobán... Puhult a méhszáj egy kicsit, de nem nyílt, lettek gyenge 5 perces fájásaim. Csütörtökön békén hagytak, hadd pihenjek, meg különben is hátha. A fájáskák maradtak péntekig, amikor is újabb csaszimegajánlás után, (amire nemet mondtam), azt mondták, hogy akkor viszont muszáj csinálni valamit a méhszájjal, mert lassan 2 hét túlhordás van, indítani fognak. De így nem lehet, ezért próbáljunk meg egy újabb zselés műsort, csak most még feltettek a méhszájba pálcikákat is (asszem lamináriának hívják, és még nem szült nőknél szokták használni a méhszáj nyitására abortusznál, kaparásnál stb.) No, ebből kaptam azt hiszem négyet, újabb délután a szülőszobán (újabb babák születtek, és a mellettem lévő mosdóban fürdették őket :lol: ), erősödtek a fájások, de továbbra is 5 percesek voltak, és meg nem indult rendesen. Úgyhogy felvittek este az ágyamra, és meg volt beszélve a hajnali indítás. Úgyhogy előkészítés, zuhany után mentem volna le a szülőszobára, amikor kizúdult a magzatvíz (állítólag a pálcikák miatt, de reggel már felkelhettem). Megint fekvés, nehogy előreessen a zsinór, mert a feje nem volt beilleszkedve. Oxi, mert nem tágultam rendesen, szóval kemény volt. Aztán végül eltűnt a méhszáj, de Miksa nem jól fordult, beszorult, csaszi. Azt mondta a dokim, hogy picit túl volt hordva, de nem nagyon. Nno, ez volt a végén. Lehet, hogy ha pár nappal későbbra vagyok kiírva, akkor megindul magától, és nincs ez. Ja, meg azt is mondogatja, hogy minimum két gyereket szülhettem volna ennyi erővel...

Elnézést azoktól, akiket újra traktáltam ezzel, csak Beszti kérdezte, mi volt a végén :)

De akkor most másnak már nem írok, mert ezer dolgom van és elment ezzel az idő. Illetve Gabinak, hogy szép a pocija, és örülök, hogy elaludt Zsoltika! Motiotnak, hogy akkor tán nekem is bejön az E-vitamin! És a többieknek, hogy jöjjenek, írjanak :)

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hali Lányok!!!

Micsoda topik lett ez a fogyis!!! Gyönyörű babák, szép kismamák!!!

Gabi, most szembesültem a ténnyel, hogy Zsoltika után jön a következő!!! Gratulálok!!! Kitartás! Ezek szerint éppen három év lesz a lurkók között! Tök jó :P

Beszti, örülök a találkozásnak és neked is gratula!!!!

Rita, neked is üdv!!

Szirom, Motiot meg babaügyön rajta, lassan nyitni kellene egy "Fogyis topikosok új babái" topikot!!! Azt hiszem, mi most várunk még a témával, most kezdtünk újra "élni", nyaralni menni, úszni járni, dolgozni, kerti partizni a barátokkal úgy, hogy nem kell hazarohanni fürdetésre. (én eléggé sarkos vagyok a szokásrendszert illetően, szeretem a rendszert, főleg a gyerek és a saját életünkben is, de ez most lazult) Szóval két évet még adunk magunknak.

Jelentem felbuzdultam és hétfőtől kezdem a fogyókúrát. Ami nálam új az az, hogy baromira bevált a rendszeres futás, csak peregtek le rólam a kilók (na, azért a "peregtek" kifejezés baromi erős :lol: ) Szóval, ráveszem magam a futásra és este kilenckor elmegyek. Legalább egy héten háromszor.

Szirom, a kérdésedre válaszolva: Benjamin szinte egyik napról a másikra lett szobatiszta, magam sem hinném el, ha nem így lenne. Néha persze történnek kisebb balesetek, de csak azért, mert nem érünk rá pisilni ugyebár, mert várnak a kishaverok a szomszédban, megy egy repülő, és különben is tűz van, a tűzoltó meg én vagyok, anya, majd utána... Tipikus férfi! Az öltözködés azért nem olyan önálló még, de totál felöltözik, ha arról van szó, hogy pl. megjött a mama, rohanok elé az udvarra. Nagyon sokat számít néhány hónap ezekben a dolgokban, májusban még sírva könyörögtem Neki, üljön rá a bilire!

Ildi, Natasa gyönyörű!!! De tényleg! Minden lében két kanál, mi? A lehetőségről (állás), amit kérdeztél, csak annyit, hogy semmi különös, csak annyi, hogy hívtak, én meg mentem. Amúgy angolt tanítok, de nem állami iskolában. Gondolkodom újra belevágni a tanulásba, nagyon gondolkodom, de azt hiszem, öreg vagyok én már ehhez, baromira nincs kedvem egyelőre.

Lányok, mostanában sokszor fáj a gyomrom, néha szúr is és minden ok nélkül rázendít a fájdalom (rendesen eszem, sem nem sokat, sem nem keveset). tud vki vmit a gyomorfekélyről? bocs a téma kezdeményezéséért, de most is fáj.

Benjamin egész éjjel hányt, meg láza volt, olyan forró volt, amikor átmentem hozzá, de végbélben nem enged lázat mérni, hónaljban 38 volt. Erre a férjem adott neki egy Dedalonetta kúpot (hányás ellen), mert azt hitte az a lázcsillapító kúp.... Panadolt meg kihányta, a Dedalonett-ra meg nem lehet más nyugtató alapú készítményt adni, úgyhogy hajnalban ott álltunk (feküdtünk) a lázas kisfiammal úgy, hogy nem adhattam neki lázcsillapító kúpot. Reggel aztán pótoltam, galád módon belenyomtam a kúpot, most kint futkározik, de gyanítom, éjjel kezdődik minden előről. Nálunk ezt minden félévben elkapja a fiam. Nincs nátha, nincs köhögés (talán még életében nem köhögött), de a hányás-láz 3 nap az minden félévben ránk tör.

Most megyek, igyekszem újra jönni, de hosszú és sűrű hetem lesz, azért jövök!

Minden volt, jelenlegi és leendő kismamának pussz!

Dirtha

Lányok, az üzenetek végén megjelenő "Palika 19 éves 1 hónapos 2 napos" emlékeztetőket hogyan kell csinálni?????? Há???? :D
dirtha

Rohanok szokás szerint :lol:

Gabi, azta!!!!!
Mekkora pocak!!!!
Van ám Lackónak jó kis helye, úgy látom :D :D
nagyon csini vagy!!!!

Tapetta is jó lett :D , uram is tegnap csinálta a lépcsőházat, majd ha kész lesz, én is felrakok képet.
Vigyázat!!(Szirom :lol: ) Kicsit retrósra sikeredett.
Olyan, mintha 85-be lépnék be egy házba, fura, de azért meg lehet szokni :wink: :lol:

Hát ennyit engedélyeztek a kölkök, Oli már it zaklat, Natasa meg bőg a hordozóba, majd jövök, de du. sütök, de. meg bótba megyünk :lol:

Pusz
vas

Beszti, most csak egy mondat:

Felfedeztem még egy jó dolgot Norbihoz:

Arany kétszersült 1-es kód, nagyon finom, Auchanban vettem. Van natur és hagymás is. Kenyér helyett... :)

Még jövök... :)

(Egyébként a hetet csak 80 deka mínusszal zártam, de ennek is örülök. De pénteken családilag étteremben vacsoráztunk, bár figyeltem, mégis többet ettem mint egyébként. Szombat: ebéd anyósoméknál... vasárnap: ebéd anyukámnál... Szóval még így sem rossz.)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Beszti, most csak egy mondat:

Felfedeztem még egy jó dolgot Norbihoz:

Arany kétszersült 1-es kód, nagyon finom, Auchanban vettem. Van natur és hagymás is. Kenyér helyett... :)

Még jövök... :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Kicsit nyavalygósra veszem a figurát: vacakul aludtam, irtó fáradt vagyok, mint akit megdaráltak és kiköptek, megint visszaugrott a ronda szám fölé a súlyom és szar az idő is :cry:. Pedig tartom a diétát. És aludtam is rendesen, mert időben lefeküdtünk, sőt, tegnap még délután is szunytam egyet és az olyan jól esett. Talán az volt a baj, túlpihentem magam... bár most nem úgy érzem magam.

Ildi! Ti lakásotok :lol: Retro, hát retro :wink: Kérünk szépen fotót!

Én meg pont azt nézegetem, hol kellene elkezdeni a pakolást, mert mi is festünk mindjárt. Csak előtte nullára össze szeretném rámolni a cuccokat a földszintről, bedobozolva, szétválogatva, kisuvickolva, hogy majd csak vissza kelljen mindent tenni a helyére. Ebben van iratválogatás, meg fényképválogatás és hasonlók. Lehet, hogy már előre fáradt vagyok? :oops: :roll: :lol:

Dirtha! Jobban vagytok már? Elég fonák helyzet volt ez ezzel a kúppal. Hűtőfürdő? Vagy homeós cucc, bár csak dumálok, nekem sincs itthon. A lázmérés miatt ne aggódj, Miksának szerintem nem egészen egyéves kora óta hónaljban mérjük, mert popsiban nem hagyta. Aztán volt fülhőmérőnk is, tájékozódási pontnak jó is, csak kéne bele elemet venni :oops:
Szobatisztaság: köszi, akkor nálatok is "csak úgy" megoldódott. Remélem, nálunk is eljön ez az idő, mert az ovi miatt nagyon kéne a szobatisztaság. De ha nem lesz addigra szobatiszta, akkor majd várunk az ovival.

Nálunk még annyi, hogy unokahúgom kórházban van, úgyhogy most nem is erőltetem anyut, hogy jöjjön segíteni a festéshez, mert sokat van benn nála a kórházban. Megint vesemedencegyulladása van, de most már jobban érzi magát állítólag. Pénteken nem akartam leírni, mert majd fölrobbantam. Megint ugyanolyan lassan reagált mindenki, hogy azonnal láttam, hogy ez lesz a vége, nem állnak meg a húgyúti fertőzésnél, mert megint nem kezdték el időben a kezelést, sőt, diagnózis sem volt időben. Azt hiszem kedden kezdett nem jól lenni a kölyök, akkor szerdán voltak laborvizsgálaton, aztán nekiálltak tenyésztgetni, péntekre a gyerek 40 fokos lázzal feküdt otthon és mindent kihágyt. Anyu ezt pénteken reggel mondta, hogy ez van, de csak délutánra ért ki az orvos (majd ha vége a délelőtti rendelésnek, akkor megnézi, mondta) és akkor küldte be a kórházba. Tudjátok, hogy a mi dokink se antibigyó meg kórházpárti, de amikor Miksánál csak FÖLMERÜLT a húgyúti fertőzés lehetősége, akkor pisigyorsteszt, vérvizsgálat, azonnal gyógyszer, kérdezte, hogy hányt-e (egyszer aznap hajnalban), mert ha mégegyszer hányna, akkor irány a kórház, infúzió. És mi nagyon gyorsan megtaláltuk a baj forrását, így megúsztuk a vesemedencegyulát és a kórházat is. És naponta vittem a pisimintát a dokihoz, hogy lássuk, merre tartunk. Szerencsére javult. De például van itt a Bneten egy topik, ami erről a betegségről szól, és Miksán kívül kivétel nélkül mindegyik gyerek eljutott a vesemedencegyulladásig, mert napokig tenyésztgették a pisit, és nem kezdték őket kezelni azonnal. Én nemtom, hogy az a pici egyszerű tesztcsík mibe kerül a mi dokinknek (mondta, hogy nem pontos, de támpontnak tökéletes), de ilyet mér nem bír mindenki tartani? No, kidurrogtam magam. Még annyi, hogy a gyerek most vénásan kap napi kétszer gyógyszert. Nem tudom, mennyi idő alatt jön rendbe, de szegénykém most kezdené az első osztályt, csütörtökön van az évnyitó. Egyébként is érzékeny, kicsit tartunk tőle, hogy mi lesz vele a suliban, és most még ki is marad valszeg az évnyitóból meg az első napokból.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Rita! :lol:

Még annyi lányok, hogy segítség!!! :wink:

Az uram kérdezte, hogy mit szeretnék szülinapomra, és mondtam, hogy szeretnék 2 napot kettesben lenni vele, menjünk el valahová. Jó ötletnek tartja :wink: Namost ez vagy itt a környéken lehetne, és anyu itt lenne nálunk Miksával, vagy Szekszárdon maradnénak, és akkor azon a környéken pihiznénk, de azt megoldom, azt a részt jobban ismerem.
Most nézegetem a szállásokat a Börzsönyben, mert az közel van és szép is, de még nem találtam igazán jót. Legyen szép és vadregényes helyen, lehetőleg hegyes-dombos részen, mert nekem abból van hiányom (mégiscsak olyan helyen nőttem föl), nem kell totál luxus, de azért medence meg masszázs beleférne az életünkbe. Van valami ötletetek? Nem muszáj a Börzsönynek lennie.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tudósítok :wink:

Ezt találtam ami tecc, de nem olcsó:

http://www.szentorban.hu

És nincs fedett medence vagy pezsgőfürdő, már úgy értem, hogy ha hűvös van, akkor nem lehet dagonyázni sehol. Tök röhej, de én az idén alig merültem vízbe, mindig csak térdig álltam benne a kölyökkel, és most már vágyom rá. Párszor beúsztam a tengeren, de szandiban nem jó úszni, ott meg kellett...

Miksa még alszik...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt mindenkinek!

Szirom, nagyon sajnálom a kis unokahúgodat, remélem hamar renbejön és mehet suliba. Hát igen, ezt én sem szeretem a dokikban, hogy mindent az utolsó pillanatban csinálnak, mmikor már lehet, hogy késö. Egyébként ez itt is így van, bár nem minden dokinál.
Nekünk eddig még nem volt ilyen bajunk, hála Istennek, mert Ábel az enzimdefektje miatt csak valami speciális kezelést vagy gyógyszert kaphatna, a normálisat nem, mert attól szétbomlana a vére. Jó, mi?

Dirtha, remélem Benjámin is jobban van, heverjétek ki mihamarabb a dolgot, aztán gyere sürübben!

Rita, leírnád, hogy milyen kétszersült ez az 1-es kódú? Itt ugye nem lehet Norbi termékeket kapni, de lehet, hogy találok valami hasonlót, ami megfelel ennek. Jól hangzik.
A 80 deka pedig egyáltalán nem rossz! Föleg, hogy nem otthon ettél háromszor is! Nagyon ügyi vagy!<A lényeg, hogy lefele megy és nem föl!
Egyébként én most megint leálltam, asszem most jön az a rész, mikor sport nélkül nem megy. De ahhoz meg el kéne mennem a dokinénimhez, mert már két éjjel megint kellett a spray, söt tegnap még gyógyszert is kellett bevennem, mert megint fulladok. Fogalmam sincs, miért éppen ilyenkor késö nyáron, összel kezd elöjönni,´egy éve is ez volt. Ugyanígy. Nem tudom mire lehetek allergiás. Itt ugye parlagfü sincs, meg ilyenek, nem tudom. Csak azt tudod´m, hogy sajna most gyógyszer nélkül nem megy a futás, de már nincs itthon csak kevés, úgyhogy el kéne mennem a dokihoz. Na meg azt sem ártana tisztázni, hogy gyereket akarunk és akkor mit szabad szedni és mit nem. De gyanítom, hogy akortizontartalmú szereket nem ajánlatos. Akkor viszont vagy nem futhatok, vagy nem is fogok tudni még aludni sem, ha megint nagyon elöjön, mert más sajnos nem szokott segíteni a dolgon, vagy a harmadik lehetöség, elhalasztani a babaprojektet. Azt meg én nem akarom sokáig húzni. Ki tudja, amúgy is mennyi idö alatt fog összejönni?

Most épp honvágyam van egy kicsit, úgy hazamennék Ábellel, de nem tudunk, mert kocsival egyedül a ygerekkel nem vágok bele, mégiscsak 1000 km, repcsit meg nem találtam, csak kb 500 euróért, az meg egy kicsit sok kettönknek, úgyhogy várunk. Szeptember végén úgyis megyünk. De nekem most van honvágyam! Most kezdödik a szüret, az meg olyan jó szokott lenni! Ezt az öszi hangulatot annyira szeretem otthon! Na meg a szülök is hiányoznak ( anyósék azért annyira nem ), Ábel is állandóan mondogatja, hogy papa, mama, hozzá! Ö is menne.
Na nem depizek itt tovább, szép az élet itt is!

Megyek, mert Ábel épp rombol valamit.

Motiot
motiot

két mondat:
Szirom, mi itt voltunk május 1.-én .Ezt akartam épp ajánlani, de látom, te is ezt találtad :wink: :wink: :wink:
vas

nem olvastam vissza, csak ez szúrt szemet, most altatok, etetek, aztán talán :wink: jövök
vas

Ildi!

És bejött, tetszett? Milyen szobában voltatok? És melyik házban? És ebben az árban a reggeli benne van, ugyi? Milyen az étterem? Nagyon drága, de jó? :lol: Nem sajnálom a pénzt, de ez két napra kettőnknek szerintem olyan 60 ezer biztos lenne, az meg nem kevés. Vagy rosszul számolok? Van valami szülinapi csomag, huszonvalamennyi fejenként. Ebben van reggeli, még kocsikázás meg masszázs, talán egy pezsgő meg valami kis ajándék. Plusz ugye a többi kaja. De jó is lenne :lol:

Motiot! Kéne neked egy átfogó allergiavizsgálat, nem?

A kiscsajt ma hazanegedik a kórházból, de naponta kétszer be kell vinni vénás injekcióra. Szegény kölyök, úgy sajnálom.

Rita! a -80 dekg szerintem is jó.

Kaját most csinálom még csak, mert Miksát úgy keltettem föl fél 11-kor. pedig ágyban volt 9 után nem sokkal, nem is értem. Az nála korainak számít :oops: Tészta lesz, ő kap rá még sonkát és sajtot. Én ketchupot.

Olyan rossz kedvem van, tiszta ingerült vagyok. És nem tudom levetkőzni, pedig próbálom. Gyerek is kerge kissé, bár most kisvakondot néz, nyugi van.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na Szirom, épp most vágtam be az ajtót az uram után, úgy szégyellem, én is ilyen hülye vagyok ma. :(
Nem tudom, mi van velem, olyan rossz kedvem van, napok óta. Régen nem voltam ilyen feszült. Úgy bánt.

De a délelőtt is katasztrófa volt, elmentem a gyerekekkel a Mammutba nekik tornacipőt, magamnk őszi cipőt venni. Szerencsétlenkedtünk egy darabig a margit körúton is, de ott sem találtam azt az üzletet amit kerestem, kiderült, a másik végén van.
Persze semmit nem sikerült venni, Adél az utolsó háromnegyed órában végig hisztizett, én majd felrobbantam, jó volt. :(

Megyek egy kicsit hasznot hajtani, majd még jövök.

Szirom, ez jól néz ki, de tényleg inkább benti medencés kéne. Visegrádon nincs valami jó?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ja, bocs, most láttam, hogy ez / fő ennyi, az kicsit sok...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Köszi Rita, nagyon szép, de ez meg még drágább. Meg Visegrádon bevallom, nem is kerestem, mert az már annyira közel van :oops: , hogy nagyon. És azért 60-70 ezret kicsengetni, hogy rálássak a szigetünkre :wink: De szép nagyon :wink: Ti ebben voltatok a barátnőkkel? :wink:

Én se javultam meg, úgy odacsapnék valahová :cry: Azóta már kiabáltam a gyerekkel :oops: :cry: Behozta a kismotort a szobába (udvari motor, tiszta kosz), és elkezdte kipakolni az ülése alatti tárolórészt, namost az tele volt homokkal. És nem akarta érteni, és vitatkozott, én meg ordítottam :oops: :( Közben elkezdtem a járókából kipakolni a játékait, hogy szortírozzuk, egy része felmegy a szobájába, egy részét bezsákolom, de ehhez az összes puzzle-t, építőt, dominót, mindent össze kell illesztgetni, és mire összeraktam valamit, már szét is szórta :cry:
Vásárlás: teljesen átérzem a helyzetedet. Én egy gyerekkel majd fölrobbantam, hát te hárommal... Miksa motorral akart a boltba jönni, de aztán velem vitette a motort, aztán szinte minden nap fölrúgja a boltban az ásványvizeket (vagy ötöt egyszerre), mert sose néz a lába elé. Most még több borult. Kirohant az előtérbe, pedig onnan már csak egy lépés az út, én meg néztem utána és szórtam le az aprót a földre, mögöttem állt a sor és hasonlók. Mingyá bőgök is.

Ja, és az ebédet nem ette meg, sajtos-sonkás tészta volt neki. Nem volt éhes. Reggelizett kakaót, hazafelé a boltból ivott egy dobozosat (kakaót), aztán itthon már majdnem kész volt az ebéd, kicsent még egyet a hűtőből, hát persze, hogy nem volt éhes...

És akkor még nem mondtam, hogy irtóra fáj a jobb vádlim. Olyan izomhúzódásszerű, hetek óta vacakol, de most bedurrant. Tutira front van. (a másik lábamban volt már izomszakadásom csak úgy magától, és sosem jött rendbe teljesen)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vagy még ezt találtam. Nem hegyi, de van medence...

http://www.wellnesshotel.hu/

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Tök aranyos vagy, hogy segítesz :lol: Jó, keresgélni, nem? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még ezt találtam:

http://www.szarvaskut.hu

Egész jók az árak, és lehet horgászni. Mondjuk nincs olyan nagyon közel...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
mi épp most keltünk fel. Ábel mostanaban nagyon sokat alszik, nemtom mi lett vele hirtelen, de ez nekünk csak jó.
Délben is és este is alszik sokat. Lehet, hogy megint nö és kell neki a sok pihi?

Lányok, ne legyetek rosszkedvüek!!! Olyan szép az élet! Na meg itt a szép gyerekek, meg a férjek, igaz, hogy néha nem úgy megy minden, ahogy kéne, a gyrek hisztizik, apa meg épp morcos, de akkor is ott vagytok egymásnak és ennél több nem kell.
Nna! Tessék már nevetni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

Bár itt is undorító idö van, az embernek nincs kedve semmihez, de én ma enek ellenére ege´sz jól elvagyok, még kedvem is van játszani Ábellel.
Mindjárt jön haza apa, el kell menni vásárolni egy-két cuccot, aztán meg irány az ikea, mert Ábel ott tombolhat bent is, nem kell kimenni az esöre.

Én meg épp most rendeltem meg az öszi-téli ruhatárunkat a neckermanntól, apának is meg nekem is, bár bevallom, hogy nagy része az enyém. Csizmától a sapkáig, mindent rendeltem, jó sokba is került, de mondjuk vagy 25-30 tétel. Ez már a második alkalom, hogy innen töltöm fel a ruhatáramat, mert náluk van olyan lehetöség, hogy 77 napg nem is fizetsz semmit, utánna meg részletre. Hát így azért sokkal könnyebb, mert bárhová bemész, mindent ki kell pengetni, így meg megvehetek mindent egyszerre és mégsem kerül irtó sokba. Kíváncsi vagyok, mennyi mindent kell majd visszaküldenem, mert nem lesz jó. Remélem nem sokat.

Szirom, ismerös érzés, mikor az meber megfözi az ebédet, szivét lelkét beleadja, hogy biztos jó legyen, odateszi a rajkó elé, az meg rá se néz. Na ilyenkor én is robbanni tudnék. De azért nevessél már!!!!

A hétvége kettesben ´pedig meglátod csodákat fog müvelni. Kár, hogy mi ezt nem tehetjük meg, mert nincs kire hagyni a gyereket.

Motiot
motiot

Halihó!!!!!!!!!!!!

Kicsit lassú megint ez a vacak :( , de azért megpróbálok írni.

Szirom, szegény unokahúgod, sajnálom nagyon.Nagyon rossz tud lenni egy ilyen.Most átérzem az össze vesebeteg fájdalmait.
Irtó sz*r!! :(

Más:
Sikerült találnod valami jó kis szállást??
A kóspallagi nem rossz hely, csak tényleg a medence hiányzik belőle.Szobák szépek, kaja nagyon jó volt.Ott ettem az eddigi legtutibb sajtkrémlevest :D
Viszont ha rossz idő van, nincs mit csinálni(nekünk az volt)
Én is szállást keresgetek, de én Miskolctapolcára szeretnék menni októberben.Két szimpi helyet találtam(ott van medence is :lol: )
De hát mi gyerekestől mennénk.
Árak tényleg botrányosak, örül az ember, ha 50-ből kijön egy hétvégére. :roll:

RIta, kipihented a délelőtt viszontagságait??????????
Én is a 3 lurkóval voltam a tesc...-ba, de enyimek most tök normálisak voltak.Még Olivér sem rohangált(annyit) :D

Motiot, holnaptól itt is sz*r időt mondanak :?
Nálatok már ma volt??
Jó cuccokat rendeltél????
Dobhatnál róluk képet.
Netről, vagy katalógusból rendelted??
Ez jó ötlet ez a részletfizetés. :D

Két kicsi alszik, Olivér lezúgott a lábtartóról fejjel lefele, megint van egy púp a homlokán :shock: , de ez a múltkorihoz képest kismiska.
Pedig ezt is jegelnem kellett. :roll:

Holnap jönnek "tavaszi babás topik" csajszik gyerkőcökkel.
Úgyhogy biztos nem jövök egész nap, max. délután, vagy este(ha lesz erőm)
Most is csak ezért írtam, mert napközben nem volt időm, és nem akartam már megint adós maradni :wink:

Dirtha hogy van Benjamin??? :D
vas

Hahóóó!
Még elalvás elött irok pár sort, eddig nem tudtam jönni, mert nem is tudtam belépni, olyan lassú volt ez a vacak. De látom, senkinek sem sikerült, vagy csak idötök nem volt?

Na mindegy, én elteszem magam holnapra, az már biztos. Az uram már itt horkol mellettem :lol: :lol:

Ildi, katalógusból rendeltem a cuccokat, telefonon. Nekem így egyszerübb volt valahogy.
Nagyon tuti rucik, majd megnézem öket a neten is és teszek képet.

Na jóéccakát !

Motiot
motiot

Sziasztok Lányok!

Végre itt! Ma egész nap nem voltunk itthon (jóformán). Reggel a dokinál kezdtünk :) Röviden: befordult a kiscsibész! Bizony, fejecske lent, popsi fönt, és szépen össze volt gömbölyodve :) A súlya már 2627 g, kora 36+3 nap, és a doki szerint 2 hetet még bizti bent tölt :D A méhszáj pedig teljesen zárt! Csak fel van puhulva egy kicsit. Ennek végülis örülök, nem juthat be semmi baci vagy akármi.

Volt ctg is, ott is minden a legnagyobb rendben volt :):):)

De ma estére már olyan fájásaim voltak, hogy azt hittem, indulunk... Aztán elmúltak szerencsére. Azért a 2 hét tényleg jó lenne még, mert akkor itthon lennék Zsoltika szülinapjára :)

Aztán itthon tudtam pakolni egy kicsit, mert anyósom vigyázott Zsoltikára, lementek játszózni. Végre rendberaktam az ágyneműket a gyerekágyakban, már annyira káosz volt, hogy hihetetlen! Egy csomó mindent ki is selejteztem, így legalább látom, hogy mi hol van. Jó kis meló volt :D De nagyon örülök, hogy megvan!

Délután szokás szerint nem aludt Zsoltika. Pedig igazán próbálkozott! De azért pihentünk egy kicsit, utána meg irány a mozi, ott találkoztunk Zsoltival, és megnéztük a Túl a sövényent :) Nagyon jó volt :D

Úgyhogy nekünk remek napunk volt, de látom, hogy valami front megzavart Benneteket. Szirom, Rita, fel a fejjel! Holnap szebb nap lesz :)

Szirom,
Te holnap mész szülőire az oviba, ugye? Kiváncsi vagyok, milyen lesz :D Látod, röpül az idő, és mindjárt megy Miksa oviba... Sajnos nem volt időm keresgetni a neten, de azért gondoltam Rátok. Egyetlen ötletem a sziráki kastélyszálló, mi ott voltunk nászúton. Sajna medencéje nincs :( De nagyon-nagyon romantikus hely :D Gyönyörű a kastély, lehet nagyokat kirándulni, lovagolni, teniszezni, van szauna, és szuper jókat lehet kajálni!!! Mondjuk az nem Szekszárd környéke...

Ildi,
jó talizást a babásokkal!

Rita,
nekem még mindig fölfoghatatlan, hogy bírod a 3 gyereket, hidd el, én sokkal hamarabb kiborulnék...

Motiot,
ez nagyon jó, hogy Ábel ennyit alszik :) Küldenél Zsoltikának is egy kis alvásmennyiséget??? Légyszi!!! :D A rucikra én is kiváncsi vagyok :D

De tényleg nem tudom, hogy jó-e ez így. Mármint az alvás nálunk. A gyerek ált. fél 9-kor kel, napközben egy dekát sem alszik, ma este fél 11-kor jöttem ki tőle. Szerintem azért 14 óra folyamaots ébrenlét, napi 10 óra alvás kevés egy ilyen kicsi gyereknek. Zsolti szerint ő is pont ilyen volt, az oviban sem aludt soha. Hmmmm...

Jujj, nagyon késő van, és reggel korán keltem. Megyek szunyálni.
Puszi!

pgaboka

Sziasztok, nem jön ma senki?

Jelentem sokkal jobban vagyok, náthám elmúlt, rosszkedvem szintén, MOTIOT TELJESEN IGAZAD VAN!!!!!!!!!!!

Ma festeni fogunk a kisszobában, konyhában, fürdőben, kíváncsi vagyok... :shock:

Gabi, örülök, hogy a kis muki befordult, most már tényleg csak ki kell pottyantani! :lol:
Jó ám a három gyerek nagyon, csak néha (nem is elsősorban miattuk) kicsit lemerülök. De remélem most ez nem fordul elő egy darabig!

Szirom, szállás? Van már? Mikor mentek???

Motiot, a ruckóidra én is kíváncsi vagyok ám!

Gyertek lyányok!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Hahó!

Akkor tudok jönni, ha Miksa alszik ebéd után. Mármint az ő ebédje után, nekem gyüminap van :( Addig nem is kezdek bele a reakciókba :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,
hát én ma már próbáltam jönni, de nem jelent meg alul a regisztráció, nem tudtam belépni. Nem tudom mi van mostanában a babanettel??

Mi is nemsokára megyünk aludni.

Lányok, bekövetkezett, amitöl féltem! Be kellett vennem tegnap meg tegnapelött gyógyszert, mert nem kaptam levegöt. Természetesen kortizonos volt, ma reggel a mérleg 59,5 kg-t mutatott, a fejem, mint egy lufi. Azt hittem aléjulok. Pedig nem ettem semmi rosszat, ugyanúgy csináltam, mint idáig. Na meg egy éjszaka alatt, vagyis csak a tegnapi naptól nem jöhetett rám ennyi!
Egyszerüen totál magam alatt vagyok!!!
Most már nagyon elég volt! Minden kínkeserves nap, minden deka éhezése fölösleges volt!!!!!!!
Nem tudom, mit tehetnék még, de gyanítom, hogy most jön a halálrazabálás, mert föladtam!!!!!!

Na most hirtelen csak ennyi

Motiot
motiot

Sziasztok!

Motiot! Ne csináld már, én a múltkor ugyanezért nyavalyogtam, hogy majdnem 2 kg visszaugrott egyik napról a másikra. Pedig nem szedtem semmit (illetve méhpempőt meg E-vitamint, de az most nem számít). Nem lehet, hogy meg fog jönni és a vízvisszatartás indult el? Nyugi, tartsál ki, segítünk, oksi? Fogd a frontokra :wink:

Rita! Még nem tudom, mikor mennénk. A szülinapom megegyezik Gabi Zsoltikájának szülinapjával, csak kicsit öregebb vagyok, mondhatni anyja lehetnék :lol: De függ minden attól, hogy lesz kész a ház, mert a festésen kívül még azért változtatgatunk egy picit, meg az uram szabijától is függ, meg az összes többi munkájától.

És te teljesen kipakoltál festés előtt vagy csak úgy tessék-lássék, és letakarjátok a cuccokat? Mer én most itt a földszinten az sem tudom, mihez kapjak, annyi cucc van. Kipakolás selejtezéssel, nagytakarítással kombinálva :roll: Milyen színűvel festetek?

Tegnap kész lettem Miksa játékainak szétválogatásával itt a földszinten, horror volt. Fölcipeltem a járókát a szobájába, teleraktam neki párnával és arra gondoltam, hogy varrok rá neki egy fedelet hogy olyan kis sátorszerű legyen. Mire jó a járóka :lol: Fölhajtottam a pelenkázót is, most már polc, és följött majdnem minden játéka, csak néhány kocsit hagytam lent gurigázmi. Most már csak a kiskapu kell :evil: és akkor jöhet az új ágy. Mondjuk nincsenek illúzióim, biztos le fogja hordani őket, de most átbeszéltük, hogy rendet tartunk a szobájában, és mindig elpakoljuk a játékokat. Eddig (tegnap :wink: ) betartotta.

Ildi! Olivér! Ő se kíméli magát különösebben, ahogy így elnézem... Remélem múlik a púpja!

Szállás: akkor nem megyünk Kóspallagra, köszi! Nyáron más lett volna, de most van esély a rossz időre. Ti miért pont Miskolctapolcára mentek?

Többen is kérdeztétek, hogy találtam-e valamit, nekem eddig ez jött be legjobban, amit tegnap is belinkeltem:

http://www.szarvaskut.hu

De mondjuk ez se óccsó. Ha jól visszagondolok, hogy amikor Hévízen kerestünk szállást, ott mennyivel jobb árak voltak! Ebben a panzióban http://www.agnespanzio.inf.hu egyszer még az uram előtt voltam. Nagyon klassz bár akkor még nem volt kész a medence. Azért ez lényegesen jobb ár, mint bármelyik itt a környéken, amit eddig találtam, és van minden, pezsgőfürdő, medence, anyám tyúkja. De Hévízen sok ilyen volt, ebben az árkategóriában. Csak én azt is szerettem volna, ha az uram elmehetne horgászni, csak úgy gyalogosan, mondjuk amíg én masszázson meg hasonló kellemes helyeken vagyok :wink: Nagyon hülye vagyok? :lol: Meg egy kicsit messze is van, én úgy lennénk nyugodt, hogy ha Miksával bármi adódna, akkor 1-1,5 órán belül hazaérjünk.

Gabi! Nagyon klassz, hogy befordult Lackó! Ugye Lackó még mindig? :wink: Szép a mérete is, tökéletes! Nem kezded el inni a málnalevélteát meg szedni a homeobogyókat? Sokan esküsznek rá, hogy gyorsabban és könnyebben megy a tágulás.

Szülői: tökre izgulok ám! :wink: Majd leírom, mi volt. Miksa megy a szomszédba játszani egy 5 éves kisfiúhoz, nagyon rendes volt az anyukája, hogy a hétvégén, amikor együtt bulizgattunk, felajánlotta. A két gyerek is jóban van egymással. Azért amiatt is izgulok kicsit, mert eddig még csak a papával és anyuval hagytam itthon, bár tudom, hogy nagyon fognak rá vigyázni, de én ilyen hüle vagyok.

És még azt akartam mondani, hogy tök fura volt tőled olvasni, hogy a "gyerekek" ágya :lol:

Dirtha! El ne tűnj, hogy vagytok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

Szirom, köszi a bíztató szavakat, de akkor is nagyon magam alatt vagyok! Nem tudom egyszerüen, hogy mi történt. Nem fog megjönni, most volt a múlt héten, tehát ez nem lehet az oka. Én a gyógyszerre tippelek a kortizonnal, denem biztos. Lehet, hogy csak meghülyült a szervezetem. Elegem van lassan.

Bocsi, hogy csak nyavalygok, meg a sajat dolgaimmal vagyok elfoglalva, de ez is kell néha.

Lányko, ti meg fessetek csak, hadd legyen szép a lakás! Majd kérek képeket is ám!
Szirom, ez a szavaskúti móka tényleg jól hangzik!

Gabi, nekem is feltünt, hogy " a gyerekek ágya" olyan furcsán hangzott töled, de hát lassan meg kell szoknunk, nem igaz? :wink:
Lackó tényleg nagyon szépen fejlödik, jó, hogy befordult, most már biztosan úgy is marad. A fájások meg biztosan jóslóak voltak.

Na megyek, mert Ábel megint rámol.

Motiot
motiot

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?