Sziasztok!
Nem vesztem el
! Tegnap Pécsett voltunk autótszervízelni. Azért oda járunk, mert már volt rossz tapasztalatunk pesti szervízzel, ott meg figyelnek az autóinkra (ez főleg az Espace miatt nem mindegy). Elég sokáig tartott, közben picit vásároltunk, játszottunk Hannával egy játszótéren, egész jól telt a napunk. Ma reggel megejtettem a terheléses cukivizsgálatot (hát a cukros lötty továbbra sem esett jól, ráadásul ugye kismamaként éhgyomorra ilyesmit inni...
).
Rita!
Akkor nem csak én érezem a kinti kínálatot jobbnak
, szerintem itthon a C&A-s, H&M-es gyerekruhakínálat sokkal kisebb.
Én is megvettem az iskolacuccokat, el is költöttem a jegyeket teljesen
, igaz nem csak az iskolaszereket vettem ami most kell, hanem mindenből többet (pl. színesceruzát, mert az mindig fogyóeszköz), így lesz tartalékunk. A jegyek még 2 hónapig lennének érvényesek, de így nem kell erre figyelni.
Kilók
:D, szuper.
Köszi a segítséget. Az a gond, hogy én szeretem a salátaféléket, zöldeket, de egy idő után iszonyú unalmas
, én meg szeretnék mást enni. De nem merek, mert tudom, hogy nem lenne elég 2 kiskanál (talán rizs, krumpli, teljes kiörlésű tészta mind 2-es, azaz szerinte ugye 3-ig, de csak fele mennyiségben). Ha egyszer eszek, akkor eszek rendesen.
Ezért nem is sütök mostanában, mert én enném meg
:D:D.
Hanna leesett a csúszdáról tegnap
. Pedig a párom ott várta, de ő nagyokat utánozva ökörködött és a csúszda fölötti rúdba kapaszkodva eldobta magát
, pont rosszul. Szerencsére komolyabb baj nem esett, a párom elkapta nagyjából, csak a fejét horzsolta le.
Miért nem vettétek meg a fiókot? És te egyedül nem tudod megvenni egyedül? Néha az a beváltabb dolog, ha az ember nem vár a párjára
:D...
Szirom!
A múltkori cukkinis, sült zöldséges, kolbászos hamidat még megcsinálom a jövő héten valamikor.
Ötletet is adott, mert csináltam sok zöldséggel saslikot (meg persz csirkehusi, mert kolozsvári szalonna is volt rajta (csak inkább a husirésze)). Remélem elég Norbis volt
! A páromnak nagyon ízlett. Sok tejföl, minimális majonézzel (de az is Norbis) volt mártás, meg saláta. Na ahhoz nem hiányzott a köret.
Mindenképpen megfogom próbálni a szülésidőpontot megváltoztatni a dokinál. Benit én is túlhordtam 10 nappal, utólag már tudom, mennyire szerencsém volt, hogy nem sokat maceráltak. Csak mondjuk a majdnem indított szülés sem volt olyan szuper (azért csak majdnem, mert azért volt valamiféle rendszeres méhösszehúzódásom, meg már 2 ujjnyi méhszáj, szóval nem volt komolyabb indítás, csak burokrepesztés). De akkor is rossz volt, hogy nem spontán volt az időpont, hanem előre elrendezett...
Veled mit csináltak? És akkor biztos, hogy jól számolt időpontotok volt?
Gabi!
Manuálisan nézte
:D. Mondjuk nekem nem hiányoztt, az enyém elvileg 4 hetente nézné. Legutóbb akkor vizsgált, amikor véreztem (14 hete), azóta nem (épp úgy jött ki, hogy vagy mi nem voltunk, vagy ő). Most is csak azért volt jó, mert azért érdekelt, nem nyílt-e ki ennyi terheléstől.
Meg már kellett a pecsét
:D, mert a védőnőm már "gondozatlan terhességet" emlegetett (nem rám értette, csak nehogy úgy járjak). Mondjuk nem aggódom, hogy a dokim azt mondaná, mert ugyan nem vizsgált manuálisan, meg nem is pecsételt, de 2-szer jártam UH-n ezalatt az idő alatt. És ugye az utolsó időben úgyis hetente kell CTG-re járni, tuti meglesz a 4 pecsét.
+7 kg van rajtam, de nekem még volt is. Szeretném ha kicsit visszamenne vagy legalább nem nőne így, mert nem vizesedem, szóval az egész sajnos tiszta súly.
Nem bókolni akartam ám
, te tényleg csini vagy (hova dugtad azt a +12 kg-t?
:D), szerintem ez le fog menni a végén. Olyan jó kis alakod volt, szerintem szülés után pici tornával megint meglesz.
Ildi!
Sajnos ki kell fizetnünk a tankönyveket is, mert Beni sulijában a nagycsaládosoknak járó kedvezményt könyvtári könyvekkel oldják meg (ez is törvényi lehetőség, ők ezt választották). Viszont én nem szeretnék könyvtári könyvet, mert nem biztos, hogy Beni tudna rá eléggé vigyázni, így nyilatkoznom kellet, hogy megveszem.
A rendelést pont azért kérdeztem, mert elég sok rosszat olvastam mostanában megint a házhozszállított ételekről
. Amikor rendeltem, akkor nekünk minden OK volt, de azóta pont azért nem akartam, mert nem szeretnék szemétbe dobni hamit, pedig majd suliidőben kettőnknek Hannával ez lenne a legjobb megoldás, hogy ne kelljen állandóan hamival foglalkoznom (a gyerekek úgyis oviban, suliban esznek (Beniéknek ráadásul egész jókat adnak, nem olyan sulimenzásan, jó kis tízórait és uzsonnákat is (pl.. sok gyümölcsöt))).
A rétes tényleg övön aluli ütés volt!
:D
Nati gyönyörű, és mekkorát nőtt!
Dirtha!
Mi még nem találkoztunk, de szia!
:)
Beszti