Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok csajok!élek ám még!csak megérkeztek a vendégeim!
tesztet nem csinálok soha többet már megmondtam:)

ancsi?egybe vagy még?
én már délután babázok :lol: megszült a barátnöm éjjel!Kiara 3550gr!

remélem mindenkivel minden oké!pusz mindenkinek este hozok képeket:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


SziasztoK!

Virág!

Gratulálok a barátnődnek a babóhoz.Nagyon kiváncsiak vagyunk a képekre.Milyen szép neve van.Én a névválasztással bizti gonban leszek.Volt pár név,ami tetszett,de a Varga vezetéknévhez nem illett.A másik halálom,amikor azért vetek el egy nekem tetsző nevet,mert megismerek valakit,akit így hívnak és negatív a benyomásom.Ráadásul apának is tök más nevek tetszenek.Sebaj,majd megalkuszunk.Ő legyártja a babát én meg elnevezem. :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Beszéltem Titivel. Tegnap megcsinálták a magzati szív Uh-ot és minden rendben van vele. Már egy kicsit bizakodóbb. Most cél, hogy minnél tovább benntmaradjon a baba, vagy legalább elérje a 2kg-os határt. Sokat pihizik, mást nem is nagyon tud. Mindenkit puszil.

Virág
Gratulálok a barátnődnek, és nagyon várom a képeket.
Mikor mégy a dokihoz? Megvárod a szeptembert?

Anubias
Teljesen megértem az érzéseidet. Ha az ember babát szeretne és valami miatt ez nem jön össze, akkor biztosan csak ezzel találkozik szembe. Fel a fejjel, már mindjárt vége az allargiás szezonnak és akkor neki lehet kezdeni.

Anita
Bátorság, és bízzál magatokban. A hasfájás lehet, hogy pét jelent? Minden esetre kapd el a párodat soha nem lehet tudni. :D

Dávid éjszaka nem aludt így most teljesen fáradt vagyok. Megyek alszom én is egy kicsit addig amíg ő is ezt teszi, hogy délutánra legyen erőm.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

 
 

Jó reggelt!

Bocsi, de ritkán tudok jönni, mert a hugom kisfiára vigyázok minden nap.Még nincs ovi és a nyári óvoda nagyon gáz, mondtam neki, hogy inkább ide hozza.Csak így meg minden időmet lefoglalja.

Tegnap kezdtem el érezni hogy tágul a szeméremcsontom.Hát...mit mondjak, nem volt valami kellemes.Alig tudtam lépni, este meg aludni.

Bufo!
Hasonló a helyzetünk :) Én is türelmetlen vagyok már, pedig még egy hónap van hátra.Mosok vasalok minden nap egy kicsit, már amennyit bírok állni.Még a kórházi táskát nem raktam össze, de talán arra még lesz időm.És én is 8 kg-nál tartok.
Még azt akartam kérdezni, hogy a kórházba kell bevinni cumisüveget?

rimar
rimar
 
 


Anita!
Nagyon drukkolok neked, hogy mielőbb sikerüljön!Biztos vagyok benne, hogy hamarosan azt olvassuk tőled, hogy pozitív tesztet produkáltál.

Örülök a Titivel kapcsolatos jó hírnek!Már ez is valami, hogy a kis szívével nincs gond.Remélem minél tovább bent marad a picurka és legalább akkorára megnő, hogy ne legyen gond.Nagyon izgulok értük, tényleg mintha velem történne.És Bufo, köszi, hogy szállítod róla a híreket!

Én mára bejelentkeztem kozmetikushoz mert már magamnak nem tudom epilálni a lábamat, nem férek magamhoz :D Olyan béna vagyok már!Nem tudom, hogy fogom bírni, mert úgy vettem észre hogy a terhességem alatt érzékenyebb lettem a fájdalomra, dehát ez van.

Koda!
Jelentkezz!Mi van veletek?

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Hála Isten elment a főnököm így tudok írni.

Tenap egésznap görcsölt a hasam. Ma megint 36,4 a hőm, már 3 napja. Nem valami bíztató, ugye? Muszáj ennek 37 fölé menni? Nekem 35,9 volt eséskor.

Anubias: Most akkor májusig nem is próbálkoztok. Nekem is kellene a 3 év gyakorlat, mert én is elvégeztem a mérlegképest. A volt munkahelyem igazol 1 -et, mert ott könyvelőként voltam bejelentve, most viszont még kellene 2 év. A páromnak viszont van egy cége, és abban gondolkoztunk, ha meglesz a baba, akkor ő hozzá mennék dolgozni vissza és a könyvelő alatt szereznék még gyakorlatot és ott maradnék regisztráció után könyvelni. Eddig szép álom, csak tudom-e csinálni az a kérdés.

Bufo: Tegnap szerintem nem a pé-t éreztem. Nem úgy fájt, és már a 25. nap-nál tartok. Nem tudom elképzelni.

Rimar: Remélem igazad lesz. De már egyre jobban elkeseredek. Ha nem lesz valami most se akkor irány egy másik doki, mert az enyém már megint 3 hónap múlva rendelt vissza. Annyit meg nem akarok megint várni.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Nem volt net, így nem tudtam jönni. Most is 3 percet kaptam........

Titinek nagyon szurkolok!!!!!

Gyorsan leírom a mondókámat, mert fel kell állnom innen mindjárt.

Kazincbarcikára elmentünk 11+3 hetesen uh-ra. Ez most volt reggel. Egy ismerős ott szonográfus. megcsinálta a vizsgálatot. Szerencsére rendben talált minket.
CRL: 47 mm
BDP: 17 mm
NT: 2 mm

Azt akarják, hogy ott szüljek. bejött a főorvos úr, és ő kérte, ha tetszik itt nekem, szüljek náluk. Ő ott a legjobb doki és más is említette már. A szonográfus ismerős is pont őt akarta ajánlani. És képzeljétek, a főorvos és a szonográfus ismerősöm végigvezettek a szülészeten. Minden de mindent megmutattak. Szülőszobát, wc-t, császáros műtőt, gyerekágyas részleget.......még a papavárót is.:) Most lett felújítva, hiper-szuper. Közben a doki mindent magyarázott, mutogatott. A szülőszobákban csak 1 ágy van, gyönyörűen berendezve. Képek a falon, szép babaágy, plüsállatok. Azt hittem nem jól látok........épp hogy a fenekemet nem nyalták ki....én még ilyennel nem is találkoztam. Úgyhogy hajlok affelé, hogy oda menjek. nincs olyan messze kocsival. És mondták, hogy a tanácsadást is el tudja vállalni ez a doki. De hogy ne kelljen 1 héten 3-szor mennem, akkor aznap, ahogy megyek, mindent megcsinálnak. Uh, labor, tanácsadás. Szóval hihetetlen volt.

És itt van 2 kép a kicsiről. Mindkettőn alul van a feje, és elölről lehet látni.


Na most már tényleg kirúgtak innen. Jövök még, mert nem is írtam senkinek:( Nem vagyok ám ilyen szemntelen....



Kép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Csak belestem így meló közben.

Anita!

Nem várunk,májusra már remélem jó nagy pocim lesz.Én ebben a hő dologban nem vagyok otthon,úgy terveztem,hogy a következő mensitől én is mérek,de még nem.Én mindenesetre drukkolok,a terveid meló terén pedig tök jól hangzanak.

Rimar!

Még rémlik a fájdalom,amit a szeméremcsontodban érzel,pihenj sokat.

Hú mennem kell,majd este jövök,
Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Koda

Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. :D
Szuper hogy a babával is minden rendben van, a képek is igazán jók.
Én a te helyedben nem gondolkoznék rajta, biztos ott szülnék. Főleg az előzmények után. Nem hiszem, hogy ne érnétek be ha szülésre kerül a sor. Lehet kicsit macerásabb lesz a vége felé bejárkálni a vizsgálatokra, de mindenképpen megéri, ha így állnak hozzá a dogokhoz.
Remélem a hangulatod is jobb már, és sikerült túltenned magad a család véleményén.

Rimar
Ha megnyugtat én is néhány napja érzem azt a húzó fájdalmat a szemérem csontomban. Kicsit szokatlan, mert Dáviddal ilyen nem volt. Igaz ő a 38.hét körül fordult be. A kicsi viszont már 28. héttől fejjel lefelé van.
A pihenés biztos segítene, de nem nagyon tudom kivitelezni.
Látom most te sem tudsz pihenni annyit amennyit szeretnél, mert egy gyerek mellett ezt nem lehet.
Kitartást!

Anita
Igazad van ha továbbra sem tesz semmit a dokid akkor keress egy másikat. Elég régóta nem kaptál választ a miértekre.
Neked soha sem volt magas a hőd ha jól emlékszem igaz?
Lehet a 36.4 kicsit alacsony de még nincs semmi veszve.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Koda!

Nagyon jók a képek és örülök,hogy minden rendben van veletek.A helyedben én sem gondolkoznék.Én pl Kistarcsán szeretnék majd szülni,pedig van közelebb is korház,de ahoz nincs bizalmam és inkább vállalm a kis tortúrát,csak amjd biztonságban érezhessem magam.Az álatalad írt korház szuper lehet.

Anita!

Én is azt gondolom,hogy keress másik dokit mielőbb.Ez nem hozzáállás,amit a tied művel.

Hol vagytok.Tessék ám jelentkezni.Virág,Ági,Ancsi! :) Na meg a többiek.

Képzeljétek,annyira rendben van az allergiám,hogy már 2 napja nem vettem be a zyrteket sem.Gondoltam kipróbálom,és tök jól vagyok.Ha ez így tudna maradni,akkor Szeptembertől kezdhetnénk próbálkozni.Bárcsak Így lenne.Nem is értem,hogy vagyok ilyen jól.Talán annyira túl akarok jutni rajat,hogy megy. :wink:

Na de most már írjatok! :lol:

Kép

Kép
anubias
 
 


Sziasztok!

Sajnos rossz hírekkel jövök.
Titi telefonált, hogy holnap reggel kiveszik a babát. Nem jó a méhlepény és kevés oxigén jut a babának. Most kb 1 kg körüli, így nagyon aggódik mi lesz. A babát valószínüleg még nem műtik meg , mert kicsi hanem csak később. De pontosabbat csak akkor tudnak mondani ha már megszületett.
Ha tudok valami újabbat akkor megírom.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jesszusom.Nagyon féltem őket.Annyira picike még a baba.Kivánom,hogy a lehetőségekhez mérten minden a legjobban alakuljon. :cry: Legyen erős az a baba .Titikém,remélem,mire ezt majd elolvasod,már otthon pihengetsz a kisbabáddal,aki egészséges lesz.Veled vagyok.

Kép

Kép
anubias
 
 


Jó reggelt....

Atyaisten, Zsuzsa.....nem tudok napirendre térni afölött, amit írtál... :cry:
Nagyon aggódom Titiért és a babáért, csakis a legjobbakat kívánom nekik.
Nem tudok írni, remélem, minden rendben lesz.


Nekem mennem kell holnap befelé a kórházba, voltam tegnap dokinál, rendben minden, csak képzeljétek van egy óriásbébim, ugyanis 3979 gr-ra becsülték a súlyát... :roll: és még van egy hét...
Bálint is 3,9 kg-mal született, azt mondták ő még nagyobb lesz.
UH-n alig tudták befogni a méreteit, a papíron a számegyenesre már nem is fért, a feje pl 41 hetesnek megfelelő, mellkasát már nem írták ki hétben :roll:

Amint tudok, jövök, vagy üzenek apával, ha megszületett Barnitó.

Még délután bekukkantok, hátha lesz hír Titiékről.
Nagyon szorítok nekik délelőtt és persze a következő napokban is.


addig is pusszantás mindenkinek,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Jaj lányok!
Tegnap este elolvastam Titiről ezt a hírt és annyira lesújtott, hogy nem is tudtam mit írni.Még most se tudom mit írhatnék?Nagyon izgulok a babáért hiszen még annyira pici!Istenem, csak legyen minden rendben!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Én sem tudom elterelni a gondolataimat Titiről. Tegnap este 11-től kb 3 percenként fájásaim voltak úgy másfél órán át. Engem is megvisel a dolog. Nagyon szorítok nekik. Ha sikerül elérnem vagy ő jelentkezik akkor megírom.

Ancsi
Nagyon nagy ez a bébi. Szurkolok nektek, hogy minden rendben legyen. Mikor csinálják a csaszit?

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Teljesen ledöbbentett a hír, ami Titiékről jött. Nagyon sajnálom, el tudom képzelni most mit érez. Pedig már annyira készült. Remélem azért élni akar majd az a baba és megtesz majd mindent, hogy erős nagy legyen.
Más se jár a fejembe csak ők.
Bufo: remélem közvetítesz, ha valamit megtudsz. Nagyon szorítok nekik. Te meg ne idegeskedj, nehogy te is megszülj még idő előtt. Ráértek még ti is. Ja azért egy kicsit bizakodóbb lettem, ma 36,5 re ment a hőm. Tudom még mindig alacsony, de azért bizakodom. Tudom, most mindenki Titiékre gondol, csak nekem egy kicsit jól esett, hogy emelkedett. És nagyon bizakodom, hogy hátha mégis sikerült.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!!!!

MEgjövünk Erdélyből és mit olvasok:(:(:(

Titi,
Ezerrel Rátok gondolunk!!!!!!!! Hidd el vigyáznak a Kicsikére. Nagyon szorítok Értetek!

Teljesen ledöbbentem. Zsuzsa, ha tudsz valamit feltétlenül írj!!!!!!!!!

Anita,
remélem tényleg jó hírrel jössz Te is 2-3 hét múlva!

most nem is tudok írni a Többieknek, majd végig olvaslak Benneteket is. Most Titi és a Babája a lényeg, ne haragudjatok.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Anita
Miért nem lenne fontos a te örömöd még ha van más is. Továbbra is szorítok neked és tudod nem feladni amíg nem jön meg. :lol:

Zseppy
Nem tudtam még ma beszélni Titivel. Kicsörög ugyan , de 2 csörgés után foglalt. Remélem ez nem jelent rosszat.Békén hagyom van fontosabb dolga is minthogy velem csevegjen. Azért este még újra próbálkozom, addigra már hátha sikerül elérni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Most elköszönni jöttem, gyors búcsúpusszantás mindenkinek, holnaptól a kórházban leszek.
Jelentkezem, ha hazajöttem. :)

Zsuzsa!

Köszönjük a folyamatos tájékoztatást!
Műtét után 24 órán keresztül feküdnie kell Titinek, gondolom a telefonját is a párja kezeli, azért nem tudod elérni.
Biztos fog majd jelentkezni Titi is, ha már telefonálhat!

Remélem, hogy minden rendben ment, picurkájával sincs semmi baj!!
Továbbra is nagyon szorítok nekik, ha tudok, még este bekukkantok, hátha van valami hír!

Lányok,
legyetek jók, vigyázzatok magatokra,
remélem hamarosan jöhetek hozzátok!

cupp-cupp :) ,
Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Feszült izgalom van bennem mióta megtudtam,mi lesz szegény Titiékkel.KIvánom,hogy vigyázzon rájuk nagyon az Istenke,hogy mindketten egészségesek legyenek.

Ancsikám!

Hát eljött az idő.Gratulálok a szép nagy babódhoz előre is és kivánom,hogy simán menjen a csaszi,minden gond nélkül,hamar gyógyulj,sokat szpoizzon a babád és minden,de minden jót neked.Nagyon sok puszi és szorítunk.

Csajok,most nem tudok írni,annyira szontyi vagyok és izgulok a Titiékért.Viszont mindannyiótokta puszilom,ja és sajna nem ment allergiagyógyszer nélkül,be kellett vennem ma is.Hát ez van.

Szép estét.
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Hat en se tudok mit irni,csak remelni tudom,hogy jol van Titi es Picurka is!
momo35
 
 


Sziasztok,

Most olvastam csak, hogy mi történt Titivel!
Istenem! Ez annyira rossz lehet, aggódni, aggódni és aggódni... :(

Reméljük, hogy erős lesz a babu és rendbejönnek a dolgok!

puszi,
Ági
csné
 
 


Hát lányok borzasztóan rossz hírem van Titiékről.
Nem is tudom, hogy írjam le.
A baj tegnap este kezdődött. A babának nem találták a szívhangját. Reggel szintén nem volt semmilyen jel arra, hogy még verne a kicsi szíve. Sajnos már nem tudtak segíteni így meg kellet szülnie a tervezett császár helyett, gondolva a jövőre.
Hétfőn engedik haza. Nagyon maga alatt van és azt mondta, hogy majd ő jelentkezik, ha már tud.
Még most sem tudom felfogni az egészet. Csak reménykedni tudok benne, hogy minnél hamarabb felépül minden tekintetben.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


én..én nem is tudok mit mondani....férjemmel le vagyunk súlytva. Egyszerűen nem is tudok írni. Ahogy mondod Zsuzsa, nem bírom felfogni...................

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Istenem!!!
Én se tudok most mit írni. Nagyon megviselt.....,nem tudom felfogni.

Kép

Kép
oné
 
 


nem is tudok írni!!!!!!!!!

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Egyszerűen nem tudom felfogni. :cry: Megszakad a szívem...

Kép

Kép
anubias
 
 


Annyira,de annyira sajnalom,barcsak nem igy tortent volna.
momo35
 
 


Sziasztok!

Jaj, hát milyen hírre kell jönnöm. Egyszerűen mindjárt sírok. :cry: Nagyon szomorú lettem, nem is tudom mit írjak. Nem is írok semmit...
Ezt nem hiszem el..... :cry: :cry: :cry: Már sírok....

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


sziasztok!azért nem jelentkeztem mert vendégeim vannak!gondoltam bejövök gyors és rakok képeket nektek!elkezdtem olvasni és addig jutottam hogy titit császározzák gondoltam mindjárt felhivom!jo hogy nem tettem!tovább olvastam!ezt nem tudom elhinni és nem is akarom!erre már semmit nem lehet irni :cry: :cry: :cry:
majd jövök közétek ha egy kicsit lenyugszom és lesz idöm!puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Istenkém!!!
Ez szörnyű! Szegény Titi... Látjátok ezt mondtam, amikor nekem kiderült, hogy baj van, hogy inkább velem, mint Velük... Ennél rettenetesebb érzés nincs is!..amikor már ekkora...
Nem volt szivhang? De előtte még nézték ultrahangon és minden rendben volt.... Hogy lehet mégis egyik napról a másikra ekkora baj???!!??

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
csné
 
 


Sziasztok!

Látom teljesen kihalt a topik. :(
Gondolom a történtek is közrejátszanak benne.
Mi betegséggel küzdöttünk. Tegnap Dávidnak egész nap magas láza volt . Hűtőfürdők és lázcsillapítóval sem mentem sokra. Az éjszakától tartottam, de csak 1x kelt fel inni. Reggelre pedig nem volt láza. Ma is csak dél körül egy pici hőemelkedés. Fogalmam sincs mi lehetett, de hála az égnek nem folytatódott.

Remélem mindenki jól van és csak a sok elfoglaltság miatt nem jelentkeztek!
Jó éjszakát!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Én úgy gondolom,hogy a legfőbb oka,hogy nem írunk,a aTititékkel való mély együttérzésből fakad.Még mindíg minden 2.gondolatom ő.

Azért megtöröm a fájdalmas csöndet és írok magamról.Tegnap voltunk horgászni a Kis-Dunán,ami nagyon szuper volt és főként a fiúk(apósom,férjem,kisfiam)szuperül érezték magukat.Nekem is csak az volt a bajom,hogy embermagassába nőtt a parlagfű,úgyhogy most úgy nézek ki mint egy zombi.Nagyon kikészített a sok pollen.Aztán mire hazaértünk és fönt pakolgattam,a férjem és a kisfiam felhoztak egy falat kiscicát,aki le volt soványodva,és nem volt mese,be kellett fogadni.Hát most már kész állatkert az otthonunk.Amit én így szeretek,csk a toxoplazmózis miatt aggódok.Mikor Bálintkával terhes voltam,akkor végeztek nálam ilyen vizsgálatot,mert volt cicám,de nem tudom,hogy van ez.Nyilván többször is elkapható,és nem tudom,hogy akkor is ugyanúgy veszélyes-e?!Szóval a cica rosszkor jött,de ez van(amúgy jelenleg is van 3 cica a kerben,de ők nem bent élnek.Ez a kis dög meg itt él velünk már 24 órája.Persze jövő héten beoltatom,féregteleníttetem...Csak ez a toxoplazmózis aggaszt.Ha valaki tud infót adni légyszi segítsen.
Más:Vettem egy digitális hőmérőt,hogy a mostani mensitől mérjem a hőmet,hogy mire abbahagyom az allergiagyógyszert és élesben megy a dodlog már rutinos legyek.Hát én nem tudom.Én úgy tudtam,volt pé-m,mert a doki éreztem,nagyon is,aztán meg vércsepp 28-29 kellene megjönni,erre a hőm tegnap 36,3 ma 36,8.
Most soron kivüli peteérésem volt tegnap,vagy mi?Ne haragudjatok,hogy ennyi blődséggel zaklatlak titeket.Mindenkit puszilok
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Anubias

Az a fránya parlagfű még a szép kirándulást is elrontotta neked. :(
A cica témában nem vagyok otthon, mert nekünk nincs.
A hőmérőzés akkor pontos, ha mindig ugyan abban az időben méred, még az ágyból felkelés előtt. Különben lehet ilyen nagy eltérés. Azt viszont nem tudom mennyire kavar ebbe bele, hogy most jobban kitört rajtad az allergia és lehet ez is emeli egy kicsit a hőt.
Hátha valaki aki mérte jelentkezik és ad valami okos tanácsot.

Nekünk kicsit fárasztó éjszakánk volt. Dávid szinte óránként felkelt, nyafogott valamiért, így átvittem magunkhoz. Általában 6 és 7 között kel, de még most is alszik ilyen még nem volt. Én se vagyok valami friss, de már nem bírok ágyban maradni.
Mi mára nem terveztünk semmit ebédet is megcsináltam tegnap, így főznöm sem kell.

Mindenkinek szép napot!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok lányok! :(

Na, nincs ám búslakodás, meg semmi csönd, megy tovább az élet! Ti is tudjátok, hogy ez a sors akarata, aki hisz benne, hisz, aki nem az nem, én igen. Ennek így kellett történnie.

Bufokám, örök hála a közvetítésnek, nagyon köszönöm nektek lányok a sok-sok drukkot, az sms-eket, higyjétek el, hogy így minden sokkal könnyebb volt és könnyebb mind a mai napig is.

Lényeg az egészből...

Hétfőn a magzati szív uh-n még minden rendben volt, szerdán csináltak valami vizsgálatot, amin megnézték a keringését, és ott látták már, hogy gond van. Ezért hirtelen döntés született, csütörtökön császárral kiveszik a picurt. Szerda este már a CTG géppel sem találták a szívhangot, de még csak a sok víz miatt. A dokim jött, megcsinálta az UH-t, ott még rendben volt minden. Lányok, mint aki ráérzett, kérdeztem, hogy kibírja még az estét? Azt mondta, igen. Ő is így gondolta. Reggel ugyanaz a tortúra, borotválás, beöntés után még egyszer UH, a szívhang miatt. Akkor már nem láttuk, hallottuk. Irány a szülőszoba, és valahogy fél 12 körül túl voltunk rajta. Nagyon drága volt mindenki, hihetetlen emberi szeretetteli hozzáállásokkal találkoztunk. Szinte semmi nem fájt, bár tele szúrkáltak, de EDA-val szültem, semmi repedés, semmi vágás, így hamarabb gyógyulok majd testileg.

Tudjátok, amire én azt mondom, hogy nem véletlen. Ez a drágaság bent végig harántban feküdt. Utolsó nap pedig befordult. Csak azért, hogy ennyivel is segíteni tudjon. Így nem kellett felvágni, és hamarabb küldheti odafentről a kistesóját.

Lányok, nem hiszitek el, de mindvégig odabent annyira tudtam, éreztem, hogy gond lesz. Persze, nem erre számítottam, én azt hittem, hogy idekint lesznek problémák. Egész idő alatt azért imádkoztam, hogy csak ne kelljen betegen élnie idekint, csak azt ne adja a Jó Isten. Hát, meghallgatott. Így lesz a legjobb. Most nagyon várjuk a boncolást, az talán megnyugtatna, ha kiderülne, nagyon beteg volt a baba.

Igyekszem regenerálódni, furcsa, hogy üres a hasam, nincs benne élet. Fáj a szívem, a lelkem, a testem, és őrülten fáradt vagyok. De igyekszem összekapni magam, és csak arra gondolni, hogy hamarosan ismét kopogtat majd a gólya.

A dokimmal úgy beszéltük, hogy 6 hét után várható már a mensim, és utána 3 ciklus után kezdjünk el próbálkozni. Szerinte minél hamarabb, annál jobb. Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy fog oda bemenni valami, fáj, vérzik, de gondolom, ez most természetes. A hasam lóg, a hasszorító szorít, ááá, de ezek a tök lényegtelen dolgok. Hisz úgy néz ki, lehet még kisbabánk, és bízom benne, hogy ő makk egészséges lesz.

Remélem, ez mindenkinek segít, hisz látjátok, én nagyon erősen fogom fel a történteket, és nem fogok eltűnni közületek, drukkolok mindenkinek a sikeres szülésért és a boldogságos gyermekáldásért. Remélem, hamarosan ismét jöhetek a pozitív teszt eredményével.

Mindenkinek szép hétvégét!

Sok puszi!

KépKép
titi_27
 
 


Titikém!

Nagyon erős vagy és ez csodálatos.Nagyon boldog vagyok,hogy így állsz ehez a dologhoz.Most ugyan nagyon bőgök,mert eszméletlenül meghatódtam a szavaidtól,de ezek olyan megnyugvásos könnyek.Tényleg jól látod,sokkal könnyebb lesz így feldolgoznotok,minha szegény kisbaba betegen éli le az életét és nem lehet soha teljesértékű ember.Biztos vagyok benne,hogy ez csak a véletlen és hogy a kistesó teljesen egészségesen fog a világra jönni,mert így kell lennie.Te egy nagyon erős és bátor csajszi vagy és valóban nagyon jó anyuci lesz belőled,mert komolyan minden tiszetletet megérdemelsz a helytállásodért.Most én is nagyon megkönnyebbültem,hogy már tudom,hogy nem gubózol be,hanem felállsz és mész tovább optimistán .Nagyon büszke vagyok rád.Az is lehet,hogy majd együtt szülünk. :wink: Kivánok neked mielőbbi teljes felépülést és ha elrohan a 3 hónap indul a drukk. :wink: Pihenj sokat és foglald el magad sok jó dologgal,amit szeretsz.Biztos jó,hogy melletted van a család és tudd,hogy mi is mind melletted vagyunk és nagyon szeretünk.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Titikém!

Nagyon erős vagy és ez csodálatos.Nagyon boldog vagyok,hogy így állsz ehez a dologhoz.Most ugyan nagyon bőgök,mert eszméletlenül meghatódtam a szavaidtól,de ezek olyan megnyugvásos könnyek.Tényleg jól látod,sokkal könnyebb lesz így feldolgoznotok,minha szegény kisbaba betegen éli le az életét és nem lehet soha teljesértékű ember.Biztos vagyok benne,hogy ez csak a véletlen és hogy a kistesó teljesen egészségesen fog a világra jönni,mert így kell lennie.Te egy nagyon erős és bátor csajszi vagy és valóban nagyon jó anyuci lesz belőled,mert komolyan minden tiszetletet megérdemelsz a helytállásodért.Most én is nagyon megkönnyebbültem,hogy már tudom,hogy nem gubózol be,hanem felállsz és mész tovább optimistán .Nagyon büszke vagyok rád.Az is lehet,hogy majd együtt szülünk. :wink: Kivánok neked mielőbbi teljes felépülést és ha elrohan a 3 hónap indul a drukk. :wink: Pihenj sokat és foglald el magad sok jó dologgal,amit szeretsz.Biztos jó,hogy melletted van a család és tudd,hogy mi is mind melletted vagyunk és nagyon szeretünk.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Kedves Titi,

Bocsi, hogy még itt is zavarlak, de véletlenül akadtam erre az oldalra.

Le a kalappal a hozzáállásodért, még így ismeretlenül is azt kell hogy mondjam, hogy fantasztikus ember vagy és büszke vagyok rád, amiért mindezt kibeszéled magadból és pozitív a hozzáállásod. Én szerencsére sosem jártam ilyen cipőben, még csak hasonlóban sem, csak az egyik barátnőm. Nemrég történt és látom szegény küszködését. Nehezen viseli, de hát minden ember más. Én biztos vagyok benne, hogy a Te hozzáállásoddal nemcsak, hogy más hasonemberkéknek is segíthetsz, de tuti, hogy nemsokára ismét kétcsík fog tisztelegni Nektek a teszten. És akkor ez a szomorú történet már a múltté lesz. Kárpótolni fog egy makkegészséges babóca.

Ha gondolod, mi ősziek is szívesen várunk Téged, bármikor!!!

uszi :Jadey/ Kriszti

KépKép
Kép
jadey
 
 


Titi

Nagyon örülök, hogy újra jelentkeztél. Bevallom őszintén nem számítottam rá, hogy ilyen hamar itt látunk. Amikor utoljára beszéltünk azt mondtad hétfőn jöhetsz haza, addig nem akartalak zaklatni, és nem nagyon hittem benne, hogy egyhamar jelentkezni fogsz.
Hihetetlen az erőd és a hozzáállásod. Borzasztóan csodálom, tényleg csak felnézni tudok rád.Igazad van, biztos így kellett történnie és valahol ez meg van írva.Jobb ez így mintha szegénykémnek betegen kellett vola élnie.
Nagyon kívánom, hogy minnél hamarabb kopogtasson a gólya hozzátok, és elfeledtesse minden bánatod. Hidd el az a 3 hónap gyorsan elszalad és újra szurkolunk neked!
Millió puszi, vigyázz magadra és pihenj sokat!

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Drága Titi!!!

Igaz,ismeretlenűl írok,de nagyon.sok erőt kívánok nektek!!!!MI 5 hete veszítettük el a kislányunkat a 41.héten.Tudom min mentek keresztül,de igen, nagyon jól csinálod,az élet nem áll meg,menni kel tovább!!!!Előre és előre!!!
Ha bármiben tudok segíteni,csak írjál akár priviben is!!!

Anita.
csanita
 
 


Titi!!!!!!!!!

Annyira jó, hogy így fogod fel a dolgokat. Nagyon erős vagy. Esztihez hasonlóan sokat gondoltam Rád és szorítottam, hogy legyen elég erőd az első napokat átvészelni. Meg persze az elkövetkezendőket. És hidd el ez a 4 hónap tényleg hamar elröppen.
Ahhoz kívánok még sok erőt, hogy jól tudjátok kezelni majd a kíváncsiskodó kérdéseket.
Egy hasznos tanács, próbáljatok beszélni a védőnénivel is a történtekről, megelőzendő a kellemetlen látogatást.
Teljesen normális amiket érzel. Még mindig húzodnak össze ott az izmok. sőt a méhösszehúzódásokat még sokáig érezni fogod.
Egyik barátunknál hasolnó volt a szituáció, és a három hónap után rögtön összejött a baba és azóta szeretgetik a kisfiukat.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Drága Titi!

Örülök, hogy jelentkeztél, mivel én is nagyon sokat gnodoltam rád mostanában. Nem telt el úgy nap, hogy ne jutottál volna az eszembe, és sok erőt küldtem feléd, és küldök még most is.
Nagyon erős vagy, és ahogy elmesélted az egészet megnyugtatott egy kicsit. Igazad van és talán tényleg a sors akarta így.
Pihenj sokat, és gyere közénk mert mi nagyon szeretünk és veled vagyunk.
Remélem minnél előbb újra kopoktat nálatok a gólya, hisz nagyon megérdemelnétek ennyi szenvedés után.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Sok puszi: Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Titi!

Hihetetlenul eros,bator vagy!Rengeteget gondolok rad es kivanom hogy minel elobb talpra allj.De a hit sokat segit tudom es probalj csak elore nezni!
Picurkadnak ezek szerint ez lehetett a sorsa,ez adatott meg neki,hogy csak ennyit eljen.
Neked meg inshaallah (vagyis ha Isten is ugy akarja) akkor hamarosan ujra kisbabad lesz!

Szivbol kivanok neked minden jot amit ember kivanhat a masiknak es megint csak azt tudom irni,hogyha barmire szukseged van csak szoljal es en ott vagyok.

Sok-sok puszi

Momo
momo35
 
 


Titi!

Engedd meg, hogy ismeretlenül is írjak neked pár sort! kb. 2 hónappal ezelőtt folyamatosan olvastam írásaitokat a topicban! Igaz nem írtam be (de, talán egyszer még Haga-nak), de mindvégig követtem az eseményeket. Emlékszem a pocidra, a babádra, a házatokra, amiket képen mutattál. ..........
Most pedig egy másik topicban hallom (olvasom), hogy mi történt. Egyszerűen megdöbbentő, és mélyen lesújtott. Végigkönnyeztem a sorokat, amiket Bufoék írtak, nemkülönben a te írásodat. :cry: Egyszerűen nem is tudom felfogni, hogy történt ez, az előzményeket ugyan nem ismerem, és már így utólag nem is akarom. De kívánom neked, hogy ugyanilyen erő legyen benned továbbra is, mint ahogy a soraidból kiveszem azt. Igazán büszke lehetsz magadra, hogy ekkora erőd van, és ilyen pozitív hozzáállásod, meglásd: meglesz érte a jutalmad. És hamarosan újra élvezheted a terhesség örömeit. Gólyanéni nem fog sokat váratni magára. Most próbálj sokat pihenni, és ami a legfontosabb: drága babádtól elbúcsúzni, és elengedni egy szebb, békésebb helyre, az angyalok közé.
Egy erős ölelést küldök neked, és még nagyobb lelki erőt!!!!!!

Benita (a 2007-es topicból)
benita
 
 


Kedves Titi!

Nagyon sokat gondoltam rád az elmúlt időszakban és azt kell mondjam, hogy büszke vagyok rád!Nagyon erős nő vagy, fantasztikus, ahogy végigcsinálod ezt az egészet!És igazad van, nem is lehet máshogy.A soraidat végigkönnyeztem, még most is könny csordul a szemembe...csak tanulni lehet tőled.És már látom, hogy milyen sok erőd van ahhoz hogy tovább haladj a célod felé, és emiatt hamar el is fogod érni!
Nagyon örülök, hogy ismerhetlek, még ha csak így neten keresztül is!
Gyere közénk gyakran hogy továbbra is megoszthassuk egymással az ügyes-bajos dolgainkat.
Maradtál a dokidnál, Bálint Balázsnál?
Minden jót!

rimar
rimar
 
 


Olyan drágák vagytok lányok, annyira jó újra köztetek lenni! Ez most számomra a legnagyobb megnyugvás és segítség. Úgy szeretlek benneteket!

Most úgy néz ki, az alvás segít leginkább, rengeteget alszom. Igyekszem a többi időt hasznosan tölteni, teszek-veszek, hogy ne is gondolkodjak. Mert azért nagyon nehéz ez az egész :(

Zseppy, köszi az infókat, akkor gondolom, azért fájdogál még a hasam, persze, a méh húzódik össze. Olyan szar, még fel sem készültem a szülésre, és már túl is vagyok rajta. :(

Végül úgy döntöttem, hogy maradok itt a Sote I-en, ez a doki egy tündér, segítőkész, nagyon alapos. És a szülésznő, aki segített végig... hihetetlen erőt kaptam végig tőlük. Úgyhogy abban maradtunk, hogy közel 1 év múlva újra találkozunk. Természetesen őt fogom felkérni szülésznőnek. Isten adja, hogy tényleg hamar megfoganjon a kistesó. Lányok, igyekszem erősnek lenni, de baromi nehéz. Abban reménykedem, hogy napról napra könnyebb lesz.

Zseppy, annyira igazakat és jókat írsz... most legjobban a kíváncsi telefonokat utálom. Már fel sem veszem. Direkt küldtem sms-t az ismerősöknek, hogy mi történt, és most hagyjanak nekünk békét (persze nem szó szerint így), és van aki azóta is keresgél. Miért ilyenek az emberek? Persze biztos mindenki csak jót akar, segíteni, de kérdés, miben tud segíteni? Hisz csak az tudhatja mit él át az ember ilyenkor, aki már átélt hasonlót. Segítség ilyenkor az, ha tiszteletben tartják a kívánságunkat, és nem keresgélnek. Nem akarok senkivel sem beszélni a történtekről, egyedül veletek, és a párommal. Valahogy ez ad segítséget.

Húúú, lányok, már most tudom, hogy a következő várandósságot agyon fogom izgulni!

Ancsikám, nagyon sokat gondolok rátok! Lehet, hogy már a karodban is tartod a kicsi babátokat? Remélem, minden rendben van veletek, és sikeres szülésetek volt/lesz.

Virág, hogy állunk mensi ügyében? Megjött már ugye? Voltál már dokinál? Tessék belehúzni, mert lassan együtt izgulunk a pozitív tesztért.

Ági, hogy vagy? Lehet, hogy írtad, de bevallom őszintén, még nem olvastam végig minden hozzászólást, nem nagyon volt erőm, hisz nagyon nehéz most azért várandós kismamák örömét hallanom. Kicsit irigy vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy nem örülnék a boldogságoknak. Csak nem értem, valakinek miért megy simán, egyszerűen, és másoknak miért kell mindenért megküzdeni. De sebaj, higyj benne Te is, hogy hamarosan egészséges kisbabát hozunk a világra!

Bufo, kitartás, hamarosan itt a nagy nap! Biztos vagyok benne, hogy nem könnyű már így a vége, és minden nappal csak egyre nehezebb lesz. De Te is tudod, mindent megér ez az édes fájdalom, fáradság, ami a várandóssággal jár.

Jaj, lányok, még egy apró emlék... képzeljétek, mikor megrepesztették a burkot, csak úgy zúdult ki a magzatvíz. Hihetetlen volt, nem is értem, hogy tudott elférni ennyi a hasamban. Szerintem kb 5 l víz volt bennem. Nem csodálom, hogy elnyomta szegény bébikénket. Annyira kíváncsi vagyok rá, hogy valóban mi okozta szegényke halálát.

Lányok, ígérem, igyekszem nem egyfolytában erről beszélni, és elrontani a kedveteket, de úgy beszéltük, hogy itt maradunk egymásnak, akármi is történjen, szeretném veletek minden érzésem, gondolatom megosztani. És azt a személyes újboli találkozót is megejthetnénk, amíg mindenki egyben van még.
titi_27
 
 


Kedves Titi!

Mély megrendüléssel olvastam a történteket, fogadd őszinte együttérzésem, részvétem!!! :cry:
Tudom, min mészt most keresztül, de nagyon ügyesen csinálod! Nagyon erős csajszi vagy!!!
Annak idején bennem is ilyen gondolatok keveregtek, és folyton csak azt mondogattam magamban, hogy ennek valami oka volt, hogy ez történt. Mindennek megvan a maga miértje!
Nekem napról napra könnyebb volt, próbáltam feledni (bár nagyon nehéz, hisz még a mai napig emlékszek mindenre). Csak egyvalami lobogott a szemem előtt, az, hogy hamarosan ismét lehet próbálkozni egy "kistesóért". Bár a napok, hetek nagyon lassan teltek, csak ez az egy remény éltetett!

A körülményekhez képesti legjobbakat kívánom Neked! Mielőbbi testi, lelki felépülést!!! És kívánom, hogy mielőbb egy egészséges baba kopogtasson Nálatok!
Vendég
 


Draga Titi!

Nagyon sajnalom !:cry: Remelem minnel hamarabb meglatogat Titeket a kisteso, es ujra boldog kismama leszel! Hietetlen milyen nagy lelki erod van, sokaknak peldat mutatsz ezzel!

Cirkuszka (2007topik)

Kép

Kép
cirkuszka
 
 


Jó estét!

Az új macskám minden percemet kitölti.Még nem szobatiszta és rossz mint a tűz.A kiskutyám is nagyon féltékeny rá,úgyhogy szegény kisfiam alig kap egy kis időt tőlem,pedig beteg.Vasárnap az ügyeleten kötöttünk ki,mert szegénynek fáj a füle.Az allergia tobol és ma még mensi is meglátogatott,szóval olyan vagyok mint egy pokróc.Szegény családom.Szóval én vagyok.Mindenkinek minden jót kivánok és gyertek csajok és írjatok,mert nagyon eltűntetek.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias
 
 


Drága Titi!

Annyira örülök, hogy itt vagy és hogy irsz! Rettentően sokat gondoltam rád és hinni se mertem, hogy ilyen hamar tudsz jönni!
Tudod, ez a babóca még nem akart titeket örvendeztetni, talán tényleg azért mert beteg volt! Gondolj mindig erre, mert ez az egyetlen ami segít! Illetve az, hogy egy percig se gondold, hogy Te csináltál valamit rosszul. Ez fenn igy lett megirva, ennek kellett történnie Valamiért...

Azt kívánom hogy tényleg hamar teljen az idő és nemsoká ott totyorásszon nektek egy tesó!
Nekem 1 hónap telt el a kórház óta (pedig hozzá se hasonlítható a tiédhez), de nehéz. Még mindig...
De én nem vagyok olyan ügyes mint TE! Erős csaj vagy és mutasd meg a környezetednek! Hidd el, ha azt látod, hogy az emberek rácsodálkoznak hogy milyen erős vagy, mindig még több erőt fog ez adni majd!

Én ma voltam egy Péterfys orvosnál. Azt mondta, hogy nem kéne a patikai tesztekkel nézegetnem a Hcg-t mert az nem annyira pontos, inkább menjek be hozzá a kórházba és megnézik pontosan. ...végre valaki!!!!! Elmondott mindent, és emberként kezelt!
Megnézett ultrahanggal is és nem annyira nyugtatott meg. Látott egy helyen a méh nyálkahártyánál megvastagodást. Attól tart, hogy ott maradt valami és akkor még egy műtét... :cry: :cry: :cry: De majd a héten talán okosabbak leszünk!
Ja, és képzeljétek: megkérdezte, hogy hogy viselt meg ez az egész!!!?? Remélem ilyen marad, és akkor lenne végre orvosom!

Úgyhogy Titi, együtt fogunk várni a mensire, a görbére és a babára!!!
Karcsim mindig azt mondja, hogy a kövekező baba csak TÖKÉLETES BABA lehet! Ezért csak előre lehet néznünk! sőt kötelező!!!

Millió puszi neked,
és én is nagyon várom már, hogy újra összehozzunk egy találkát!!!
csné
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: