Sziasztok!
Netty!
Tegnap épp írtam, miközben már elküldted az üzit, így csak most tudok gratulálni Mátéhoz, nagyon helyes kisfiú. Mindig viccelődünk itthon mikor a fiús anyukák felteszik a helyesebbnél helyesebb srácok képét, hogy csak Tami meg ne lássa majd, mert győzünk vigyázni rá.
Mikor terhes voltam, a védőnő emlékszem egyszer megemlítette, hogy a mai gyerekek olyan szépek! Szerintem azért ez nem feltétlenül a 21. század hozománya, de valóban, annyira formás kis gyerekeket látni az utcán is és ide is csupa-csupa szép lány-fiú jár (és már az én csajszim is gyarapítja ezt a tábort, legalábbis én így látom
)
Sok sikert a házvásárláshoz! Én pillanatnyilag örülök, hogy most vagyunk ahol vagyunk, de nekem is sokat kattog az agyam a témában, ha nem is költözés, de átalakítás, felújítás, aztán mikor épp benne vagyok (költöztem már párszor) alig várom, hogy újra béke legyen egy darabig.
Diadora!
Örülök, hogy tetszik Balázsnak az ovi, maradjon is így!
Monee!
Mi történt? Miért volt rossz kedved?
Igen, a pelenkák drágák, de erre is igaz, hogy az ember inkább vesz 2 nagy csomaggal egy hónapban, mint előre befektetsz 60-80ezret a moshatósba, hiszen keveseknek adatik meg, hogy még erre is tartalékoljanak, a gázszámlát sem fizetjük ki előre egész évre, pedig tudjuk, hogy minden hónapban kell.
Norbi tesójáéknél lehetnek dolgok, már többször írtál róla, hivatkoztál rájuk. Ők a "nem követendő példa"?
Remélem még jössz holnap, hogy tudjak jó utat kívánni.
Kriszi!
Szia, jó rég voltál. Mi újság szobatisztaság-ügyben? Sok sikert a lányzódnak az ovihoz!
A tápszer azóta -természetesen- még drágább, mi már megint variálunk, kicsit sokat hízik a gyerek, most megint kihagyogatom a tápszert, főleg nappal. De ehhez kell, hogy mérjem a szopásokat, mert van hogy (két mellből) 80, 100 grammot szopik, van hogy 50-et és olyan is van, hogy 40 perc után 10 vagy 0, na akkor jöhet a tápszer. Nem tudom mitől ez az ingadozás, még napszakhoz, kajához, hangulathoz sem tudnám kötni, de az biztos, hogy sok után kevés jön, de fordítva nem mindig működik.
Marcsy!
Szerintem az elkövetkező 1 év alatt is sokat komolyodhat Dominika, lehet, hogy változik és asszem úgy márc-áprilisig van időd végiggondolni.
Azért kíváncsi lennék melyik oviba jár? Én nem szívesen idézem fel a saját óvodás időszakomat, mert ott EGYETLEN normális óvónő volt, aki játszott a gyerekekkel az udvaron is, sajnos nem az én csoportomban, de mindenki, aki nem fért hozzá irigykedve figyelte a körtáncokat. Én a tejet is ott utáltam meg a dadus jóvoltából és az óvónők is inkább kibeszélték a gyerekeket, ezekre határozottan emlékszem.
Én nem hinném, hogy manapság jobban vernék(??) a gyereket, szerintem néha inkább az a baj, hogy a pedagógusoknak egyre kevesebb beleszólásuk van dolgokba és kezdik elveszteni a tekintélyüket, mind a szülők, mind a gyerekek hülyét csinálhatnak belőlük már az iskola első éveiben. Nem tudom Bea mennyit dolgozott, tapasztalt-e hasonlót.
Azért, mivel a munkám során nap mint nap óvónőkkel, tanárokkal voltam kapcsolatban, tudom, hogy ott is jó páran pályát tévesztettek, vagy belefásultak, az igazi az lenne, ha a kinti futkározás során is többet játszanának, foglalkoznának velük és a gyerekek bizalommal fordulhatnának hozzájuk, mert akkor egy ilyen kis kölköt, aki ilyenekkel fenyegetőzik, amit mondtál, már ott leszidatznák az óvónők és kicsit jobban figyelnének rá is, na meg a szülőket sem ártana felhomályosítani, hogy merre hány lépés.
Na de nem fejtegetem tovább, nekem is annyi "ötletem", változtathatnékom lenne.
Sziasztok: Timi